Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ετσι σμυρνιε
οταν θα τσιμπας πονταλακι απο τον ΘΕΟ  θα πινεις και θα ξενογαμας....
την αλλη εβδομαδα απο πανω σου θα μαι
Εξάλλου ο πανιωνιος είναι και ο φυσικός σου αντίπαλος... αν και έχει να επιδείξει και κούπα τα τελευταία χρόνια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαλακα σκοπιανε ακομα δεν εβαλες μυαλο!!!!ηρθαμε πανω και μας κλασατε τα αρχιδια ρε καραγκιοζακο και σου γαμησαμε και τη θεια και την αδελφη και οτι αλλο γουσταρεις και στο τελος με οφσαιτ για ποναει η κωλαρα σου. αντε γιατι μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια 4 απο τον παοκ χ με ιστορικο και νικη εχεις να δεις 7 αγωνες. αντε γαμησου με το μπουρδελο σου και οταν κατεβεις πλατεια ελα να σου περασουμε το κωλαρακι το δικο σου και του ψευτοθεου!!!!!!πουτσα πουτσα πουτσα γαιμακανο στο 90!!!!!!!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Βλακάκο.......

Επισκέπτης
εσενα παντως σε γαμαω
με μεγαλες ομαδες εχω κομπλεξ οχι με το πανιωνακι
ρε μαλακα που γαμας περσι με το μουφα πεναλτυ. οπου σε εχω βρει σε παιχνιδια κυπελλου σε εχω γαμησει. η πλακα ειναι οτι θεωρεις την ομαδα σου μεγαλη!!!!οταν κατεβεις στα τεμπη καλως τα παιδια!!!!!!!ρε με το πτωμα της αεκ παιξατε και φαγατε πουτσα απο τα αποδυτηρια ειχατε χασει!!!!!! βκατα τα αλλα το κατεστημενο σας γταιει και εσας!!!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε μαλακα που γαμας περσι με το μουφα πεναλτυ. οπου σε εχω βρει σε παιχνιδια κυπελλου σε εχω γαμησει. η πλακα ειναι οτι θεωρεις την ομαδα σου μεγαλη!!!!οταν κατεβεις στα τεμπη καλως τα παιδια!!!!!!!ρε με το πτωμα της αεκ παιξατε και φαγατε πουτσα απο τα αποδυτηρια ειχατε χασει!!!!!! βκατα τα αλλα το κατεστημενο σας γταιει και εσας!!!!!
για το φετινο γιατι δεν μιλας;
και πανω στην Τουμπα θα φας καλα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Η ομαδα στο 1ο ημιχρονο πολυ μετρια, το πανιωνακι καλυτερη κατοχη, δουλεμενη ομαδα, αλλα τιποτα ιδιαιτερο, παρα την κακη εικονα στο 1ο, ο Αρης ειχε την ευκαιρια του Αμπρεου που περνουσε ενα γατακι πανω απο τη γραμμη και το εβγαλε, καθως και το σουτ του Αρανο που το εβγαλε απο το Γ ο τερματοφυλακας.....

Στο 2ο επανηλθε σαφως πιο ορεξατη, χωρις ομως να πιασει σουπερ αποδοση σε καμια περιπτωση, η φαση του Σηφακη ειναι φαουλ εξω απο την περιοχη και ΙΣΩΣ κοκκινη, δεν ξερω απο κανονισμο, τι γινεται πλεον αν τελευταιος παικτης ειναι ο τερματοφυλακας, υπαρχει καπακι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ του Κοκε και καμια περιπτωση φαουλ, που ανακαλυψε το κορακι, πεναλτυ για την ομαδουλα της Αθηνας στη μαλακια-αεροπλανικο του Καλβο, κανεις δεν καταλαβε τι πηγε να κανει στη φαση αυτη, ερχεται η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΑΝΟ, καπακι το γκολ του Νετο και φυσικα στη φαση του 93' γκολ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλαγη στο πλαγιο, οφσαιντ ο σκορερ, μαλακια του Σηφακη, τα γραφω με τη σειρα οπως εγιναν.............

Κριμα για τον κοσμο, κριμα για την ομαδα που αδικει τον εαυτο της, κριμα γιατι χρειαζομαστε μια νικη που θα ξαναδωσει αυτοπεποιθηση στους παικτες, αν καποιοι ξερουν απο μπαλα καταλαβαινουν, σημερα ηταν ευκαιρια, απεναντι σε εναν καλο αντιπαλο να παρεις μια καθαρη νικη και να συνεχισει πιο ανετα η ομαδα......

Συνεχιζουμε......

Υ.Γ. Για κατι γατακια που δε νιωθουν και συνεχιζουν να γραφουν τις παπαριες τους, στο thread μαλιστα της ομαδας με την οποια "δεν ασχολουνται"  :jerking: :jerking: στα @@ μου.....

Υ.Γ. Για κατι αλλα γατακια που υποστηριζουν μια ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ, που τυχαινει αυτη την εποχη να ειναι καλη, ακομα πιο πολυ στα @@ μου...... συνεχιστε να πανηγυριζετε, πηρατε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, σε μια ΕΔΡΑ που ειναι το καλυτερο αποτελεσμα σας τα τελευταια 49 χρονια....... νικη δε θα παρετε ΠΟΤΕ........

Υ.Γ. bodo, επειδη δε νιωθεις...... σκοπιανοι γαμουν τη μανα σου.........

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι κανετε ρε κοπροσκυλα?ολα καλα?καλα φαγαμε την πουτσα κ οι δυο μας αλλα δεν βαριεσαι....ελειψα 2 μερες για λογους υγειας αλλα τωρα ολα καλα.πειτε κανενα νεο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα, καλη εβδομαδα, αντε να δουμε πως παει και αυτη και το Σαββατο τι σκατα επεισοδιο μ' αυτη την ομαδα θα δουμε παλι!!!!!

Ολα καλα deker, χωνευουμε απο σημερα τις πουτσες που φαγαμε και ξεκιναμε δουλεια.....!!!! Περαστκα και καλη 'βδομαδα!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως η μαλακοδιοίκησή μας καλά θα κάνει να σταματήσει τις ανακοινώσεις γιατι ρεζιλευόμαστε. Ο πουσταράς ο αιώνιος αδικήθηκε σε πιο πολλές φάσεις. Απλά επειδή εμείς φάγαμε το μπαλάκι φωνάζουμε περισσότερο.

Υ.Γ. Κάτι γατάκια που πάνε να μοιάσουνε στις συμπολίτισες με βλαχομαγκιές, καλά θα κάνουν να πάνε να γαμηθούνε και να μας αφήσουν ήσυχους

Επισκέπτης
Μπορεί να είναι καλή η μάνα του και να αξίζει ρε

Άσε ρε Πέτρο με τον κάθε τελευταίο που δώσαμε δικαίωμα να κάνει πάρτυ εδώ μέσα.
Να τους ακούω να σας λένε σκοπιανούς τα παίρνω χοντρά ρε πούστη μου κι ας είμαι Πελοποννήσιος.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άσε ρε Πέτρο με τον κάθε τελευταίο που δώσαμε δικαίωμα να κάνει πάρτυ εδώ μέσα.
Να τους ακούω να σας λένε σκοπιανούς τα παίρνω χοντρά ρε πούστη μου κι ας είμαι Πελοποννήσιος.
Γάμα τον μωρέ τον μαλάκα. Ας έρθει να τον κεράσω ένα καφέ να μου τα πει από κοντά

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ελα ρε μαγκες δεν ξενερωνουμε παλι εκει θα μαστε μια ζωη στο πλευρο του θεου
αδερφια το συνθημα ΑΡΗ ΑΡΗ καψουρα μου μεγαλη για σενα ηρθα παλι.... ποιο παλιο τραγουδι ειναι;

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
οκ βρεθηκε Bonnie Tyler It's A Heartache

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για αλλη μια φορα η ομαδα φανηκε πως εχει μετριο υλικο και η θεση στη βαθμολογια της αρμοζει,φωναζουμε για την διαιτησια οταν οι Νετο,Αμπρεου,Σηφακης επρεπε να βλεπουν το ματς απο τηε εξεδρα,ειδικα ο Νετο με τσατισε απο την πρωτη(αχρειαστη τελειως)καρτα στα πρωτα λεπτα.Απο μπαλλα μηδεν,οσοι μας ταιζουν παπα οτι εχουμε γαματο υλικο,ας βγουν να πουν επιτελους την αληθεια στον κοσμο.Παιχτες μειωμενης ικανοτητας και χωρις προσωπικοτητα,αυτο εχουμε.Ευτυχως απο συγκυριες τσιμπησαμε τον ποντο,ο Πανιωνιος εστρωσε και παιζει μπαλλα,απο την μεση και μπροστα υστερει μονο απο βαζελο και γαυρο.Τελος,για τους φανατικους υποστηρικτες του παιχτη Ευθυμη Κουλοχερη(ημαρτον!!!,αυτος παιζει ακομη Α'!)αφιερωμενη η φαση με το δοκαρι του Μπαλαμπαν...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ενα παικτη ηγετη θελουμε να τους παταει κανα γαμωσταυριδι να ξυπνανε μην πω και καμια ....15 μεταγραφες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ροβας,Πριττας,Κουλοχερης,Ρομπερζ,Βανγκελι,Γκρασιαν σε μεγαλη ομαδα εκτελουν χρεη ball boy,οι Σηφακης,Χαβιτο,Καλβο,Καμπορα,Ροναλντο,Πιτου,Αμπρεου ζεσταινουν τον παγκο.Εμεις δυστυχως τους τρωμε στην μαπα καθε ΣΚ και καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι εχουμε αξιολογο υλικο.Στις αρχες ειχα προβλεψει οτι η θεση μας θα ειναι μεταξυ 4 και 7 βασιζομενος και στο οτι οι Γκρασιαν Αμπρεου θα κανουν την διαφορα,τωρα προβλεπω απλα οτι θα μαστε χαλαρα εκτος 5αδας...αυτη ειναι η αληθεια και αυτο δειχνουν οι "παιχταραδες" μας ως τωρα...μακαρι να βγω ψευτης αλλα πιστευω πως εχω καλη οραση για την ωρα.

Επισκέπτης
Ενα παικτη ηγετη θελουμε να τους παταει κανα γαμωσταυριδι να ξυπνανε

Τον είχαμε και τον πετάξαμε!

cebdceb5cebccf80ceb5ceb3cebbceadcf81ceb1cf82-2.jpg

Και πείτε με και γραφικό.......στα παπάρια μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom