Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Χωρίς στόπερ με Λεβαδειακό!
Ο Νασούτι ήταν ο λυτρωτής του Αρη Η αποστολή του Aρη δεν επεφύλαξε εκπλήξεις. Ο Κούπερ δεν έχει στόπερ. Νασούτι και Ρομπέρζ είναι τραυματίες και αν τυχόν υπάρξει πρόβλημα με τον Κουλουχέρη και τον Ρονάλντο, θα πρέπει να τοποθετήσει τον Λαμπριάκο στα μετόπισθεν. Θα δούμε επίσης να παίζει ο Βανγκέλι στη θέση του Αράνο.

Ακόμη, στη Λειβαδιά θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές σε άλλες θέσεις, πιο μπροστά αφού υπάρχουν σημαντικές απουσίες, όπως αυτή του Αμπρέου που μένει στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμα φορά οι Αμπρέου, Νασούτι, Γκαρσία καθώς και ο Ρομπέρζ. Ο τελευταίος υπέστη μία διάταση στον τετρακέφαλο και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε υπέρηχο.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Νέτο, Ρονάλντο, Ρόβας, Κουλουχέρης, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Φερνάντεζ, Βανγκέλι, Ναφτί, Κόκε, Πίτου Γκαρσία, Αραβίδης, Λαμπριάκος, Γκρασιάν και Κάμπορα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νάτσο Γκαρσία, Ρομπέρζ, Νασούτι, Αμπρέου, ο τιμωρημένος Αράνο και οι Πιοβεζάν, Ντέιλι, Οικονομόπουλος, Γραικός, Μπουγαίδης.

Ερνάντεθ: Για πρωτάθλημα

Ο πρώην τεχνικός του Αρη και νυν του Λεβαδειακού, ο Κίκε Ερνάντεθ, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Λειβαδιά.
Για το παιχνίδι Λεβαδειακός-Αρης, ανέφερε λοιπόν: «Είναι ειδικό παιχνίδι. Ο καθένας κοιτάει τη δική του ομάδα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ξεφύγουμε από τη ζώνη υποβιβασμού. Για τον Αρη , η δουλειά του Κούπερ φαίνεται κι αν συνεχίσει έτσι θα ανέβει κι άλλο στην βαθμολογία».

Για τον νέο προπονητή του Αρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, δήλωσε: «Κατάγομαι από τη Βαλένθια, και τον γνωρίζω. Έχει δουλέψει εκεί, έχει φτάσει δυο φορές τη Βαλένθια στον τελικό του Champions league , είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ και τον χαρακτηρίζει η εργατικότητα. Πρέπει να τον αφήσουν να δουλέψει και θα πετύχει τον στόχο του».

Για το πέρασμα του από τον Αρη, σημείωσε: «Ο κόσμος δεν αφήνει ποτέ την ομάδα. Αν αφήσουν τον προπονητή δύο χρόνια να δουλέψει όπως θέλει , ο Αρης θα χτυπήσει τις ομάδες της Αθήνας. Είναι μια ομάδα ενωμένη κι αν συνεχίσει έτσι θα πετύχει τους στόχους της».

Εισιτήρια για τη Λειβαδιά

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρέλαβε 500 εισιτήρια για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Πέρα από αυτά που δόθηκαν στους οργανωμένους οπαδούς, ένας μικρός αριθμός εισιτηρίων υπάρχει από το μεσημέρι της Πέμπτης στο ARIS MOBILE για φίλους της ομάδας που θα μετακινηθούν μεμονωμένα. Τα εισιτήρια τιμώνται 25 ευρώ.

θου κυριε φυλακην τω στοματι σου
επισης εμαθα οτι ο γκρασιαν φευγει τον ιανουαριο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο γαμα επιμελειτε και ρεπορταζ???
ωραιος

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο κολος του γαμα ειναι 24hour bank
του γαμα η μανα στο λευκο το πυργο η παλιοπουτανα η μεγαλυτερη

Επισκέπτης
ο κολος του γαμα ειναι 24hour bank
του γαμα η μανα στο λευκο το πυργο η παλιοπουτανα η μεγαλυτερη
τουμπεκιασου μορη πουτανα και οταν μιλας εδς μεσα θα μιλας μονο για τον Αρη τον θεο καταλαβες μωρη καργιολα τουρκαλα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μαλακα γαιμακανο πουτσα και στο μπασκετ :fuck1: οσο κοστιζει ο κακιουζης με χατζηβρετα κανει ολο το μπατζετ μας μαλακα και γαμαμε το πουσταρα το θεο :zfuck:πουτσα μαλακακο γιατι ετσι γουσταρουμε. οπου σε πετυχαινω θα σε γαμαω!!!!!!!! σκουληκια κουβεντα για τη διατησια τους σφαξατε και τωρα ολα καλα!!!!!!μπουρδελα εισαστε και αυριο παλι απο κατω γαιμακανο θα βλεπεις τη πουτσα μου!!!περαστικα για το μπασκετακι σκουληκια :zfuck: :zfuck: :zfuck:
δες την βαθμολογια μαλακα
τις μαυροκιτρινες αρχιδαρες μου βλεπεις...
τις γουσταρεις;
αρχισε η αντεπιθεση σμυρνιε.....
βαλτο καλα στο μυαλο σου
ο κουπερ θα σας πηδησει μεσα στην πλατεια

Επισκέπτης
δες την βαθμολογια μαλακα
τις μαυροκιτρινες αρχιδαρες μου βλεπεις...
τις γουσταρεις;
αρχισε η αντεπιθεση σμυρνιε.....
βαλτο καλα στο μυαλο σου
ο κουπερ θα σας πηδησει μεσα στην πλατεια
ρε μαλακα εχεις χζεψει τελειως ενα παιχνιδι λιγοτερο εχω παρακαλα την αεκ να μου κοψει βαθμους αφου εσυ μου εκλασες τα αρχιδια !!!!!!σε γαμαω οπου σε πετυχαινω μαλακα παρτο χαμπαρι πουτσααααααααααααααααααα στο μπασκετ μαλακα σημερα το θεο οπου τον βρω θα τον γαμαω!!!!!!!!!!!!αυριο θα κλαις παλι μαλακα η σμυρνη θα σε γαμαει μια ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακα εχεις χζεψει τελειως ενα παιχνιδι λιγοτερο εχω παρακαλα την αεκ να μου κοψει βαθμους αφου εσυ μου εκλασες τα αρχιδια !!!!!!σε γαμαω οπου σε πετυχαινω μαλακα παρτο χαμπαρι πουτσααααααααααααααααααα στο μπασκετ μαλακα σημερα το θεο οπου τον βρω θα τον γαμαω!!!!!!!!!!!!αυριο θα κλαις παλι μαλακα η σμυρνη θα σε γαμαει μια ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η ομαδα ρολαρει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ο κουπερ θα αρχισει να γαμαει κωλους ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
φυλαξου..... ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
[move]ΑΡΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ[/move]

Επισκέπτης
Μπόντε πάρε το 10 να πας καμιά βόλτα γιατί σ'έχει φάει η κλεισούρα και βλέπεις οράματα!

Επισκέπτης
Μπόντε πάρε το 10 να πας καμιά βόλτα γιατί σ'έχει φάει η κλεισούρα και βλέπεις οράματα!
που χαθηκες ησουν λαλιστατος μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα μετα χαθηκες. και στη μπαλα δεν με κερδισες και στο μπασκετ σε γαμησα!!!!!!!!ας βλεπω τετοια οραματα και εσυ μεινε με την πουτσα στο χερι!!!!!

Επισκέπτης
η ομαδα ρολαρει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ο κουπερ θα αρχισει να γαμαει κωλους ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
φυλαξου..... ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
[move]ΑΡΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ[/move]
γαιμακανο δεν μας ειπες σημερα η διατησια δεν σας αδικησε :2funny: :2funny: θα βγαλετε παλι ανακοινωση η σημερα ηταν καλη :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
που χαθηκες ησουν λαλιστατος μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα μετα χαθηκες. και στη μπαλα δεν με κερδισες και στο μπασκετ σε γαμησα!!!!!!!!ας βλεπω τετοια οραματα και εσυ μεινε με την πουτσα στο χερι!!!!!

Έχεις την πιο αρνητική παράδοση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο απέναντί μου και βγάζεις και γλωσσίτσα?
Εδώ ήμουν κι αυτή τη βδομάδα,εσάνα δεν είδα εκτός αν σας επισκίασε όλους το μουνόπανο που βρίζει μανάδες!

Επισκέπτης
Έχεις την πιο αρνητική παράδοση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο απέναντί μου και βγάζεις και γλωσσίτσα?
Εδώ ήμουν κι αυτή τη βδομάδα,εσάνα δεν είδα εκτός αν σας επισκίασε όλους το μουνόπανο που βρίζει μανάδες!
εχω την πιο αρνητικη παραδοση αλλα δεν λες οτι τα μισα παιχνιδια τα εχεις κερδισει η με εχεις ισοφαρησει στο 90. αλλψστε εσυ εβγαζες γλωσσα οτι θα με κερδισεις αλλα τελικα μου εκλασες τα αρχιδια. για το μπασκετακι βουβα που εχεις το 20 πλασιο μπατζετ και παρολο που κερδιζες 12 ποντους στο 4 δεκαλεπτο σε ψωλιασα!!και δεν μας ειπες σημερα για τον διατητη ηταν καλος η θα βγαλατε παλι ανακοινωση;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γαιμακανο δεν μας ειπες σημερα η διατησια δεν σας αδικησε :2funny: :2funny: θα βγαλετε παλι ανακοινωση η σημερα ηταν καλη :2funny: :2funny:
ποια διαιτησια ρεεεεεεεεε
το πρωτο ηταν εκτος μεγαλης περιοχης
και το αλλο ηταν ακουσιο
υγ:πατερα σε ψηφισαμε εμεις ολοι οι Αρειανοι
σε παρακαλουμε σφαξε τον πανιωνιο

Επισκέπτης
ποια διαιτησια ρεεεεεεεεε
το πρωτο ηταν εκτος μεγαλης περιοχης
και το αλλο ηταν ακουσιο
υγ:πατερα σε ψηφισαμε εμεις ολοι οι Αρειανοι
σε παρακαλουμε σφαξε τον πανιωνιο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γουσταρω γαιμακανο να σε βλεπω να παρακαλας με ξενα αρχιδια γιατι τα δικα σου ειναι πολυ μικρα και μου εχουν κλασει τα αρχιδια!!!!!! πουτσα γαιμακανο στο μπασκετ μην το προσπερνας αυτο πουτσα στη κωλαρα σου :fuck1: :fuck1: :fuck1: ακουσιο το απλωμενο χερι το ακουσαμε και αυτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εχω την πιο αρνητικη παραδοση αλλα δεν λες οτι τα μισα παιχνιδια τα εχεις κερδισει η με εχεις ισοφαρησει στο 90. αλλψστε εσυ εβγαζες γλωσσα οτι θα με κερδισεις αλλα τελικα μου εκλασες τα αρχιδια. για το μπασκετακι βουβα που εχεις το 20 πλασιο μπατζετ και παρολο που κερδιζες 12 ποντους στο 4 δεκαλεπτο σε ψωλιασα!!και δεν μας ειπες σημερα για τον διατητη ηταν καλος η θα βγαλατε παλι ανακοινωση;

Μπασκετάκι το αποκάλεσες εσύ,κι εγώ δεν ασχολούμαι με τπτ που αποκαλείται με υποκοριστικό.
Αλλά και να ασχοληθώ είναι δυνατόν ποτέ εσύ να αποκτήσεις το δικαίωμα να προφέρεις έστω το όνομα της ομάδας μου?

[size=15pt]ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ[/size]

Και όχι δε βγάζω σήμερα ανακίνωση για τη διαιτησία γιατί βαριέμαι.
Ξεκίνα εσύ να βγάζεις σιγά σιγά!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γουσταρω γαιμακανο να σε βλεπω να παρακαλας με ξενα αρχιδια γιατι τα δικα σου ειναι πολυ μικρα και μου εχουν κλασει τα αρχιδια!!!!!! πουτσα γαιμακανο στο μπασκετ μην το προσπερνας αυτο πουτσα στη κωλαρα σου :fuck1: :fuck1: :fuck1: ακουσιο το απλωμενο χερι το ακουσαμε και αυτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα
ουτε την τρυπα που εχετε για εδρα δεν μπορειτε να γεμισετε
και θα τα βαλεις με τον ΘΕΟ
αχαχαχααχαχαχαχαχα
εισαι αστειος

Επισκέπτης
Μπασκετάκι το αποκάλεσες εσύ,κι εγώ δεν ασχολούμαι με τπτ που αποκαλείται με υποκοριστικό.
Αλλά και να ασχοληθώ είναι δυνατόν ποτέ εσύ να αποκτήσεις το δικαίωμα να προφέρεις έστω το όνομα της ομάδας μου?

[size=15pt]ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ[/size]

Και όχι δε βγάζω σήμερα ανακίνωση για τη διαιτησία γιατί βαριέμαι.
Ξεκίνα εσύ να βγάζεις σιγά σιγά!
ετσι γουσταρω να σας βλεπω σκουληκια να τρελενεστε οταν τρωτε πουτσες να αναπολειτε το παρελθον γιατι σας γαμαω και ετσι !!!!οσο για βτην μπαλα και την προιστορια οπου σε εχω πετυχει και υπαρχει ενδιαφερον [κυπελλο] σε εχω γαμησει και μετα το εχω σηκωσει!!!!μου εχεις κλασει τα αρχιδια γιατι τα τελευταια χρονια βλεπεις την πλατη μου!!!!!!!!! βγαλτε τωρα ανακοινωση σκουληκια αδικημενα εχετε να φατε παλι πουτσα απο το γαυρο που θα παει συννεφο και θα σας φταιει παλι η διατησια!!!!!!!!! πουτσα και στο μπασκετ ετσι για να γουσταρουμε σκουληκια!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom