hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αν επαιζε ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ ποιον θα στηριζες εσυ??αυτο ακριβως....
για θυμισου....
κοκοπιτακο
αν επαιζε ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ ποιον θα στηριζες εσυ??αυτο ακριβως....
για θυμισου....
κοκοπιτακο
καλα ρε μιλας εσυ με τον μπλακο
ο λοκο ειναι και μουντιαλικος παικτης στο κατω-κατω
το που την κοπανησε
φταει ο μακαλο κοντης και οι οροι συμβολαιου που υπεγραψε....
αν επαιζε ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ ποιον θα στηριζες εσυ??
συνηθησμενο τα βουνα στα χιονια.......ανακοινωση αλλοι βγαζουν
παντα και με αποδειξεις αλλα στις ανακοινωσεις αλλοι ειναι οι πρωτοι διδαξεςΕσεις το προχωρησατε περισσοτερο, η ανακοινωση συνοδευετε και με βιντεο συνημμενο!!!!!!
γιατι πλακα??εχω τον ανθρωπο για τη δουλειαΕγω θα ημουν μ' αυτον που θα εριχνε το αεροπλανο στο σταδιο, ως αλλος Μπιν Λαντεν.(ΠΛΑΚΑ κανω, ΟΚ????)
παραδέχεσαι ότι έχεις υπάρξει πρόβατο δλδ:;;;ρε αυτες ηταν οι μαλακιες του κοντη
του μαλακα
τωρα παει αυτος
ΚΟΥΠΕΡ-ΣΤΡΑΤΗΓΟ εχω
και αυτος κανονιζει
και καταφτανουν οι παικταραδες...
σε λεω ΑΡΗ ολεο
ΑΡΗ ολεο
Και οι γερμανοι λενε deutchland uber alles (σκατα μάλλον το έγραψα). Από την εκπομπή του σουπερ 3 το έκλεψαν;;;; Αν και όπως σε έχω πει δεν ακουω καθόλου ραδια και δεν διαβάζω τοπικό τύποΟταν ο συγχωρεμενος ο Συροπουλος το ειπε σε συνεντευξη στους Σουπεραδες, εγινε αμεσως σλογκαν, το βαζουν και στην εκπομπη που και που, "ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ,ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ" ελεγε με τρεμαμενη φωνη λιγο πριν πεθανει, ο θρυλικος ταπας! Εσυ που ακους τις εκπομπες, σιγουρα το εχεις ακουσει...... και για να μη μπερδευτεις με ημερομηνιες, ο Συροπουλος πεθανε το 97 'η το 98...... βαλε με το νου σου λοιπον, απο που το εκλεψε ο τοντωρας και σας το εκανε και πανω τρομαρα του.......
Για μας ισχυουν 1000%, δεν εισαι στη φαση μας και δε μπορεις να ξερεις και να καταλαβεις.......
ΕΣΕΙΣ εκεινο το πρωταθλημα ΔΕΝ το υπογραψατε??????? (εκτος του οτι ειναι ζητημα καθαρα τυπικο και δε σημαινει τιποτα, ρωτα τους προπαγανδιστες σας, μηπως τελικα ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ και οι υπολοιπες ομαδες το υπογραψατε???????) Ρε με τι σας βαζουν και ασχολειστε...... ημαρτον.....
Ο ορισμός του ακούσιου χεριού. Κάθε νοήμων ποδοσφαιρόφιλος το ξέρει. Η μπαλα πήγε στο χέρι πριν καν ο αμυνόμενος προλάβει να αντιδράσει. Με προπαγανδιστικές μεθόδους μη προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αλήθεια για τη μη επανάληψη του πέναλντι που χάσαμε γιατί δεν λες τίποτα:;;; 3 μέτρα βγήκε ο τερματοφύλακάς τους.Ψιτ..... αστα αυτα και ετοιμασε καμια ανακοινωση και κανενα βιντεο στο net για το πεναλτυ που ΠΑΛΙ δε σου εδωσαν μεσα στο κοτετσι........
ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣΚαι οι γερμανοι λενε deutchland uber alles (σκατα μάλλον το έγραψα). Από την εκπομπή του σουπερ 3 το έκλεψαν;;;; Αν και όπως σε έχω πει δεν ακουω καθόλου ραδια και δεν διαβάζω τοπικό τύπο
παλι σας αδικησαν ρε πουστη μου!!!!οσο για το πεναλτυ ακουσιο προτεταμενο χερι πρωτη φορα ακουω!!!αραγε αν ηταν 0-0 και η φαση γινοταν αντιθετα θα ελεγες τα ιδια!!!!!αλλωστε στην τουμπα δεν δινονται πεναλτυ οπως και περσι που ο μαλακας ο παιχτης μας επεσεστα ποδια του δικου σαςΟ ορισμός του ακούσιου χεριού. Κάθε νοήμων ποδοσφαιρόφιλος το ξέρει. Η μπαλα πήγε στο χέρι πριν καν ο αμυνόμενος προλάβει να αντιδράσει. Με προπαγανδιστικές μεθόδους μη προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αλήθεια για τη μη επανάληψη του πέναλντι που χάσαμε γιατί δεν λες τίποτα:;;; 3 μέτρα βγήκε ο τερματοφύλακάς τους.
τουμπα και καραισκακι δεν παιρνεις σφυριγμα..παλι σας αδικησαν ρε πουστη μου!!!!οσο για το πεναλτυ ακουσιο προτεταμενο χερι πρωτη φορα ακουω!!!αραγε αν ηταν 0-0 και η φαση γινοταν αντιθετα θα ελεγες τα ιδια!!!!!αλλωστε στην τουμπα δεν δινονται πεναλτυ οπως και περσι που ο μαλακας ο παιχτης μας επεσεστα ποδια του δικου σας
Πέρσι σας σφάξαμε. Ο κονσεισάο έπρεπε να φάει κίτρινη. Όμως είναι πεντακάθαρα ακούσιο το χθεσινό. Αυτή θα ήταν η αποψη μου και ας έκανε και δικός σας παίκτης το ίδιο χέρι. Όσο για διαιτησίες μάλλον ξεχνάς το γκολ του βιερίνια φέτος και το πέναλντι στον μπαλάφα περσι που δεν έδωσε.παλι σας αδικησαν ρε πουστη μου!!!!οσο για το πεναλτυ ακουσιο προτεταμενο χερι πρωτη φορα ακουω!!!αραγε αν ηταν 0-0 και η φαση γινοταν αντιθετα θα ελεγες τα ιδια!!!!!αλλωστε στην τουμπα δεν δινονται πεναλτυ οπως και περσι που ο μαλακας ο παιχτης μας επεσεστα ποδια του δικου σας
Σιγά βρε 44. Που στηρίζεις αυτη τη μαλακία σου;;;;τουμπα και καραισκακι δεν παιρνεις σφυριγμα..
δεν ειναι νεο αυτο..να'ναι καλα οι κουμπαροι!!!
ναι αλλα πες μου πως γινεται μια ζωη να ειναι και αδικημενοι!!!!!να κερδιζεις και να σε αδικουν συνεχεια!!!!!μονο στην ελλαδα αυτα!!!!!!!τουμπα και καραισκακι δεν παιρνεις σφυριγμα..
δεν ειναι νεο αυτο..να'ναι καλα οι κουμπαροι!!!
καλα εσυ μη μιλας για 44 επρεπε να ειχες πεσει κατηγορια αλλα ας ειναι καλα ο βενιζελος που σας κρατησε κατηγορια και σας εδωσε και γηπεδο.μην ξεχνιομαστε εισαστε η μοναδικη ομαδα που της εφτιαξε η πολιτεια δικο της γηπεδο!!Σιγά βρε 44. Που στηρίζεις αυτη τη μαλακία σου;;;;
Μιλησε και ο Βενιζελος και ο Μπακατσελος!!!Σιγά βρε 44. Που στηρίζεις αυτη τη μαλακία σου;;;;
δεν το ειδες φιλε.....το ειπα κ εγω χθες πριν καμια 5-6 σελιδες κ ελεγαν εμενα κομπλεξικο που καθομαι κ ασχολουμαι....ποσο κομπλεξικοι μπορει να ειναι?Ποσο κομπλεξικοι ειστε ρε συμπολιτες;
ποσο;
Ποσο κομπλεξικοι ειστε ρε συμπολιτες;
ποσο;