Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Sorry Nacho, επεσε το κωλοnet......

Συμφωνουμε στο θεμα των δηλωσεων, συμφωνουμε για θεματα κποιων παικτων που εφυγαν αλλα υπαρχουν και παικτες που δεν εφυγαν για πενταροδεκαρες, εφυγαν για πολλα 'η εστω για πολλα περισσοτερα απο οσα πραγματικα αξιζαν, γιατι δυστυχως υπαρχουν και ασταθμητοι παραγοντες οπως η κωλοσυμπεριφορα σε διαφορες φασεις του σκορδα, αλλα και η τακτικη του "επικοινωνιακου" που εντεχνα οι διπλα περνουσαν..... π.χ. ημουν και γω υπερ της πωλησης της ξανθουλας στην Ιταλια, αλλα δυστυχως οι πολλοι και οι φυλλαδες ηταν κοντρα, ετοιμαζοταν να.... πηδηξουν απο τον 5ο και να σκισουν τα διαρκειας τους με κατι τετοια.......

Για θεμα προπονητη εχεις δικιο, αλλα για ν λογους που δεν ειναι της παρουσης, ο βατραχος πηδηξε απο το καραβι και κακως βασιστικαμε σ' αυτον, ενω και ο ερχομος Κουπερ περα απο τις λαθος επιλογες πριν, πιστωνεται επισης σε αυτους που διοικουν ακομα..... και τον Κοντη μεσα.....

Ο Γκρατσιαν, εστω κι αν μεγαλοποιηθηκε ο ερχομος του, ειναι μηδενικης προσφορας δυστυχως αλλα οχι και αμφιβολου ποιοτητας, δε νομιζω οτι ειναι τυχαιος παικτης, αλλο αν δεν προσεφερε τιποτα ακομη......

Ο Νεμπε ηταν πουλεν, δεν ξερουμε τι εγινε τοτε, αλλα δε νομιζω οτι ειχε και πολυ μελλον στην ομαδα που θελουμε να δουμε, αλλο αν ο Nacho δε μπορει να παιξει σε πανω απο 17-18 παιχνιδια το χρονο λογω τραυματισμων, αλλωστε οταν εφυγε ο Νεμπε, ειχες φυτολο στην ομαδα και τωρα πλεον Ναφτι, νομιζω οτι ειναι πολυ πιο χρησιμοι στο τωρινο παιχνιδι, ασχετα αν τον Νεμπε τον ηθελα και γω να τελειωσει το ποδοσφαιρο στον Αρη........

Και για να μην το κουραζω αλλο, το point μου ειναι τι θα γινει απο δω και περα, αυτο με ενδιαφερει, παικτες υπαρχουν καλοι, δε λεω σουπερ, αλλα πολυ καλοι σιγουρα, προπονητης ηρθε αρχιδατος και νομιζω οτι ταιριαζει και στην ομαδα, μου αρεσε τουλαχιστον η εικονα του σε ολο το 90λεπτο, πιστευω οτι εχει να δωσει πραγματα, αλλα κανει αλλαγες στο παιχνιδι και την τακτικη και θελει λιγο χρονο καθως και αποτελεσματα...... γι αυτο τρελαινομαι με τα πουστο κορακα..... μη με γαμας και συ απο πανω, αφησε με να παρω το γαμημενο το αποτελεσμα.... μη με σπρωξεις σε καμια περιπτωση, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, αλλα μη με γαμας και απο πανω κι αλλο......

Σ' αυτο νομιζω οτι συμφωνουμε, οτι εκτος απο ολα τα ΣΤΡΑΒΑ της ομαδας, εχεις και καποιους να σε κλωτσανε οσο μπορουν, τα κορακια στο γηπεδο και μετα αυτα τα λαμογια με τις γραβατες που τα καλυπτουν.......

Το net γαμιέται σήμερα....

Τεσπα δεν είπε κανείς ότι δεν πρέπει ν'αντιδράς για τη διαιτησία,απλά ότι εφόσον είσαι όξω απ'την παράγκα οποιουδήποτε χρώματος πρέπει να τη νικήσεις και αυτή.
Για τον Κούπερ θέλω να πιστεύω ότι θα πάρει την κατάστση στα χέρια του και θα καταφέρει να βάλει "μπρος τις μηχανές".
Το θετικό είναι ότι συνεχώς "ψάχνεται" μέσα στο παιχνίδι και θα τη βρει την άκρη του αρκεί βέβαια να τον βοηθήσουν και τα τσογλάνια μέσα στο γήπεδο.(κι όταν λέω τσογλάνια αναφέρομαι σ'αυτούς που αποδεδειγμένα ξέρουν μπάλα-καταλαβαίνεις για ποιους χτυπάει η καμπάνα-).
Λίγη μπαλίτσα καλή να δούμε................αυτό είναι όλο!  

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
νταξει...ο ΑΡΗΣ απο τη στιγμη που αδικειται σε αρκετα ματς...και σε ενα ματς που εβαλε γκολ ο νιωνιος στο 93 απο θεση 1 μετρο οφσαιντ,βγαινει η ανακοινωση και ειναι λογικο...γιατι βρισκομαστε στην ελλαδα(που απο μπαλα λιγα πραματα) και ο Αρης ειναι απο τις πλεον αδικημενες ομαδες...σε ενα παιχνιδι που αδικηθηκε μονο στο τελος ,ενω ο διαιτητης θα μπορουσε νωριτερα να διαμορφωσει αποτελεσμα...υπερ του νιωνιου ,τι να λεμε τωρα...και νταξει μλκ που βγαλαν ανακοινωση στον Αρη...αλλα μλκ τα υπονοουμενακια και οι αιχμες που αφηνει η ανακοινωση του νιωνιου...που οξυνει το κλιμα μεταξυ των ομαδων

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
και σιγουρα,ο Αρης πρεπει να αλλαξει ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...και να παιρνει ποδοσφαιριστες με πιο αυστηρα κριτηρια.δε γινεται να διαφημιζουν τα σαπακια που ερχονται...ονοματα δε λεω(καταλαβαινουν ποιους εννοω οι περισσοτεροι).δε γινεται να παιζεις με παοκ και να τρως 4...τη στιγμη που ο παοκ 4 δε βαζει ουτε στη 2η του ομαδα...η ΝΟΟΤΡΟΠΙα(που θα τη μεταδοσει ο προπονητης),οι καλες μεταγραφες ,η σωστη δουλεια στις προπονησεις...και ο κοσμος σιγουρα θα ανεβασουν την ομαδα σε ενα επιθυμητο επιπεδο.Δε γινεται να πηγαινεις γηπεδο...και να σαι σιγουρος οτι η ομαδα ετσι οπως παιζει...δε θα βαλει γκολ .ενα ποδοσφαιρο κατοχης μπαλας χωρις ουσια...πρεπει να αλλαξουν πολλα...αλλα δε βλεπω τπτ να γινεται :(

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Καλα, ενταξει, μας επεισε ο τσακιρης.......  :jerking: :jerking: :jerking:

Επιλεκτικα βγαζουμε φασεις στην ακρη και δειχνουμε αυτο που μας βολευει.......

Να σου πω εγω να σου φυγει η περιεργια????

Κιτρινη στον Αμπρεου, κοκκινη και φαουλ εκτος στον Σηφακη, καρτα στο Νετο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ουτε μπουνια, αντε με τις μαλακιες τα θεατρα, πεναλτυ στο Ριερα υπαρχει-δεν υπαρχει, κανει μαλακια ο Καλβο μεν, αλλα ετσι πως πεφτει δε φαινεται ο Ριερα να πεφτει εξ αιτιας και την ωρα που-αν τον εσπρωξε ο Καλβο, ελεγχομενη φαση ΣΙΓΟΥΡΑ, πεναλτυ δεν ειμαι σιγουρος, η εκτελεση στο γκολ, καλα, ειναι για γελια το μονταζ με τις γραμμες..... :jerking: :jerking: :jerking:

Αν ειναι μαγκακι ο τσακιρακος, ας βαλει στο βιντεο, την φαση στο 3' που δινεται κιτρινη για τραβηγμα στον Αμπρεου, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, αλλα ΟΧΙ ΠΕΝΑΛΤΥ, παγκοσμια πρωτοτυπια, την κλωτσια του σκουρου στον Φερναντεζ, νομιζω ο κουμορτζι ηταν, το ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ του Κοκε και φυσικα το "γκολ" του νιωνιου στο 93'...... αντε μη μας τρελανουν τωρα, θα μας βγαλουν και τυφλους.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το net γαμιέται σήμερα....

Τεσπα δεν είπε κανείς ότι δεν πρέπει ν'αντιδράς για τη διαιτησία,απλά ότι εφόσον είσαι όξω απ'την παράγκα οποιουδήποτε χρώματος πρέπει να τη νικήσεις και αυτή.
Για τον Κούπερ θέλω να πιστεύω ότι θα πάρει την κατάστση στα χέρια του και θα καταφέρει να βάλει "μπρος τις μηχανές".
Το θετικό είναι ότι συνεχώς "ψάχνεται" μέσα στο παιχνίδι και θα τη βρει την άκρη του αρκεί βέβαια να τον βοηθήσουν και τα τσογλάνια μέσα στο γήπεδο.(κι όταν λέω τσογλάνια αναφέρομαι σ'αυτούς που αποδεδειγμένα ξέρουν μπάλα-καταλαβαίνεις για ποιους χτυπάει η καμπάνα-).
Λίγη μπαλίτσα καλή να δούμε................αυτό είναι όλο!  

Εδω ακριβως ειναι το νοημα, αυτα περιμενω και γω...  ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
και σιγουρα,ο Αρης πρεπει να αλλαξει ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...και να παιρνει ποδοσφαιριστες με πιο αυστηρα κριτηρια.δε γινεται να διαφημιζουν τα σαπακια που ερχονται...ονοματα δε λεω(καταλαβαινουν ποιους εννοω οι περισσοτεροι).δε γινεται να παιζεις με παοκ και να τρως 4...τη στιγμη που ο παοκ 4 δε βαζει ουτε στη 2η του ομαδα...η ΝΟΟΤΡΟΠΙα(που θα τη μεταδοσει ο προπονητης),οι καλες μεταγραφες ,η σωστη δουλεια στις προπονησεις...και ο κοσμος σιγουρα θα ανεβασουν την ομαδα σε ενα επιθυμητο επιπεδο.Δε γινεται να πηγαινεις γηπεδο...και να σαι σιγουρος οτι η ομαδα ετσι οπως παιζει...δε θα βαλει γκολ .ενα ποδοσφαιρο κατοχης μπαλας χωρις ουσια...πρεπει να αλλαξουν πολλα...αλλα δε βλεπω τπτ να γινεται :(

Αν καταφερουμε, σαν ομαδα, σαν κοσμος, σα συστημα και σαν ελληνικη νοοτροπια-κατεστημενο-ποδοσφαιρικο ΤΙΠΟΤΑ, να κρατησουμε ΑΥΤΟΝ τον προπονητη για αρκετα χρονια να δουλεψει με τους δικους του ορους-γνωσεις και εμπειρια, εχω ελπιδες πολλες, υπαρχουν αρκετα, ΚΟΣΜΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΑΙΚΤΕΣ-ΘΕΛΗΣΗ.......

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο γαμα χαθηκε???βουλγαρια πηγε??

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αντε και να φυγουν ο κοντης και ο αθανασιαδης που ειναι ''γραφικοι'' γιατι τολμανε ακουσον ακουσον να βγαζουν ανακοινωσεις οταν συστηματικα μας σφαζουν....ποιος να ερθει? ο σκορδας?ο τροχανας?ο γραντας? ο ζαχουδανης?ο κοντομηνας? και τι να κανουν? να προσπαθουνε να γινουν και αυτοι μελη της παραγκας?εγω τετοια διοικηση δεν την θελω ,οπως και δεν θελω προεδρους/ιδιοκτητες/νταβαδες τυπου κοκκαλη και δεν πανε να περνουν οσα πρωταθληματα θελουν με αυτον τον τροπο...
απο εδω και περα οποιος πιστευει οτι θα τα παει καλυτερα απο τον καθε κοντη μπορει να βαζει υποψηφιοτητα στην λεσχη και να διεκδηκει μια θεση στην διοικηση....σωτηρες τυπου κοντομηνα ποτε ξανα στον ΑΡΗ και βεβαια ατομα που αρεσκονται σε κριτικη χωρις καν να εχουν διαρκειας η να ειναι στην λεσχη δεν μπορω να παρω στα σοβαρα(εκτος αν εχουν τετοιο οικονομικο προβλημα που δεν μπορουν να δωσουν 150-200 ευρω ωποτε ειλικρινα  παω πασο)

και το ξαναλεω γραφτειτε πρωτα στην λεσχη που ειναι η ψυχη του ΑΡΗ και πρωτοπορια στο ελλαδισταν,ενισχυστε την ομαδα με την παρουσια σας και στο μπασκετ(ευρωπη παιζουμε  αυριο και βλεπω να εχει 3500 κοσμο) και μετα καθε κριτικη ευπροσδεκτη

Επισκέπτης
και το ξαναλεω γραφτειτε πρωτα στην λεσχη που ειναι η ψυχη του ΑΡΗ και πρωτοπορια στο ελλαδισταν,ενισχυστε την ομαδα με την παρουσια σας και στο μπασκετ(ευρωπη παιζουμε  αυριο και βλεπω να εχει 3500 κοσμο) και μετα καθε κριτικη ευπροσδεκτη

Τι είπες τώρα??

Δηλαδή αν δε γραφτεί κάποιος στη λέσχη δε μπορεί να κάνει κριτική στο bourdela.tv?

Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε ρα πούστη μου εδώ μέσα!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μην αρπαζεσαι Nacho, καλοπροαιρετα νομιζω οτι το γραφει ο φιλος, δεν εχει τελειως αδικο οτι μας εχει φαει εμας τους Αρειανους, περισσοτερο και απο τους υπολοιπους η υπερβολικη κριτικη εκ του ασφαλους και απο του καναπεως.......
Οχι οτι δε μπορουμε να σχολιαζουμε τα κακως κειμενα, αλλα αν ολοι αυτοι που κραζουν- κλαιγονται - κακομοιριαζουν απο τα ραδιοφωνα στην πρωτη στραβη, πιστευαν εστω και λιγο οτι κατι πρωτοποριακο και διαφορετικο γινεται στον Αρη και το στηριζαν ΙΣΩΣ να ειχαμε αλλη δυναμικη με 10.000-15.000 μελη στη λεσχη.......
Και δε μιλω ουτε για σενα, ουτε για κανεναν προσωπικα, για αυτους που μπορουν και θελουν στα ευκολα να ειναι εκει, να χειροκροτουν, αλλα και στην ΠΡΩΤΗ στραβη να ξεσκισουν την ομαδα, αυτους που προπερσι στον τελικο, ΚΛΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ για ενα εισητηριο και εβριζαν εμας που ειχαμε παρει το χαρτακι......εχω δικο μου που του λεω, ρε φιλε, πως να παρεις εισητηριο, αφου δε φτανουν, διαρκειας εχεις? Οχι μου λεει, λεσχη εισαι γραμμενος, οχι μου λεει, πηγαινω 15-20-50 χρονια στο γηπεδο μου λεει και αρχισε τα δικα του..... κατι τετοιοι αν μπορουσαν να καταλαβουν το νοημα να στηριζεις ειτε ετσι ειτε αλλιως την ομαδα, ισως να ειμασταν καλυτερα.........

Επισκέπτης
Μην αρπαζεσαι Nacho, καλοπροαιρετα νομιζω οτι το γραφει ο φιλος, δεν εχει τελειως αδικο οτι μας εχει φαει εμας τους Αρειανους, περισσοτερο και απο τους υπολοιπους η υπερβολικη κριτικη εκ του ασφαλους και απο του καναπεως.......
Οχι οτι δε μπορουμε να σχολιαζουμε τα κακως κειμενα, αλλα αν ολοι αυτοι που κραζουν- κλαιγονται - κακομοιριαζουν απο τα ραδιοφωνα στην πρωτη στραβη, πιστευαν εστω και λιγο οτι κατι πρωτοποριακο και διαφορετικο γινεται στον Αρη και το στηριζαν ΙΣΩΣ να ειχαμε αλλη δυναμικη με 10.000-15.000 μελη στη λεσχη.......
Και δε μιλω ουτε για σενα, ουτε για κανεναν προσωπικα, για αυτους που μπορουν και θελουν στα ευκολα να ειναι εκει, να χειροκροτουν, αλλα και στην ΠΡΩΤΗ στραβη να ξεσκισουν την ομαδα, αυτους που προπερσι στον τελικο, ΚΛΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ για ενα εισητηριο και εβριζαν εμας που ειχαμε παρει το χαρτακι......εχω δικο μου που του λεω, ρε φιλε, πως να παρεις εισητηριο, αφου δε φτανουν, διαρκειας εχεις? Οχι μου λεει, λεσχη εισαι γραμμενος, οχι μου λεει, πηγαινω 15-20-50 χρονια στο γηπεδο μου λεει και αρχισε τα δικα του..... κατι τετοιοι αν μπορουσαν να καταλαβουν το νοημα να στηριζεις ειτε ετσι ειτε αλλιως την ομαδα, ισως να ειμασταν καλυτερα.........

Μάξιμε αυτό που λέω εγώ είναι ότι για να πει ο καθένας τη γνώμη του είτε αυτή είναι σοβαρή άποψη είτε η μεγαλύτερη παπαριά δε νο μίζω να είναι προαπαιτούμενη η εγγραφή στη λέσχη.

Κι αυτό το λέει κάποιος που είνα από τους πρώτους που γράφτηκαν στη λέσχη!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το ποιος ειναι στη λεσχη και ποιος δεν ειναι το ξερει ο ιδιος και δεν χρειαζεται να το διαφημιζει απο το μπουρδελοσαιτ,δεν θα του απονεμηθει βραβειο Αρειανοσυνης εδω περα...εκτος αυτου θα επαναλαβω για να το εμπεδωσουμε ολοι οτι δεν υπαρχει καμια μομφη εναντιον της διοικησης,ουτε λεει καποιος να φυγουν,ουτε ειναι κλεφτες,απατεωνες κ.λ.π,απλα ειναι γεγονος οτι το ροστερ μας ειναι χαμηλης ποιοτητας,ουτε σουπερ οπως το παρουσιαζουν(εδω ειναι κατ'εμε το λαθος) ουτε για τον π...ο,απλα μετριο,γαντι για τη θεση που ειμαστε τωρα.Αυτο λεμε,το να συνηδητοποιεις που βρισκεσαι και τι μπορεις να πετυχεις δεν σημαινει οτι κυνηγας καποιον...τελος,θα επισημανω οτι οι μεγαλες ομαδες οταν παιζουν με παιχτη παραπανω με μικροτερες βαζουν 4-5 γκολ και εχουν και 2-3 φασεις να διαμαρτυρονται για διαιτητικα λαθη,εμεις εχουμε μονο το τελευταιο...και οταν παιζουν στην εδρα του αιωνιου αντιπαλου τους που σκοραρει με αιτηση στο 90φευγα με τους μικρους και παραδινεται ανευ ορων στους μεγαλους ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ 4!!!!ΑΥΤΑ για να μην το συνεχιζουμε αλλο.Το να λες οτι το ροστερ σου ειναι σουπερ και θες 1-2 μικρολαλλαγες δεν θα μας οδηγησει πουθενα καλυτερα,αν συνηδητοποιησουν οτι εχουμε ενα μετριο ροστερ,τοτε μπορει και να αλλαξουν τα πραγματα...

Επισκέπτης
Το ποιος ειναι στη λεσχη και ποιος δεν ειναι το ξερει ο ιδιος και δεν χρειαζεται να το διαφημιζει απο το μπουρδελοσαιτ,δεν θα του απονεμηθει βραβειο Αρειανοσυνης εδω περα...

Μια διευκρινιστική ερώτηση..

Αναφέρεσαι σε μένα?

Επισκέπτης

Απάντηση με… αποδείξεις από τον Πανιώνιο

* 01/12/2009, 02:09 | Διαβάστηκε 2142 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τη διαιτησία του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο, έδωσε ο Πανιώνιος. Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ ανέβασε στο επίσημο site του συλλόγου ένα βίντεο, στο οποίο, σύμφωνα με την ίδια, συμπεριλαμβάνονται φάσεις του παιχνιδιού που αποδεικνύουν ότι εκείνος ήταν που αδικήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τα σχόλια και το βίντεο που αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου ()

«Επειδή πολύ φασαρία έγινε για το παιχνίδι μας με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, φασαρία μάλλον από τη λάθος μεριά, εμείς απλά παραθέτουμε το κάτωθι βίντεο του αγώνα»:

Index του βίντεο:
Φάση 1η: Απ' ευθείας αποβολή Αμπρέου στο 20’ για φάουλ στον Ριέρα
Φάση 2η: Αποβολή Νέτο στο 23’ με δεύτερη κίτρινη για μπουνιά στον Τζαβέλλα
Φάση 3η: Αποβολή Σηφάκη στο 49’ για ανατροπή Ριέρα
Φάση 4η: Φάουλ από το οποίο προήρθε το γκολ του Άρη, το οποίο εκτελείται 2,5 μέτρα εμπρός από την αρχική θέση…
Φάση 5η : Καθαρό πέναλτι που γίνεται επάνω στον Ριέρα στο 83’ (και δεν δίνεται)

«To ποδόσφαιρο εάν δεν το ξέρεις είναι δύσκολο. Με το να χάνεις το μέτρο είναι εύκολο να εκτεθείς..

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πρωτα απ ολα συμφωνω με το ρητο ''η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα,ολοι εχουν απο μια'' επομενως ο καθενας μπορει να λεει τα δικα του(οπως και εγω βεβαια)

ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει αλλα για μενα ειναι εστω και λιγο διαφορετικο να κανει καποιος κριτικη του απο το net ή απο τον καναπε ή εχοντας παει σε 2-3 παιχνιδια καθε σεζον...κτλ  

δεν ειναι διαβατηριο για το δικαιωμα στην κριτικη η εγγραφη στην λεσχη ή  η κατοχη διαρκειας αλλα αν ερθει καποιος σε εμενα κα αρχισει την κριτικη και τον ρωτησω αν ειναι στην λεσχη,αν εχει διαρκειας και αν παει στα παιχνιδια και μου απαντησει και στα 3 οχι....συγνωμη αλλα εγω δεν θα τον παρω στα σοβαρα,ναι μεν θα τον ακουσω αλλα απο την μια θα μπαινουν απο την αλλη θα βγαινουν τα λεγομενα του

λαθη γιναν,παλτα πηραμε,ελλειψη παθους υπαρχει απο ορισμενους...κτλ αυτα ειναι γνωστα  αλλα εστω και μ αυτα αν μας παιζαν κανονικα τωρα θα ειμασταν  στην 3η θεση ΑΝΕΤΑ ,βλεπω ορισμενους να μενουν μονο στα λαθη και να μην κοιτανε τις σφαγες...το γεγονος οτι γιναν λαθη δεν σημαινει οτι πρεπει να μας σφαζουν και να μην μιλαμε γιατι οντως δεν παιζουμε μπαλιτσα...

εστω  ομως και με αυτην την αποδοση φετος θα ειμασταν 3η θεση,τωρα θα μου πειτε τι μας ενδιαφερει η μπαλα η η θεση στην βαθμολογια? δεν ξερω αλλα αν ερχοντουσαν κουτσα στραβα τα αποτελεσματα οπως επρεπε να ερθουν(χωρις σφαγες) και ειμασταν τωρα τριτοι θα αντιδρουσαν καποιοι οπως τωρα?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πρωτα απ ολα συμφωνω με το ρητο ''η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα,ολοι εχουν απο μια'' επομενως ο καθενας μπορει να λεει τα δικα του(οπως και εγω βεβαια)

ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει αλλα για μενα ειναι εστω και λιγο διαφορετικο να κανει καποιος κριτικη του απο το net ή απο τον καναπε ή εχοντας παει σε 2-3 παιχνιδια καθε σεζον...κτλ  

δεν ειναι διαβατηριο για το δικαιωμα στην κριτικη η εγγραφη στην λεσχη ή  η κατοχη διαρκειας αλλα αν ερθει καποιος σε εμενα κα αρχισει την κριτικη και τον ρωτησω αν ειναι στην λεσχη,αν εχει διαρκειας και αν παει στα παιχνιδια και μου απαντησει και στα 3 οχι....συγνωμη αλλα εγω δεν θα τον παρω στα σοβαρα,ναι μεν θα τον ακουσω αλλα απο την μια θα μπαινουν απο την αλλη θα βγαινουν τα λεγομενα του

λαθη γιναν,παλτα πηραμε,ελλειψη παθους υπαρχει απο ορισμενους...κτλ αυτα ειναι γνωστα  αλλα εστω και μ αυτα αν μας παιζαν κανονικα τωρα θα ειμασταν  στην 3η θεση ΑΝΕΤΑ ,βλεπω ορισμενους να μενουν μονο στα λαθη και να μην κοιτανε τις σφαγες...το γεγονος οτι γιναν λαθη δεν σημαινει οτι πρεπει να μας σφαζουν και να μην μιλαμε γιατι οντως δεν παιζουμε μπαλιτσα...

εστω  ομως και με αυτην την αποδοση φετος θα ειμασταν 3η θεση,τωρα θα μου πειτε τι μας ενδιαφερει η μπαλα η η θεση στην βαθμολογια? δεν ξερω αλλα αν ερχοντουσαν κουτσα στραβα τα αποτελεσματα οπως επρεπε να ερθουν(χωρις σφαγες) και ειμασταν τωρα τριτοι θα αντιδρουσαν καποιοι οπως τωρα?
Αν δεν μπορεις να εχεις αποψη για την ιδια την ομαδα σου και να την εκφραζεις τοτε ποιος ο λογος να μπλεκεις με τα κοινα?(λεσχη).Αυτο γιατι απο τα γραφομενα σου συνμπερανα οτι μαλλον δικαιουμαστε να χουμε ολοι την ΙΔΙΑ αποψη,καθε αλλη διαφορετικη ειναι σαν το ρητο του Κλιντ Ιστγουντ σχετικα με τις κωλοτρυπιδες που ανεφερες...
Οσον αφορα την λεσχη,οπως ειπα και παραπανω αναφερομενος σε προηγουμενα γραφομενα σου,δεν μπορεις να κατηγορεις καποιον απο εδω για το τι κανει και τι δεν κανει,αφου δεν τον ξερεις.Και να ειμαι στη λεσχη,δεν προκειται να διεκδικησω απο εδω μεσα δαφνες,ουτε η γνωμη μου θα εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο καποιον που παρακολουθει οπως λες καναπεδατος,γιατι και οι 2 για την ιδια ομαδα ποναμε,ακομα κι αν αυτος ζει στην Αυστραλια και δεν εχει παει ουτε σε εναν αγωνα...Και δεν καταλαβα,το θεμα ειναι αν παει στο γηπεδο αυτος που τα λεει,η αν αυτα που λεει ειναι σωστα?Οπως θα εχεις ηδη διαπιστωσει,και θα σιγουρευτεις αν ανατρεξεις και σε σελιδες πισω,δεν υπαρχει καμια εμπαθεια σε προσωπα,εγω προσωπικα αναφερω αυτα που βλεπω με τα ματια μου σε σχεση με αυτα που ονειρευομαι ως οπαδος...για την διαιτησια εχω κανει πολλες αναφορες,αλλα μια μεγαλη ομαδα δεν στεκεται εκει,ουτε αφηνει το οποιο κορακι να κατευθυνει ολοκληρη την πορεια της.Αποψη για το υλικο της ομαδας εχεις?Σου αρεσει το υλικο?Ως που βλεπεις την ομαδα να φτανει με αυτο το υλικο?Διαφωνεις οτι ομαδες σαν τον Πανιωνιο και τον Εργοτελη απο αποψη υλικου(οχι ονοματων)υπερτερουν τουλαχιστον απο τη μεση και πανω?Δεν βλεπεις οτι οι περισσοτεροι παιχτες μας αν αυριο τους αφησουμε ελευθερους θα παν σε ομαδες μικρουτερου βεληνεκους(ισως και κατηγοριας)και οχι σε μεγαλυτερες?Εδω θελω την γνωμη σου.Το υλικο μπορουμε να το αλλαξουμε,την διατησια οχι...

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
επειδη παω στην δουλεια θα ειμαι συντομος...το υλικο που εχουμε πιστευω ειναι μεσα στα 5 καλυτερα,τωρα το αν θα τερματισουμε στην 3η ή 5η θεση ειναι καθαρα θεμα συγκυριων και κυριως διατησιας...δεν νομιζω πανω απο 3η  :) αλλα θα ειναι και εκπληξη κατω απο 5η εστω και με κοντρα διατησια
φετος οι διαφορες μεταξυ των ομαδων ειναι μικρες και λογω του οτι παοκ και αεκ ψιλοπαραπατανε θα μπορουσαμε να πιασουμε 3η θεση ακομα και με αυτο το υλικο αν δεν ειχαμε την διατησια....δεν σημαινει οτι θα παιζαμε μπαλα αλλα θα ειχαμε την 3η θεση που δεν θυμαμαι ειλικρινα ποτε την ειχαμε τελευταια φορα,για τα υπολοιπα θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη...

Επισκέπτης
Λίγη καλή μπαλίτσα να βλέπουμε.
Αυτό θέλουμε.

Τέλος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom