pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
[size=30pt]Πέρυσι Χαβίτο!
Φέτος Κάμπορα!
του χρόνου Ποιος????[/size]
ο αμπρέου!
[size=30pt]Πέρυσι Χαβίτο!
Φέτος Κάμπορα!
του χρόνου Ποιος????[/size]
λοκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αμπρέου!
ναι αλλά και τι έπιασε αδελφέμπράβο ρε αρειανάρα για χθές,ήσουν πολύ καλός,δεν σου δώσανε και πέναλτυ κανονικό και 2η κίτρινη στον γκαλίτσιο...αλλά έτσι και αλλιώς πάλι νικήσατε....είμασταν δράμα,τραγικοί.Ο μόνος διασωθείς ο μητρογκόλ.....ο οποίος ήταν ο μοναδικός που έκανε σωστά πράγματα στο γήπεδο....αυτός ο γκαλέτι έπαιζε χθές?τί εξαφανιζόλ τρώει στα εκτός έδρας ντέρμπυ του ελληνικού πρωταθλήματος?αμ αυτός ο ντουντού?έτσι αργοκάραβο ήταν οταν πρωτόρθε?όχι απλά σαν τον πάω δε πάω,αλλά πιό αργός από replay βίντεο panasonic των αρχών της δεκαετίας 80....καλά όσο για τον κηπουρό.....τί γκόλ έφαγες βρέ βλάκα κηπουρέ?φάε τη μπάλλα μαλάκα,τί την κοιτάς?
ναι αλλά και τι έπιασε αδελφέ
ο αμπρέου!
α........................βγηκε και απο την τουμπα το πουλακι μαςρε αρειανα πολυ γλωσσα βγαλατε ρε με μια νικη......τουλαχιστον δεν θα εχετε μεγαλα προβληματα με υποβιβασμους γιατι κ με 15 βαθμους στο β γυρο σωθηκατε
4-1α........................βγηκε και απο την τουμπα το πουλακι μας
ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ντεκερ
ε ντεκερ;
15 χρονια το ποκ σε εχει γκομενα του
και να βλεπεις τον μισητο αντιπαλο να τον εχει μονοτερμα
ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αφου εσυ εισαι η θυγατρικη του γαυρου ρε;4-1
εισαι πολυ λιγος κ 6 βαθμους κατω απο τ αεχιδια μου.θα τα λες στους γαυρους αυτα.οχι στον γαμια σου
σε καταλαβαινω γιατι πετυχες μια νικη επιτελους κ εισαι χαρουμενος.οταν θα ειμαι απο πανω σου στο τελος του πρωταθληματος κ εσυ θα εισαι εκτος πλει οφ τοτε ελα να μου πεις αυτα που λες κ τωρα....μεσα στο χαριλαου ξερεις οτι το χειροτερο αποτελεσμα για μενα θα ειναι το χ......οποτε μην λες πολλα στο ξαναλεω.θα παθεις πλακα παλι οπως κ στην ΤΟΥΜΠΑ.θα μιλας κανα μηνα πριν το παιχνιδι για ονειρα κ μετα θα ψαχνεις να βρεις τι εφταιξε για την ντροπη σουαφου εσυ εισαι η θυγατρικη του γαυρου ρε;
τσουζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που ξυπνησε το θηριο
τσουζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που η μονη ομαδα που καταφερνει νικες κατα του ποκ
ειναι Ο ΘΕΟΣ
τι λεει το φιλικο με τον τελη τελειωσε;
ολα καλα;
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΩς ΘΑ ΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ
καλα εσυ μιλαςπριν απο μια βδομαδα πετουσες πετρες στους παικτες σου κ τωρα τους εκανες θεους.μεχρι ποτε?μεχρι την επομενη πουτσα?
φωτοβολιδα ηταν.εχε την μπαλα κατω γιατι θα παθεις οτι κ περσυ,εκτος θα εισαι κ θα μιλας παλι για διαιτησια
εχεις παρει κατι ειμαι σιγουρος...ο σουπερ 3 θα σε κουμανταρει ειτε χεις τον κουπερ ειτε οχι.κ οσο γινεται αυτο δεν θα καταφερεις τιποτα.θα σε κερναει πικρες η λαρισα κ η κοπριβνιτσα.οσο για τον σαντος εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαι αντιθετος,λιγοι ειναι αυτοι που το κανουν γιατι νομιζουν οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μπαρτσελονα κ ο σαντος δεν την αφηνει να παιξει μπαλαρακαλα εσυ μιλας
που πετουσες μπιντεδες και πορτοκαλια στον σαντος
η αρμαδα του κουπερ θα ελευθερωσει την πολλη απο το δημοσιογραφικο-πολιτικο-ψηφοθηρικο κατασκευασμα οσονουπω