Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σε γαμαμε βουλγαρε νατσο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αυτες μαλακα ομως σε γαμησαν και στο μπασκετ αλλα και μας κλασατε τα αρχιδια στην μπαλα!!!οσο για το ποια ειναι ομαδουλα απο τις δυο απλα κοιτα απο ποτε εχεις να δεις καποιο τιτλο!!!!!περαστικα σας σκουληκια ποναει το ξερω αλλα η πουτσα ειναι στην κωλαρα σας!!!!!!! σκουληκια στις τρυπες σας και μην ξαναβγειτε η θεση σας ειναι στο χωμα και να σας παταμε οποτε σας βρισκουμε!!
βρε σμυρνοπουλακι
μην βγαζεις γλωσσιτσα ακομα
δεν τελειωσαμε
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ

Επισκέπτης
βρε σμυρνοπουλακι
μην βγαζεις γλωσσιτσα ακομα
δεν τελειωσαμε
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ρε μαλακα σκουληκακι δυο βδομαδες σε εχω στην πουτσα και παρακαλας την αεκ το μπαγιεβιτς το δωνη τη λαρισα να μου κοψει βαθμους γιατι πολυ απλα εσυ ησουν πολυ λιγος για να μπορεσεις να με κερδισεις!!!δυο βδομαδες σε εχω στην πιπα και στο μπασκετ σου εριηα καβλι σμυρνιωτικο και ο κωλος σου ποναει. παντως εχεις μεγαλη πλακα να σε εχω απο κατω να σε γαμαω και να εχεις κουραγιο να μιλας!!!!παρακαλα τωρα την αελ αλλα στο τελος παλι με την πουτσα θα σε εχω γιατι σου αρεσει!!!περαστικα γαιμακανο και καλα γαμησια να σου κανω συνεχεια!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω ενα εχω να πω....τα αρειανα ολο μας ζαλιζουν τ αρχιδια οτι τους γαμαει η διαιτησια αλλα στα δυο τελευταια παιχνιδια τα πηρε τα σφηριγματακια του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επισης το αλλου που ξερω ειναι οτι μου πριζουν τ αρχιδια για την ομαδα τους κ τελειωνει ο πρωτος γυρος κ ειναι ακομα 5 βαθμους απο κατω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ετσι ειναι τα σκουληκια μετα απο βροχη βγαινουν εξω αλλα μετα ξαναμπαινουν μεσα γιατι τα πατησαμε στο χωμα εκει που τους ειναι η φυσικη τους θεση :pipa3:σκουληκια στις τρυπες σας τωρααααααααααααααααααα :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γαμα σου κανω καλεσμα για να σταματησουμε τις υβρεις

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περιμενω απαντηση βορειο-ελλαδιτη

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ετσι ειναι τα σκουληκια μετα απο βροχη βγαινουν εξω αλλα μετα ξαναμπαινουν μεσα γιατι τα πατησαμε στο χωμα εκει που τους ειναι η φυσικη τους θεση :pipa3:σκουληκια στις τρυπες σας τωρααααααααααααααααααα :2funny:
bodo οχι πια σκουληκια το κοβουμε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ αστα εεεεεεεεεεεε
και κανονισε να νικησεις τις σμυρνιες
δεν καταλαβα τι εννοει ρε τρελε....ποιες να κερδισω?την καβαλα εννοεις?λογικα θα τους παρω,εχουν πεσει σε αποδοση κ για να μη λεμε κ ψεματα,ολη η καβαλα ασπρομαυρη ειναι,κατι θα γινει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν καταλαβα τι εννοει ρε τρελε....ποιες να κερδισω?την καβαλα εννοεις?λογικα θα τους παρω,εχουν πεσει σε αποδοση κ για να μη λεμε κ ψεματα,ολη η καβαλα ασπρομαυρη ειναι,κατι θα γινει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τους νιωνιους ρεεεεεεεεεεε
χεστες τις καβαλες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τους νιωνιους ρεεεεεεεεεεε
χεστες τις καβαλες
τους νιονιους ρε φιλε τους ειχα ανετα...κ μεσα στη σμυρνη,αλλα μου ακυρωσαν ενα καθαρο γκολ αν θυμασαι απο κορνερ...ας τα να πανε.μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ ομως στο δευτερο γυρο δεν θα περασουν καλα

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Κανονιστε κανενα καλο διαιτητη δικο σας οπως περυσι γιατι φετος δεν σας βλεπω καλα ασπρομαυρες!!!
Πανιωνιος is back!
Bosco the killer...............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom