Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δώσε μου τα πρωταθλήματα που με έχεις κλέψει σε μπασκετ και μπαλα και πάρε το γήπεδο. Απλή στάχτη στα μάτια. Εξάλλου μη ξεχνάς ότι και αυτοι πήραν την ολοκληρωτική εκμετάλλευση του παλε. Αυτά επειδή ισως δε σας τα λένε ολα εκεί χάμω. Αλήθεια πως σβήστηκαν τα χρεη του σαλιαρελη και του κοσκωτα;;;; Ή μήπως το νέο καραισκομπουρδελάκι δεν έγινε με λεφτά κρατικού παιχνιδιού;;;;;

Κυριε μπουζα.... αντε τα πρωταθληματα που σας εχουν "κλεψει" στο ποδοσφαιρο, να τα καταπιει κανενα φαντασμενο παιδακι μετα απο 10 μαλαματινες........

Αυτο με τα "κλεμμενα" πρωταθληματα στο ΜΠΑΣΚΕΤ τι το ηθελες βρε αθεοφοβε?????????? :headbang: :headbang:  

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Οι οποιοι παρεπιπτόντως βρίσκονται από πάνω σου.
Στη Θεσσαλονίκη έφτασε σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Φρέντι Αντού, ο οποίος εξεπλάγην από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλοι των «κιτρίνων».

Ο 20χρονος Αμερικανός φορ, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με δηλώσεις του εμφανίστηκε απόλυτα ενημερωμένος για τη νέα του ομάδα, ενώ τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί με τους κίτρινους».

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Άρη, είναι εκπληκτικό αυτό που ζω με την υποδοχή. Έχω κάνει την έρευνα μου, ξέρω ότι η ομάδα κέρδισε τον τελευταίο της αγώνα με 3-0, τον είδα και μου άρεσε η απόδοση της. Ξέρω για την ιστορία, τους φιλάθλους και τον προπονητή που έχει, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, να μπω σε ρυθμούς αγώνα».

Ο 20χρονος επιθετικός, ως γνωστόν, αποκτήθηκε δανεικός για ενάμιση χρόνο από την Μπενφίκα με οψιόν αγοράς.

ελα τα αγορι μου....
μαυρικη αμερικανικη ψωλαρα στην παταρα σας

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κυριε μπουζα.... αντε τα πρωταθληματα που σας εχουν "κλεψει" στο ποδοσφαιρο, να τα καταπιει κανενα φαντασμενο παιδακι μετα απο 10 μαλαματινες........

Αυτο με τα "κλεμμενα" πρωταθληματα στο ΜΠΑΣΚΕΤ τι το ηθελες βρε αθεοφοβε?????????? :headbang: :headbang:  
Ο τελικός με τις κάλτσες.
Η δευτερη μεγαλύτερη αδικία όλων των εποχών στο άθλημα μετά την εισαγωγή πλευ οφφ μεσούσης μιας αγωνιστικής περιόδου όπου η κορυφή ήταν δικέφαλη.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Συνημμένα

• w.jpg
    w.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
Στη Θεσσαλονίκη έφτασε σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Φρέντι Αντού, ο οποίος εξεπλάγην από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλοι των «κιτρίνων».

Ο 20χρονος Αμερικανός φορ, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με δηλώσεις του εμφανίστηκε απόλυτα ενημερωμένος για τη νέα του ομάδα, ενώ τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί με τους κίτρινους».

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Άρη, είναι εκπληκτικό αυτό που ζω με την υποδοχή. Έχω κάνει την έρευνα μου, ξέρω ότι η ομάδα κέρδισε τον τελευταίο της αγώνα με 3-0, τον είδα και μου άρεσε η απόδοση της. Ξέρω για την ιστορία, τους φιλάθλους και τον προπονητή που έχει, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, να μπω σε ρυθμούς αγώνα».

Ο 20χρονος επιθετικός, ως γνωστόν, αποκτήθηκε δανεικός για ενάμιση χρόνο από την Μπενφίκα με οψιόν αγοράς.

ελα τα αγορι μου....
μαυρικη αμερικανικη ψωλαρα στην παταρα σας
ρε μαλακα γαιμακανο παλι τις ιδιες μαλακιες αρχισατε με τις υποδοχες στο αεροδρομιο!!!και τον αμπρεου τον αποθεωνατε και μετα απο εξι μηνες το διωξατε!!!!!! :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΚΛεμμένο:;;;;;;;;; Τι εννοείς;;;;;
Μακάρι τα άλλα πεντε για εσας να ισχύουν. Αν και δύσκολο. Αλήθεια γιατί πρόπερσι υπογράψατε τη τελική βαθμολογία - κλοπή του πρωταθλήματος απο την αεκ:;;;;

Οταν ο συγχωρεμενος ο Συροπουλος το ειπε σε συνεντευξη στους Σουπεραδες, εγινε αμεσως σλογκαν, το βαζουν και στην εκπομπη που και που, "ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ,ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ" ελεγε με τρεμαμενη φωνη λιγο πριν πεθανει, ο θρυλικος ταπας! Εσυ που ακους τις εκπομπες, σιγουρα το εχεις ακουσει...... και για να μη μπερδευτεις με ημερομηνιες, ο Συροπουλος πεθανε το 97 'η το 98...... βαλε με το νου σου λοιπον, απο που το εκλεψε ο τοντωρας και σας το εκανε και πανω τρομαρα του.......

Για μας ισχυουν 1000%, δεν εισαι στη φαση μας και δε μπορεις να ξερεις και να καταλαβεις.......

ΕΣΕΙΣ εκεινο το πρωταθλημα ΔΕΝ το υπογραψατε??????? (εκτος του οτι ειναι ζητημα καθαρα τυπικο και δε σημαινει τιποτα, ρωτα τους προπαγανδιστες σας, μηπως τελικα ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ και οι υπολοιπες ομαδες το υπογραψατε???????) Ρε με τι σας βαζουν και ασχολειστε...... ημαρτον.....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακα γαιμακανο παλι τις ιδιες μαλακιες αρχισατε με τις υποδοχες στο αεροδρομιο!!!και τον αμπρεου τον αποθεωνατε και μετα απο εξι μηνες το διωξατε!!!!!! :2funny: :2funny:
ρε αυτες ηταν οι μαλακιες του κοντη
του μαλακα
τωρα παει αυτος
ΚΟΥΠΕΡ-ΣΤΡΑΤΗΓΟ εχω
και αυτος κανονιζει
και καταφτανουν οι παικταραδες...
σε λεω ΑΡΗ ολεο
ΑΡΗ ολεο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο τελικός με τις κάλτσες.
Η δευτερη μεγαλύτερη αδικία όλων των εποχών στο άθλημα μετά την εισαγωγή πλευ οφφ μεσούσης μιας αγωνιστικής περιόδου όπου η κορυφή ήταν δικέφαλη.

Ποιος???????  :think:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
19/6/09 απο ethnos.gr

Πάνω από 5.500 χιλιάδες οπαδοί του Αρη επεφύλαξαν μεγαλειώδη υποδοχή στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων», Σεμπαστιάν Αμπρέου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Οι σκηνές που ακολούθησαν με την άφιξη του Ουρουγουανού επιθετικού λίγο μετά τις έξι το απόγευμα δεν περιγράφονται...

Ο «loco» έδειχνε κατενθουσιασμένος με το κοινό που αντίκρισε και μάλιστα άρχισε να τραγουδάει συνθήματα μαζί με τον λαό του Άρη που τον «έπνιξε» στις αγκαλιές. Ο Αμπρέου με μία σημαία της Ουρουγουάης στα χέρια δεν σταμάτησε να χαιρετάει τον κόσμο που τον παρότρυνε να σκοράρει πολλά γκολ με την φανέλα του Άρη, ενώ σε κάποια στιγμή κράτησε και ένα αναμμένο πυρσό!

Ο ενθουσιασμός των οπαδών του Αρη ήταν τόσο μεγάλος με αποτέλεσμα να σπάσει ο αστυνομικός κλοιός και οι φίλαθλοι να περικυκλώσουν το αμάξι που μετέφερε τον Ουρουγουανό άσο στο ξενοδοχείο(δεν έχει ανακοινωθεί αν θα έχει έξοδο το βράδυ).

Την πρώτη του, πάντως, γνωριμία με τον κόσμο του Άρη ο Σεμπαστιάν Αμπρέου την είχε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Περίπου 50 ομογενείς φίλοι της ομάδας πληροφορήθηκαν ότι θα φθάσει στη Θεσσαλονίκη μέσω της Γερμανικής πόλης και μαζεύτηκαν εκεί για να τον καλωσορίσουν στον Άρη.

Το Σάββατο (20/6) το πρωϊ στις 11.00 θα πέσουν οι υπογραφές, θα βγουν οι καθιερωμένες φωτογραφίες στο γήπεδο και θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίασή του στην αίθουσα τύπου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση όλων των εθιμοτυπικών ο Αμπρέου θα επιστρέψει για την πατρίδα του προκειμένου να αρχίσει τις ολιγοήμερες διακοπές του.

Σ. Αμπρέου: «Η καλύτερη επιλογή»

Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός τόνισε: «Κατά την γνώμη μου ο Άρης ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Το κατανόησα και από την υποδοχή που μου έκανε ο κόσμος. Φυσικά έτσι μεγαλώνουν και δικές μου ευθύνες αφού πρέπει να τους ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο αυτήν την υποδοχή. Η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλή. Οι πρώτες πληροφορίες που είχα δεν ήταν ποδοσφαιρικού επιπέδου αλλά οπαδικού. Έμαθα ότι την ακολοθούν παντού και έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Το διαπίστωσα βέβαια και από την υποδοχή που μου επιφύλαξαν. Στην συνέχεια άρχισα να βλέπω βιντεάκια και να ψάχνω πληροφορίες σχετικά με τους παίκτες που παίρνει».

Ο Αμπρέου εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο διάλεξε τον Άρη και όχι κάποια άλλη ομάδα: «Υπήρχαν και άλλες προτάσεις όμως ο σεβασμός και η σοβαρότητα που μου έδειξαν από τον Άρη, με πείσανε για να πάρω αυτήν την απόφαση. Υπάρχει βεβαίως και η προσωπική σχέση με τον Ντονάτο, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να έρθω στον Άρη.

Επισκέπτης
ρε αυτες ηταν οι μαλακιες του κοντη
του μαλακα
τωρα παει αυτος
ΚΟΥΠΕΡ-ΣΤΡΑΤΗΓΟ εχω
και αυτος κανονιζει
και καταφτανουν οι παικταραδες...
σε λεω ΑΡΗ ολεο
ΑΡΗ ολεο
ρε μαλακα αμερικανος και ποδοσφαιριστης δεν γινεται σε λεω!!!!εκτος αν τον πηρατε για αλλο αθλημα και μπερδευτηκατε :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε γαμα,το λοκο τον ειχε φιλησει ο λαμπριακος και ηταν τετοιο ξυλο?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα ρε μιλας εσυ με τον μπλακο :headbang: :headbang: :headbang:
ο λοκο ειναι και μουντιαλικος παικτης στο κατω-κατω
το που την κοπανησε
φταει ο μακαλο κοντης και οι οροι συμβολαιου που υπεγραψε.... :headbang:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ψιτ..... αστα αυτα και ετοιμασε καμια ανακοινωση και κανενα βιντεο στο net για το πεναλτυ που ΠΑΛΙ δε σου εδωσαν μεσα στο κοτετσι........

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακα αμερικανος και ποδοσφαιριστης δεν γινεται σε λεω!!!!εκτος αν τον πηρατε για αλλο αθλημα και μπερδευτηκατε :2funny: :2funny:
ναι ρε μαλακα βαραει και τριποντα αμα λαχει στο παλε
εσυ θα παρεις τιποτα;;;; :huh: :huh: :huh: :huh:
γιατι με τον ουρακονταγκο που εχεις για στοπερ(αμυβτικο χαφ ηταν,στοπερ τον καναν οι σμυρνιοι,μονο αυτοι μπορουσαν να το κανουν αυτο)
δεν σε βλεπω καλα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλα ρε μιλας εσυ με τον μπλακο :headbang: :headbang: :headbang:
ο λοκο ειναι και μουντιαλικος παικτης στο κατω-κατω
το που την κοπανησε
φταει ο μακαλο κοντης και οι οροι συμβολαιου που υπεγραψε.... :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny:
ο μπλανκο αμπαλος μεν,εχει ριξει 40 παστελια σε δυο χρονια δε...
φετος του λειπει ο ραφικ η αλητρα,για αυτο κανει νερα! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ναι ρε μαλακα βαραει και τριποντα αμα λαχει στο παλε
εσυ θα παρεις τιποτα;;;; :huh: :huh: :huh: :huh:
γιατι με τους ουρακονταγκους που εχεις για στοπερ
δεν σε βλεπω καλα...
αρχιδια θα παρω!!παλι καλα που πηρε και αυτον το σερβο γιατι αμα περιμενα τον σμογιε θα επερνα εσενα πιο γρηγορα θα επαιζες :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom