Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ναι δεν μας βλεπεις?
κοιτα στο θρεντ του ΠΑΟΚ να δεις ποιον εκλεισα κ αν σου θυμιζει κατι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα θα σου ριχνω 40αρες το λιγοτερο οχι μονο 35
ναι το ειδα
και χασκογελω
οτι και να κανεις απο πανω σου θα ειμαι
στο μπασκετ
οτι μα οτι και να κανεις
και οποιον και να φερεις

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ενω εσενα που σου ελεγαν μεχρι χθες οτι ο Νετο ειναι "κλεισμενος", οτι ο Καλβο "δεν" εχει υπογραψει εδω και τρεις μηνες και θα ερθει στην μπαουγκαρα, δε βλεπεσαι αλλα σου πουλανε την ....."ουσια,τα πονταλακια", ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ......

...... σε ταιζουν ΧΑΒΙΑΡΙ??????  :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσο εισαι απο κατω?
ποιος ελεγε για το καλυτερο υλικο?ποιος ελεγε για πρωταθλητισμο?μηπως δεν εχεις κανει τιποτα απ οσα περιμενες στην αρχη?
ουτε τον ενα ουτε τον αλλο ηθελα στην ομαδα μου.εχω παικτες που στεκονται πολυ καλυτερα απο αυτους μεσα στο παιχνιδι κ οχι στα λογια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι το ειδα
και χασκογελω
οτι και να κανεις απο πανω σου θα ειμαι
στο μπασκετ
οτι μα οτι και να κανεις
και οποιον και να φερεις
θυμισε μου λιγο ποσο με περνας στο μπασκετ?
με ποιους εχω παιξει κ με ποιους εχεις παιξει?
πως με εχει παει η διαιτησια για να παρω τουλαχιστον 2 παιχνιδια?βλεπε βαζελο κ μαρουσι....
αντε γεια λοιπον....περιμενω οταν θα μου ριξεις 36 ποντους τοτε να μιλησεις ξανα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ποσο εισαι απο κατω?
ποιος ελεγε για το καλυτερο υλικο?ποιος ελεγε για πρωταθλητισμο?μηπως δεν εχεις κανει τιποτα απ οσα περιμενες στην αρχη?
[glow=red,2,300]ουτε τον ενα ουτε τον αλλο ηθελα στην ομαδα μου[/glow].εχω παικτες που στεκονται πολυ καλυτερα απο αυτους μεσα στο παιχνιδι κ οχι στα λογια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πως με εχει παει η διαιτησια για να παρω τουλαχιστον 2 παιχνιδια?βλεπε βαζελο κ μαρουσι....
αντε γεια λοιπον....περιμενω οταν θα μου ριξεις 36 ποντους τοτε να μιλησεις ξανα
στα ιδια ειμαστε ρε
και εγω και εσυ εχουμε παιξει με τους μεγαλους
βρε θα λιωσεις σαν κερακι στην καυτη λαβα του παλε
καθε χρονο αυτο γινεται
α...και που σαι
σηκωνω και κουπα στο τορινο εφετος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εισαι πολυ αστειος....επειδη βγαινουν κατι φερεφωνα στα ραδιο της πολης κ σε κοροιδευουν σαν λαο για να εχουν με κατι να ασχολουνται δεν σημαινει οτι το εννοουν κιολας οτι θελουν καποιους παικτες η κ να το εννοουν δεν σημαινει οτι ασπαζομαι τις αποψεις τους....μαθε λοιπον οτι ο αν ο Παοκ ηθελε καποιον παικτη σου θα τον ειχε παρει οπως εχει ξανακανει αλλες 4 φορες.κ θυμισου επισης οτι εγω δεν εχω εναν κοντη στην ομαδα να με ρεζιλευει....κανω κατι κ μετα το ανακοινωνω...κ δεν βγαινω να πω πραγματα τυπου...'αν ηθελα τον βιειρινια θα τον ειχα παρει' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η ό βιτολο δεν παει σε αλλη ελληνικη ομαδα' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρομπες ξεκουμπωτες.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Βρε ΟΥΡΑΓΕ της Α1..... μιλας για ΜΠΑΣΚΕΤ?????? Κοιτα να ΣΩΘΕΙΣ πρωτα.......  :2funny: :2funny:

Δε με λες..... υπηρχε ενα 3ετες πλανο σ'αυτη την πολη..... αποφασισατε ποτε ξεκινησε και ποτε τελειωνει?????
Κατι εμαθα οτι θα αρχιζει παλι απο την αρχη οποτε αλλαζει ο προεδρας, οποτε αφου την εκανε ο λιλης, ξαναρχιζετε απο το Νοεμβριο το 3ετες..... ΑΡΑ σε 2,5 χρονια υπολογισε οτι θα την κανει ο zisis ( το αργοτερο ) εκτος αν αρχισουν νωριτερα να σκανε τα ΚΑΝΟΝΙΑ!!!!

Υ.Γ. Τι εγινε με την πωληση του Γιαχιτς, που σας ταισαν οτι τον δωσαμε "για να πληρωσουμε τους παικτες"??????????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
στα ιδια ειμαστε ρε
και εγω και εσυ εχουμε παιξει με τους μεγαλους
βρε θα λιωσεις σαν κερακι στην καυτη λαβα του παλε
καθε χρονο αυτο γινεται
α...και που σαι
σηκωνω και κουπα στο τορινο εφετος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με κανεις κ γελαω....ποιο παλε βρε?ελα στο παλατακι να φας 35 κ να φυγεις με τον πισινο να ποναει....
με σβησμενη μηχανη σε επαιξα κ με τη μιση 5αδα που θα παιζει σε 10 μερες απο τωρα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
με κανεις κ γελαω....ποιο παλε βρε?ελα στο παλατακι να φας 35 κ να φυγεις με τον πισινο να ποναει....
με σβησμενη μηχανη σε επαιξα κ με τη μιση 5αδα που θα παιζει σε 10 μερες απο τωρα
βρε δεν ντρεπεσαι να μιλας για μπασκετ
10 χρονια γκομενες
οσονουπω θα χασεις και τα ινια στην μπαλα
με την ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Βρε ΟΥΡΑΓΕ της Α1..... μιλας για ΜΠΑΣΚΕΤ?????? Κοιτα να ΣΩΘΕΙΣ πρωτα.......  :2funny: :2funny:

Δε με λες..... υπηρχε ενα 3ετες πλανο σ'αυτη την πολη..... αποφασισατε ποτε ξεκινησε και ποτε τελειωνει?????
Κατι εμαθα οτι θα αρχιζει παλι απο την αρχη οποτε αλλαζει ο προεδρας, οποτε αφου την εκανε ο λιλης, ξαναρχιζετε απο το Νοεμβριο το 3ετες..... ΑΡΑ σε 2,5 χρονια υπολογισε οτι θα την κανει ο zisis ( το αργοτερο ) εκτος αν αρχισουν νωριτερα να σκανε τα ΚΑΝΟΝΙΑ!!!!

Υ.Γ. Τι εγινε με την πωληση του Γιαχιτς, που σας ταισαν οτι τον δωσαμε "για να πληρωσουμε τους παικτες"??????????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ τι εισαι στην Α1?επειδη με περνας εναν ποντο νομιζεις οτι κατι κανεις?υπομονη....τα καλυτερα τωρα ερχονται....κ στην μπαλιτσα τα ιδια ελεγες,οτι με περνας κ οτι με κανεις κ με ρανεις,θες να βαλουμε ενα στοιχηματακια οτι κατω απο 5 ποντους διαφορα δεν θα εχουμε απο δω κ περα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οπως περσυ σε κοβω....να κλαις γιατι μπηκε ο νιονιος η καμια καβαλα η κανενας εργοτελης στα πλει οφ κ οχι εσυ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βρε δεν ντρεπεσαι να μιλας για μπασκετ
10 χρονια γκομενες
οσονουπω θα χασεις και τα ινια στην μπαλα
με την ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ
με την ποια?
ε,να σου πω,χαλαρωσε.τον λεβαδειακο κερδισες οχι καμια σοβαρη ομαδα....
δεν εκανες κ τιποτα..ενα γκολ απο στημενη κ ενα απο ατομικη ενεργεια....μην εισαι παθιασμενος με τον εκτορ που θα σου φγει το καλοκαιρι γιατι μετα θα σε πονεσει ακομα περισσοτερο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εισαι πολυ αστειος....επειδη βγαινουν κατι φερεφωνα στα ραδιο της πολης κ σε κοροιδευουν σαν λαο για να εχουν με κατι να ασχολουνται δεν σημαινει οτι το εννοουν κιολας οτι θελουν καποιους παικτες η κ να το εννοουν δεν σημαινει οτι ασπαζομαι τις αποψεις τους....μαθε λοιπον οτι ο αν ο Παοκ ηθελε καποιον παικτη σου θα τον ειχε παρει οπως εχει ξανακανει αλλες 4 φορες.κ θυμισου επισης οτι εγω δεν εχω εναν κοντη στην ομαδα να με ρεζιλευει....κανω κατι κ μετα το ανακοινωνω...κ δεν βγαινω να πω πραγματα τυπου...'αν ηθελα τον βιειρινια θα τον ειχα παρει' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η ό βιτολο δεν παει σε αλλη ελληνικη ομαδα' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρομπες ξεκουμπωτες.

Τα ιδια λεμε, αλλα δεν το καταλαβαινεις....... πηρες τους παικτες που ΔΕΝ ηθελα, κοινως τα σκουπιδια μου, τα αποκαιδια μου...... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ τους πηρα και τους ΚΡΑΤΗΣΑ...... δεν κυνηγησα ποτε παικτη σου ΕΠΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, πολυ απλα...... ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, θυμησε μου..... θυμησε μου..... που καταληγει????? Σε κανενα ερασιτεχνικο πρωταθλημα μηπως??? 'Η σε καμια ομαδα παλαιμαχων?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για το πρωταθλημα του '76 εχεις να μας δηλωσεις κατι εσυ??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
με την ποια?
δεν εκανες κ τιποτα..ενα γκολ απο στημενη κ ενα απο ατομικη ενεργεια....μην εισαι παθιασμενος με τον εκτορ που θα σου φγει το καλοκαιρι γιατι μετα θα σε πονεσει ακομα περισσοτερο
και συ που το ξες οτι θα φυγει;
στο πε ο ζησαρας; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κουπερ-σολαρι θα αποκαθηλωσουν το δυαναστη της πολεως

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
με την ποια?

Εσυ ΤΙ ακριβως εκανες με γιαννενο-λαρισα-νιονιο(εκει σε αδικησαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ)-γρια-τριπολη και ποια αλλα παιχνιδια μου διαφευγουν?????? +ΤΑ ΠΟΝΤΑΛΑΚΙΑ που σου ΧΑΡΙΣΕ η διαιτησια??????? Εχεις γυρω στα 5 πονταλακια απο διαιτησια ΗΔΗ φετος..... να δουμε που θα φτασεις......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τα ιδια λεμε, αλλα δεν το καταλαβαινεις....... πηρες τους παικτες που ΔΕΝ ηθελα, κοινως τα σκουπιδια μου, τα αποκαιδια μου...... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ τους πηρα και τους ΚΡΑΤΗΣΑ...... δεν κυνηγησα ποτε παικτη σου ΕΠΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, πολυ απλα...... ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, θυμησε μου..... θυμησε μου..... που καταληγει????? Σε κανενα ερασιτεχνικο πρωταθλημα μηπως??? 'Η σε καμια ομαδα παλαιμαχων?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για το πρωταθλημα του '76 εχεις να μας δηλωσεις κατι εσυ??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε οχι κ δεν ηθελες τον ιβιτς κ τον βιτολακο?εσενα γιατι σε γαμαει οποιος παικτης παλιος σου,σε βρει μπροστα του?κατι του κανεις
για το 76'?τι να δηλωσω?δεν ζουσα καν.....ακουσες μηπως στο λιμπερο τι ειπε ο ιδιος κυριως σημερα το μεσημερι?το πρωταθλημα το πηραμε με ιδρωτα,δεν μας το εδωσε κανενας.ενα παιχνιδι ειναι αμφιλεγομενο.τα υπολοιπα ισα ισα ηταν πληρωμενα απο τους μεγαλους κατα εναντιον μας.....κ εξηγει ο ανθρωπος ατι οπου κ να επαιζαν εδιναν πριμ οι μεγαλοι του πρωην ποκ σε περιπτωση ηττας του Παοκ στην αλλη ομαδα....σου λεει κατι?
εσυ εχεις να μου πεις κατι για καποιον τιτλο σου τα τελευταια 39 χρονια?
αλλα τι λεω?αφου εισαι ατιτλος κ ετσι θα παραμεινεις.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εσυ ΤΙ ακριβως εκανες με γιαννενο-λαρισα-νιονιο(εκει σε αδικησαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ)-γρια-τριπολη και ποια αλλα παιχνιδια μου διαφευγουν?????? +ΤΑ ΠΟΝΤΑΛΑΚΙΑ που σου ΧΑΡΙΣΕ η διαιτησια??????? Εχεις γυρω στα 5 πονταλακια απο διαιτησια ΗΔΗ φετος..... να δουμε που θα φτασεις......
μετρα ρε χαμενε κ ποσα μου εκλεψαν?με τον νιονιο.....ακυρο καθαρο γκολ.....με τον ατρομητο τα ιδια....
με γαυρο γκολ στα τελευταια λεπτα οφ σαιτ.για πες αν ειχα αυτα τα 5 πονταλακια τι θα εκανα?παλι στα ιδια μη σου πω θα ημουν.ασε που δεν θεωρω οτι πηρα κατι που δεν επρεπε να το παρω....θες να πουμε κ για την 4αρα?
μαλλον δεν πρεπει να μιλας φετος.....κ κανε υπομονη,θα φας πουτσα κ στο χαριλαου κ τοτε να δεις γλεντια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αμα το ειπε το zisis ειναι ΝΟΜΟΣ......!!!!!!!!!!!!!!
αμα το πει ο θουπερ '4'  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι ειναι?
ρε ποντικαραδες,στο υπογειο γρηγορα να παρετε οδηγιες μην πειτε τιποτα που δεν πρεπει κ μετα σας κανει ντα ο σαουριδης

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ε οχι κ δεν ηθελες [glow=red,2,300]τον ιβιτς[/glow] κ τον [glow=red,2,300]βιτολακο[/glow]?εσενα γιατι σε γαμαει οποιος παικτης παλιος σου,σε βρει μπροστα του?[glow=red,2,300]κατι του κανεις[/glow]
για το 76'?τι να δηλωσω?δεν ζουσα καν.....ακουσες μηπως στο λιμπερο τι ειπε ο ιδιος κυριως σημερα το μεσημερι?το πρωταθλημα το πηραμε με ιδρωτα,δεν μας το εδωσε κανενας.ενα παιχνιδι ειναι αμφιλεγομενο.τα υπολοιπα ισα ισα ηταν πληρωμενα απο τους μεγαλους κατα εναντιον μας.....κ εξηγει ο ανθρωπος ατι οπου κ να επαιζαν εδιναν πριμ οι μεγαλοι του πρωην ποκ σε περιπτωση ηττας του Παοκ στην αλλη ομαδα....σου λεει κατι?
εσυ εχεις να μου πεις κατι για καποιον τιτλο σου τα τελευταια 39 χρονια?
αλλα τι λεω?αφου εισαι ατιτλος κ ετσι θα παραμεινεις.....

Ρεεεεεεεεε, τον Ιβιτς πλεον δεν τον θελετε ουτε εσεις, με δουλευεις?????

Τα 'παμε αυτα, στα λεφτα που του δινεις επι 4 χρονια, ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ, Ναφτι εφερα καπακι....

Τι τους κανω??? Τους διωχνω, απλα...... αυτο αρκει!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επειδη δεν μ αρεσει να καθομαι κ να ασχολουμαι με μικροτερες ομαδες σας αφηνω να βρω κανενα πιο ενδιαφερον θεμα.θα με παρει ο υπνος σε λιγο.....πουτσες παντου κ εσεις ακομα μιλατε.....κ κατι τελευταιο,το τριποντο που πηρατε τωρα μηπως δεν θα πρεπε να το παρετε?κλαψτε κ αλλο για τη διαιτησια μπας κ μεινουν με 5 παικτες οι αντιπαλοι για να κερδισετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom