δυστυχως εσυ πολλα δεν καταλαβαινεις!!!το γεγονος οτι δεν την αντεχεις την καζουρα ειναι δικο νσου προβλημα φιλε μου. να μαθεις να δεχεσαι και την καζουρα απο αλλους οταν εσυ εχεις ποσταρει καποια πραγματα και οχι οταν στριμωνεσαι να μας το παιζεις σοβαρος και να μας κανεις υποδειξεις τη κανουμε εκτος νετ. καλυτερα αυτα να τα πεις στον ευατο σου γιατι μαλλον εσυ εχεις προβληματα που στο κατω κατω δεν με νοιαζουν. απλα αν δεν μπορεις την καζουρα κοψε να ποσταρεις αλλιως βουβα και καλη συνεχεια!!!και μην ξεχνιομαστε γιατι πολυ σοβαρεψε το πραγμα μας κλασατε τα αρχιδια και στο μπασκετ και στην μπαλα!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν φιλαράκο ο πρώτος που κάνει καζούρα εδώ μέσα όταν δεν έχουμε καλό αποτέλεσμα είμαι εγώ ο ίδιος. Μη μου λες λοιπόν ότι δεν αντέχω καζούρα γιατί γι'αυτό το παιχνίδι πρωτογράφτηκα στο site. Κι έχω κάνει και διαδικτυακά φιλαράκια και Αρειανούς και Παοκτσήδες και Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς και Αεκτσήδες και σε σένα αν θυμάσαι σου είχα προτείνει και καφεδάκι αν κάποια στιγμή ερχόμουν προς τα μέρη σου.
Δε σου υπέδειξα τι θα κάνεις εκτός νετ-δεν έχω καμία δουλειά να το κάνω-απλά σου απάντησα με λίγο χαβαλέ γιατί δεν εμφανίστηκα την Κυριακή αλλά τη Δευτέρα κι εσύ αρπάχτηκες.
Ποιος είναι αυτός που δεν αντέχει το χαβαλέ?
Και αντ'αυτού παραθέτεις κάτι που λέω στο Γαμαϊκανό-που στο κάτω κάτω μπορεί να έχουμε πει και τη μια κουβέντα παραπάνω-για να μου προσάψεις και προσωπικά προβλήματα.
Αυτά και δεν απευθύνομαι πάλι σ'εσένα,κάτι που έκανα γιατί σε είχα κόψει για εντάξει.