Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ολα τα ματς τα πηρες με διαιτησια πλην εκεινου με τη γκαφα του Χαλκια που κι εμεις δεν παιξαμε.ΟΛΑ τα αλλα συν του κυπελλου την προκριση τα πηρες αποκλειστικα με τα κορακια,ετσι εχεις μαθει να κερδιζεις...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το εχετε γαμησει με το θεμα της διαιτησιας.ελεος....
περσυ εμεινα με παιχτη λιγοτερο στο κυπελο?
αν αυτο σημαινει οτι σε εσφαξα παω πασο,ξεχασα οτι οταν παιζεις με αντιπαλο που εχει λιγοτερους παιχτες δεν παιρνεις ευκολα αποτελεσμα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οσο για ην αποδοση της ομαδας σου δεν την ειδα ουτε προχθες σε υψηλα επιπεδα,ειχες σε καλη μερα τον κρητικο κ ησουν κωλοφαρδος γιατι δεν εφαγες πρωτος γκολ....η αμυνα σου δεν υπηρχε κ το ειπε κ ο ιδιος ο κουπερ.ας μην γελιομαστε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
το εχετε γαμησει με το θεμα της διαιτησιας.ελεος....
περσυ εμεινα με παιχτη λιγοτερο στο κυπελο?
αν αυτο σημαινει οτι σε εσφαξα παω πασο,ξεχασα οτι οταν παιζεις με αντιπαλο που εχει λιγοτερους παιχτες δεν παιρνεις ευκολα αποτελεσμα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οσο για ην αποδοση της ομαδας σου δεν την ειδα ουτε προχθες σε υψηλα επιπεδα,ειχες σε καλη μερα τον κρητικο κ ησουν κωλοφαρδος γιατι δεν εφαγες πρωτος γκολ....η αμυνα σου δεν υπηρχε κ το ειπε κ ο ιδιος ο κουπερ.ας μην γελιομαστε
Ενω εσυ εθελξες στην εδρα σου...ρε για γελια ειστε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ενω εσυ εθελξες στην εδρα σου...ρε για γελια ειστε.
ειτε ειμαι για γελια ειτε για κλαματα ξερω οτι ειμαι 6 βαθμους απο πανω σου κ δυσκολα θα με περασεις ειτε στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος ειτε στα πλει οφ αν βεβαια καταφερεις κ μπεις κ το εννοω.τα ξαναειπα,εχεις ολους τους ανταγωνιστες εκτος κ εχετε μικρη βαθμολογικη διαφορα.επισης εχει μπει για τα καλα στο παιχνιδι κ η αεκ οποτε....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ειτε ειμαι για γελια ειτε για κλαματα ξερω οτι ειμαι 6 βαθμους απο πανω σου κ δυσκολα θα με περασεις ειτε στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος ειτε στα πλει οφ αν βεβαια καταφερεις κ μπεις κ το εννοω.τα ξαναειπα,εχεις ολους τους ανταγωνιστες εκτος κ εχετε μικρη βαθμολογικη διαφορα.επισης εχει μπει για τα καλα στο παιχνιδι κ η αεκ οποτε....
Τα λες για να νοιωθεις ωραια μοναχος σου,ολη η Ελλαδα εχει δει πως κανεις τις νικες που κανεις και πως οι αντιπαλοι σου χανουν εδαφος.Παιρνεις πεναλτυ με το φυσημα του ανεμου ενω εμενα δε μου δινουν ουτε τα φανερα...αυτος ο Ιβιτς προχθες ηταν προκλητικος στις βουτιες του(ατιμωρητες φυσικα)στην περιοχη,οποιος δικος μας εκβιαζει πεναλτυ εχει το κορακι πανω απο το κεφαλι του με την κιτρινη στο χερι...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τα λες για να νοιωθεις ωραια μοναχος σου,ολη η Ελλαδα εχει δει πως κανεις τις νικες που κανεις και πως οι αντιπαλοι σου χανουν εδαφος.Παιρνεις πεναλτυ με το φυσημα του ανεμου ενω εμενα δε μου δινουν ουτε τα φανερα...αυτος ο Ιβιτς προχθες ηταν προκλητικος στις βουτιες του(ατιμωρητες φυσικα)στην περιοχη,οποιος δικος μας εκβιαζει πεναλτυ εχει το κορακι πανω απο το κεφαλι του με την κιτρινη στο χερι...
στα λεει ο σαουριδης αυτα κ τα λες?
εγω ξερω οτι ολη η Ελλαδα πιστευει οτι ο ΠΑΟΚ εχει ανεβει αγωνιστικα κ οτι κανει βηματα προοδου κ αντε εσυ να μου λες το αντιθετο κ τα δικα σου.προσπαθεις να με πεισεις οτι δεν εχω ομαδα ενω εσυ εχεις,μονο στα λογια ομως γιατι στο γηπεδο αλλα λενε τα αποτελεσματα μεχρι τωρα.μην προσπαθεις να με πεισεις οτι το ασπρομαυρο που βλεπω ειναι κιτρινομαυρο γιατι δεν θα το πετυχεις οπως κ εγω δεν θα πετυχω το αντιθετο για σενα....κ τις κλασικες ατακες σας οτι σας σφαζει η διαιτησια μην τα λετε γιατι σας κοροιδευουν....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
στα λεει ο σαουριδης αυτα κ τα λες?
εγω ξερω οτι ολη η Ελλαδα πιστευει οτι ο ΠΑΟΚ εχει ανεβει αγωνιστικα κ οτι κανει βηματα προοδου κ αντε εσυ να μου λες το αντιθετο κ τα δικα σου.προσπαθεις να με πεισεις οτι δεν εχω ομαδα ενω εσυ εχεις,μονο στα λογια ομως γιατι στο γηπεδο αλλα λενε τα αποτελεσματα μεχρι τωρα.μην προσπαθεις να με πεισεις οτι το ασπρομαυρο που βλεπω ειναι κιτρινομαυρο γιατι δεν θα το πετυχεις οπως κ εγω δεν θα πετυχω το αντιθετο για σενα....κ τις κλασικες ατακες σας οτι σας σφαζει η διαιτησια μην τα λετε γιατι σας κοροιδευουν....
Εσας κοροιδευουν αλλα ειπαμε,ουτε που το παιρνετε χαμπαρι...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ολοι τρωνε δουλεμα..
Μην αγχεστε!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τωρα γινεσαι γυριστρουλα....αυτο ακριβως λεω κ εγω απο περσυ.
γινεται να χανω απο το πρωην ποκ κ να παιρνω πρωταθλημα?
αλλα εσυ οταν το λεω κοροιδευεις γιατι δεν κερδιζω τον γαυρο οπως εκανες εσυ 2 χρονια
Πληρωμένη απάντηση  :rockon:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ολα τα ματς τα πηρες με διαιτησια πλην εκεινου με τη γκαφα του Χαλκια που κι εμεις δεν παιξαμε.ΟΛΑ τα αλλα συν του κυπελλου την προκριση τα πηρες αποκλειστικα με τα κορακια,ετσι εχεις μαθει να κερδιζεις...
Εννοείς εκείνο το ματς που πήρες αβαβά πέναλντι και το έχασε ο γαβραάμ;;;;;;

Πέρσυ αλήθεια δεν ήταν κόκκινη του βιτόλο;;;;;;

Το δέχομαι μόνο για την κόκκινη του γου χου.

Μάθετε τι σημαίνει ακούσιο. Είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εννοείς εκείνο το ματς που πήρες αβαβά πέναλντι και το έχασε ο γαβραάμ;;;;;;

Πέρσυ αλήθεια δεν ήταν κόκκινη του βιτόλο;;;;;;

Το δέχομαι μόνο για την κόκκινη του γου χου.

Μάθετε τι σημαίνει ακούσιο. Είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο.
καθεσαι κ εσυ τωρα κ προσπαθεις να τους πεισεις για κατι στο οποιο τους εχουν κανει πλυση εγκεφαλου.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΟΥΡΑ
ΕΧΩ ΜΙΑ σκατομαρα
ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ
ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Συνημμένα

• 3643.jpg
    3643.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 14

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε συ γαμα,σε εχουν στην 3 κ κανεις κερκιδα?
βγαζεις ωραια συνθηματακια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom