Νέα

Αριστερή αγωνίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Τα αριστερών πολιτικών πεποιθήσεων θήλεα, προτιμούν το άρωμα 'Αλητήρ' κι οσο πιο λιγδας παρανοιας που φτιαχνει κομψοτεχνηματα με το κάκαδο της μυτης εισαι...τοσα τριποντα θα της ριχνεις τη μερα.....ομως ειπαμε...ειναι λεσβιάκι το ψηλο..

Μη με προσγειώνεις σου λέω. Το ψηλό δεν τα έχει βρει με τον εαυτό της, αυτό είναι το πρόβλημά της. Έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και το συνάφι της είναι παρακμιακοί τύποι και αναρχοάπλυτοι. Μπορεί να νιώθει άνετα μαζί τους ή να μην μπορεί να βρεί άλλο σκοπό στη ζωή της, πέρα από τον ''αγώνα''.

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
δηλαδη πρεπει να παρτουζωνονται ολοι για να αισθανεσαι ανετα...
Αυτο δεν ειναι ελευθερια.

Αυτό είναι ελευθερία. Και δεν σου ζήτησαν να συμμετέχεις στην παρτούζα τους. Απλώς να τους επιτρέψεις να την εξασκούν χωρίς ενοχές, περιθωριοποίηση και ψυχολογικά παρελκόμενα.

Επισκέπτης
Αυτό είναι ελευθερία. Και δεν σου ζήτησαν να συμμετέχεις στην παρτούζα τους. Απλώς να τους επιτρέψεις να την εξασκούν χωρίς ενοχές, περιθωριοποίηση και ψυχολογικά παρελκόμενα.
οχι τυπε. Μου επιβαλουν να δεχθω την παρτουζα σαν παραδειγμα προς μιμηση και αν δεν το κανω ειμαι φοβικος...
Δεν υπαρχουν ψυχολογικα παρελκομενα στο μυαλο τους ειναι. Κανεναν δεν ενδιαφερει τι κανουν αν δεν το προβαλουν και δεν το κανουν μοδα.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
406
Πόντοι
36
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;

καλη τυχη  :S

:helpplea:

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
οχι τυπε. Μου επιβαλουν να δεχθω την παρτουζα σαν παραδειγμα προς μιμηση και αν δεν το κανω ειμαι φοβικος...
Δεν υπαρχουν ψυχολογικα παρελκομενα στο μυαλο τους ειναι. Κανεναν δεν ενδιαφερει τι κανουν αν δεν το προβαλουν και δεν το κανουν μοδα.

Δεν υπάρχει ΜΟΔΑ στο σέξ. Ό,τι σε καυλώνει το κάνεις. Ό,τι δεν σε καυλώνει, δεν το κάνεις. Κι αν το κάνεις μια φορά, δεν το κάνεις δεύτερη. Κι αν το κάνεις μια φορά, δεν πάς στο πύρ το εξώτερον- στην τελική σέξ κάνεις, όχι φόνο.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
ότι βλέπεις.κυριολεκτικά.το παιχνίδι της εξέλιξης του κόσμου.βέβαια , το ξέρουμε πολύ καλά , ότι ο ρόλος σου είναι να μην παραδέχεσαι την ύπαρξή του. :grin:

ποιο είναι το 'παιχνίδι της εξέλιξης του κόσμου?'
και για ποιο λόγο δεν παραδεχομαι εγώ την υπαρξη του? :S

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
ποιο είναι το 'παιχνίδι της εξέλιξης του κόσμου?'
και για ποιο λόγο δεν παραδεχομαι εγώ την υπαρξη του? :S
α, δεν ξέρω. εμείς ξέρουμε απλά την ύπαρξή του. εγώ , πρωσοπικά , αν με ρωτάς , παίζω το παιχνίδι του lebesque! :grin:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.799
Πόντοι
3.760
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;

τα ταγάρια έχουν πολύ πλάκα!!!τα είχα ένα φεγγάρι με μια τέτοια!!μακριά μαλλιά,ασπρουλιάρα,βυζαρού και κωλαρού!
Από σέξ όμως ήταν τελείως βούρλο!Έβγαινα στα μπουρδέλα μετά για να στανιάρω!!!Καλή τύχη φιλαράκο με το κνε οδηγητή!!

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει ΜΟΔΑ στο σέξ. Ό,τι σε καυλώνει το κάνεις. Ό,τι δεν σε καυλώνει, δεν το κάνεις. Κι αν το κάνεις μια φορά, δεν το κάνεις δεύτερη. Κι αν το κάνεις μια φορά, δεν πάς στο πύρ το εξώτερον- στην τελική σέξ κάνεις, όχι φόνο.
τυπε αν ηταν ετσι ελαχιστοι θα ηξεραν τι κανεις και ακομα λιγοτεροι θα σε κατεκριναν.. Ελα ομως που δεν ειναι ετσι και για να εισαι ΙΝ πρεπει να εισαι η πουστης η ανωμαλος...

Επισκέπτης
Τύπε γουστάρεις τις άπλυτες...  :grin: :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
οχι ακριβως.
Οι χιππις εκαναν οτι εκαναν αδιαφορωντας για τους αλλους. Αυτες θελουν να περνιουνται και για φυσιολογικες...

οι χίπις είναι (δλδ ήταν) η ποιο υποκριτική και ηλίθια σύγχρονη μορφή κουλτούρας...
όχι γιατί κάναν ότι κάναν, αλλά γιατί χώνανε ιδεολογικά μανιφέστα στην καλοπέραση,στις παρτούζες και στα ντράγκια

ήταν  τύποι/σες που θέλαν απλά να μαστουρώσουν, να γαμήσουν και να περάσουν καλά, που για να γίνουν αποδεκτοί από τους υπόλοιπους βρομιάρηδες το παίζαν ιδεολόγοι και ιδεολόγες :grin:

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
τυπε αν ηταν ετσι ελαχιστοι θα ηξεραν τι κανεις και ακομα λιγοτεροι θα σε κατεκριναν.. Ελα ομως που δεν ειναι ετσι και για να εισαι ΙΝ πρεπει να εισαι η πουστης η ανωμαλος...

Μα δεν γίνεται να το κάνεις και να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Ομαλό ή ανώμαλο, είσαι περήφανος γι'αυτό και θέλεις να το μοιραστείς. Όλοι εδώ στο φόρουμ δεν διαφημίζουμε τα κατορθώματά μας, τις γκόμενές μας, το μέγεθός μας, την πείρα μας, κτλ. Άν δεν είσαι περήφανος για την σεξουαλική σου ζωή, χέσε μέσα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να είναι περήφανος- εκτός από βιαστές, παιδεραστές. Όλα τ'άλλα μέσα.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
οι χίπις είναι (δλδ ήταν) η ποιο υποκριτική και ηλίθια σύγχρονη μορφή κουλτούρας...
όχι γιατί κάναν ότι κάναν, αλλά γιατί χώνανε ιδεολογικά μανιφέστα στην καλοπέραση,στις παρτούζες και στα ντράγκια

ήταν  τύποι/σες που θέλαν απλά να μαστουρώσουν, να γαμήσουν και να περάσουν καλά, που για να γίνουν αποδεκτοί από τους υπόλοιπους βρομιάρηδες το παίζαν ιδεολόγοι και ιδεολόγες :grin:

what s so funny about peace love and understanding?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom