Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
του γαμα τη μανα στη πλατεια :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Επισκέπτης
Αλλα που η αδελφη, κρυβεται πισω απο το pc του......  :s&m_3: :s&m_3:

Έχουμε πιγκώσει στους γαμιάδες του πληκτρολογίου εδώ μέσα.
Όταν όμως τους στραβογαμήσει ο Αφγανός που πληρώνουν τους ανεβαίνουν τα οιστρογόνα και τα βάζουν με τις μανάδες των άλλων!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Έχουμε πιγκώσει στους γαμιάδες του πληκτρολογίου εδώ μέσα.
Όταν όμως τους στραβογαμήσει ο Αφγανός που πληρώνουν τους ανεβαίνουν τα οιστρογόνα και τα βάζουν με τις μανάδες των άλλων!

Τεσπα, πολυ ασχοληθηκαμε, οπως λες και συ, ασε το πουστρακι να γραφει οτι θελει γαμαικαν, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ και θα ηθελαν να ειναι και δικοι μας, αφου ως γνωστον..... Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Τεσπα, πολυ ασχοληθηκαμε, οπως λες και συ, ασε το πουστρακι να γραφει οτι θελει γαμαικαν, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ και θα ηθελαν να ειναι και δικοι μας, αφου ως γνωστον..... Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

κανω λιγο ακομα υπομονη
αλλα...
θενκς για την στιριξη anyway
αδελφια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι κανουν οι κοριτσαρες μου?ολα καλα?καιρο εχω να σας μιλησω κ μου κανετε μουτρα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κανω λιγο ακομα υπομονη
αλλα...
θενκς για την στιριξη anyway
αδελφια

Ελα ρε συ, σοβαρα τωρα, που θα χαλαστεις, ασχολουμαστε με τους ψιλο-υπαρκτους, σιγα μην ασχοληθουμε με τους τελειως ανυπαρκτους......  :2funny:

Καμια φωνη για το Σαββατο?????? Μπαλα-μπασκετ.....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ελα ρε συ, σοβαρα τωρα, που θα χαλαστεις, ασχολουμαστε με τους ψιλο-υπαρκτους, σιγα μην ασχοληθουμε με τους τελειως ανυπαρκτους......  :2funny:

Καμια φωνη για το Σαββατο?????? Μπαλα-μπασκετ.....
ΝΙΚΕΣ
αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
θα παραβρεθω λειβαδια...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Που χαθηκες εσυ βρε, ουραγε της Α1???????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ολα καλα με τον ιο.... Η15ΝΟ ??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρε ουστ,εβγαλες κ γλωσσα
δεν ειχα τη γριπη,ετρεχα με την δουλεια κ ειχα μια μαλακια που με κρατησε μακρυα σας κοριτσαρες μου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΝΙΚΕΣ
αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
θα παραβρεθω λειβαδια...
να πας για σουβλακια,εχω παει δυο φορες κ περασα τελεια,παιρναμε κ νικες βεβαια.εσεις που θα παρετε τον μπουλο δεν ξερω πως θα περασετε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ντεκρε πεταλουδιτσα μου
εμαθα επουληθη ο βιερινια στον θειο
αληθευει;

Επισκέπτης
δεν ειχα τη γριπη,ετρεχα με την δουλεια κ ειχα μια μαλακια που με κρατησε μακρυα σας κοριτσαρες μου

Άσε ρε τις μαλακίες,τροφική δηλητηρίαση από το ρομαντικό δείπνο δεν έπαθες; :tooth: :tooth:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκρε πεταλουδιτσα μου
εμαθα επουληθη ο βιερινια στον θειο
αληθευει;
ξεχνς το ονομα του εραστη σου ρε?δεν ντρεπεσαι?
δεν πουλαμε τιποτα για την ωρα....αυτα ειναι ραδιοα ρβυλα.θα παρω κ τον κοντο τον προδοτη κ μετα αντε γεια.δεν θα πηγαινω βεβαια γηπεδο με αυτον τον πουστη αλλα ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Αν ειναι για δουλεια και μαλιστα αξιζει τον κοπο, big money, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ρε φιλε...... σε τετοιες εποχες!!!!!!  ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Άσε ρε τις μαλακίες,τροφική δηλητηρίαση από το ρομαντικό δείπνο δεν έπαθες; :tooth: :tooth:
ρε πουστη που τα θυμασαι ολα....για καλη μου τυχη δεν ηταν το χειροτερο που εχω φαει οποτε την παλεψα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αν ειναι για δουλεια και μαλιστα αξιζει τον κοπο, big money, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ρε φιλε...... σε τετοιες εποχες!!!!!!  ;)
εχεις δικιο,δουλεια να υπαρχει κ υγεια κ ολα τα αλλα γαμα τα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories