I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
s.a.g.a.p.o τραγούδαγε αλλά χέρι δεν ήταν (για αυτόν)Ρε μαλάκες το μάτι σε ποιον το έκλεινε;;
Το Ρακιτζή μου θύμισε ο μαλάκας
s.a.g.a.p.o τραγούδαγε αλλά χέρι δεν ήταν (για αυτόν)Ρε μαλάκες το μάτι σε ποιον το έκλεινε;;
Το Ρακιτζή μου θύμισε ο μαλάκας
μια βραδυα στο νεβερκουπεν ηταν και περασε
εσεις με κατι τετοια ζειτε
και μετα παλι εξαφανιζεστε κατω απο την γη
πισω στην τρυπα σας παλι λοιπον
καλά όταν υπήρχε ο άρης εσείς δεν είσασταν ούτε καν γόνοι για το τηγάνιμια βραδυα στο νεβερκουπεν ηταν και περασε
[size=20pt]ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]μια βραδυα στο νεβερκουπεν ηταν και περασε
Από τούδε και εφεξής ασφαλιστικά μέτρα. Απαγορεύνται οι δηλώσεις και οι προβλέψεις πριν από κάθε ματς. Η τιμωρία θα είναι η απαγόρευση της εισόδου στο γήπεδο και η καθημερινή ανάγνωση ποσταρισμάτων του GTiνατσο ξεσαλωσες αγορινα μου
ετσι σε θελω...
και εγω σου υποσχομαι να παιρνω βαρβιτουρικα απο τουδε και εξης για να κανω βαθυ υπνο
και να μην βλεπω ονειρατα
υγ:κανονισε να ανεβεις στο ντερμπυ με τις συμπολιτισες τις ρουφιανες...οπωςκαιδηποτε
ανεβαλε τα ολα
εχθες ειχε φανταστικη ατμοσφαιρα....
Από τούδε και εφεξής ασφαλιστικά μέτρα. Απαγορεύνται οι δηλώσεις και οι προβλέψεις πριν από κάθε ματς. Η τιμωρία θα είναι η απαγόρευση της εισόδου στο γήπεδο και η καθημερινή ανάγνωση ποσταρισμάτων του GTi
Και για να μην ξεχνιόμαστεμια βραδυα στο νεβερκουπεν ηταν και περασε
μια βραδυα στο νεβερκουπεν ηταν και περασε
[size=15pt]και μετα παλι εξαφανιζεστε κατω απο την γη
πισω στην τρυπα σας παλι λοιπον[/size]
τοΒγηκαν τα κλωναρια σημερα...
Δε μπαινουν με το κανονικο νικ
Στα φωτα να τους περιμενετε παλι..
τα σκουληκια με τις ζαρτιερες εμφανιστηκαν παλι γρηγορα στην τρυπα σου και μην ξαναβγεις ποτε στο χωμα θα σε παταω και θα σε φτυνω!!!!!!!!ζαρτιεριτσα και πουτσα στον κωλο
[size=30pt]Πέρυσι Χαβίτο!
Φέτος Κάμπορα!
του χρόνου Ποιος????[/size]
ερχεται και η σειρα σουΒΕΛΩΝΗΣ...
Πάρε πόντο από ΠΟΚ και ξαναέλα!ΒΕΛΩΝΗΣ...
Σοβαρευτείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε