Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μη με τσαντίζεις κι εσύ τώρα!

Άντε γιατί ξέρεις........

μασαμπούκα!
βρε ουστ ρουφιανοι....
το οτι θα εβλεπα εναν αρειανο να καλοπιανει εναν γυαρο κ να του λεει εμεις ειμαστε μαζι μη μου τα χαλας τωρα......
ε οχι ρε ο μεγαλος σας λαος να κανει τετοια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οταν σας ελεγα ντροπη των οπαδω κραζατε.τωρα ρε ο αλλος σας εκανε ενα με τους βαζελους τους λαγους
κλαψτεεεεε ρεεεε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μονο οι παοκτσηδες
κανουν επεισοδια
την πεφτουν 30 σε 2-3
ειναι χουλιγκαν

Η εμπαθεια σας δεν εχει ορια

Ναι ρε συ, ΜΟΝΟ οι παοκτσηδες πηγαινουν 30-40 με κρανη και κουκουλες, κυκλοφορουν στα πανεπιστημια με στοχο ανυποψιαστους Αρειανους και γριες, κανουν ντου για να μπαινουν στα γηπεδα χωρις εισητηρια, την πεφτουν πολλοι σε εναν και ψαχνουν αφορμη για μανουρες......

Στα συνδεσμιτικα δε με ενδιαφερει τι γινεται, εκει κανει πεσιμο ο ενας στον αλλο και αναποδα και καλα για αντιποινα.... αλλα αυτα ας τα λυσουν οι μεγαλοσυνδεσμιτες που φτιαχνουν στρατους  :jerking:

Αλλα τις βλαχομαγκιες ΜΟΝΟ παοκτσηδες τις κανουν, αν εγω βγω απο το παλαι να φυγω απο παιχνιδι μπασκετ ΙΣΩΣ μου την πεσουν ΠΟΥΣΤΙΚΑ παοκτζηδες...... αν βγεις εσυ απο το ΚΡΑΤΙΚΟ...... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....

Και ριξε μια ματια στο Χαριλαου, μετα το παιχνιδι με τις γριες που επεσα, αν εχει γινει ΠΟΤΕ το παραμικρο 5 χρονια πλεον...... (μη μου γραψεις για τα ματσακια χαρτακια που εφαγε ο κονκασε, θα κλαψω....)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
βρε ουστ ρουφιανοι....
το οτι θα εβλεπα εναν αρειανο να καλοπιανει εναν γυαρο κ να του λεει εμεις ειμαστε μαζι μη μου τα χαλας τωρα......
οταν σας ελεγα ντροπη των οπαδω κραζατε.τωρα ρε ο αλλος σας εκανε ενα με τους βαζελους τους λαγους
κλαψτεεεεε ρεεεε
ρε ντεκερ για αλλα λεγαμε ρε
για τις μωλοτοφ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
βρε ουστ ρουφιανοι....
κλαψτεεεεε ρεεεε

Καλα, εσυ μεινε στον κοσμο σου, μην ξυπνησεις........

Ειπαμε, τα επιχειρηματα ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ, "γαυρος και αρειανος ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ και ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ στο bourdela.tv....... ΑΡΑ Γαυροι και ΑΡΕΙΑΝΟΙ ειναι "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ" " ........ μονο στον μπαοκ τα πιστευετε αυτα........ σας ακουει ο γκεμπελς απο τον ταφο και πιανει την κοιλια του απο τα γελια!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλα, εσυ μεινε στον κοσμο σου, μην ξυπνησεις........

Ειπαμε, τα επιχειρηματα ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ, "γαυρος και αρειανος ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ και ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ στο bourdela.tv....... ΑΡΑ Γαυροι και ΑΡΕΙΑΝΟΙ ειναι "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ" " ........ μονο στον μπαοκ τα πιστευετε αυτα........ σας ακουει ο γκεμπελς απο τον ταφο και πιανει την κοιλια του απο τα γελια!!!!!
αντε γεια

Επισκέπτης
βρε ουστ ρουφιανοι....
κλαψτεεεεε ρεεεε

Μη με φτιάχνεις σου λέωωωωωωωωωωωω........

Γαμώ τη μαλακία που κουβαλάει ο κόσμος με ταυτίσεις και κοινά στρατόπεδα!

Στ'αρχίδια του γαυροβάζελου κι ο Άρης και ο παοκ άλλά μέχρι να το πάρει χαμπάρι ο καθένας (αν το πάρει) χέζε ψηλά κι αγνάντευε!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα ε,μου εχετε φτιαξει το κεφι απογευματιατικα
να στε καλα ρε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γαμαικανε,διωχνουνε το πουλεν σου,ξεφωνισε τους παιχταρα μου...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Σ'έχασα τώρα.........

Εσύ δεν έγραψες ότι ήταν 30 εναντίον 2?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ
αχρηστα μαλακισμενα παρασιτα της κοινωνιας την επεσαν 30 σε 2-3
τα ιδια γινονται δυστυχως ΠΑΝΤΟΥ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καλα ε,μου εχετε φτιαξει το κεφι απογευματιατικα
να στε καλα ρε

Εσυ να δεις, γιατι αυτα που γραφεις, φοβαμαι οτι τα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ κιολας!!!!!!!!!!!!!!

Τον Κριστιανο που τον ειδες?????

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εσυ να δεις, γιατι αυτα που γραφεις, φοβαμαι οτι τα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ κιολας!!!!!!!!!!!!!!

Τον Κριστιανο που τον ειδες?????
στο ονειρο μου
κ στον τελικο με την πορτο αλλα κ σε βιντεακια στο youtube

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ
αχρηστα μαλακισμενα παρασιτα της κοινωνιας την επεσαν 30 σε 2-3
τα ιδια γινονται δυστυχως ΠΑΝΤΟΥ

Ρε παλληκαρι μου, δε διαφωνουμε, το θεμα ειναι οτι ειναι τυχαιο οτι ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ????????

Αφου ειναι ΠΑΡΑΣΙΤΑ γιατι δεν τους μαζευουν να τελειωνουμε επιτελους???? Οι δικοι σας και εσεις γιατι τους καλυπτετε??????

Ξεβραστε τους, 50-100-200 ειναι.... τον πουλο.... αναγκη εχετε????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom