το τυρι θελει απεγνωσμενα ποντους
ξυπναααααααααααααααααααααα
θα γαμηθεις υπεροχα
το πολυ πλυ ισοβαθμοι να ειμαστε
ξυπνααααααααααααααααααααααα
σκασε μωρη βουλγαρε μιλησα.-
το τυρι θελει απεγνωσμενα ποντους
ξυπναααααααααααααααααααααα
θα γαμηθεις υπεροχα
το πολυ πλυ ισοβαθμοι να ειμαστε
ξυπνααααααααααααααααααααααα
αερα στα βρακια σου ρε λακαμα
αχαχαχααχαχαχαχααχαχαχα
η αρμαδα του κουπερ ξυπνησε
νικησες το πεθαμενο χανουμι
και χαιρεσαι
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ
εσυ ρε μαλακα γιατι δεν το κερδισες το πεθαμενο χανουμι απο βδομαδα εισαι αελ οπως ησουν σημερα αεκ αλλα παλι με την πουτσα στον κωλο θα σε εχω μαλακα δεν σε βλεπω να κερδιζεις τον αστερα και παλι απο κατω θα εισαιαερα στα βρακια σου ρε λακαμα
αχαχαχααχαχαχαχααχαχαχα
η αρμαδα του κουπερ ξυπνησε
νικησες το πεθαμενο χανουμι
και χαιρεσαι
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ
θα χασεις μποντακοεσυ ρε μαλακα γιατι δεν το κερδισες το πεθαμενο χανουμι απο βδομαδα εισαι αελ οπως ησουν σημερα αεκ αλλα παλι με την πουτσα στον κωλο θα σε εχω μαλακα δεν σε βλεπω να κερδιζεις τον αστερα και παλι απο κατω θα εισαι
ρε μαλακα τελικα εισαι χαζος ποια κωλοφαρδια ρε βλακα που σημερα επρεπε να εχω κερδισει με 5 γκολακια και με εσενα μαλακα ας ημουν πιο ευστοχος με μπαλαμπαν και ριερα και θα σου ελεγα!!!ολα τα ματσακια τα εχω παρει περιπατο ηρακλη πανθρακικο αεκ ξανθη γιαννενα και με μπαλαρα !!!!που να παιξεις ρε μαλακα ετσι το μπουρδελο σου που χρειαστηκες τα κορακια να κερδισεις τον πεθαμενο!!!!!!!θα χασεις μποντακο
θα σταματησει η κωλοφαρδια
σε λεωωωωωωωωωωωωω
και να δουμε τι θα κανει εκεινη η μαιμου ο κουμορτζι
ειστε λιγοι για να τα βαλετε με τον ΘΕΟ
ξυπνααααααααααααααααααα
ρε μαλακαγαιμακανο τις τελευταιες εβδομαδες χυνω συνεχεια και αυτη την βδομαδα σου γαμησα και το κορμακι σου στο μπασκετ μετα απο την μπαλα και το εμφραγμα στις καθυστερησεις, εχω βαρεθει να σε γαμαω και εσυ να διμαρτυρεσαι. περαστικα μεχρι το επομενο γαμησι την αλλη βδομαδα. πουτσα και παλι πουτσα γαιμακανο ετσι γαμαει η σμυρνη τα σκουληκια
ρε μαλακα
δεν ασχολουμαστε μαζι σας
7.000 και γεμισατε το γηπεδο
αχαχαχααχαχαχα
ρε θα σας σκισουμε την παταρα
σου ειπα
αν δεις στο δευτερο γυρο
καποιον με κιτρινα να πινει καφε στην πλατεια
εγω θα μαι
αλλα μεχρι τοτε θα σας εχουμε 5 πονταλακια πανω
Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΜΥΡΝΑΙΚΕΣ ΠΑΤΑΡΕΣ
αν και μποντο σου λεω μεταξυ μας θα παιχτει μεχρι τελους
και οι δυο ομαδες ειναι πολυ καλες
απλα Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ
δικιο εχεις αδελφε νατσοΜην ασχολείσαι με συνοικιακές ομαδούλες τραβελογειτονιών!
γαιμακανο τις τελευταιες εβδομαδες χυνω συνεχεια και αυτη την βδομαδα σου γαμησα και το κορμακι σου στο μπασκετ μετα απο την μπαλα και το εμφραγμα στις καθυστερησεις, εχω βαρεθει να σε γαμαω και εσυ να διμαρτυρεσαι. περαστικα μεχρι το επομενο γαμησι την αλλη βδομαδα. πουτσα και παλι πουτσα γαιμακανο ετσι γαμαει η σμυρνη τα σκουληκια
αυτες μαλακα ομως σε γαμησαν και στο μπασκετ αλλα και μας κλασατε τα αρχιδια στην μπαλα!!!οσο για το ποια ειναι ομαδουλα απο τις δυο απλα κοιτα απο ποτε εχεις να δεις καποιο τιτλο!!!!!περαστικα σας σκουληκια ποναει το ξερω αλλα η πουτσα ειναι στην κωλαρα σας!!!!!!! σκουληκια στις τρυπες σας και μην ξαναβγειτε η θεση σας ειναι στο χωμα και να σας παταμε οποτε σας βρισκουμε!!Μην ασχολείσαι με συνοικιακές ομαδούλες τραβελογειτονιών!