ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
Μια νέα προσέγγιση της νεοελληνικής με ισπανικές καταβολές επηρεασμένες από τον Σουπερ 3.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ
Μια νέα προσέγγιση της νεοελληνικής με ισπανικές καταβολές επηρεασμένες από τον Σουπερ 3.
ελα ρε ασε τις μαλακίεςΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ
Αποστομωτικός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα'ντ'αλλων...απο τη διαιτησια,πηγαμε στα χρεη και τωρα στο σαντος και το χαρτινο!!!
ξυπνα ρε......μεχρι κ εγω γελουσα γιατι πολυ απλα σε μερικους δεν δινω σημασια κ δεν καθομαι να σκασω με αυτα που λενε.μην γινεσαι ακομα πιο κομπλεξικοςΝτεκερ σου τη λενε και νομιζεις πως βρεχει αγορι μου...αυτοι ειστε μια ζωη,αντε να μεγαλωσετε...
ελα ρε ασε τις μαλακίες
Η μαλακία είναι ότι ο μπαμπάς μου είναι γαύρος.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ
είπε κανείς κάτι για την οικογένειά σου? Αν ναι σου ζητώ συγνώμη. Αν όχι, είσαι μαλάκαςσώπα να ακούς τις μαλακίες αυτωνών καλά είναι
Καλά, και δεν τον έχεις αποκληρώσει ακόμα???????????????????????Η μαλακία είναι ότι ο μπαμπάς μου είναι γαύρος.
Η μαλακία είναι ότι ο μπαμπάς μου είναι γαύρος.
Πέρα από το αστείο πάτως μαλακισμένο ποτέ δεν αναφέρθηκα στην οικογένειά σου και ούτε θα το κάνω.
Κανα 15αχρονο θα'ναι που δεν νογάει. Όταν μεγαλώσει θα καταλάβει κάποια πράγματαΚαλά, και δεν τον έχεις αποκληρώσει ακόμα???????????????????????
Θα χυθεί το γάλα από την καρδάρακαι εγώ πέρα από αυτά ..................... σταματα να λες ανακρίβειες για τον APH και δεν θα ασχοληθώ μαζί σου
είπε κανείς κάτι για την οικογένειά σου? Αν ναι σου ζητώ συγνώμη. Αν όχι, είσαι μαλάκας
Θα χυθεί το γάλα από την καρδάρα
Μπα, εμένα η οικογένειά μου είναι η γυναίκα μου και ο γιός μου. Συγνώμη κι'όλας.κοίτα να δεις ρε η οικογένεια μας είναι ο ΑΡΗΣ διάλεξε εσύ τι πρέπει να μου πεις
Εσύ θέλεις να μας τρελλάνεις.Θεωρείς ότι δεν υπήρχε πεναλντι στο χέρι του νετο στο τοίχος στην Τούμπα σαν ακούσιο. Σε μια φάση που το χέρι πήγε πάνω στην μπάλα [glow=red,2,300]ηθελημένα[/glow]. Όμως προχτές που η μπαλα πήγε πάνω στο χέρι από τα 2 μέτρα(ούτε ο Γκαρσία δεν προλαβε να αντιδράσει, αν θυμάσαι πήγε να κλωτσήσει τη μπαλα κιόλας) είναι πέναλντι.
Έστω ότι ο Γκαρσία επίτηδες έκανε χέρι από τα δύο μέτρα και ήταν πέναλντι. Το δικό μας πέναλντι έπρεπε ή δεν έπρεπε να επαναληφθεί;;;;; Αν επαναλαμβανόταν το ματς θα ήταν 2-0. Θα έπαιρνε το πέναλντι και ο νεος τσιπίτα θα έκανε στο 90 το 2-1 θα παίρναμε τους 3 πόντους πάλι και εσείς πάλι στο -6. Και τζάμπα τα όνειρα σας μετά το διπλό στον ατρόμητο/
Μπα, εμένα η οικογένειά μου είναι η γυναίκα μου και ο γιός μου. Συγνώμη κι'όλας.
Μπα, εμένα η οικογένειά μου είναι η γυναίκα μου και ο γιός μου. Συγνώμη κι'όλας.
Γάμησέ τα. Δύσκολες καταστάσειςΚαλά, και δεν τον έχεις αποκληρώσει ακόμα???????????????????????