Επισκέπτης
Εισαι υπερβολικος, μηπως πηγαινεις στη Θ2 και συ?
Αυτό τι σημαίνει?
Εισαι υπερβολικος, μηπως πηγαινεις στη Θ2 και συ?
να φυγετε ολοιΕισαι υπερβολικος, μηπως πηγαινεις στη Θ2 και συ?
Αυτό τι σημαίνει?
Ποιοι ειναι οι αλλοι, γιατι να φυγει ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ο τζων και οι αλλοι μαζι του????? Τοση καταστροφη εχουν φερει στον Αρη??????
ναιΠοιοι ειναι οι αλλοι, γιατι να φυγει ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ο τζων και οι αλλοι μαζι του????? Τοση καταστροφη εχουν φερει στον Αρη??????
Με τα λογια τους θα ελεγα εγω,οι κινησεις ειναι καλες,καποιες θα βγουν καποιες οχι,προσωπικα δεν τους κατηγορω για κινησεις τυπου Αμπρεου,με χαλανε τα πολλα και "βαρυσημαντα" λογια...ναι
με τις κινησεις τους μικραινουν τον Αρη
Τόσο εύκολα παραδέχεσαι δλδ ότι τόσο καιρό λες μαλακίες αβάσιμες;;;;Το πρωτο φαινεται αρκετα πιθανο και πιστευω οτι ειναι και η αρχη ολων, με εναν τετοιο προπονητη για αρκετα χρονια και με δικο του προγραμματισμο μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι καλυτερο ΒΑΣΙΜΑ, το δευτερο αρκετα δυσκολο, αλλα μπορει να βρεθει μια μεση λυση αν τον θελει ο Κουπερ και αν φυσικα θελει και ο παικτης. Ιδωμεν
Ειμαι ο μονος που θελει να δει μεταγραφες 3-4 Νετο-Φερναντεζ-Ναφτι αντι για Αμπρεου-Αμοροζο??? Καλα τα ονοματα, αλλα προτιμω τα "μηχανακια" και νομιζω το ιδιο και ο Κουπερ.....
γαιμακανο ο αρχισκορερ αμπρεου θα παιξει μαλακα προσεχε μην παθεις κανενα εμφραγμα σημερα και εχει και κρυο!!!!!!!!ολοι στο γηπεδο σημερα, παρα το τσουχτερο κρυο
ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ
γαιμακανο ο αρχισκορερ αμπρεου θα παιξει μαλακα προσεχε μην παθεις κανενα εμφραγμα σημερα και εχει και κρυο!!!!!!!!
ολοι στο γηπεδο σημερα, παρα το τσουχτερο κρυο
ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ
περσυ ο χαβιτο τον καρφωσε στον αλευρωμενο βρυκολακαο αρχισκόρερ θα παίξει άραγε εναντίον μας την άλλη κυριακή?γιατί άν δε παίξει θα έχω ένα λόγο να ανησυχώ μήπως και ο χαβίτο ή ο καγκουρας(κάμπορας) μας κάνει καμμιά νίλα...
περσυ ο χαβιτο τον καρφωσε στον αλευρωμενο βρυκολακα
ετοιμασου για γερο τσιμπουκι στον ΝΑΟ
στην βαζελα θα το δωσουμε
για τις περσυνες μαλακιες που κανατε και στηθηκατε στο τυρι τελευταια αγωνιστικη
γιατί να το δώσετε στον βαζέλα?μήπως δεν μπορείτε να κερδίσετε έτσι κι αλλιώς με την κωλομαδα που έχετε?
ναι
με τις κινησεις τους μικραινουν τον Αρη
έχε χάρη γι'αυτό που έγραψες για τη LIVERPOOL ΄χθες αλλιώς θα άκουγες τα μπινελίκια σου!