Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αερα στα βρακια σου ρε λακαμα
αχαχαχααχαχαχαχααχαχαχα
η αρμαδα του κουπερ ξυπνησε
νικησες το πεθαμενο χανουμι
και χαιρεσαι
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ

σαν τη μανα σου εισαι βρισκεις συνεχως πουτανοπιατσες και πουτανοπελατες

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
                          ΔΩΣΕ

Επισκέπτης
αερα στα βρακια σου ρε λακαμα
αχαχαχααχαχαχαχααχαχαχα
η αρμαδα του κουπερ ξυπνησε
νικησες το πεθαμενο χανουμι
και χαιρεσαι
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΑΕΛ
εσυ ρε μαλακα γιατι δεν το κερδισες το πεθαμενο χανουμι :2funny: :2funny: απο βδομαδα εισαι αελ οπως ησουν σημερα αεκ αλλα παλι με την πουτσα στον κωλο θα σε εχω μαλακα :pipa3: :pipa3: δεν σε βλεπω να κερδιζεις τον αστερα και παλι απο κατω θα εισαι :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ειπα για τις πουτανοπιατσες...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
όταν υπάρχει ΠΑΟΚ,δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις πλέι οφ

ποτέ των ποτών

μια φορά μπήκες πρόπερσυ,όταν δεν υπήρχε ΠΑΟΚ...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εσυ ρε μαλακα γιατι δεν το κερδισες το πεθαμενο χανουμι :2funny: :2funny: απο βδομαδα εισαι αελ οπως ησουν σημερα αεκ αλλα παλι με την πουτσα στον κωλο θα σε εχω μαλακα :pipa3: :pipa3: δεν σε βλεπω να κερδιζεις τον αστερα και παλι απο κατω θα εισαι :2funny: :2funny:
θα χασεις μποντακο
θα σταματησει η κωλοφαρδια
σε λεωωωωωωωωωωωωω
και να δουμε τι θα κανει εκεινη η μαιμου ο κουμορτζι
ειστε λιγοι για να τα βαλετε με τον ΘΕΟ
ξυπνααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
θα χασεις μποντακο
θα σταματησει η κωλοφαρδια
σε λεωωωωωωωωωωωωω
και να δουμε τι θα κανει εκεινη η μαιμου ο κουμορτζι
ειστε λιγοι για να τα βαλετε με τον ΘΕΟ
ξυπνααααααααααααααααααα
ρε μαλακα τελικα εισαι χαζος ποια κωλοφαρδια ρε βλακα που σημερα επρεπε να εχω κερδισει με 5 γκολακια και με εσενα μαλακα ας ημουν πιο ευστοχος με μπαλαμπαν και ριερα και θα σου ελεγα!!!ολα τα ματσακια τα εχω παρει περιπατο ηρακλη πανθρακικο αεκ ξανθη γιαννενα και με μπαλαρα !!!!που να παιξεις ρε μαλακα ετσι το μπουρδελο σου που χρειαστηκες τα κορακια να κερδισεις τον πεθαμενο!!!!!!!

Επισκέπτης
γαιμακανο τις τελευταιες εβδομαδες χυνω συνεχεια και αυτη την βδομαδα σου γαμησα και το κορμακι σου στο μπασκετ μετα απο την μπαλα και το εμφραγμα στις καθυστερησεις, εχω βαρεθει να σε γαμαω και εσυ να διμαρτυρεσαι. περαστικα μεχρι το επομενο γαμησι την αλλη βδομαδα. πουτσα και παλι πουτσα γαιμακανο ετσι γαμαει η σμυρνη τα σκουληκια :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γαιμακανο τις τελευταιες εβδομαδες χυνω συνεχεια και αυτη την βδομαδα σου γαμησα και το κορμακι σου στο μπασκετ μετα απο την μπαλα και το εμφραγμα στις καθυστερησεις, εχω βαρεθει να σε γαμαω και εσυ να διμαρτυρεσαι. περαστικα μεχρι το επομενο γαμησι την αλλη βδομαδα. πουτσα και παλι πουτσα γαιμακανο ετσι γαμαει η σμυρνη τα σκουληκια :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
ρε μαλακα
δεν ασχολουμαστε μαζι σας
7.000 και γεμισατε το γηπεδο
αχαχαχααχαχαχα
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ρε θα σας σκισουμε την παταρα
σου ειπα
αν δεις στο δευτερο γυρο
καποιον με κιτρινα να πινει καφε στην πλατεια
εγω θα μαι
αλλα μεχρι τοτε θα σας εχουμε 5 πονταλακια πανω
Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΜΥΡΝΑΙΚΕΣ ΠΑΤΑΡΕΣ

αν και μποντο σου λεω μεταξυ μας θα παιχτει μεχρι τελους
και οι δυο ομαδες ειναι πολυ καλες
απλα Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ

Επισκέπτης
ρε μαλακα
δεν ασχολουμαστε μαζι σας
7.000 και γεμισατε το γηπεδο
αχαχαχααχαχαχα
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ρε θα σας σκισουμε την παταρα
σου ειπα
αν δεις στο δευτερο γυρο
καποιον με κιτρινα να πινει καφε στην πλατεια
εγω θα μαι
αλλα μεχρι τοτε θα σας εχουμε 5 πονταλακια πανω
Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΜΥΡΝΑΙΚΕΣ ΠΑΤΑΡΕΣ

αν και μποντο σου λεω μεταξυ μας θα παιχτει μεχρι τελους
και οι δυο ομαδες ειναι πολυ καλες
απλα Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ

Μην ασχολείσαι με συνοικιακές ομαδούλες τραβελογειτονιών!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μανα γαμαικανου γαμας μποντο????

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
nachoooooooooo ετσι γαμαει η σμυρνη παλιομαλακα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

ΣΤΗ ΜΕΣΗ NACHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
                                              OLE-OLE

Επισκέπτης
Μην ασχολείσαι με συνοικιακές ομαδούλες τραβελογειτονιών!
αυτες μαλακα ομως σε γαμησαν και στο μπασκετ αλλα και μας κλασατε τα αρχιδια στην μπαλα!!!οσο για το ποια ειναι ομαδουλα απο τις δυο απλα κοιτα απο ποτε εχεις να δεις καποιο τιτλο!!!!!περαστικα σας σκουληκια ποναει το ξερω αλλα η πουτσα ειναι στην κωλαρα σας!!!!!!! σκουληκια στις τρυπες σας και μην ξαναβγειτε η θεση σας ειναι στο χωμα και να σας παταμε οποτε σας βρισκουμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom