Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εχεις παρει κατι ειμαι σιγουρος...ο σουπερ 3 θα σε κουμανταρει ειτε χεις τον κουπερ ειτε οχι.κ οσο γινεται αυτο δεν θα καταφερεις τιποτα.θα σε κερναει πικρες η λαρισα κ η κοπριβνιτσα.οσο για τον σαντος εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαι αντιθετος,λιγοι ειναι αυτοι που το κανουν γιατι νομιζουν οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μπαρτσελονα κ ο σαντος δεν την αφηνει να παιξει μπαλαρα
ρε εγω απεκλεισα και μια ομαδαρα σαν την σαραγοσα
και στο παρα πεντε δεν προχωρησα στην επομενη φαση
εσυ εκανες κλαρινο απο κατι καρδουλες ρε
αφου δεν παιζεις μπαλα
εχεις ενα συμπαγες πειθαρχημενο συνολο και κουτσου κουτσου παιρνεις τα ματς
ενδεικτικο αυτης της καταστασης ειναι οτι καταφερες και εχασες απο την τελειωνενη αεκ
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αλλος ανεμος πνεει πλεον με τον καπετανιο ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ
ρε εχθες νικησα με κοντρα διαιτησια
και με απουσιες
και συ με λες για τον αραμπατζη και το ορθιο ξυλο τον σαβινι που το πλερωνεις το παλτο
450 το χρονο βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μου κανεις λογο για το σουπερ3
που σου λεω αντε και εχεις δικιο
δεν μα λες τα κυλικεια της τουμπας σε ποιανου ονομα ειναι οεο;;;;;;;;; :huh: :huh: :huh: :huh:
που ειναι οι μετοχες ντεκερακο;;;;;;;;;;;
στο συρταρι της ιντρακομ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οσο για το μπασκετακι,τι εγινε ρε ρουφιανοι του βορρα?σας εφτασα?αντε γεια ρε κ ξεκινηστε το ταβλι μπας κ με νικησετε πουθενα
εγω ρουφιανος;;;;
ο μπανε δεν εχασε τοτε  επιτηδες τις βολες;;;;;;;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε εγω απεκλεισα και μια ομαδαρα σαν την σαραγοσα
και στο παρα πεντε δεν προχωρησα στην επομενη φαση
εσυ εκανες κλαρινο απο κατι καρδουλες ρε
αφου δεν παιζεις μπαλα
εχεις ενα συμπαγες πειθαρχημενο συνολο και κουτσου κουτσου παιρνεις τα ματς
ενδεικτικο αυτης της καταστασης ειναι οτι καταφερες και εχασες απο την τελειωνενη αεκ
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αλλος ανεμος πνεει πλεον με τον καπετανιο ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ
ρε εχθες νικησα με κοντρα διαιτησια
και με απουσιες
και συ με λες για τον αραμπατζη και το ορθιο ξυλο τον σαβινι που το πλερωνεις το παλτο
450 το χρονο βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μου κανεις λογο για το σουπερ3
που σου λεω αντε και εχεις δικιο
δεν μα λες τα κυλικεια της τουμπας σε ποιανου ονομα ειναι οεο;;;;;;;;; :huh: :huh: :huh: :huh:
που ειναι οι μετοχες ντεκερακο;;;;;;;;;;;
στο συρταρι της ιντρακομ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
οι μετοχες ειναι στα συρταρια του θειου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρουφιανος ειναι ο λαος σου κ κλαψιαρης ρουφιανος κιολας κ επισης σεβασμο γιατι θα σου ριξω καμια 4αρα παλι κ θα κλαις/οσο για ευρωπη δεν υπαρχεις.μπες κ δες τη θεση μου κ δες κ τη δικη σου.κ δεν κανει να μιλας ετσι στον γαμια σου στο ξαναειπα.αντε καλο απογευμα.θα τα πουμε το βραδυ.παω να γυμναστω

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οι μετοχες ειναι στα συρταρια του θειου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρουφιανος ειναι ο λαος σου κ κλαψιαρης ρουφιανος κιολας κ επισης σεβασμο γιατι θα σου ριξω καμια 4αρα παλι κ θα κλαις/οσο για ευρωπη δεν υπαρχεις.μπες κ δες τη θεση μου κ δες κ τη δικη σου.κ δεν κανει να μιλας ετσι στον γαμια σου στο ξαναειπα.αντε καλο απογευμα.θα τα πουμε το βραδυ.παω να γυμναστω
αντε καλα
καλα βαρη

[glow=red,2,300][move]ΤΣΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ[/move][/glow]

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
γαυρακια του βορρα στην μπαλα με νικατε μονο με πουστιες. Με ανυπαρκτα πεναλντι με τις καρατιες του γεωργιαδη με πεναλντι που δεν δινονται σε μενα(στο κυπελλο περσι στον κοκε) Και ενας δικος σας παραδεχτηκε οτι το τελευταιο πρωταθλημα που πηρατε ηταν στημενο και παρμενο με ρουφιανια  Και εσεις οι ιδιοι τον βγαλατε τρελο επειδη ειστε ρουφιανοι και αυτος λεει την αληθεια Τωρα στο μπασκετ απλα κοιταξτε το ταβανι του παλαι μιλαει απο μονο του. Χαοτικη η διαφορα. Και με προοπτικη και  για αλλα τροπαια.νικησατε τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ μια φορα και και ξεκινισατε να μιλατε για μπασκετ οταν παλιοτερα λεγατε ελα μωρε πιο μπασκετ τωρα.οσο για το οτι  χαρηκατε για την νικη του αρη επι του γαυρου χαχαχα καλο .Δυστηχως το κομπλεξ και η ρουφιανια δεν θα παψει να υπαρχει ποτε.Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΟ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Τουρκοι πουστρακια του κοκκαλη τσιρακια   

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
χαιρετω τωρα κ να στε καλα αρειανακια που κερδισατε τον γαυρο κ μου δωσατε την ευκαιρια να τον πλησιασω.εσεις ετσι κ αλλιως θα εισατε η ουρα μου,δεν πολυασχολουμαι μαζι σας
Που να ειχες ασχοληθει κιολας,συνδρομητη θα σε ειχαμε...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
οσο για το μπασκετακι,τι εγινε ρε ρουφιανοι του βορρα?σας εφτασα?αντε γεια ρε κ ξεκινηστε το ταβλι μπας κ με νικησετε πουθενα

τώρα το κατάλαβα...δεν αντέχουνε ένα Σαββατοκύριακο χωρίς ξεφτύλα...από την ΑΕΚ χάσανε ρε...

για μην πούμε για το βόλει....από 14-7 έχασαν!!!...τσίρλα που είπε και ο Ραπτόπουλος,πάμπερς απέναντι στα ασπρόμαυρα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
[size=14pt]πριν απο μια βδομαδα[/size] πετουσες πετρες στους παικτες σου κ τωρα τους εκανες θεους.μεχρι ποτε?μεχρι την επομενη πουτσα?
φωτοβολιδα ηταν.εχε την μπαλα κατω γιατι θα παθεις οτι κ περσυ,εκτος θα εισαι κ θα μιλας παλι για διαιτησια

Όχι ακριβώς...

Οι οπαδοί του Άρη [size=14pt]μπερδεύτηκαν και επιτέθηκαν στο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα τους[/size], αντί του Ολυμπιακού, που πάντως έφτασε στο γήπεδο χωρίς προβλήματα. Τα κιρίζια που δηλώνουν οπαδοί του Άρη, όταν είδαν το μισητό πούλμαν του "αντιπάλου" πέταξαν κροτίδες, μπουκάλια... ...πέτρες και άλλα αντικείμενα, μόλις όμως κατάλαβαν το λάθος τους σταμάτησαν...Πραγματικοί ανεγκέφαλοι...

Respect. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Όχι ακριβώς...

Οι οπαδοί του Άρη [size=14pt]μπερδεύτηκαν και επιτέθηκαν στο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα τους[/size], αντί του Ολυμπιακού, που πάντως έφτασε στο γήπεδο χωρίς προβλήματα. Τα κιρίζια που δηλώνουν οπαδοί του Άρη, όταν είδαν το μισητό πούλμαν του "αντιπάλου" πέταξαν κροτίδες, μπουκάλια... ...πέτρες και άλλα αντικείμενα, μόλις όμως κατάλαβαν το λάθος τους σταμάτησαν...Πραγματικοί ανεγκέφαλοι...

Respect. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρήκες κάτι να σχολιάσεις εσύ τώρα.
Κάτσε πάνω στην ψωλή του Πρίττα τώρα και κράτα και του Ναφτί στο στόμα σου!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για όποιον στοιχειωδώς βλέπει μπάλα,η σχετικά καλή εμφάνιση του άρη ήταν αποτέλεσμα 100% της εντελώς ανεξήγητης τακτικής του Ζίκο να δώσει όλο το γήπεδο στον άρη...δεν έχω ξαναδεί τα τελευταία χρόνια τέτοιο ανοιχτό γήπεδο...

και πάλι ελάχιστες φάσεις έκανε και ένα γκολ με τα χίλια ζόρια

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Βρήκες κάτι να σχολιάσεις εσύ τώρα.
Κάτσε πάνω στην ψωλή του Πρίττα τώρα και κράτα και του Ναφτί στο στόμα σου!
Και Cl να πάρουν οι ελληνικές ομάδες, οι κάφροι μας έχουν κάψει μέχρι και το τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο.

[size=12pt]Κάτσε και εσύ στην ψωλή του Παπαρίμπο. Ήταν την ίδια μέρα που κερδίσαμε τη Γουροβίζιον![/size]

Επισκέπτης
Και Cl να πάρουν οι ελληνικές ομάδες, οι κάφροι μας έχουν κάψει μέχρι και το τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο.

[size=12pt]Κάτσε και εσύ στην ψωλή του Παπαρίμπο. Ήταν την ίδια μέρα που κερδίσαμε τη Γουροβίζιον![/size]

:think:
Τι είναι Γιουροβίζιον;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΤΣΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ