Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε μαλακα
ουτε την τρυπα που εχετε για εδρα δεν μπορειτε να γεμισετε
και θα τα βαλεις με τον ΘΕΟ
αχαχαχααχαχαχαχαχα
εισαι αστειος
ρε μαλακα το θεο τον γαμησαμε στην τρυπα μεσα!!!!!!!!!!!!ρε μαλακα δυο εβδομαδες μου κλανεις τα αρχιδια δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα!!!!!!!!!!!!παρακαλα την αεκ γιατι αυριο παλι θα βλεπεις τα αρχιδια μου στο κωλο σου!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ετσι γουσταρω να σας βλεπω σκουληκια να τρελενεστε οταν τρωτε πουτσες να αναπολειτε το παρελθον γιατι σας γαμαω και ετσι !!!!οσο για βτην μπαλα και την προιστορια οπου σε εχω πετυχει και υπαρχει ενδιαφερον [κυπελλο] σε εχω γαμησει και μετα το εχω σηκωσει!!!!μου εχεις κλασει τα αρχιδια γιατι τα τελευταια χρονια βλεπεις την πλατη μου!!!!!!!!! βγαλτε τωρα ανακοινωση σκουληκια αδικημενα εχετε να φατε παλι πουτσα απο το γαυρο που θα παει συννεφο και θα σας φταιει παλι η διατησια!!!!!!!!! πουτσα και στο μπασκετ ετσι για να γουσταρουμε σκουληκια!!!!!

Καλά ότι να'ναι :jerking: :jerking:
Άντε τώρα να βρεις το δικό σου αν δεν είναι απασχολημένος με τον Αφγανό εραστή του να βρίσετε καμιά μάνα.

Επισκέπτης
οχι αδελφε νατσο
δυστηχως
εχασα καλο διπλο
η ομαδα ρολαρε καλα
εσυ πηγες παραβρεθηκες αδελφε νατσο;
που να πας μωρη κοτα να βραχεις!!!!!!!!!!!!!! εσυ πηγαινεις οπου τρωτε πουτσες δηλαδη την αλλη βδομαδα θα εισαι μεσα με γαυρο. ξερεις τη θα γινει πουτσα παλι πουτσα!!!!!!! :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Άντε τώρα να βρεις το δικό σου αν δεν είναι απασχολημένος με τον Αφγανό εραστή του να βρίσετε καμιά μάνα.
αχαχααχαχαχααχα
ειναι γνωστο οτι οι σμυρνιωτες γουσαρουν μαυρες ψωλες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εσυ οταν δεν σε βολευει απαντα αλλα τα αλλα της παρασκευης το γαλα. οσο για τις μανες δεν νομιζω να σου εχω δωσει δικαιωμα οτι βριζω μανες. το τη κανουν αλλοι προβλημα τους. και μην ξεχνιομαστε πουτσα στο μπασκετ και μου εκλασες τα αρχιδια και στην μπαλα για να μην ξεχνιομαστε τη ελεγες οτι ευκολα δυσκολα θα το επερνες το ματσακι. τελικα πηρες τα αρχιδια μου και εμφανιστηκες απο δευτερα!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
που να πας μωρη κοτα να βραχεις!!!!!!!!!!!!!! εσυ πηγαινεις οπου τρωτε πουτσες δηλαδη την αλλη βδομαδα θα εισαι μεσα με γαυρο. ξερεις τη θα γινει πουτσα παλι πουτσα!!!!!!! :2funny: :2funny:
βρε μαλακα αλλος δεν ανεβηκε στο χαριλαου
εγω θα κατεβω στην πλατεια και θα πιω καφε με μπλουζα του ΘΕΟΥ πριν το ματς
καπουτ;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δεν πήγα γιατί τράβηξα πολύ χοντρό λούκι αλλά ευτυχώς όλα καλά.
αφου ολα πηγαν καλα
εχουμε ακομα ματς
στην σμυρνη θα ειμαι σιγουρα
γιατι θα ξεσκισουμε κωλους και κωλαθρες

Επισκέπτης
κυριοι συνοψιζω μας κλασατε τα αρχιδια και στη μπαλα και στο μπασκετ. και στα δυο εισασταν φαβορι και στα δυο την πουτσα μου πηρατε :pipa3:περαστικα σας και ετοιμαστε ανακοινωση την αλλη βδομαδα με το γαυρο :2funny: :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κυριοι συνοψιζω μας κλασατε τα αρχιδια και στη μπαλα και στο μπασκετ. και στα δυο εισασταν φαβορι και στα δυο την πουτσα μου πηρατε :pipa3:περαστικα σας και ετοιμαστε ανακοινωση την αλλη βδομαδα με το γαυρο :2funny: :2funny: :2funny:

πηραν αυτα που παιρνει μανα γαμαικανου... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :tits: :tits: :tits: :tits: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Επισκέπτης
Θα σου πω κάτι αλλά δεν ξέρω πως γιατί φοβάμαι μην πάθεις σοκ.

Ξέρεις........................

υπάρχει ζωή έξω από το ΝΕΤ! :new_shocked: :new_shocked:
αυτο κοιτα τη φατσα σου σου στον καθρεφτη και πες το οχι σε εμενα!!!εγω μια χαρα ειμαι και χωρις αυτο αλλα βλεπω οταν στριμωνεσαι λιγο παραπανω απο το κανονικο δεν αντεχεις απο οτι φαινεται ετσι θα εισαι και στη ζωη σου. φιλαρακο χαβαλε κανουμε αν δεν τον αντεχεις η εχεις προσωπικα προβληματα καλυτερα να μην ποσταρεις.

Επισκέπτης
αυτο κοιτα τη φατσα σου σου στον καθρεφτη και πες το οχι σε εμενα!!!εγω μια χαρα ειμαι και χωρις αυτο αλλα βλεπω οταν στριμωνεσαι λιγο παραπανω απο το κανονικο δεν αντεχεις απο οτι φαινεται ετσι θα εισαι και στη ζωη σου. φιλαρακο χαβαλε κανουμε αν δεν τον αντεχεις η εχεις προσωπικα προβληματα καλυτερα να μην ποσταρεις.

:think: Αυτό από που το συμπέρανες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom