You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
ασε που ειναι & ρουφιανοι..αβραάμ
σκόρδας
Βιτόλο
λεφτά από Σανταντέρ
τώρα Αμπρέου....
κάθε μήνα και μια ξεφτύλα
Για τι πράμα μιλάτε ρε? Ήμουν στην ασφάλεια και έδινα κατάθεση και δεν είδα τι λέγατεασε που ειναι & ρουφιανοι..
Επισκέπτης
λοκο φευγει
σολαρι ερχεται
''ονειρο ειδα
ονειρο ειδα
τον σολαρι να το καρφωνει
και τα γυφτακια να τα τεντωνει''
Έλεος ρε!
Επισκέπτης
Για τι πράμα μιλάτε ρε? Ήμουν στην ασφάλεια και έδινα κατάθεση και δεν είδα τι λέγατε
Ώστε εσύ ήσουν.
Έμπαινες την ώρα που έφευγα,τα είχα παι εγώ ήδη.
και ακολουθεί και το 10άρι της Μπόκα...
η χρεωκοπία είναι κοντά....
έτσι είναι αν δίνεις τα κλειδιά σε άνθρωπο που ολοφάνερα ψεύδεται(πχ συμφωνητικό με σανταντέρ ανύπαρκτο)
που πήρε παίκτες από τον άρη για την ομάδα της καρδιάς του τον ΠΑΟ(μόρις,ντεμπά)
ο Μπέος και ο περούκας είναι κοντά,σας περιμένουνε
αν όχι φέτος,του χρόνου σίγουρα!!!
η χρεωκοπία είναι κοντά....
έτσι είναι αν δίνεις τα κλειδιά σε άνθρωπο που ολοφάνερα ψεύδεται(πχ συμφωνητικό με σανταντέρ ανύπαρκτο)
που πήρε παίκτες από τον άρη για την ομάδα της καρδιάς του τον ΠΑΟ(μόρις,ντεμπά)
ο Μπέος και ο περούκας είναι κοντά,σας περιμένουνε
αν όχι φέτος,του χρόνου σίγουρα!!!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
πλεζουρα ασε τις μαλακιεςασε που ειναι & ρουφιανοι..
αφου δεν ξες τι γινεται εδω πανω
αντε ρε να συνελθεις
ξερεις οτι παοκια αποτανθηκαν στην αστυνομια για τα πανο που τους πηραμε
αντε ρε που θα μας πεις και ρουφιανους
παρτο πισω αμεσως
ντροπη σου
δεν το περιμενα απο σενα
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
τι εγινε ρε αδελφε νατσο;Έλεος ρε!
δεν σε πιανω
ερχεται κατα πασα πιθανοτηρα ο σολαρι
εγω φταιω.....
το αν θα παιξει μπαλα η οχι δεν το ξερω
Μάλλον για τα όνειρά σου σε κράζειτι εγινε ρε αδελφε νατσο;
δεν σε πιανω
εγω φταιω.....
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
παοκια:
ΠΑΡΤΕ ΤΟ 100
ΠΑΡΤΕ ΤΟ 100
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ
ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΝΟ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ 100
ΠΑΡΤΕ ΤΟ 100
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ
ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΝΟ
Επισκέπτης
τι εγινε ρε αδελφε νατσο;
δεν σε πιανω
εγω φταιω.....
Μας έχεις πρήξει με τα όνειρά σου και μας έχεις κουβαλήσει και όλη τη μουχρίτσα εδώ μέσα
Επισκέπτης
το θεμα ηδη επρεπε να εχει λυθει εξωδικαστικα..πλεζουρα ασε τις μαλακιες
αφου δεν ξες τι γινεται εδω πανω
αντε ρε να συνελθεις
ξερεις οτι παοκια αποτανθηκαν στην αστυνομια για τα πανο που τους πηραμε
αντε ρε που θα μας πεις και ρουφιανους
παρτο πισω αμεσως
ντροπη σου
δεν το περιμενα απο σενα
απο την στιγμη που τα ατομα ακομη κυκλοφορουν & εγκαλουνται απο το κρατος,εισαστε ρουφιανοι & ντροπη των οπαδων..
εσεις & οι βαζελοι..
συνεχιστε..
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
πλεζουρα αντε γαμησουτο θεμα ηδη επρεπε να εχει λυθει εξωδικαστικα..
απο την στιγμη που τα ατομα ακομη κυκλοφορουν & εγκαλουνται απο το κρατος,εισαστε ρουφιανοι & ντροπη των οπαδων..
εσεις & οι βαζελοι..
συνεχιστε..
προσεξε τι λες ρε μπουφο
εισαι 500 χικ μακρια και εχεις και αποψη για το τι γινεται
μην μας αδικεις ρεεεεεεεεεεεεεε
μην συμπεριφερεσαι σαν φασιστας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε εμεις ειμαστε στο ιδιο στρατοπεδο
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ασε μας ρε νατσο...Μας έχεις πρήξει με τα όνειρά σου και μας έχεις κουβαλήσει και όλη τη μουχρίτσα εδώ μέσα
ποια μουχριτσα και αρχιδιες μου λες
χαβαλε κανουμε
εχεις κατι μαζι μου;
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν μιλησα τοσο καιρο γιατι διαφωνω γενικα με τον ψευτοτσαμπουκα και τους στραβοστομιδεςτι ρουφιανοι ρε;;;;
μεσα θα παν τα κωλοπαιδα
με μανουλες και παιδακια τα βαλαν
δεν ξερω αν ειναι παοκ η οτιδηποτε αλλο;
αλλα θα κακογαμηθουν αυτα τα μουνοσκυλα
αλλα δεν δειρανε μανουλες και παιδακια
2 συγκεκριμενα ατομα δειρανε
αντιποινα ηταν για το ξυλο που εφαγε ενας δικος μας
Τότε την κατσαβιδιά γιατί την έφαγε ο προπονητης?δεν μιλησα τοσο καιρο γιατι διαφωνω γενικα με τον ψευτοτσαμπουκα και τους στραβοστομιδες
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
το θεμα ηδη επρεπε να εχει λυθει [glow=red,2,300]εξωδικαστικα[/glow]..
εσεις & οι βαζελοι..
συνεχιστε..
Τι λες ρε pleasουρα, ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ???? Και τι υποννοεις, για να μπω στη φαση σου, να κανονιστει "συναντηση" και να εχουμε σκηνικο Φιλοπουλου και εδω?????? Χαβουζα ΕΛΠΙΖΩ να μην χρειαστει να γινουμε, αν και φοβαμαι οτι δεν ειμαστε πλυ μακρια απ αυτο ΔΥΣΤΥΧΩΣ με τα σκηνικα που γινονται........
Που ακουτε αυτες τις παπαριες για "δωσιματα" και "ρουφιανιλικια" ΡΕ, στη θυρα 4????
Αυτα τα θρασυδειλα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ξεφυγαν απο καθε ελεγχο, ειναι κατακριτεοι και αυτοι και οι πραξεις τους, οτι χρωματα κι αν φορανε, αλλα να σε ενημερωσω επειδη δεν εισαι εδω και λογικα δεν τα ξερεις, οτι ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΚΡΑΝΗ...... ειναι ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ αυτο..........
Τωρα αν αυτα τα ανθρωπακια κυκλοφορουσαν τοσο καιρο ελευθεροι και ΚΑΠΟΙΟΙ προσπαθουσαν να τους σωσουν και να κουκουλωσουν το περιστατικο και καποιοι αλλοι ηθελαν να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ απο τη δικαιοσυνη..... αν αυτο ειναι ρουφιανια, το οτι δεν ξεχασαμε τι εγινε και οσο μπορουσαμε δημοσιευαμε την απορια μας για την εξελιξη της ερευνας......... ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..... ειμαστε ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ...... να χαρω τον πολιτισμο σας και τους νομους της ζουγκλας που ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ........
Αν καποιοι που ηταν παροντες στο σκηνικο και ΘΥΜΑΤΑ, ειχαν καποιο υλικο που μπορουσε να βοηθησει στην ΕΡΕΥΝΑ της αστυνομιας, φωτο-βιντεο και το εδωσαν για να ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ η αληθεια και να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ οι ενοχοι....... συγνωμη.... ειμαστε "ρουφιανοι"..... εσυ που δεν εισαι..... ΑΝ (το απευχομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ) βρεθεις σε παρομοιο σκηνικο, ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ....... μη γινεις "ρουφιανος"........
Τα περι ντροπης των οπαδων ..... αστα καλυτερα..... ΔΕ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ....
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Κάλβο: Νιώθω πιο σημαντικός με Κούπερ
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009, 16:09
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον νέο προπονητή του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός στο περιθώριο της βράβευσής του ως πολυτιμότερου παίκτη της 13ης αγωνιστικής τόνισε ότι με τον Κούπερ νιώθει πιο σημαντικός στην ομάδα, ενώ ευχαρίστησε για το βραβείο τους φιλάθλους και ειδικότερα αυτούς του Άρη.
«Ευχαριστώ τους φιλάθλους και ειδικότερα τους φίλους του Άρη, που με στηρίζουν από την πρώτη μέρα που είμαι στην ομάδα. Εκτιμώ ότι βρίσκομαι στον σωστό δρόμο και θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Νιώθω πολύ άνετα στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον αγωνίζομαι στην αριστερή πλευρά και νιώθω ικανοποιημένος. Έχω μεγάλη όρεξη για να σκοράρω και δεν με αγχώνει το θέμα του γκολ. Κάποια στιγμή θα μπει το πρώτο και μετά θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα», είπε ο Κάλβο και συνέχισε:
«Ο νέος προπονητής με κάνει να αισθάνομαι πιο σημαντικός στον αγωνιστικό χώρο και στην ομάδα. Έχει αλλάξει ο ρόλος μου και θα έλεγα ότι μου αρέσει ο ρόλος που έχω αυτή τη στιγμή. Πραγματικά, εύχομαι ο κ. Κούπερ να μείνει ακόμη περισσότερα χρόνια στην ομάδα».
αντε πουλεναρα και το σαββατο....
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν μιλησα τοσο καιρο γιατι διαφωνω γενικα με τον ψευτοτσαμπουκα και τους στραβοστομιδες
Τι λες ρε, συνελθετε, ελεος με το παραμυθι που σας πουλανε..... γυναικες-παιδακια και τον προπονητη δειρανε, αυτος που νομιζεις οτι δειρανε 'η σου ειπαν οτι ηθελαν να δειρουν, αν υπηρχε τετοιο ατομο και αυτο που υποννοεις, δε θα ηταν σιγουρα μονο του και θα ειχαμε αλλα....
Αν θελουν να λυσουν τις μικροοπαδικες-συνδεσμικες τους διαφορες τις λυνουν ΑΛΛΟΥ και ΑΛΛΙΩΣ......
Για να μη νομιζεις οτι ειμαι κανενας κωτσος 'η ασχετος κιολας..... ρωτα να μαθεις ΜΕ ΠΟΙΟΝ μιλησε ο βρυζας στο κινητο και εφυγαν με τον χοντρο στο ημιχρονο για να πανε..... "στο παοκ-αεκ μπασκετ" που ηταν μετα απο 2 ωρες και ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ οτι η αεκ δε θα ερχοταν να παιξει αυτο το παιχνιδι.....
Α, ρωτα και τον ζαγορ για "ποιους λογους εφυγε" μετα απο δυο εβδομαδες και πες του να σου πει ΟΛΟΥΣ τους λογους.......
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν μιλησα τοσο καιρο γιατι διαφωνω γενικα με τον ψευτοτσαμπουκα και τους στραβοστομιδες
Και (με τη θεωρια σου παντα), 30-40 κρανιοφοροι πηγαν να δειρουν 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ως αντιποινα????????? Εχουμε αδικο μετα να σας φωναζουμε ΚΟΤΕΣ????? 2 προς 2 ξερω την αναλογια, 40 προς 2 μου φαινεται ΠΟΛΥ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΠΕΣΙΜΟ........ ασε αυτο με τα κρανη, εγω αν εχω προηγουμενα με καποιον, θα παω ΣΤΑ ΙΣΙΑ να τον βρω ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ και να τον πλακωσω να ξερει με ποιον εχει να κανει και για ποιο λογο........(οχι εγω προσωπικα, δεν εχω την "τυχη" να εχω τετοιου ειδους αντιληψεις και τακτικες ξεκαθαρισματος λογαριασμων, ουτε καν ανοιχτους λογαριασμους......)
Αντε σοβαρευτειτε τωρα, ασχοληθειτε με την "κατρακυλα" μας, με την "καταστροφη" μας, με τα "οικονομικα" μας "που πανε κατα διαολου", με τους ΠΑΙΚΤΕΣ μας, με τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας, με τον Super3, με το ΑΡΗΣFM........ και αφηστε τα αυτα.... πληγες ξυνετε και μαλιστα πληγες που ΔΕ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K