Αυτό έχει σημασία. Για σένα στα παπάρια μας, το παιδι να ναι καλα αχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααΤελικά όλα εντάξει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Για σένα στα παπάρια μας, αχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα
έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για πες τώρα πως τον είδες το Σέρχιο??
Ευτυχώς έγινε αλλαγή και πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολάκι. Μην περιμένεις πολλά όμως ρε από το παιδί. Έχει μόνιμη θλάση στο χέρι λόγω ρίψης γαρυφάλλωνέτσιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για πες τώρα πως τον είδες το Σέρχιο??
Επισκέπτης
Ευτυχώς έγινε αλλαγή και πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολάκι. Μην περιμένεις πολλά όμως ρε από το παιδί. Έχει μόνιμη θλάση στο χέρι λόγω ρίψης γαρυφάλλων
Α μάλιστα.......έχει πάρει δλδ σβάρνα όλα τα ευαγή ιδρύματα!
Αλλά γέλασα σήμερα γιατί μου την είχε στημένη ένα παιδί από Αλβανία που έχω το μαγαζί και μου λέει τι περίμενες από κάποιον που τον λένε Κόκε?
Και μετά μου σκάει το παραμύθι ότι κοκε στ'Αλβανικά είναι το αρχίδι!
αχαχαχαχαχαχαααααααααααααακοκε στ'Αλβανικά είναι το αρχίδι!
ετσι οπως εχει ξυρισει και το κεφαλι του ο μαλακας σαν αρχιδι ειναι. Κριμα πάντως τέτοια κατάληξη. Γιατί δεν τον βλεπω να συνέρχεται
Επισκέπτης
αχαχαχαχαχαχαααααααααααααα
ετσι οπως εχει ξυρισει και το κεφαλι του ο μαλακας σαν αρχιδι ειναι. Κριμα πάντως τέτοια κατάληξη. Γιατί δεν τον βλεπω να συνέρχεται
Κρίμα γιατί ο μαλάκας ξέρει πολλά καντάρια μπάλα αλλά έτσι όπως τα κατάφερε
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα
"Goal" 09:06 8/12
Βοήθα αγία Βαρβάρα...
Εκτός από την προσπάθεια του Εκτορ Κούπερ και των ποδοσφαιριστών του υπήρχε και ένα μυστικό «όπλο» για τη νίκη του Αρη στη Λιβαδειά. Ή, για την ακρίβεια, υπήρχε θεία βοήθεια. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Παρασκευή ο φροντιστής του «Κλεάνθης Βικελίδης», ο ακούραστος Σόλων Υψηλάντης (ο οποίος εδώ και 50 χρόνια περίπου εργάζεται στο συγκεκριμένο πόστο), πήγε στην εκκλησία, πήγε αγιασμό και ράντισε τα αποδυτήρια.
«Σήμερα είναι της αγίας Βαρβάρας, θα δείτε ότι αυτό θα αλλάξει τα πράγματα» έλεγε χαρακτηριστικά σε όποιον άνθρωπο του Αρη συναντούσε, ακόμη και στον πρόεδρο της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη. Ο Σόλων δεν παρακολούθησε το παιχνίδι -για γούρι, όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο ίδιος- και μόλις ενημερώθηκε για το θετικό αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό εξέφρασε την ικανοποίησή του.
Μπορεί ο Εκτορ Κούπερ να έθεσε -με αρκετή δόση χιούμορ- τον εαυτό του στη διάθεση του Οτο Ρεχάγκελ για το σκάουτινγκ της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, ο Χαβιέ Κάμπορα, όμως, φαίνεται πως θα παίξει αντίθετο ρόλο. Ο Αργεντινός επιθετικός του Αρη τόνιζε, χαριτολογώντας, ότι θα ενημερώσει τους συμπατριώτες του για την εθνική μας ομάδα και ειδικά για το «φονικό» όπλο που λέγεται Σαλπιγγίδης. Εξέφραζε, μάλιστα, και την ευχή να μην είναι στην ενδεκάδα του συγκεκριμένου παιχνιδιού ο Μιχάλης Σηφάκης, γιατί θα «κατεβάσει τα ρολά».
Οι επαφές για τις χορηγίες, παρά το γεγονός ότι σε λίγο ολοκληρώνεται το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, δεν έχουν σταματήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΠΑΕ Αρης. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
BOMBA ME SOLARI
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
[shadow=red,left][move]ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΣΟΛΑΡΙ[/move]
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΣΟΛΑΡΙ
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΣΟΛΑΡΙ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ
Επισκέπτης
BOMBA ME SOLARI
Με πρόλαβες αυτή τη φορά!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αληθειατι λες ρε τρελεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πλακα κανεις;
ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΣΟΛΑΡΙ
ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
;) ;)Με πρόλαβες αυτή τη φορά!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ΕΜΕΙΣ ΣΟΛΑΡΙ
και οι γυφτοι το ψωλαρι μας
και οι γυφτοι το ψωλαρι μας
Επισκέπτης
γαιμακανο οτι και να παρεις παλι στη πιπα θα σε εχω οπου και να σε πετυχω φετος θα σε γαμαω εφερες τον κουπερ μου εκλασες τα αρχιδια και τον πελε να φερεις κλωνοποιημενο εισαι τοσο λιγος που παλι θα σε εχω για τ αρχιδια μου!!!!!πουτσα και παλι πουτσα και τωρα ξερεις εσυ παρακαλα ουζουνιδη μηποως και μου κοψει βαθμο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K