maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
μιλας κ εσυ που με περνας για ενα βαθμο.....
Μην αγχωνεσαι και μη βιαζεσαι, μεχρι το τελος της κανονικης περιοδου, εχουμε ακομα.... play off θα μπεις επιτελους φετος????????
μιλας κ εσυ που με περνας για ενα βαθμο.....
γιατι δεν μπηκα περσυ?Μην αγχωνεσαι και μη βιαζεσαι, μεχρι το τελος της κανονικης περιοδου, εχουμε ακομα.... play off θα μπεις επιτελους φετος????????
τι σηκωνεις παλι?ειμαι περιεργος να δω ποτε θα σηκωσεις κουπα στην μπαλιτσα
ΝΙΚΕΣ
αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
θα παραβρεθω λειβαδια...
Οταν θα πανε ΚΑΙ οι δικες μου μετοχες στο συρταρι του σωκρατη κοκκαλη, κωθτακη μου, δηλαδη...... ΠΟΤΕ!!!!!! Τωρα, καλο ειναι αυτο, κακο, δεν ξερω.....!!!!!1
γιατι δεν μπηκα περσυ?
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΜάλλον θα είμαι κι εγώ.
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ελπιζω να τα πουμε
νατσο απο τας αθηνας η ''κομποτης arena'' ειναι κονταΑν ξεμπερδέψω από τη δουλειά μέχρι τις 14:00 και φύγω απ'ευθείας προλαβαίνω.
που θα προλαβεις ρε?5 παρα παιζετε.....τουαρεγκ εχεις οχι αεροπλανοΑν ξεμπερδέψω από τη δουλειά μέχρι τις 14:00 και φύγω απ'ευθείας προλαβαίνω.
ναι οπως κ για την ΤΟΥΜΠΑ ησουν σιγουροςνατσο απο τας αθηνας η ''κομποτης arena'' ειναι κοντα
εμεις ειμαστε μακρια
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
200 τοσα αλογα εχειπου θα προλαβεις ρε?5 παρα παιζετε.....τουαρεγκ εχεις οχι αεροπλανο
ε και εγω τοσα εχω κ μεγαλυτερη τελικη εχω αλλα δεν το προλαβαινω.....νατσο,μην κανεις μαλακιες ρε.κατσε στον κωλο σου που θα τρεχεις σαν τον παλαβο200 τοσα αλογα εχει
θα προλαβει
μια ωρα ειναι η λειβαδια
που θα προλαβεις ρε?5 παρα παιζετε.....τουαρεγκ εχεις οχι αεροπλανο
ο ΑΡΗΣ ειναι τρελα ρε ντεκερε και εγω τοσα εχω κ μεγαλυτερη τελικη εχω αλλα δεν το προλαβαινω.....νατσο,μην κανεις μαλακιες ρε.κατσε στον κωλο σου που θα τρεχεις σαν τον παλαβο
ποιος ειχε τουαρεγκ κ σε μπερδεψα?μαξιμε εσυ ρε?2:15' Θέλω το πολύ για Αράχωβα ρε συ κόψε και 20' πίνω και καφέ πριν!
Υ.Γ. X Trail έχω.
γινεσαι ρομπα.....παντου πηγαινουμε...ας το.κ μαλιστα επειδη κατεβαζουμε κοσμο παντου κ πολυ δεν μας δινουν στην αθηνα οι μπατσοι γιατι φοβουνται.εσας σας δινουν γιατι ειστε φλωρακια κ σας λενε 1000 θα παρετε,1000 μπαινετε.πες μου εναν αγωνα που δεν ειχα περισσοτερο κοσμο απο σενα εκτοςο ΑΡΗΣ ειναι τρελα ρε ντεκερ
τι νομιζες σαν τον παοκ ειναι
υπαρχει χαωδης διαφορα μεταξυ μας
εσεις παραδειγματος χαρη δεν παιρνετε εισητηρια εκτος
γιατι ειναι λιγα και θελετε να βλεπετε και καλα οπου πατε
ενω εμεις ακολουθουμε πιστα παντου
ποιος ειχε τουαρεγκ κ σε μπερδεψα?μαξιμε εσυ ρε?
αποκλειεται φιλε.....το πολυ να πηγαινεις με 180 σε ολη τη διαδρομη που κ αυτο δεν παιζει γιατι εχει καμερες κ μπατσους....μπας κ εχεις αεροπλανο?
αααααααααα,κατσε γιατι αλλαζει το θεμα.εσυ δεν μενεις θεσ νικη?εγω μιλαω για θεσ νικη....ειπα κ εγω.Με τις παρακάμψεις ούτε 200 χλμ δεν απέχω ρε συ ούτε με 140 δε χρειάζεται να πηγαίνω.
ρε ντεκερ αθηνα ειναιαααααααααα,κατσε γιατι αλλαζει το θεμα.εσυ δεν μενεις θεσ νικη?εγω μιλαω για θεσ νικη....ειπα κ εγω.