Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το ενα αναποδο πλαγιο?? το αλλο αναποδο πλαγιο? Το γκολ στον ατρομητο που ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ΟΡΙΑΚΟ, αλλα...... αν ηθελε μπορουσε να το αφησει.... "΄τοσα και τοσα εχουμε δει"????? ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΜΠΑΟΥΓΚ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ........... μ' αυτη τη λογικη, ναι εισαι αδικημενος..... αν το δεις ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ποτε,ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ, μια χαρα σε παει..... φτου φτου..... μην το πεις πουθενα......
ποτέ δεν κλάφτηκα για διαιτησία. Εσύ κλαίγεσαι ότι εγώ ευνοούμαι. Και εγώ απλά σου παραθέτω κάποιες φάσεις που αποδεικνύουν ότι δεν ευνοούμαι.

Και δε σε γράφω για ανάποδα πλάγια. Σε γράφω για σημαντικές αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν ένα αποτέλεσμα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Τη κόκκινη στον ντιογκο στο 3ο λεπτό;;; To πέναλντι στον μουσλι στην τρίπολη;;; Το γκολ στον ατρόμητο;;;;; Τη αποβολή ίβιτς στον βάζελο για να μη δοθεί η ανατροπή στον βιερίνια;;;;

Ευνοήθηκα μόνο με λαρισα που πήρα αβαβα πέναλντι. Αλλά και πάλι φαινόταν μαρς.Στο ριπλέι κατάλαβαν όλοι ότι δεν είναι.Αυτο μου είπε και ένας φίλος μου λαρισαίος.
στο 3 λεπτο ποτε δεν βγαινει κοκκινη
και με τον βαζελο ειναι πεναλτυ αλλα ημασταν και τραγικοι σε αυτο το ματς

στο μονο παιχνιδι που μας σπρωξανε και ασε τους συμπολιτες να ουρλιαζουν, ηταν με τις γριες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
με εχει πιασει σπαστικο γελιο....με παιρνει πριν απο λιγο ενας φιλος αρειανος,αλλα τα χωνει ασχημα στην ομαδα γιατι δεν αποδιδει αυτα που θελει,κ μου λεει ανοιξε το site του αρη.το ανοιγω κ εγω κ τι να δω?πρωτη φωτο στην αρχικη σελιδα ενα γλυκιτατο κοριτσακι....δευτερη φωτο αμπρεου,τριτη φωτο αμπρεου....δειτε κ τις υπολοιπες....ακομα σας ταιζουν κουτοχορτο?ο αμπρεου δεν ειναι παικτης σας,μπορειτε να τον βγαλετε απο κει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
με εχει πιασει σπαστικο γελιο....με παιρνει πριν απο λιγο ενας φιλος αρειανος,αλλα τα χωνει ασχημα στην ομαδα γιατι δεν αποδιδει αυτα που θελει,κ μου λεει ανοιξε το site του αρη.το ανοιγω κ εγω κ τι να δω?πρωτη φωτο στην αρχικη σελιδα ενα γλυκιτατο κοριτσακι....δευτερη φωτο αμπρεου,τριτη φωτο αμπρεου....δειτε κ τις υπολοιπες....ακομα σας ταιζουν κουτοχορτο?ο αμπρεου δεν ειναι παικτης σας,μπορειτε να τον βγαλετε απο κει
Κι εσυ μπορεις να ανοιγεις και αλλα σαιτ,δεν υπαρχει προβλημα,ασε τον παπα για τον φιλο σου,Αθλητικα νεα πηρες σημερα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κι εσυ μπορεις να ανοιγεις και αλλα σαιτ,δεν υπαρχει προβλημα,ασε τον παπα για τον φιλο σου,Αθλητικα νεα πηρες σημερα?
αν ακουγες ραδιο θα ηξερες οτι το ειπε ο κολκας κ κοροιδευε τον πλιακο χθες το μεσημερι οποτε κ το ακουσα απο εκει...
δεν μας εχετε πει ομως γιατι δεν το εχει αλλαξει κανενας?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αν ακουγες ραδιο θα ηξερες οτι το ειπε ο κολκας κ κοροιδευε τον πλιακο χθες το μεσημερι οποτε κ το ακουσα απο εκει...
δεν μας εχετε πει ομως γιατι δεν το εχει αλλαξει κανενας?

Ο Αμπρεου, συμπολιτη μου που καιγεσαι για τα νεα της ομαδας μου, ανηκει τυπικα ακομα στον Αρη, Δευτερα 'η Τριτη επικυρωνεται στην ΕΠΟ η λυση του συμβολαιου, χωρια που εφοσον ηταν στο ροστερ του φετινου πρωταθληματος μπορει καλλιστα ΑΝ ΘΕΛΕΙ η Παε να κρατησει τα μπανερ-αφισες-φωτογραφιες της ομαδας μεχρι τη ληξη της σαιζον!!!! Κι αυτο πειραζει?????????

Ελπιζω να σε καλυψα......

...... Χ. Τσαλτιδης.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ο Αμπρεου, συμπολιτη μου που καιγεσαι για τα νεα της ομαδας μου, ανηκει τυπικα ακομα στον Αρη, Δευτερα 'η Τριτη επικυρωνεται στην ΕΠΟ η λυση του συμβολαιου, χωρια που εφοσον ηταν στο ροστερ του φετινου πρωταθληματος μπορει καλλιστα ΑΝ ΘΕΛΕΙ η Παε να κρατησει τα μπανερ-αφισες-φωτογραφιες της ομαδας μεχρι τη ληξη της σαιζον!!!! Κι αυτο πειραζει?????????

Ελπιζω να σε καλυψα......

...... Χ. Τσαλτιδης.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να πειραξει?φασολαδα ειναι?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]ποτέ δεν κλάφτηκα για διαιτησία.[/glow] Εσύ κλαίγεσαι ότι εγώ ευνοούμαι. Και εγώ απλά σου παραθέτω κάποιες φάσεις που αποδεικνύουν ότι δεν ευνοούμαι.

Και δε σε γράφω για ανάποδα πλάγια. [glow=red,2,300]Σε γράφω για σημαντικές αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν ένα αποτέλεσμα.[/glow]

Να το λεει παοκτζης αυτο..... να λιωσουν και οι πετρες στο γελιο.........

ΕΓΩ απλα γραφω την αποψη μου και την κατα γενικη ομολογια διαιτητικη αντιμετωπιση που εχεις φετος αλλα και περσι και προπερσι και γενικοτερα.........

στο 3 λεπτο ποτε δεν βγαινει κοκκινη
και με τον βαζελο ειναι πεναλτυ αλλα ημασταν και τραγικοι σε αυτο το ματς

στο μονο παιχνιδι που μας σπρωξανε και ασε τους συμπολιτες να ουρλιαζουν, ηταν με τις γριες

Ουτε δινεται ποτε πεναλτυ στο ΤΕΙΧΟΣ οταν δεν υπαρχει ΠΡΟΘΕΣΗ.......

(και με μας σε εσπρωξαν να ανοιξεις το σκορ και με το γιαννενο? εβαλες γκολ απο αναποδο φαουλ και με το νιονιο δε σου εδωσαν πεναλτυ κατα στο 88'..... αυτα εχω δει εγω φετος, δεν παρακολουθω αλλο παοκ, δεν εχετε αλλωστε και κατι να παρουσιασετε σαν ομαδα...... πολυ νυστα...)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μαξιμε αν σε κερδισω μεσα στο χαριλαου τι θα λες?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Μεχρι τοτε βλεπουμε..... ΑΛΛΑ.... οπως βλεπεις τις ομαδες μεχρι τωρα..... ΠΩΣ πιστευεις οτι μπορεις να με κερδισεις????????? Και μιλαω για 50ρισια διαιτησια ετσι?????? Δε λεω οτι εγω θα σε κερδισω σιγουρα, αλλα ετσι οπως παιζει η ομαδα σου με αυτους τους καικτες και αυτον τον προπονητη και βαση των παιχνιδιων τουλαχιστον την τελευταια τριετια που εχεις τον πορτογαλο........ θα ερθει να με κερδισει 'η μηπως, λεω τωρα εγω, να μην χασει και οτι βγει????????

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μεχρι τοτε βλεπουμε..... ΑΛΛΑ.... οπως βλεπεις τις ομαδες μεχρι τωρα..... ΠΩΣ πιστευεις οτι μπορεις να με κερδισεις????????? Και μιλαω για 50ρισια διαιτησια ετσι?????? Δε λεω οτι εγω θα σε κερδισω σιγουρα, αλλα ετσι οπως παιζει η ομαδα σου με αυτους τους καικτες και αυτον τον προπονητη και βαση των παιχνιδιων τουλαχιστον την τελευταια τριετια που εχεις τον πορτογαλο........ θα ερθει να με κερδισει 'η μηπως, λεω τωρα εγω, να μην χασει και οτι βγει????????
κοιτα να δεις,οπως εχουν δειξει οι ως τωρα αναμετρησεις μας θα χασεις το παιχνιδι η το πολυ να παει ισοπαλο....μην ξεχνας οτι ειναι ντερμπυ κ οτι παει στο σκληρο παιχνιδι κ εκει δεν με πιανεις

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Και να σου πω και κατι? Στα παπαρια μου κι αν με κερδισεις, γινεται να ειμαι αυτος που πρεπει και θελω, να βγω 3ος-2ος 'η (ΟΝΕΙΡΑ) πρωταθλητης και να μ' εχεις κερδισει μεσα εξω 4-0 και 0-4???????   ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Και να σου πω και κατι? Στα παπαρια μου κι αν με κερδισεις, γινεται να ειμαι αυτος που πρεπει και θελω, να βγω 3ος-2ος 'η (ΟΝΕΙΡΑ) πρωταθλητης και να μ' εχεις κερδισει μεσα εξω 4-0 και 0-4???????   ;)
τωρα γινεσαι γυριστρουλα....αυτο ακριβως λεω κ εγω απο περσυ.
γινεται να χανω απο το πρωην ποκ κ να παιρνω πρωταθλημα?
αλλα εσυ οταν το λεω κοροιδευεις γιατι δεν κερδιζω τον γαυρο οπως εκανες εσυ 2 χρονια

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα να δεις,οπως εχουν δειξει οι ως τωρα αναμετρησεις μας θα χασεις το παιχνιδι η το πολυ να παει ισοπαλο....μην ξεχνας οτι ειναι ντερμπυ κ οτι παει στο σκληρο παιχνιδι κ εκει δεν με πιανεις

Στο Βικελιδης που εχουν δειξει οι αναμετρησεις οτι θα το ΧΑΣΩ το παιχνιδι????? :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Στο Βικελιδης που εχουν δειξει οι αναμετρησεις οτι θα το ΧΑΣΩ το παιχνιδι????? :think:
η θα ερθει χ ειπα....γιατι με κερδιζεις μια στα 5 χρονια....κανω λαθος?
περσυ δεν καταφερες να το κανεις κ μαλιστα ειχες κ εναν αποκλεισμο που ακομα ποναει

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τωρα γινεσαι γυριστρουλα....αυτο ακριβως λεω κ εγω απο περσυ.
γινεται να χανω απο το πρωην ποκ κ να παιρνω πρωταθλημα?
αλλα εσυ οταν το λεω κοροιδευεις γιατι δεν κερδιζω τον γαυρο οπως εκανες εσυ 2 χρονια

Φυσικα και δε γινομαι γυριστρουλα, εννοειται οτι θελω να σε κερδιζω, να σου κανω καζουρα, να μη μπορεις να μιλησεις καμια βδομαδα, οπως πριν απο τρια χρονια που μπορουσες να μιλησεις ΜΟΝΟ μια εβδομαδα ολη τη χρονια, μετα το στημενο 3-0 του σταυριδη..... απλα σου εξηγω οτι δε ζω και αναπνεω να κερδισω εσενα συγκεκριμενα, θελω να κερδιζω ΚΑΘΕ Κυριακη, πραγμα που φυσικα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, αλλα τουλαχιστον να χανω οσο πιο σπανια γινεται..... και πανω απ ολα..... ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ....... κατι σα τη χρονια με τον πουστοσερβο ας πουμε........ να μου ανταποδιδουν τα (οχι και λιγα) γιουρια που σκαω για το διαρκειας μου και οχι να αγανακτω καθε φορα φευγωντας απο το γηπεδο....... ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα να δεις,[glow=red,2,300]οπως εχουν δειξει οι ως τωρα αναμετρησεις μας θα χασεις το παιχνιδι [/glow]η το πολυ να παει ισοπαλο....μην ξεχνας οτι ειναι ντερμπυ κ οτι παει στο σκληρο παιχνιδι κ εκει δεν με πιανεις

η θα ερθει χ ειπα....γιατι με κερδιζεις μια στα 5 χρονια....κανω λαθος?
περσυ δεν καταφερες να το κανεις κ μαλιστα ειχες κ εναν αποκλεισμο που ακομα ποναει

Αρα ηθελες να πεις οτι το πιθανοτερο ειναι το χ βαση προιστοριας και κλινει προς τον ασσο........

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αυτο που ηθελα να πω το ειπα ξεκαθαρα.το χ ειναι το πιο λογικο κ για μενα παει προς διπλο

Οκ, αποψη σου, συμφωνουμε οτι ειναι ντερμπυ, συμφωνουμε πως ολα τα ντερμπυ ξεκινουν απο το χ, συμφωνουμε οτι στο κοτετσι μου εχεις παρει τον αερα και συ και ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τα κορακια σου, συμπληρωνω απλα οτι μπορει με μια φαση 'η με μια τραγικη αποδοση δικη μου ΜΠΟΡΕΙ να με κερδισεις, αλλα με Σαντος στον παγκο που εχει δειξει οτι θα ερθει να μην χασει και οτι βγει, με 2 παιχνιδια περσι, ισοπαλα χωρις να κανεις συνολικα πανω απο 3-4 φασεις ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ και εγω με Κουπερ που κατι δειχνει ηδη να αλλαζει μεχρι τωρα και ελπιζω να διορθωσει ακομη περισσοτερα και 20 χιλιαδες παλαβους στο γηπεδο ΜΑΣ....... sorry..... το βλεπω πιο δυνατα προς τον ασσο παρα το διπλο..... ιδωμεν...... μπαλα ειναι... ΠΟΡΝΗ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom