Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
διαλεξε να ξεχαρμανιασεις..
θα μαζεψουν ρεφενε τα αρειανα να στην κανουν δωρο,μηπως & σταματησεις να γραφεις παπαριες..
δεν τα εχω αναγκη τα χρηματα των ρουφιανων.....ειμαι σωματιο με χρεη αλλα ο προεδρος μου φροντιζει να μας κανει δωρο στοςυ κατοχους διαρκειας απο μια βιζιτα το μηνα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γι αυτο γινετε ολοι ΠΑΟΚ ρε

Επισκέπτης
δεν τα εχω αναγκη τα χρηματα των ρουφιανων.....ειμαι σωματιο με χρεη αλλα ο προεδρος μου φροντιζει να μας κανει δωρο στοςυ κατοχους διαρκειας απο μια βιζιτα το μηνα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γι αυτο γινετε ολοι ΠΑΟΚ ρε
ε γνωστη βιζιτα η κυρια του..
εχει τα κονε..
διολου απιθανο..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ετσι ειναι..
ο αρης εχει χορηγους το κρατος,την βιβαρτια & τον κροκους..
ασε που ανοιγει τα μπουτια του σε ΘΡΥΛΟ-ζελες-αδεκαρες..

Δε σε πιανουν pleasura, ποτε τους τη λες και με ποιον τροπο...... ;)
ε γνωστη βιζιτα η κυρια του..
εχει τα κονε..
διολου απιθανο..

Κρυβε λογια.....τους τα λεμε και παρεξηγιουνται..... για τη γυναικα του..... "πρωθυπουργου β. Ελλαδας"  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δε σε πιανουν pleasura, ποτε τους τη λες και με ποιον τροπο...... ;)

Κρυβε λογια.....τους τα λεμε και παρεξηγιουνται..... για τη γυναικα του..... "πρωθυπουργου β. Ελλαδας"  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
οχι φιλε τα καταλαβαινω....
οσο για τον προεδρο,αυτη τη στιγμη εχω αλλον κ οχι τον ζαγορ.....
το τι θα γινει μεχρι αυριο ειναι αλλο θεμα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
οχι φιλε τα καταλαβαινω....
οσο για τον προεδρο,αυτη τη στιγμη [glow=red,2,300]εχω αλλον κ οχι τον ζαγορ.....[/glow]
το τι θα γινει μεχρι αυριο ειναι αλλο θεμα

Μεγαλη ιστορια....... ποιος ξερει τι παιχνιδια παιζουν πισω απο την πλατη σας...... Της πουτανας εγινε εχθες στην τρουμπα εμαθα....

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χιλια χρονια με τον Θεο και περηφανος παρα με την πιο βρωμικη ομαδα των ρουφιανων του Βορα με το απυθμενο κομπλεξ...
Στα αρχιδια μου ο βορρας. Πάνω από όλα ΠΑΟΚ. Εγώ γουστάρω την πάρτη μου. Εσείς και όλες οι άλλες ομαδίτσες είτε βόρειας είτε νότιας Ελλάδος σας γράφω στα παπάρια μου. Σιγά μη γίνω και προστάτης σου απέναντι στο ποκ. Ο καθένας τον εαυτό του , και όλοι ξέρουμε ποιος έχει κάνει τις περισσότερες ρουφιανιές... μαρία με τα κίτρινα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρουφα την πουτσα την ασπρομαυρη κ αντε γεια....στο λιμπερο το ακουσα απο παοκτσακι βρε ρουφιανε....σιγα μη δωσω χρηματα για να παρω την μαλακια που βγαζει ο βλακας ο σκορδας
παρε τα σπορ του βορα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πυργος ο παπαζογλου.......
κριστιανο ο υπερπαικταρας

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παρε τα σπορ του βορα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πυργος ο παπαζογλου.......
κριστιανο ο υπερπαικταρας
Το οτι ο γκρατσιαν δεν παίζει εθνική απλά και μόνο λόγω ρικέλμε και αιμάρ που το πας. Έχουν βύσμα και οι 2 και έτσι ο μαραντονα της γιαννη αγγέλου δεν μπορεί να πάρι το τιμημένο δεκάρι της χώρας του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στα αρχιδια μου ο βορρας. Πάνω από όλα ΠΑΟΚ. Εγώ γουστάρω την πάρτη μου. Εσείς και όλες οι άλλες ομαδίτσες είτε βόρειας είτε νότιας Ελλάδος σας γράφω στα παπάρια μου. Σιγά μη γίνω και προστάτης σου απέναντι στο ποκ. Ο καθένας τον εαυτό του , και όλοι ξέρουμε ποιος έχει κάνει τις περισσότερες ρουφιανιές... μαρία με τα κίτρινα
ετσιιι..
πεστους & για το κλειστο του μπασκετ που τους εχουν κανει δωρο..
αντε με τα μουνια που μιλανε..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Στα αρχιδια μου ο βορρας. [glow=red,2,300]Πάνω από όλα ΠΑΟΚ.[/glow] [glow=red,2,300]Εγώ γουστάρω την πάρτη μου.[/glow] Εσείς και όλες οι άλλες ομαδίτσες είτε βόρειας είτε νότιας Ελλάδος [glow=red,2,300]σας γράφω στα παπάρια μου[/glow]. [glow=red,2,300]Σιγά μη γίνω και προστάτης σου απέναντι στο ποκ.[/glow] [glow=red,2,300]Ο καθένας τον εαυτό του [/glow], και [glow=red,2,300]όλοι ξέρουμε ποιος έχει κάνει τις περισσότερες ρουφιανιές[/glow]... μαρία με τα κίτρινα

1ον Κλεμμενο ΚΑΙ αυτο....
2ον Εμεις να δεις πως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ την παρτη μας και την φαση μας!
3ον Εμεις να δεις ΠΟΣΟ γραμμενους σας εχουμε εσας και το συστημα σας....
4ον Σιγα μη ζητησουμε προστασια ποτε απο κανεναν, ποσο μαλλον απο μικροτερη ομαδα....
5ον Συμφωνουμε, ο καθενας για την παρτη του, οχι ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ και ομαδες-δορυφοροι.....
6ον Αυτο με τις ρουφιανιες ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, δε λες τιποτα......!!!!! :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Το οτι ο γκρατσιαν δεν παίζει εθνική απλά και μόνο λόγω ρικέλμε και αιμάρ που το πας. Έχουν βύσμα και οι 2 και έτσι ο μαραντονα της γιαννη αγγέλου δεν μπορεί να πάρι το τιμημένο δεκάρι της χώρας του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μωρε σε λεω εφερα παγκοσμιας κλασης ταλεντο
στην πολη
αντε παρε κανα εισητηριακι να δεις μπαλιτσα
αντε τα αγορι μου
μενεις και κοντα....
εσυ ποιον πηρες; την κριστιανα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ουτε η πουτανα η θεια του δεν τον ξερει....
δες καλα τον επικειμενο βιαστη σου

Συνημμένα

• snews7287.jpg
    snews7287.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 17

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ετσιιι..
Δώσε μου τα πρωταθλήματα που με έχεις κλέψει σε μπασκετ και μπαλα και πάρε το γήπεδο. Απλή στάχτη στα μάτια. Εξάλλου μη ξεχνάς ότι και αυτοι πήραν την ολοκληρωτική εκμετάλλευση του παλε. Αυτά επειδή ισως δε σας τα λένε ολα εκεί χάμω. Αλήθεια πως σβήστηκαν τα χρεη του σαλιαρελη και του κοσκωτα;;;; Ή μήπως το νέο καραισκομπουρδελάκι δεν έγινε με λεφτά κρατικού παιχνιδιού;;;;;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μωρε σε λεω εφερα παγκοσμιας κλασης ταλεντο
στην πολη
αντε παρε κανα εισητηριακι να δεις μπαλιτσα
αντε τα αγορι μου
μενεις και κοντα....
εσυ ποιον πηρες; την κριστιανα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ουτε η πουτανα η θεια του δεν τον ξερει....
δες καλα τον επικειμενο βιαστη σου
Ο σολάρι που είναι;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ετσιιι..

Ελα ρε συ, αφου το οικοπεδο ηταν του Δεδεογλου (το 1/10 του οικοπεδου.... :jerking:)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε σας το 'πα, εχω ενα οικοπεδακι και επειδη εγω και ολο μου το σοι τους ψηφιζει θα μου χτισουν οικοδομη και θα μου πληρωνουν φως-νερο-τηλεφωνο για παντα...... καλη φαση,ε??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ειδατε ρε κρατος-προνοια που εχουμε?????? Και 'σεις τους βριζετε απο το πρωι μεχρι το βραδυ....!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δώσε μου τα πρωταθλήματα που με έχεις κλέψει σε μπασκετ και μπαλα και πάρε το γήπεδο. Απλή στάχτη στα μάτια. Εξάλλου μη ξεχνάς ότι και αυτοι πήραν την ολοκληρωτική εκμετάλλευση του παλε. Αυτά επειδή ισως δε σας τα λένε ολα εκεί χάμω. Αλήθεια πως σβήστηκαν τα χρεη του σαλιαρελη και του κοσκωτα;;;; Ή μήπως το νέο καραισκομπουρδελάκι δεν έγινε με λεφτά κρατικού παιχνιδιού;;;;;
ξανα-μανα τα ιδια???
την 7αρα της γιουβε ξεχασες ρε..

α ρε πουστη μαλαματινα ποσα παλληκαρακια εχεις καταστρεψει..

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1ον Κλεμμενο ΚΑΙ αυτο....
2ον Εμεις να δεις πως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ την παρτη μας και την φαση μας!
3ον Εμεις να δεις ΠΟΣΟ γραμμενους σας εχουμε εσας και το συστημα σας....
4ον Σιγα μη ζητησουμε προστασια ποτε απο κανεναν, ποσο μαλλον απο μικροτερη ομαδα....
5ον Συμφωνουμε, ο καθενας για την παρτη του, οχι ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ και ομαδες-δορυφοροι.....
6ον Αυτο με τις ρουφιανιες ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, δε λες τιποτα......!!!!! :2funny:
ΚΛεμμένο:;;;;;;;;; Τι εννοείς;;;;;
Μακάρι τα άλλα πεντε για εσας να ισχύουν. Αν και δύσκολο. Αλήθεια γιατί πρόπερσι υπογράψατε τη τελική βαθμολογία - κλοπή του πρωταθλήματος απο την αεκ:;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom