Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 2004.jpg
    2004.jpg
    106,5 KB · Εμφανίσεις: 66

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
για όποιον στοιχειωδώς βλέπει μπάλα,η σχετικά καλή εμφάνιση του άρη ήταν αποτέλεσμα 100% της εντελώς ανεξήγητης τακτικής του Ζίκο να δώσει όλο το γήπεδο στον άρη...δεν έχω ξαναδεί τα τελευταία χρόνια τέτοιο ανοιχτό γήπεδο...

και πάλι ελάχιστες φάσεις έκανε και ένα γκολ με τα χίλια ζόρια
Πήγαινε στα φανάρια της λαχαναγοράς. Εκεί πουλάει χαρτομάντηλα ο thespunter. Ζήτα του ένα πακετάκι και ΚΛΑΨΕ ΑΦΟΒΑ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα σκουληκάντερα. Λοιπόν τα κεφάλια μέσα, η μπάλα κάτω και λίγα λόγια. Μην πάρουν τα μυαλά αέρα γιατί ο δρόμος προς την κωλοτρυπίδα είναι κοντά

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γαμαικάνέεεεεεε. Σε είχε το alter χθες βράδυ ρε μαλάκα. Είσαι πολύ τρελό αγόρι αχαχαχαχαχαχαχαχαχα  :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πολυ κομπλεξ βγαζουν τα τουρκακια απο μια μεγαλη εμφανιση του Θεου και μονο,που να ειμασταν ετσι σε ολο τον α'γυρο,τι θα ακουγαμε,εδω παιξαμε την μπαλα που δεν εχουν παιξει στη ζωη τους ουτε στο μισο.Παιδες,αντι να βγαζετε κομπλεξ,περιοριστειτε στο θρεντ σας να καμαρωνετε που με Γκαγκατση ειστε τριτοι και αφηστε το κλαμα,σε καμια δεκαρια χρονια ισως νικησετε κι εσεις κανα γαβρο(που ουτε με τη μιση του ομαδα δεν τα καταφερατε κομπλεξαρες)...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πολυ κομπλεξ βγαζουν τα τουρκακια απο μια μεγαλη εμφανιση του Θεου και μονο,που να ειμασταν ετσι σε ολο τον α'γυρο,τι θα ακουγαμε,εδω παιξαμε την μπαλα που δεν εχουν παιξει στη ζωη τους ουτε στο μισο.Παιδες,αντι να βγαζετε κομπλεξ,περιοριστειτε στο θρεντ σας να καμαρωνετε που με Γκαγκατση ειστε τριτοι και αφηστε το κλαμα,σε καμια δεκαρια χρονια ισως νικησετε κι εσεις κανα γαβρο(που ουτε με τη μιση του ομαδα δεν τα καταφερατε κομπλεξαρες)...
Δεν φταίνε αυτοί, μια ζωή κομπλεξικοί ήταν. Τα δικά μας τα μαλακισμένα φταίνε που τους δίνουν το δικαίωμα να μιλάνε.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν φταίνε αυτοί, μια ζωή κομπλεξικοί ήταν. Τα δικά μας τα μαλακισμένα φταίνε που τους δίνουν το δικαίωμα να μιλάνε.
Πως φαινεται οτι οσοι γραφουν εδω μεσα ειναι Γκαλακια απο το'80...το συνδρομο κατωτερωτητας δεν εχει εξαλειφθει...

Επισκέπτης

Α.....επίσης,δεν τους ενδιαφέρει καθόλου και κατά δήλωσή τους στ'αρχίδια τους

ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πως φαινεται οτι οσοι γραφουν εδω μεσα ειναι Γκαλακια απο το'80...το συνδρομο κατωτερωτητας δεν εχει εξαλειφθει...
Μήπως έτυχε να δεις το ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ για την μεγάλη ομάδα μπάσκετ της παοκ? Μιλάμε για πολύ γέλιο. Ακόμα κλαίνε  :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μήπως έτυχε να δεις το ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ για την μεγάλη ομάδα μπάσκετ της παοκ? Μιλάμε για πολύ γέλιο. Ακόμα κλαίνε  :2funny:
Σιγα μην το δω...φανταζομαι δεν κρατησε και πολυ ωρα,πιο πολυ διαφημησεις θα ειχε...Τι να δειξουν δηλαδη,τις συνεχομενες φαπες μιας δεκαετιας???

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σιγα μην το δω...φανταζομαι δεν κρατησε και πολυ ωρα,πιο πολυ διαφημησεις θα ειχε...Τι να δειξουν δηλαδη,τις συνεχομενες φαπες μιας δεκαετιας???
Επειδή εγώ δεν είμαι αλήτης και χουλιγκάνος σαν εσένα, βλέπω για όλες τις ομάδες. Τόσο κλάμα μαζεμένο δεν έχω ξαναδεί  :humpleg:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
περιμένω από στιγμή σε στιγμή κανέναν μαλάκα να γράψει 35

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Επειδή εγώ δεν είμαι αλήτης και χουλιγκάνος σαν εσένα, βλέπω για όλες τις ομάδες. Τόσο κλάμα μαζεμένο δεν έχω ξαναδεί  :humpleg:
Ρε συ αφου ξερεις,δεν μου αρεσουν τα δραματα,θριλερ βλεπω...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Α.....επίσης,δεν τους ενδιαφέρει καθόλου και κατά δήλωσή τους στ'αρχίδια τους

ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!
Αν κρινω απο αυτους που γραφουν στο θρεντ μας,με το που ξυπνανε,αγοραζουν τον Super 3 και για πιο αντικειμενικη ενημερωση παιρνουν και τα Αθλητικα νεα,μετα ακουν τον ραδιο του Αρη και στη συνεχεια γραφουν και στο θρεντ μας,μπαουκτσηδες κατα τα αλλα...

Επισκέπτης
Γιατί πειράζετε τα παιδιά χρονιάρες μέρες ρε μαλάκες; :dancing:

Τη συμπόνοια που πρέπει να δείχνουμε σ'αυτές τις κοινωνικές ομάδες την ξεχάσατε; :humpleg:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom