Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν πήγα γιατί τράβηξα πολύ χοντρό λούκι αλλά ευτυχώς όλα καλά.
απο αυτο!!!!!αλλα και αν κανω λαθος το γεγονος οτι μολις σε στριμωχνει καποιος το ριχνεις στη σοβαροφανεια λεει πολλα. οσο για τις ευαισθησιες σου για αυτους που βριζουν μανες που ειναι σωστες δεν σε ειδα να κανεις το ιδιο οταν την προηγουμενη βδομαδα μας λεγατε [ορισμενοι] τουρκους :idiot:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
απο αυτο!!!!!αλλα και αν κανω λαθος το γεγονος οτι μολις σε στριμωχνει καποιος το ριχνεις στη σοβαροφανεια λεει πολλα. οσο για τις ευαισθησιες σου για αυτους που βριζουν μανες που ειναι σωστες δεν σε ειδα να κανεις το ιδιο οταν την προηγουμενη βδομαδα μας λεγατε [ορισμενοι] τουρκους :idiot:
αντε ρε μαλακα και συ
ποιος σε ειπε ρε τουρκο
αυτος το αρχιδι βριζει απο την αρχη
αλλα θα το κανονισω

Επισκέπτης
αντε ρε μαλακα και συ
ποιος σε ειπε ρε τουρκο
αυτος το αρχιδι βριζει απο την αρχη
αλλα θα το κανονισω
μαλακα γαιμακανο μη με αναγκαζεις να ψαχνω γιατι την προηγουμενη εβδομαδα τις ελεγες τις μαλακιες σου. το να βριζουν μανες το εχω πει οτι δεν συμφωνω αλλα και οταν μας αποκαλουν τουρκους δεν σας βλεπω να εχετε ευαισθηιες.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γαμα μην απορεις γιατι η μανα σου ειναι ιδρωμενη

Επισκέπτης

Και κατάλαβες ότι έχω προβλήματα στην προσωπική μου ζωή απ'αυτό?
Λοιπόν άκου κάτι.Παρουσιάζονται λούκια σε χρόνο dt χωρίς αυτό να σημαίνει αυτό που εννοείς. ότι δλδ υπάρχουν προβλήματα στην προσωπική ζωή του άλλου.
Αν δεν ξέρεις μη λες μαλακίες!
Και αυτό για τη σοβαροφάνεια επίσης δεν το κατάλαβα.

Επισκέπτης
Και κατάλαβες ότι έχω προβλήματα στην προσωπική μου ζωή απ'αυτό?
Λοιπόν άκου κάτι.Παρουσιάζονται λούκια σε χρόνο dt χωρίς αυτό να σημαίνει αυτό που εννοείς. ότι δλδ υπάρχουν προβλήματα στην προσωπική ζωή του άλλου.
Αν δεν ξέρεις μη λες μαλακίες!
Και αυτό για τη σοβαροφάνεια επίσης δεν το κατάλαβα.
δυστυχως εσυ πολλα δεν καταλαβαινεις!!!το γεγονος οτι δεν την αντεχεις την καζουρα ειναι δικο νσου προβλημα φιλε μου. να μαθεις να δεχεσαι και την καζουρα απο αλλους οταν εσυ εχεις ποσταρει καποια πραγματα και οχι οταν στριμωνεσαι να μας το παιζεις σοβαρος και να μας κανεις υποδειξεις τη κανουμε εκτος νετ. καλυτερα αυτα να τα πεις στον ευατο σου γιατι μαλλον εσυ εχεις προβληματα που στο κατω κατω δεν με νοιαζουν. απλα αν δεν μπορεις την καζουρα κοψε να ποσταρεις αλλιως βουβα και καλη συνεχεια!!!και μην ξεχνιομαστε γιατι πολυ σοβαρεψε το πραγμα μας κλασατε τα αρχιδια και στο μπασκετ και στην μπαλα!!!!!!!!!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γαμαικανε η μανα σου βουλγαρα ειναι???

Επισκέπτης
δυστυχως εσυ πολλα δεν καταλαβαινεις!!!το γεγονος οτι δεν την αντεχεις την καζουρα ειναι δικο νσου προβλημα φιλε μου. να μαθεις να δεχεσαι και την καζουρα απο αλλους οταν εσυ εχεις ποσταρει καποια πραγματα και οχι οταν στριμωνεσαι να μας το παιζεις σοβαρος και να μας κανεις υποδειξεις τη κανουμε εκτος νετ. καλυτερα αυτα να τα πεις στον ευατο σου γιατι μαλλον εσυ εχεις προβληματα που στο κατω κατω δεν με νοιαζουν. απλα αν δεν μπορεις την καζουρα κοψε να ποσταρεις αλλιως βουβα και καλη συνεχεια!!!και μην ξεχνιομαστε γιατι πολυ σοβαρεψε το πραγμα μας κλασατε τα αρχιδια και στο μπασκετ και στην μπαλα!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν φιλαράκο ο πρώτος που κάνει καζούρα εδώ μέσα όταν δεν έχουμε καλό αποτέλεσμα είμαι εγώ ο ίδιος. Μη μου λες λοιπόν ότι δεν αντέχω καζούρα γιατί γι'αυτό το παιχνίδι πρωτογράφτηκα στο site. Κι έχω κάνει και διαδικτυακά φιλαράκια και Αρειανούς και Παοκτσήδες και Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς και Αεκτσήδες και σε σένα αν θυμάσαι σου είχα προτείνει και καφεδάκι αν κάποια στιγμή ερχόμουν προς τα μέρη σου.
Δε σου υπέδειξα τι θα κάνεις εκτός νετ-δεν έχω καμία δουλειά να το κάνω-απλά σου απάντησα με λίγο χαβαλέ γιατί δεν εμφανίστηκα την Κυριακή αλλά τη Δευτέρα κι εσύ αρπάχτηκες.
Ποιος είναι αυτός που δεν αντέχει το χαβαλέ?
Και αντ'αυτού παραθέτεις κάτι που λέω στο Γαμαϊκανό-που στο κάτω κάτω μπορεί να έχουμε πει και τη μια κουβέντα παραπάνω-για να μου προσάψεις και προσωπικά προβλήματα.
Αυτά και δεν απευθύνομαι πάλι σ'εσένα,κάτι που έκανα γιατί σε είχα κόψει για εντάξει.

Επισκέπτης
Λοιπόν φιλαράκο ο πρώτος που κάνει καζούρα εδώ μέσα όταν δεν έχουμε καλό αποτέλεσμα είμαι εγώ ο ίδιος. Μη μου λες λοιπόν ότι δεν αντέχω καζούρα γιατί γι'αυτό το παιχνίδι πρωτογράφτηκα στο site. Κι έχω κάνει και διαδικτυακά φιλαράκια και Αρειανούς και Παοκτσήδες και Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς και Αεκτσήδες και σε σένα αν θυμάσαι σου είχα προτείνει και καφεδάκι αν κάποια στιγμή ερχόμουν προς τα μέρη σου.
Δε σου υπέδειξα τι θα κάνεις εκτός νετ-δεν έχω καμία δουλειά να το κάνω-απλά σου απάντησα με λίγο χαβαλέ γιατί δεν εμφανίστηκα την Κυριακή αλλά τη Δευτέρα κι εσύ αρπάχτηκες.
Ποιος είναι αυτός που δεν αντέχει το χαβαλέ?
Και αντ'αυτού παραθέτεις κάτι που λέω στο Γαμαϊκανό-που στο κάτω κάτω μπορεί να έχουμε πει και τη μια κουβέντα παραπάνω-για να μου προσάψεις και προσωπικά προβλήματα.
Αυτά και δεν απευθύνομαι πάλι σ'εσένα,κάτι που έκανα γιατί σε είχα κόψει για εντάξει.
οχι φιλε μου δεν απαντησες με χαβαλε αλλιως δεν θα ελεγες οτι υπαρχει ζωη εκτος νετ!!!! και οπως σου ειπα δεν με νοιαζουν ειτε τα προσωπικα ειτε οτι λουκια περνας. απλα οταν κανεις χαβαλε να μαθεις και να τον δεχεσαι χωρις ειρωνιες τυπου υπαρχει ζωη εκτος νετ αλλιως θα δεχεσαι και αυτα που σου λενε.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γαΜΑικανε καλη νυχτα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
βρε μαλακα αλλος δεν ανεβηκε στο χαριλαου
εγω θα κατεβω στην πλατεια και θα πιω καφε με μπλουζα του ΘΕΟΥ πριν το ματς
καπουτ;
Εχω φιλαρακι ορθοπεδικο που κανει καλη δουλεια,θα τον εχω σε ετοιμοτητα τοτε...

Επισκέπτης
γαιμακανο ελα τωρα και παρε μου την πουτσα μαλακα :fuck1:ειδες μαλακα πως παιζουν οι μεγαλες ομαδες μαλακα τετοια μπαλα ρε μαλακα που να τη δεις!!!!!!!!!!!!τωρα δες και τη βαθμολογια και ελα κλασε μου την πουτσα :zfuck: :zfuck: σκουληκια στις τρυπες σας και μην βγειτε!!!και την αλλη εβδομαδα γαιμακανο στο +6!!!!ετσι γαμαει η σμυρνη :fuck2: :fuck2:

Επισκέπτης
σκουληκια που ειστε η βροχη σταματησε βγειτε απο τις τρυπες σας εχει γαμησι σημερα :zfuck: :zfuck: λαλιστατοι εισασταν και τωρα πουτσα :fuck1: :fuck1:και απο εβδομαδα που θα φατε και αλλη πουτσα με το κυαλι!!!! :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
σκουληκια που ειστε η βροχη σταματησε βγειτε απο τις τρυπες σας εχει γαμησι σημερα :zfuck: :zfuck: λαλιστατοι εισασταν και τωρα πουτσα :fuck1: :fuck1:και απο εβδομαδα που θα φατε και αλλη πουτσα με το κυαλι!!!! :pipa3: :pipa3: :pipa3:
δεν ασχολουμαστε με μικροτερες ομαδες...
γκε γκε;
στο τελος εμεις θα χαμογελασουμε
να δω μεχρι που θα φτασει η κωλοφαρδια σας..... :- :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom