Επισκέπτης
αααααααααα,κατσε γιατι αλλαζει το θεμα.εσυ δεν μενεις θεσ νικη?εγω μιλαω για θεσ νικη....ειπα κ εγω.
Όχι ρε....χαμουτζής είμαι.
αααααααααα,κατσε γιατι αλλαζει το θεμα.εσυ δεν μενεις θεσ νικη?εγω μιλαω για θεσ νικη....ειπα κ εγω.
ε ρε γι αυτο μπερδευτηκα κ του ειπα να κατσει στον κωλο του....δεν ξερω τι εχω παθει.σημερα δεν ειμαι καλαρε ντεκερ αθηνα ειναι
αυτο λεμε τοση ωρα
ειναι δυνατο 1 ωρες θεσ/νικη-λειβαδια
μπουκατι εχει;
α...ντεκερ μιας και εισαι παλια καραβαναε ρε γι αυτο μπερδευτηκα κ του ειπα να κατσει στον κωλο του....δεν ξερω τι εχω παθει.σημερα δεν ειμαι καλα
σας αφηνω παω να παιξω pro.εχω την μεγαλη ομαδα του Παοκ κ παιζω στους 4 του τσου λου
δεν θα γινει ποτε αλλα εγω το βλεπω μπροστα μου
αντε τα λεμε μετα
σας αφηνω παω να παιξω pro.εχω την μεγαλη ομαδα του Παοκ κ παιζω στους 4 του τσου λου
α...ντεκερ μιας και εισαι παλια καραβανα
πες την γνωμη σου επ'αυτου: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αντε καλη προκριση
δεν το εμφανιζειμου εμφανιζει το ποστ η οχι?εμενα μου δειχνει μαλακιες
ποιος ειχε τουαρεγκ κ σε μπερδεψα?μαξιμε εσυ ρε?
αποκλειεται φιλε.....το πολυ να πηγαινεις με 180 σε ολη τη διαδρομη που κ αυτο δεν παιζει γιατι εχει καμερες κ μπατσους....μπας κ εχεις αεροπλανο?
Εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας, εγω ξεχναω οτι εχεις Α3, εσυ οτι ο Nacho X Trail και γω Tuareg.... μας εχει βαρεσει στο κεφαλι..... το αθλιο μαγειρεμα των γυναικων....!!!!!!!!
επεσε πουτσα μαλακες....0-0 στην ΤΟΥΜΠΑ,0-4 στη γαλλια
μουσλι εβαλε κ τα 4....
τρελο ονειρο?τωρα παιζω στους 4 με πμαρτσα.θα σας πω νεα
παει με χαλανε τα φαγητα που τρωω
0-2 φιλε....σας το εβαλε ο μουσλι κ ο βιειρινια με ασιστ κ τα δυο του κουτσιανικουλη....Κανονισε..... απο τις κανονικες ομαδες ποδοσφαιρου ειμαι Barca!!!
Κανονισε!!!!!!
επεσε πουτσα μαλακες....0-0 στην ΤΟΥΜΠΑ,0-4 στη γαλλια
μουσλι εβαλε κ τα 4....
τρελο ονειρο?τωρα παιζω στους 4 με πμαρτσα.θα σας πω νεα
παει με χαλανε τα φαγητα που τρωω
0-2 φιλε....σας το εβαλε ο μουσλι κ ο βιειρινια με ασιστ κ τα δυο του κουτσιανικουλη....
παλι καλα που υπαρχει κ το προ οπως ειπατε
ντεκερ στο 06 ημουν αχτυπητοςγαμαικανε.....κ γω σηκωνω κουπα κ μαλιστα τσου λου....
επρεπε να δεις τον κονσεισαο
οτι να ναι
σας αρεσε η πουτσα του ντακου?ντεκερ στο 06 ημουν αχτυπητος
με την εθνικη ολανδιας clasic
το τελευταιο προ δεν το παιζω ρε συ
δεν μ'αρεσε