You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλα αυτον τον Γκρατσιαν τι τον βαζει μεσα;
οσο για τον Κοκε αξιολυπητος πλεον
οσο για τον Κοκε αξιολυπητος πλεον
Επισκέπτης
καλα ρε σκουληκια μιλατε εσεις για διατησια τη αποβολη ρε του εδωσε επειδη τον κοιταξε μιλαμε δεν παλευεστε και μετα κλαιγεστε σαν τις πουτανες. ντροπη σας ρε σκουληκια μονο ετσι μπορειτε να γυρισετε παιχνιδι αν αφησετε τον αντιπαλο με δεκα η και με ενια. βγαλτε τωρα ρε σκουληκια καμια ανακοινωση για τη διατησια
Επισκέπτης
δεν προλαβαινουν φετος αλλα του χρονου αν κρατησουν τον μεγαλο ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ νομιιζω οτι την θεση την εχουν εξασφαλισμενη!!! αλλωστε οπου εχει δουλεψει την τελευταια 5ετια ολες οι ομαδες επεσαν περιπατο!!!!!!!κατα τα αλλα τους πολεμαει το συστημα......
εκει εκει στη β εθνικη ρε αρειανα
Επισκέπτης
[move] ανακοινωση τωρα [/move]
δεν προλαβαινουν φετος αλλα του χρονου αν κρατησουν τον μεγαλο ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ νομιιζω οτι την θεση την εχουν εξασφαλισμενη!!! αλλωστε οπου εχει δουλεψει την τελευταια 5ετια ολες οι ομαδες επεσαν περιπατο!!!!!!!
καλα ρε κ εσυ πιπα κανεις απο τον μεγαλο κουσα?
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλα ρε φιλε τι φταιει ο προπονητης για τα παλτα;δεν προλαβαινουν φετος αλλα του χρονου αν κρατησουν τον μεγαλο ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ νομιιζω οτι την θεση την εχουν εξασφαλισμενη!!! αλλωστε οπου εχει δουλεψει την τελευταια 5ετια ολες οι ομαδες επεσαν περιπατο!!!!!!!
Επισκέπτης
δηλαδη αυτος δεν εχει καμια ευθυνη; εγω εισηγουμε να διωχνει παιχτες και εγω βγαζω 11αδα!!!δηλαδη αν κερδιζε τοτε θα ηταν καλος!! αυτο οπου εχει παει εχει φυγει νυχτα. και στη γεωργια τον εδιωξαν νυχτα!!καλα ρε φιλε τι φταιει ο προπονητης για τα παλτα;
δικος μου παιδι ειναι ρε,παοκακι,μην τον κραζειςδηλαδη αυτος δεν εχει καμια ευθυνη; εγω εισηγουμε να διωχνει παιχτες και εγω βγαζω 11αδα!!!δηλαδη αν κερδιζε τοτε θα ηταν καλος!! αυτο οπου εχει παει εχει φυγει νυχτα. και στη γεωργια τον εδιωξαν νυχτα!!
εσυ δεν μου ειπες.πιπα απο το γιαννενο?
Επισκέπτης
[move][size=30pt]ΣΦΑΓΗ!!!!!!!!![/size][/move]
Επισκέπτης
μαλλον εχεις μπερδευτει!!!!πιπα ποτε;δικος μου παιδι ειναι ρε,παοκακι,μην τον κραζεις
εσυ δεν μου ειπες.πιπα απο το γιαννενο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K