Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Τον είχαμε και τον πετάξαμε!

cebdceb5cebccf80ceb5ceb3cebbceadcf81ceb1cf82-2.jpg

Και πείτε με και γραφικό.......στα παπάρια μου!
ναι ρε φιλε ετσι καλα τα λες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Συμφωνω για Νεμπε,αν και το θεμα δεν ειναι ποιους διωχνεις αλλα με ποιους τους αντικαθιστας...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έλα ρε μη χαλιέστε, καλή καρδιά. Απλά πρέπει επιτέλους να το πάρουμε απόφαση. Μέχρι εδώ είμαστε. Α και να μην ξεχάσω, κάποιος ας ταίσει ένα κουβά σκατά στον Κόντη

Επισκέπτης
Ειλικρινά φίλε δε με απασχολεί καθόλου πλέον.
Πόσο χειρότερα θα πας με όποιον και αν φέρεις?
Έχουμε να νικήσουμε δε θυμάμαι κι εγώ από πότε,έχουμε αρπάξει 4 από τους γείτονες,έχουμε ιδροκοπήσει να περάσουμε τον Ασπρόπυργο,και από θέαμα ευτυχώς που έλειπα χθες και είδα μόνο το β'.
Τα κολύρια με τη ντουζίνα τα καταναλώνουμε!
Ένα μάτσο πιτσιρίκια με το 1/10 της αξίας αυτών που έχουμε τώρα να βάλεις με τη 10πλάσια ορμή που θα διαθέτουν καλύτερα θα πάμε.
Αυτά κι ας λέω και μαλακίες και μακάρι να με κάνουν να κάνω κωλοτούμπα στο τέλος αλλά......χλωμό!

Υ.Γ. Τα έχω πάρει χοντρά!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Έλα ρε μη χαλιέστε, καλή καρδιά. Απλά πρέπει επιτέλους να το πάρουμε απόφαση. Μέχρι εδώ είμαστε. Α και να μην ξεχάσω, κάποιος ας ταίσει ένα κουβά σκατά στον Κόντη
Καλημερα Πετραρα,εγω το εχω παρει αποφαση εδω και καιρο,δεν χαλιεμαι πλεον,απλα μου τη σπαει που δεν βγαινουν να πουν την αληθεια και ταιζουν κουτοχορτο τους αφελεις...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Υ.Γ. Τα έχω πάρει χοντρά!
Γάμα τους μωρέ. Είπαμε, στεναχώρια και νεύρα μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα από Δευτέρα

Καλημερα Πετραρα,εγω το εχω παρει αποφαση εδω και καιρο,δεν χαλιεμαι πλεον,απλα μου τη σπαει που δεν βγαινουν να πουν την αληθεια και ταιζουν κουτοχορτο τους αφελεις...
Καλημέρα αδελφέ. Όποιος αφελής τους πιστεύει ακόμα είναι άξιος της τύχης του

Επισκέπτης
Γάμα τους μωρέ. Είπαμε, στεναχώρια και νεύρα μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα από Δευτέρα

Μέσα ρε φίλε απλά αυτή τη φορά με πήρε λίγο πιο βαριά.
Μέχρι το απόγευμα θα είμαστε κομπλέ!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μέσα ρε φίλε απλά αυτή τη φορά με πήρε λίγο πιο βαριά.
Μέχρι το απόγευμα θα είμαστε κομπλέ!
Κοίτα άμα τα πάρουμε σοβαρά τα πράγματα, θα πρέπει να μοιράσουμε πολλές σφαλιάρες. Αλλά επειδή είμαστε φιλήσυχοι άνθρωποι, ας τι ρίχνουμε μόνο στο χαβαλέ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αδελφια ξερω οτι ειστε θυμωμενοι και εκνετρισμενοι
αλλα δεν γινεται να λοιποψυχησουμε
δεν χαθηκε ακομα τιποτα
αν και τα πραματα ειναι αρκετα δυσκολα για την ομαδα μας
αν κατι κοντηδες και αθανασιαδηδες συνεχισουν με το ιδιο τροπαριο
να ξερουν οτι του χρονου ουτε 7.000 διαρκειας δεν θα εχει

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
1ον ακυρωθηκε κανονικο γκολ του κοκε
2ον μετρησαν γκολ στον νιονιο λανθασμενα
3ον φευγει η μπαλα απο το κορνερ και μεσα στην περιοχη τραβαν φανελες και ριχνουν παιχτες  και δινει μονο κιτρινη και επαναληψη του κορνερ!!!!

και ολα αυτα τα ισοσταθμιζουμε με μια αποβολη που δεν εδωσε στον σηφακη?????
και αμφισβητουμε και την διοικηση που ειναι η μοναδικη  εκλεγμενη απο τον λαο στην Ελλαδα?

και γραφικοι θα γινουμε και ανακοινωσεις θα  βγαζουμε ριχνουμε και καντηλια θα ριχνουμε σε διατητες(και λιγα ειναι)!!!

ολοι στο μπασκετ την τριτη και γραφτειτε λεσχη!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
1ον ακυρωθηκε κανονικο γκολ του κοκε
2ον μετρησαν γκολ στον νιονιο λανθασμενα
3ον φευγει η μπαλα απο το κορνερ και μεσα στην περιοχη τραβαν φανελες και ριχνουν παιχτες  και δινει μονο κιτρινη και επαναληψη του κορνερ!!!!

και ολα αυτα τα ισοσταθμιζουμε με μια αποβολη που δεν εδωσε στον σηφακη?????
και αμφισβητουμε και την διοικηση που ειναι η μοναδικη  εκλεγμενη απο τον λαο στην Ελλαδα?

και γραφικοι θα γινουμε και ανακοινωσεις θα  βγαζουμε ριχνουμε και καντηλια θα ριχνουμε σε διατητες(και λιγα ειναι)!!!

Το να λες τη γνωμη σου και να τονιζεις τα ασχημα δεν ειναι αμφισβητηση η μομφη εναντιον καμιας διοικησης,ο καθενας κρινεται στο τελος της προσπαθειας του συμφωνα με το αποτελεσμα,αν εσυ γουσταρεις αυτα που βλεπεις απο το ξεκινημα ειναι δικο σου θεμα(και προβλημα).Μαλλον θες να βλεπεις τον Θεο ογδοο να κλαιγεται για τη διαιτησια καθε Κυριακη και να κρυβει την πραγματικοτητα.Εγω θελω να τον βλεπω να διεκδικει τιτλους και να εχει ομαδα που να μην μασαει ουτε απο καφριλες ουτε απο κορακια...

Επισκέπτης

Έλεος!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δεν αποδεικνύεται σοβαρός τελικά ο τραυματισμός του Σεμπαστιάν Αμπρέου για τον οποίο αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για θλάση. Ο Ουρουγουανός επιθετικός όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί μία διάταση στον δικέφαλο, όμως αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί επακριβώς το πρόβλημα του. Λογικά πάντως, ο Αμπρέου θα είναι στην διάθεση του κ. Κούπερ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Κάτι ανάλογο ισχύει κατά τα φαινόμενα και για τον Κριστιάν Νασούτι που θα δοκιμάσει αύριο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ........

Και εξηγουμαι......

Εχουν αλλαξει τα πραγματα μαγκες, δεν υπαρχει το περιβοητο "να φτιαξουν ομαδα που θα κερδιζει και τους διαιτητες", αυτο δε γινεται ΠΟΥΘΕΝΑ......

Ναι εχουν γινει ΧΤΥΠΗΤΑ ΛΑΘΗ

Ναι εχουν γινει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ(ειδικα απο Κοντη)

Ναι βγαινουν πολλες ανακοινωσεις

Ναι εγινε λαθος, ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, με την επιλογη Μαζινιο

Ναι καποιοι παικτες δεν εχουν δειξει αυτο που περιμεναμε, ισως να μην το δειξουν ποτε

ΑΛΛΑ.......

Τα μπασταρδα τα κορακια, μπορουν να σε κανουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...... δεν υπαρχει "να μην εχανες τις ευκαιριες εσυ, να μη σε πηδηξει το κορακι", αυτες ειναι μαλακιες που λεγαμε μετα το παιχνιδι με τον βαζελο...... ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ, επειδη εχασε ο Αμπρεου το τετ α τετ, δεν επρεπε να δωσει το πεναλτυ???? Ας επαιρνες το Χ εστω εκει μεσα και αλλιως θα μιλουσαμε την επομενη....

Ετσι και χθες, ας ηταν σωστος ο τανας γιος, να τελειωνε το παιχνιδακι 1-0 και σημερα, ΝΑΙ θα λεγαμε για την τραγικη εμφανιση του 1ου ημιχρονου και τη μετρια του 2ου, αλλα δε θα ειχαμε ξεκατινιαστει και θα ηρεμουσαν και λιγο επιτελους τα πραγματα, θα επαιρνε λιγη ψυχολογια η ομαδα που απ οτι φαινεται χρειαζεται μια νικη να "παρει τα πανω της".......

Για το πανιωνακι οτι και να λεμε ειναι λιγο, καλη ομαδα, δουλεμενη, φανηκε αυτο στο γηπεδο, αλλα τιποτα παραπανω, ουτε για διαιτησια μπορει να μιλαει φυσικα, ακομα και μια μια τις φασεις να παρεις, παλι υπερ μας ειναι, τα ματακια μου τι βλεπουν και δε πα' να λενε αυτοι.... ειναι ολοφανερο ποιος αδικειται συστηματικα αν οχι σε ολα στα περισσοτερα παιχνιδια του φετος, το λογο δεν ειμαι σιγουρος ακομα οτι εχω βρει, αλλα σιγουρα λυση δεν προκειται να βρουμε ΠΟΤΕ......

Παντως παικτες και ομαδα δεν ειναι τοσο τραγικα, οσο διαβασα στα προηγουμενα post, δεν ειμαι υπερ ουτε της υπερβολικης ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ αλλα ουτε και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ.....

Γνωμη μου....

Επισκέπτης
Μάξιμε

Η ομάδα είναι έμεινε χωρίς προπονητή για 1,5 χρόνο με 2 προετοιμασίες μέσα.
Η ομάδα αποδυναμώθηκε όσον αφορά το ρόστερ της είτε λόγω αποχωρήσεων είτε λόγω σταρχιδισμού παικτών.
Από την αρχή της σεζόν δεν έχει κάνει ένα καλό παιχνίδι με εξαίρεση αυτό με το βάζελο έξω,και το β'ημίχρονο με τον Ατρόμητο.
Έχουμε να κάνουμε νίκη από το ματς με την Ξάνθη κι αυτή στο 90φεύγα με καρδιοχτύπι.
Δώσαμε το μοναδικό βαθμό στον Πανθρακικό (ευτυχώς μόνο έναν).
Φτύσαμε αίμα να περάσουμε τον Ασπρόπυργο.
Γλυτώσαμε το πατατράκ από την Καβάλα.
Διασυρθήκαμε από το γείτονα.
Και τέλος τα χθεσινά.

Τι να περιμένω για να χαρακτηρίσω την ομάδα τραγική??

Υ.Γ. Για τον Κόντη καλύτερα να σιωπήσουμε γιατί θα πρέπει να πούμε πολλά!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μάξιμε

Η ομάδα αποδυναμώθηκε όσον αφορά το ρόστερ της είτε λόγω αποχωρήσεων είτε λόγω σταρχιδισμού παικτών.
Από την αρχή της σεζόν δεν έχει κάνει ένα καλό παιχνίδι με εξαίρεση αυτό με το βάζελο έξω,και το β'ημίχρονο με τον Ατρόμητο.
Έχουμε να κάνουμε νίκη από το ματς με την Ξάνθη κι αυτή στο 90φεύγα με καρδιοχτύπι.
Και τέλος τα χθεσινά.

Υ.Γ. Για τον Κόντη καλύτερα να σιωπήσουμε γιατί θα πρέπει να πούμε πολλά!

Σε πολλα απ αυτα συμφωνουμε.....

εκτος απο να κραζουμε....

με τα σημερινα δεδομενα, τι κανουμε????

Περιμενουμε κατι καλυτερο?

'Η τα κανουμε ολα πουτανα, κραζουμε τους παντες και τα παντα, εκτος απο τη διαιτησια και τους διωχνουμε ολους????  :think:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μάξιμε

Και τέλος τα χθεσινά.

Υ.Γ. [glow=red,2,300]Για τον Κόντη καλύτερα να σιωπήσουμε γιατί θα πρέπει να πούμε πολλά![/glow]

Εκτος απο το οτι ξεφευγει ωρες ωρες με υπερβολικες δηλωσεις που δε μου αρεσουν και μενα και επισης εχω μια σκια στην υποθεση παλαθουελος, τι αλλα εχουμε να πουμε????

Επισκέπτης
Εκτος απο το οτι ξεφευγει ωρες ωρες με υπερβολικες δηλωσεις που δε μου αρεσουν και μενα και επισης εχω μια σκια στην υποθεση παλαθουελος, τι αλλα εχουμε να πουμε????

Κατ'αρχήν οι υπερβολικές δηλώσεις δεν είναι λίγο πράγμα.
Το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε χωρίς προπονητή για 2 προετοιμασίες & 1,5 χρόνο δεν είναι ούτε δική μου ούτε φαντάζομαι δική σου ευθύνη.
Η απώλεια συγκεκριμένων παικτών των οποίων τα ονόματα δε θέλω ν'αναφέρω για πενταροδεκάρες,με αποκορύφωμα τη μη πώληση της ξανθούλας στην Ιταλία και προσφοράς της δωρεάν στο γείτονα.
Η μεταγραφές παικτών αμφιβόλου ποιότητας και μηδενικής προσφοράς π.χ. Γκρατσιάν.
Την υπόθεση Παλαθουέλος τη ανέφερες μόνος σου.
Το διωγμό του Νεμπε χωρίς να έχουμε τουλάχιστον κάτι ισάξιο.

Πως το βλέπεις? Δεν έχουμε να πούμε?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κατ'αρχήν οι υπερβολικές δηλώσεις δεν είναι λίγο πράγμα.
Το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε χωρίς προπονητή για 2 προετοιμασίες & 1,5 χρόνο δεν είναι ούτε δική μου ούτε φαντάζομαι δική σου ευθύνη.
Η απώλεια συγκεκριμένων παικτών των οποίων τα ονόματα δε θέλω ν'αναφέρω για πενταροδεκάρες,με αποκορύφωμα τη μη πώληση της ξανθούλας στην Ιταλία και προσφοράς της δωρεάν στο γείτονα.
Η μεταγραφές παικτών αμφιβόλου ποιότητας και μηδενικής προσφοράς π.χ. Γκρατσιάν.
Την υπόθεση Παλαθουέλος τη ανέφερες μόνος σου.
Το διωγμό του Νεμπε χωρίς να έχουμε τουλάχιστον κάτι ισάξιο.

Πως το βλέπεις? Δεν έχουμε να πούμε?

Sorry Nacho, επεσε το κωλοnet......

Συμφωνουμε στο θεμα των δηλωσεων, συμφωνουμε για θεματα κποιων παικτων που εφυγαν αλλα υπαρχουν και παικτες που δεν εφυγαν για πενταροδεκαρες, εφυγαν για πολλα 'η εστω για πολλα περισσοτερα απο οσα πραγματικα αξιζαν, γιατι δυστυχως υπαρχουν και ασταθμητοι παραγοντες οπως η κωλοσυμπεριφορα σε διαφορες φασεις του σκορδα, αλλα και η τακτικη του "επικοινωνιακου" που εντεχνα οι διπλα περνουσαν..... π.χ. ημουν και γω υπερ της πωλησης της ξανθουλας στην Ιταλια, αλλα δυστυχως οι πολλοι και οι φυλλαδες ηταν κοντρα, ετοιμαζοταν να.... πηδηξουν απο τον 5ο και να σκισουν τα διαρκειας τους με κατι τετοια.......

Για θεμα προπονητη εχεις δικιο, αλλα για ν λογους που δεν ειναι της παρουσης, ο βατραχος πηδηξε απο το καραβι και κακως βασιστικαμε σ' αυτον, ενω και ο ερχομος Κουπερ περα απο τις λαθος επιλογες πριν, πιστωνεται επισης σε αυτους που διοικουν ακομα..... και τον Κοντη μεσα.....

Ο Γκρατσιαν, εστω κι αν μεγαλοποιηθηκε ο ερχομος του, ειναι μηδενικης προσφορας δυστυχως αλλα οχι και αμφιβολου ποιοτητας, δε νομιζω οτι ειναι τυχαιος παικτης, αλλο αν δεν προσεφερε τιποτα ακομη......

Ο Νεμπε ηταν πουλεν, δεν ξερουμε τι εγινε τοτε, αλλα δε νομιζω οτι ειχε και πολυ μελλον στην ομαδα που θελουμε να δουμε, αλλο αν ο Nacho δε μπορει να παιξει σε πανω απο 17-18 παιχνιδια το χρονο λογω τραυματισμων, αλλωστε οταν εφυγε ο Νεμπε, ειχες φυτολο στην ομαδα και τωρα πλεον Ναφτι, νομιζω οτι ειναι πολυ πιο χρησιμοι στο τωρινο παιχνιδι, ασχετα αν τον Νεμπε τον ηθελα και γω να τελειωσει το ποδοσφαιρο στον Αρη........

Και για να μην το κουραζω αλλο, το point μου ειναι τι θα γινει απο δω και περα, αυτο με ενδιαφερει, παικτες υπαρχουν καλοι, δε λεω σουπερ, αλλα πολυ καλοι σιγουρα, προπονητης ηρθε αρχιδατος και νομιζω οτι ταιριαζει και στην ομαδα, μου αρεσε τουλαχιστον η εικονα του σε ολο το 90λεπτο, πιστευω οτι εχει να δωσει πραγματα, αλλα κανει αλλαγες στο παιχνιδι και την τακτικη και θελει λιγο χρονο καθως και αποτελεσματα...... γι αυτο τρελαινομαι με τα πουστο κορακα..... μη με γαμας και συ απο πανω, αφησε με να παρω το γαμημενο το αποτελεσμα.... μη με σπρωξεις σε καμια περιπτωση, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, αλλα μη με γαμας και απο πανω κι αλλο......

Σ' αυτο νομιζω οτι συμφωνουμε, οτι εκτος απο ολα τα ΣΤΡΑΒΑ της ομαδας, εχεις και καποιους να σε κλωτσανε οσο μπορουν, τα κορακια στο γηπεδο και μετα αυτα τα λαμογια με τις γραβατες που τα καλυπτουν.......

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για αλλη μια φορα η ομαδα φανηκε πως εχει μετριο υλικο και η θεση στη βαθμολογια της αρμοζει,φωναζουμε για την διαιτησια οταν οι Νετο,Αμπρεου,Σηφακης επρεπε να βλεπουν το ματς απο τηε εξεδρα,ειδικα ο Νετο με τσατισε απο την πρωτη(αχρειαστη τελειως)καρτα στα πρωτα λεπτα.Απο μπαλλα μηδεν,οσοι μας ταιζουν παπα οτι εχουμε γαματο υλικο,ας βγουν να πουν επιτελους την αληθεια στον κοσμο.Παιχτες μειωμενης ικανοτητας και χωρις προσωπικοτητα,αυτο εχουμε.Ευτυχως απο συγκυριες τσιμπησαμε τον ποντο,ο Πανιωνιος εστρωσε και παιζει μπαλλα,απο την μεση και μπροστα υστερει μονο απο βαζελο και γαυρο.Τελος,για τους φανατικους υποστηρικτες του παιχτη Ευθυμη Κουλοχερη(ημαρτον!!!,αυτος παιζει ακομη Α'!)αφιερωμενη η φαση με το δοκαρι του Μπαλαμπαν...

www.sport24.gr/html/ent/684/ent.330684.asp]http://www.sport24.gr/html/ent/684/ent.330684.asp[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom