Επισκέπτης
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ
αχρηστα μαλακισμενα παρασιτα της κοινωνιας την επεσαν 30 σε 2-3
τα ιδια γινονται δυστυχως ΠΑΝΤΟΥ
Αυτό δε λέμε;
Ας πλακωθούν να ξεφλωκιάσουνε!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ
αχρηστα μαλακισμενα παρασιτα της κοινωνιας την επεσαν 30 σε 2-3
τα ιδια γινονται δυστυχως ΠΑΝΤΟΥ
Ρε μαλάκα ντέκερ ν'αρχίσουμε κι εμείς να βριζόμαστε μη γυρίσει κανείς και πει ότι Άρης και παοκ τακίμιασαν;
μαλλον χαρηκε οπως ολοι οι πρωην παικτες σου που φευγει κ ειπε να το γιορτασει.....Ναι,ναι,το πηρε κατακαρδα και πνιγει τον καημο του που επαναπατριζεται...
ηταν δυσκολο αυτο που του ειπες κ δεν θα το καταλαβει.ασπονδυλο ειναι τι περιμενεις?Δε γινεται ρε συ με τον deker, αυτος διαδιδει οτι τα τακιμιασαμε με τους γαυρους, οποτε βρες τα με κανενα αλλο παοκι να διαδωσει οτι τα τακιμιασατε!!!!!!!
Οποιος φευγει θελει να φυγει απο την ομαδα,οποιος μενει καθεται στο συμβολαιο του...Γαμαικανιζεις η μου φαινεται?μαλλον χαρηκε οπως ολοι οι πρωην παικτες σου που φευγει κ ειπε να το γιορτασει.....
αλλα κ ο νετο μαζι του να τα πινει?τον εχει δεσει τον γαιδαρο με το νεο συμβολαιο κ λεει δε γαμιεται?τωρα θα βγαινω κ θα καθομαι στο συμβολαιο μου κ στα λεφτουδακια που θα εχω να παιρνω
οχι κ τα δημιουργουν οπαδοι του Παοκ
ηταν δυσκολο αυτο που του ειπες κ δεν θα το καταλαβει.ασπονδυλο ειναι τι περιμενεις?
Ναι,ναι,το πηρε κατακαρδα και πνιγει τον καημο του που επαναπατριζεται...
με εχει κολλησει ο πουστης αυτες τις μερες.....συγνωμηΟποιος φευγει θελει να φυγει απο την ομαδα,οποιος μενει καθεται στο συμβολαιο του...Γαμαικανιζεις η μου φαινεται?
ηταν δυσκολο αυτο που του ειπες κ δεν θα το καταλαβει.ασπονδυλο ειναι τι περιμενεις?
Τελικα απο τους παιχτες που ειχε υποσχεθει στη συνελευση ο Τζων,μενει κανενας?Η δεν ηρθαν καθολου η φευγουν καταμεσις...Το έκανε πάντως το χρέος του.
Γκολ με τον Ασπρόπυργο δε βάαζει ο καθένας!
Ούτε απέναντι στο Σηφάκη στο ΟΑΚΑ.
οχι πονηρε.....παω γυμναστηριοΠεινάς ντέκερ;
Οποιος φευγει θελει να φυγει απο την ομαδα,οποιος μενει καθεται στο συμβολαιο του...Γαμαικανιζεις η μου φαινεται?
Η κινηση που πρεπει να γινει τωρα ειναι η παραμονη Κουπερ και Νασουτι,αν και για τον τελευταιο το βλεπω πολυ δυσκολο,χρειαζεται χρημα...Ενω στους "αλλους" οποιος φευγει ειτε εχει "μοσχοπουληθει" ειτε "εκλεισε τον κυκλο του" και οποιος μενει "μενει για το μεγαλειο,την ιδεα και τον τεραστιο λαο"
Ε ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν καποιοι........
Τελικα απο τους παιχτες που ειχε υποσχεθει στη συνελευση ο Τζων,μενει κανενας?Η δεν ηρθαν καθολου η φευγουν καταμεσις...
Το θεμα δεν ειναι να φυγουν ολοι,στο τελος δεν θα μεινει κανενας,το θεμα ειναι να αφησουν τα μεγαλα λογια και να δουλεψουν...Το θέμα είναι αν θα ξεκουμπιστεί και ο ίδιος ο Τζων!
(και άλλοι μαζί του)
Η κινηση που πρεπει να γινει τωρα ειναι η παραμονη Κουπερ και Νασουτι,αν και για τον τελευταιο το βλεπω πολυ δυσκολο,χρειαζεται χρημα...
Το θέμα είναι αν θα ξεκουμπιστεί και ο ίδιος ο Τζων!
(και άλλοι μαζί του)