Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εισαι υπερβολικος, μηπως πηγαινεις στη Θ2 και συ?
να φυγετε ολοι
να πατε αλλου
και ποιος να ερθει ρε πουστη μου;
ο κοντομουνας με τον ζαχουδανη;
ελα τωραααααααααααααααα
με τις βαρυγδουπες δηλωσεις.,............. :-

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τσεζαρεκ γαμα τα σκουληκια του βορρα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παμε γερα βαγγελης βλαχος

Επισκέπτης
Ποιοι ειναι οι αλλοι, γιατι να φυγει ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ο τζων και οι αλλοι μαζι του????? Τοση καταστροφη εχουν φερει στον Αρη??????

Λοιπόν Μάξιμε άκου..

Το σίγουρο είναι ότι κι εσύ κι εγώ Αρειανάκι είμαστε και το θεωρώ μαλακία να καθήσω να λογομαχήσω μαζί σου και να επιμείνω σε πράγματα που μπορεί και να έχω πει πάνω στο "φόρτωμά" μου βλέποντας κάποια κακώς κείμενα στην ομάδα.
Το σίγουρο είναι ότι εσύ θα γνωρίζεις σίγουρα κάποια πράγματα παραπάνω από μένα και μόνο λόγω απόστασης,γιατί εγώ είμαι 600 χλμ. μακριά και ως εκ τούτου ούτε στη θ2 πηγαίνω,και δε γνωρίζω καν τι σημαίνει αυτό (ποια η διαφορά αυτών μα τους άλλους οπαδούς)

Απλά βλέπω στραβά και αυτό είναι όλο!

Καλημέρα σας

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ποιοι ειναι οι αλλοι, γιατι να φυγει ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ο τζων και οι αλλοι μαζι του????? Τοση καταστροφη εχουν φερει στον Αρη??????
ναι
με τις κινησεις τους μικραινουν τον Αρη

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ναι
με τις κινησεις τους μικραινουν τον Αρη
Με τα λογια τους θα ελεγα εγω,οι κινησεις ειναι καλες,καποιες θα βγουν καποιες οχι,προσωπικα δεν τους κατηγορω για κινησεις τυπου Αμπρεου,με χαλανε τα πολλα και "βαρυσημαντα" λογια...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το πρωτο φαινεται αρκετα πιθανο και πιστευω οτι ειναι και η αρχη ολων, με εναν τετοιο προπονητη για αρκετα χρονια και με δικο του προγραμματισμο μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι καλυτερο ΒΑΣΙΜΑ, το δευτερο αρκετα δυσκολο, αλλα μπορει να βρεθει μια μεση λυση αν τον θελει ο Κουπερ και αν φυσικα θελει και ο παικτης. Ιδωμεν

Ειμαι ο μονος που θελει να δει μεταγραφες 3-4 Νετο-Φερναντεζ-Ναφτι αντι για Αμπρεου-Αμοροζο??? Καλα τα ονοματα, αλλα προτιμω τα "μηχανακια" και νομιζω το ιδιο και ο Κουπερ.....
Τόσο εύκολα παραδέχεσαι δλδ ότι τόσο καιρό λες μαλακίες αβάσιμες;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ολοι στο γηπεδο σημερα, παρα το τσουχτερο κρυο
ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γαιμακανο ο αρχισκορερ αμπρεου θα παιξει :2funny: μαλακα προσεχε μην παθεις κανενα εμφραγμα σημερα και εχει και κρυο!!!!!!!! :2funny: :2funny:

ο αρχισκόρερ θα παίξει άραγε εναντίον μας την άλλη κυριακή?γιατί άν δε παίξει θα έχω ένα λόγο να ανησυχώ μήπως και ο χαβίτο ή ο καγκουρας(κάμπορας) μας κάνει καμμιά νίλα... :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ο αρχισκόρερ θα παίξει άραγε εναντίον μας την άλλη κυριακή?γιατί άν δε παίξει θα έχω ένα λόγο να ανησυχώ μήπως και ο χαβίτο ή ο καγκουρας(κάμπορας) μας κάνει καμμιά νίλα... :2funny:
περσυ ο χαβιτο τον καρφωσε στον αλευρωμενο βρυκολακα
ετοιμασου για γερο τσιμπουκι στον ΝΑΟ
στην βαζελα θα το δωσουμε
για τις περσυνες μαλακιες που κανατε και στηθηκατε στο τυρι τελευταια αγωνιστικη

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
περσυ ο χαβιτο τον καρφωσε στον αλευρωμενο βρυκολακα
ετοιμασου για γερο τσιμπουκι στον ΝΑΟ
στην βαζελα θα το δωσουμε
για τις περσυνες μαλακιες που κανατε και στηθηκατε στο τυρι τελευταια αγωνιστικη

γιατί να το δώσετε στον βαζέλα?μήπως δεν μπορείτε να κερδίσετε έτσι κι αλλιώς με την κωλομαδα που έχετε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ηρθε, είδε και... ανανεώνει ο Κούπερ!

Ενας μήνας παραμονής στη Θεσσαλονίκη έφτανε και περίσσευε για να άρει τις όποιες επιφυλάξεις μπορεί να είχε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ για τον Αρη και κατ’ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην περίπτωση, άλλωστε, του Αργεντινού τεχνικού ταιριάζει γάντι το παραφρασμένο «ήρθε, είδε και ανανεώνει!». Βλέπετε, η διοίκηση των «κίτρινων» και ο Κούπερ δεν θα περιμένουν την ερχόμενη άνοιξη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο, αλλά αναμένεται να ενεργοποιήσουν πρόωρα την οψιόν +1, η οποία συμπεριλήφθηκε στο συμβόλαιο. Η δουλειά, λοιπόν, «ψήνεται» από τώρα και δεν αποκλείεται πριν από την έλευση του 2010 να καταγραφούν και οι ανακοινώσεις.
Ηρθε, είδε και... ανανεώνει ο Κούπερ!

Γιατί μπορεί ο Κούπερ να κράτησε μία πισινή με υπογραφή εξάμηνου συμβολαίου (όπως θα έπραττε κάθε προπονητής του δικού του βεληνεκούς, έστω κι αν προερχόταν από τον μη προβεβλημένο πάγκο της εθνικής Γεωργίας), ωστόσο αυτό το μήνα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη έχει σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για την ομάδα του και τη χώρα μας.

Εντάξει, δεν έχει πάθει και πλάκα με αυτά που αντίκρισε στην Ελλάδα -για να μην υπερβάλλουμε κιόλας-, αλλά είναι σαφές ότι έχει διαπιστώσει πως ο Αρης πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μία οργανωμένη προσπάθεια διάκρισης. Ειδικότερα δε αντιλαμβάνεται πως οι «κίτρινοι» είναι ένας σύλλογος με δυναμική.

Κάποιοι, μάλιστα, διατείνονται ότι ενδεχομένως η συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας του Κούπερ με τον Αρη να μπει και σε άλλη βάση. Δεν αποκλείουν δηλαδή αντί για ενεργοποίηση του +1 να επεκταθεί για περισσότερα χρόνια η σύμπλευση των δύο πλευρών.

Και εδώ πρέπει να σημειωθεί μία σημαντική παράμετρος. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει περάσει κανένα μήνα του μέλιτος στη Θεσσαλονίκη για να πει κάποιος ότι επιτείνεται ενθουσιασμός που θα «ξεθυμάνει» στην πορεία. Μην ξεχνάτε πως σε τρία ματς κατέγραψε στο ενεργητικό του μία νίκη (0-2 στη Λιβαδειά), ενώ έχασε στην Τούμπα με το βαρύ 4-1 στο πρώτο του ματς και ακολούθως έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μπορούσε και καλύτερα δηλαδή, αν και υπάρχουν πανθομολογούμενα ελαφρυντικά για τον ίδιο...

Συνημμένα

• 2009111000409_4922562_type11487.jpg
    2009111000409_4922562_type11487.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 11

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χθες πηγα παλι βογκ για ενα ποτο....ο αμπρεου μεχρι τις 4 ηταν εκει....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν θα παω παλι αυριο,μη μασατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom