Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι κ τα δημιουργουν οπαδοι του Παοκ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε μαλάκα ντέκερ ν'αρχίσουμε κι εμείς να βριζόμαστε μη γυρίσει κανείς και πει ότι Άρης και παοκ τακίμιασαν;

Δε γινεται ρε συ με τον deker, αυτος διαδιδει οτι τα τακιμιασαμε με τους γαυρους, οποτε βρες τα με κανενα αλλο παοκι να διαδωσει οτι τα τακιμιασατε!!!!!!!  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ναι,ναι,το πηρε κατακαρδα και πνιγει τον καημο του που επαναπατριζεται...
μαλλον χαρηκε οπως ολοι οι πρωην παικτες σου που φευγει κ ειπε να το γιορτασει.....
αλλα κ ο νετο μαζι του να τα πινει?τον εχει δεσει τον γαιδαρο με το νεο συμβολαιο κ λεει δε γαμιεται?τωρα θα βγαινω κ θα καθομαι στο συμβολαιο μου κ στα λεφτουδακια που θα εχω να παιρνω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δε γινεται ρε συ με τον deker, αυτος διαδιδει οτι τα τακιμιασαμε με τους γαυρους, οποτε βρες τα με κανενα αλλο παοκι να διαδωσει οτι τα τακιμιασατε!!!!!!!  :2funny:
ηταν δυσκολο αυτο που του ειπες κ δεν θα το καταλαβει.ασπονδυλο ειναι τι περιμενεις?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μαλλον χαρηκε οπως ολοι οι πρωην παικτες σου που φευγει κ ειπε να το γιορτασει.....
αλλα κ ο νετο μαζι του να τα πινει?τον εχει δεσει τον γαιδαρο με το νεο συμβολαιο κ λεει δε γαμιεται?τωρα θα βγαινω κ θα καθομαι στο συμβολαιο μου κ στα λεφτουδακια που θα εχω να παιρνω
Οποιος φευγει θελει να φυγει απο την ομαδα,οποιος μενει καθεται στο συμβολαιο του...Γαμαικανιζεις η μου φαινεται?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ηταν δυσκολο αυτο που του ειπες κ δεν θα το καταλαβει.ασπονδυλο ειναι τι περιμενεις?

Τουλαχιστον δεν εχει φτερα, ασε που επιστημονικα ο οργανισμος με το μικροτερο IQ ειναι η ΚΟΤΑ με μεγαλη διαφορα απο το επομενο.......  :birdman: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Οποιος φευγει θελει να φυγει απο την ομαδα,οποιος μενει καθεται στο συμβολαιο του...Γαμαικανιζεις η μου φαινεται?
με εχει κολλησει ο πουστης αυτες τις μερες.....συγνωμη

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το έκανε πάντως το χρέος του.
Γκολ με τον Ασπρόπυργο δε βάαζει ο καθένας!

Ούτε απέναντι στο Σηφάκη στο ΟΑΚΑ.
Τελικα απο τους παιχτες που ειχε υποσχεθει στη συνελευση ο Τζων,μενει κανενας?Η δεν ηρθαν καθολου η φευγουν καταμεσις...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ενω στους "αλλους" οποιος φευγει ειτε εχει "μοσχοπουληθει" ειτε "εκλεισε τον κυκλο του" και οποιος μενει "μενει για το μεγαλειο,την ιδεα και τον τεραστιο λαο"

Ε ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν καποιοι........

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ενω στους "αλλους" οποιος φευγει ειτε εχει "μοσχοπουληθει" ειτε "εκλεισε τον κυκλο του" και οποιος μενει "μενει για το μεγαλειο,την ιδεα και τον τεραστιο λαο"

Ε ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν καποιοι........
Η κινηση που πρεπει να γινει τωρα ειναι η παραμονη Κουπερ και Νασουτι,αν και για τον τελευταιο το βλεπω πολυ δυσκολο,χρειαζεται χρημα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το  θέμα είναι αν θα ξεκουμπιστεί και ο ίδιος ο Τζων!

(και άλλοι μαζί του)
Το θεμα δεν ειναι να φυγουν ολοι,στο τελος δεν θα μεινει κανενας,το θεμα ειναι να αφησουν τα μεγαλα λογια και να δουλεψουν...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Η κινηση που πρεπει να γινει τωρα ειναι η παραμονη Κουπερ και Νασουτι,αν και για τον τελευταιο το βλεπω πολυ δυσκολο,χρειαζεται χρημα...

Το πρωτο φαινεται αρκετα πιθανο και πιστευω οτι ειναι και η αρχη ολων, με εναν τετοιο προπονητη για αρκετα χρονια και με δικο του προγραμματισμο μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι καλυτερο ΒΑΣΙΜΑ, το δευτερο αρκετα δυσκολο, αλλα μπορει να βρεθει μια μεση λυση αν τον θελει ο Κουπερ και αν φυσικα θελει και ο παικτης. Ιδωμεν

Ειμαι ο μονος που θελει να δει μεταγραφες 3-4 Νετο-Φερναντεζ-Ναφτι αντι για Αμπρεου-Αμοροζο??? Καλα τα ονοματα, αλλα προτιμω τα "μηχανακια" και νομιζω το ιδιο και ο Κουπερ.....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο λαμπριακος της ουρουγουαης εφυγε...
να δουμε τι αλλο παλτο φερουν....

Stories

Νέο!