Επισκέπτης
Μη με τσαντίζεις κι εσύ τώρα!
Άντε γιατί ξέρεις........
μασαμπούκα!
βρε ουστ ρουφιανοι....Μη με τσαντίζεις κι εσύ τώρα!
Άντε γιατί ξέρεις........
μασαμπούκα!
μονο οι παοκτσηδες
κανουν επεισοδια
την πεφτουν 30 σε 2-3
ειναι χουλιγκαν
Η εμπαθεια σας δεν εχει ορια
ρε ντεκερ για αλλα λεγαμε ρεβρε ουστ ρουφιανοι....
το οτι θα εβλεπα εναν αρειανο να καλοπιανει εναν γυαρο κ να του λεει εμεις ειμαστε μαζι μη μου τα χαλας τωρα......
ε οχι ρε ο μεγαλος σας λαος να κανει τετοια
οταν σας ελεγα ντροπη των οπαδω κραζατε.τωρα ρε ο αλλος σας εκανε ενα με τους βαζελους τους λαγους
κλαψτεεεεε ρεεεε
ναι ναι,ειμαι σιγουροςρε ντεκερ για αλλα λεγαμε ρε
για τις μωλοτοφ
βρε ουστ ρουφιανοι....
το οτι θα εβλεπα εναν αρειανο να καλοπιανει εναν γυαρο κ να του λεει εμεις ειμαστε μαζι μη μου τα χαλας τωρα......
οταν σας ελεγα ντροπη των οπαδω κραζατε.τωρα ρε ο αλλος σας εκανε ενα με τους βαζελους τους λαγους
κλαψτεεεεε ρεεεε
Καλα, εσυ μεινε στον κοσμο σου, μην ξυπνησεις........
Ειπαμε, τα επιχειρηματα ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ, "γαυρος και αρειανος ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ και ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ στο bourdela.tv....... ΑΡΑ Γαυροι και ΑΡΕΙΑΝΟΙ ειναι "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ" " ........ μονο στον μπαοκ τα πιστευετε αυτα........ σας ακουει ο γκεμπελς απο τον ταφο και πιανει την κοιλια του απο τα γελια!!!!!
βρε ουστ ρουφιανοι....
κλαψτεεεεε ρεεεε
ποιον απ ολους εννοεις γιατι διωχνουν πολλα παλτα αυτες τις μερεςΓαμαικανε,διωχνουνε το πουλεν σου,ξεφωνισε τους παιχταρα μου...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩΣ'έχασα τώρα.........
Εσύ δεν έγραψες ότι ήταν 30 εναντίον 2?
καλα ε,μου εχετε φτιαξει το κεφι απογευματιατικα
να στε καλα ρε
Τα ηπιες ρε ντεκερ?Ξεχασες το πουλεν του Γαμα?Ενας ειναι,συγκεκριμενος...καπως ψηλος.ποιον απ ολους εννοεις γιατι διωχνουν πολλα παλτα αυτες τις μερες
καλα ε,μου εχετε φτιαξει το κεφι απογευματιατικα
να στε καλα ρε
στο ονειρο μουΕσυ να δεις, γιατι αυτα που γραφεις, φοβαμαι οτι τα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ κιολας!!!!!!!!!!!!!!
Τον Κριστιανο που τον ειδες?????
τα επινα μαζι του χθες στο βογκΤα ηπιες ρε ντεκερ?Ξεχασες το πουλεν του Γαμα?Ενας ειναι,συγκεκριμενος...καπως ψηλος.
πρεπει φιλοςΡε μαλάκα ντέκερ ν'αρχίσουμε κι εμείς να βριζόμαστε μη γυρίσει κανείς και πει ότι Άρης και παοκ τακίμιασαν;
Ναι,ναι,το πηρε κατακαρδα και πνιγει τον καημο του που επαναπατριζεται...τα επια μαζι του χθες στο βογκ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ
αχρηστα μαλακισμενα παρασιτα της κοινωνιας την επεσαν 30 σε 2-3
τα ιδια γινονται δυστυχως ΠΑΝΤΟΥ