Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ντεκερ σου τη λενε και νομιζεις πως βρεχει αγορι μου...αυτοι ειστε μια ζωη,αντε να μεγαλωσετε...
ξυπνα ρε......μεχρι κ εγω γελουσα γιατι πολυ απλα σε μερικους δεν δινω σημασια κ δεν καθομαι να σκασω με αυτα που λενε.μην γινεσαι ακομα πιο κομπλεξικος

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ
Η μαλακία είναι ότι ο μπαμπάς μου είναι γαύρος.  :2funny: :2funny: :2funny:

Πέρα από το αστείο πάτως μαλακισμένο ποτέ δεν αναφέρθηκα στην οικογένειά σου και ούτε θα το κάνω.

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Η μαλακία είναι ότι ο μπαμπάς μου είναι γαύρος.  :2funny: :2funny: :2funny:

Πέρα από το αστείο πάτως μαλακισμένο ποτέ δεν αναφέρθηκα στην οικογένειά σου και ούτε θα το κάνω.

και εγώ πέρα από αυτά ..................... σταματα να λες ανακρίβειες για τον APH και δεν θα ασχοληθώ μαζί σου

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εσύ θέλεις να μας τρελλάνεις.Θεωρείς ότι δεν υπήρχε πεναλντι στο χέρι του νετο στο τοίχος στην Τούμπα σαν ακούσιο. Σε μια φάση που το χέρι πήγε πάνω στην μπάλα [glow=red,2,300]ηθελημένα[/glow]. Όμως προχτές που η μπαλα πήγε πάνω στο χέρι από τα 2 μέτρα(ούτε ο Γκαρσία δεν προλαβε να αντιδράσει, αν θυμάσαι πήγε να κλωτσήσει τη μπαλα κιόλας) είναι πέναλντι.
Έστω ότι ο Γκαρσία επίτηδες έκανε χέρι από τα δύο μέτρα και ήταν πέναλντι. Το δικό μας πέναλντι έπρεπε ή δεν έπρεπε να επαναληφθεί;;;;; Αν επαναλαμβανόταν το ματς θα ήταν 2-0. Θα έπαιρνε το πέναλντι και ο νεος τσιπίτα θα έκανε στο 90 το 2-1 θα παίρναμε τους 3 πόντους πάλι και εσείς πάλι στο -6. Και τζάμπα τα όνειρα σας μετά το διπλό στον ατρόμητο/

:think:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

Μπα, εμένα η οικογένειά μου είναι η γυναίκα μου και ο γιός μου. Συγνώμη κι'όλας.

καλά κανεις και να τον χαίρεσαι και να σου ζήση
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μπα, εμένα η οικογένειά μου είναι η γυναίκα μου και ο γιός μου. Συγνώμη κι'όλας.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Αλλες ηλικιες Petro, αλλα μυαλα, ξερουμε πως ειναι στα 18-20-22, μεγαλωνοντας αλλαζουν τα ιδανικα και οι προτεραιοτητες...... να χαιρεσαι την οικογενεια και το παιδακι σου!!!!

Ο Αρης και ο καθε Αρης ειναι ενα σημαντικο ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ χομπυ στη ζωη φιλε g3, κατι που ομορφαινει τον ελευθερο χρονο μας...... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom