BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
+35οι μετοχες που ειναι;
στο συρταρι της ιντρακομ;
+35οι μετοχες που ειναι;
στο συρταρι της ιντρακομ;
μαρτυριαρα ΚΑΡΔΙΑ....
Καλή σου νύχτα Μαϊκ.μαρτυριαρα ΚΑΡΔΙΑ....
Πήγαινε στα φανάρια της λαχαναγοράς. Εκεί πουλάει χαρτομάντηλα ο thespunter. Ζήτα του ένα πακετάκι και ΚΛΑΨΕ ΑΦΟΒΑ.για όποιον στοιχειωδώς βλέπει μπάλα,η σχετικά καλή εμφάνιση του άρη ήταν αποτέλεσμα 100% της εντελώς ανεξήγητης τακτικής του Ζίκο να δώσει όλο το γήπεδο στον άρη...δεν έχω ξαναδεί τα τελευταία χρόνια τέτοιο ανοιχτό γήπεδο...
και πάλι ελάχιστες φάσεις έκανε και ένα γκολ με τα χίλια ζόρια
Γαμαικάνέεεεεεε. Σε είχε το alter χθες βράδυ ρε μαλάκα. Είσαι πολύ τρελό αγόρι αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν φταίνε αυτοί, μια ζωή κομπλεξικοί ήταν. Τα δικά μας τα μαλακισμένα φταίνε που τους δίνουν το δικαίωμα να μιλάνε.Πολυ κομπλεξ βγαζουν τα τουρκακια απο μια μεγαλη εμφανιση του Θεου και μονο,που να ειμασταν ετσι σε ολο τον α'γυρο,τι θα ακουγαμε,εδω παιξαμε την μπαλα που δεν εχουν παιξει στη ζωη τους ουτε στο μισο.Παιδες,αντι να βγαζετε κομπλεξ,περιοριστειτε στο θρεντ σας να καμαρωνετε που με Γκαγκατση ειστε τριτοι και αφηστε το κλαμα,σε καμια δεκαρια χρονια ισως νικησετε κι εσεις κανα γαβρο(που ουτε με τη μιση του ομαδα δεν τα καταφερατε κομπλεξαρες)...
Πως φαινεται οτι οσοι γραφουν εδω μεσα ειναι Γκαλακια απο το'80...το συνδρομο κατωτερωτητας δεν εχει εξαλειφθει...Δεν φταίνε αυτοί, μια ζωή κομπλεξικοί ήταν. Τα δικά μας τα μαλακισμένα φταίνε που τους δίνουν το δικαίωμα να μιλάνε.
Πολυ κομπλεξ βγαζουν τα τουρκακια απο μια μεγαλη εμφανιση του Θεου και μονο,που να ειμασταν ετσι σε ολο τον α'γυρο,τι θα ακουγαμε,εδω παιξαμε την μπαλα που δεν εχουν παιξει στη ζωη τους ουτε στο μισο.Παιδες,αντι να βγαζετε κομπλεξ,περιοριστειτε στο θρεντ σας να καμαρωνετε που με Γκαγκατση ειστε τριτοι και αφηστε το κλαμα,σε καμια δεκαρια χρονια ισως νικησετε κι εσεις κανα γαβρο(που ουτε με τη μιση του ομαδα δεν τα καταφερατε κομπλεξαρες)...
Μήπως έτυχε να δεις το ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ για την μεγάλη ομάδα μπάσκετ της παοκ? Μιλάμε για πολύ γέλιο. Ακόμα κλαίνεΠως φαινεται οτι οσοι γραφουν εδω μεσα ειναι Γκαλακια απο το'80...το συνδρομο κατωτερωτητας δεν εχει εξαλειφθει...
Σιγα μην το δω...φανταζομαι δεν κρατησε και πολυ ωρα,πιο πολυ διαφημησεις θα ειχε...Τι να δειξουν δηλαδη,τις συνεχομενες φαπες μιας δεκαετιας???Μήπως έτυχε να δεις το ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ για την μεγάλη ομάδα μπάσκετ της παοκ? Μιλάμε για πολύ γέλιο. Ακόμα κλαίνε
Επειδή εγώ δεν είμαι αλήτης και χουλιγκάνος σαν εσένα, βλέπω για όλες τις ομάδες. Τόσο κλάμα μαζεμένο δεν έχω ξαναδείΣιγα μην το δω...φανταζομαι δεν κρατησε και πολυ ωρα,πιο πολυ διαφημησεις θα ειχε...Τι να δειξουν δηλαδη,τις συνεχομενες φαπες μιας δεκαετιας???
Ρε συ αφου ξερεις,δεν μου αρεσουν τα δραματα,θριλερ βλεπω...Επειδή εγώ δεν είμαι αλήτης και χουλιγκάνος σαν εσένα, βλέπω για όλες τις ομάδες. Τόσο κλάμα μαζεμένο δεν έχω ξαναδεί
Κωμωδία ήταν αυτό. Από τις καλύτερεςΡε συ αφου ξερεις,δεν μου αρεσουν τα δραματα,θριλερ βλεπω...
Αν κρινω απο αυτους που γραφουν στο θρεντ μας,με το που ξυπνανε,αγοραζουν τον Super 3 και για πιο αντικειμενικη ενημερωση παιρνουν και τα Αθλητικα νεα,μετα ακουν τον ραδιο του Αρη και στη συνεχεια γραφουν και στο θρεντ μας,μπαουκτσηδες κατα τα αλλα...Α.....επίσης,δεν τους ενδιαφέρει καθόλου και κατά δήλωσή τους στ'αρχίδια τους
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!
Καλα,αφου το συστηνεις θα το δω σε επαναληψη...Κωμωδία ήταν αυτό. Από τις καλύτερες