Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παντως ρε μαλακα γαιμακανο πρεπει να ειναι μεγαλη ντροπη να εχεις φαει 4αρα απο τον μισητο αντιπαλο και να θες να κυκλοφορησεις σαλονικη και να σου κανουν καζουρα τα παοκια :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
παντως ρε μαλακα γαιμακανο πρεπει να ειναι μεγαλη ντροπη να εχεις φαει 4αρα απο τον μισητο αντιπαλο και να θες να κυκλοφορησεις σαλονικη και να σου κανουν καζουρα τα παοκια :2funny: :2funny:
παντως ρε μποντο πρεπει να ειναι μεγαλη ντροπη να μην μπορεις
να κυκλοφορισεις με την μπλουζα του πανθηρα εκτος πλατειας :- :- :headbang:

Επισκέπτης
παντως ρε μποντο πρεπει να ειναι μεγαλη ντροπη να μην μπορεις
να κυκλοφορισεις με την μπλουζα του πανθηρα εκτος πλατειας :- :- :headbang:
μεγαλυτερη ντροπη απο τα τρως 4 απο τον παοκ δεν νομιζω. οσο για το αν κυκλοφορω ανετα και εχω και περαση γουσταρουν τα γκομενακια με τρελα :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μεγαλυτερη ντροπη απο τα τρως 4 απο τον παοκ δεν νομιζω. οσο για το αν κυκλοφορω ανετα και εχω και περαση γουσταρουν τα γκομενακια με τρελα :2funny: :2funny: :2funny:
βρε δεν αντιλεγω οτι μπορει να γουσταρουν τα γκομενακια
αλλα εκει κοντα πεφτει και πολυ σφαλιαρα αν βγεις απο την πειοχη σου
γιατι εχει γαυρους
ετσι μου ειπαν....

Επισκέπτης
βρε δεν αντιλεγω οτι μπορει να γουσταρουν τα γκομενακια
αλλα εκει κοντα πεφτει και πολυ σφαλιαρα αν βγεις απο την πειοχη σου
γιατι εχει γαυρους
ετσι μου ειπαν....
λαθος στα λενε φιλε μου. εδω δεν ειναι σαλονικη οι γαυροι μονο με βαζελους πλακωνονταιεμεις ειμαστε αποδεκτοι και συμπαθεις σε ολους

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αυτο δεν σημαινει κατι και ο γαυρος ειχε να παρει διπλο στην τουμπα 20 χρονια αλλα πρωταθληματα επερνε.εγω διπλο δεν εχω αλλα τα τελευται 30 χρονια ειμαι καλυτερος απο εσενα και σε θεματιτλων αλλα και ευρωπαικα ;)

Ρε συ bodo τα θελεις και τα λες 'η ετσι να 'χαμε να λεγαμε?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
λαθος στα λενε φιλε μου. εδω δεν ειναι σαλονικη οι γαυροι μονο με βαζελους πλακωνονταιεμεις ειμαστε αποδεκτοι και συμπαθεις σε ολους

Φαντασου ποσο μικρος και ασημαντος εισαι ρε πουστη μου, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΕΝ, δεν αντιλεγω, αλλα ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ.......
Και εδω πανω αν πετυχει κανεις κανενα καλαμαριωτη,γρια 'η μακεδονικο..... σιγα μην τον πειραξει..... ειναι συμπαθεις!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Φαντασου ποσο μικρος και ασημαντος εισαι ρε πουστη μου, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΕΝ, δεν αντιλεγω, αλλα ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ.......
Και εδω πανω αν πετυχει κανεις κανενα καλαμαριωτη,γρια 'η μακεδονικο..... σιγα μην τον πειραξει..... ειναι συμπαθεις!!!!!!!!!
παντως εσεις ειστε η πιο αχωνευτη ομαδα της ελλαδας εχετε ξεπερασει και το γαυρο. αφου συμμαχησαν στη σαλονικη για να σας ριξουν

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μηπως και η μοναδικη που καλως 'η κακως, ειναι εξω απο τις ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ καθε λογης του ελληνικου σιχαματος???????? Μηπως γι αυτο?????

Δες πχ τους φιλοξενουμενους στη Θεσσαλονικη, κραζουν κραζουν κραζουν, τους σφαζουν ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, τους ανταποδιδουν για να κλεισουν τα στοματα..... και η ζωη συνεχιζεται....
τους ΧΑΡΙΖΟΥΝ στα 10 χρονια και απο κανενα κυπελλακι και ολα ζααααααχαρη......
Θυμασαι τι σου εκαναν οι μογγολοι στην τρουμπα????? Μιλησες και συ λιγακι, σε εγραψαν ολοι στα @@ τους, πηρες κανα δυο σφυριγματακια.... μοκο και ο δικος σου........

Εγω δε σας γουσταρω εσας ρε..... 1000 φορες ετσι...... μη σωσω και παρω κυπελο-πρωταθλημα και οτι αλλο........ αν ημουν φιλιπινεζα τους και γω, θα μου πετουσαν ενα κυπελλακι προπερσι, με ανταλλαγματα βεβαια, οπως εχουν με τις υπηρετριες τους...... μη σωσω και το παρω τετοιο κυπελλο......

Αυτα αλλοι......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ποσα χρονια εχεις να δεις χαρα μπορεις να μου πεις; και μετα κοιταξου στο καθρεφτη και γελα οσο θες :2funny: :2funny:

Εμενα bodaκο, ειναι χαρα η Κυριακη να παω στο γηπεδο, να παρω την καφεδαρα μου, να παω να χαζεψω την κερκιδαρα μου, η μπαντα να παιζει σε ρυθμο παρτυ, αν μας κανει και τα γουστα και η ομαδα και ΔΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ακομα καλυτερα, αν οχι, δε γαμεις, εχουμε και ζωη, αυτο ειναι μερος της διασκεδασης μας, δεν ειναι η ΖΩΗ ΜΑΣ ολη..........Ουτε που ειμαι κανενα ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ που νομιζω οτι θα παρω ποτε πρωταθλημα, οτι ειμαι γροθια στο κατεστημενο, οτι μου κλεβουν πρωταθληματα και κυπελα και αλλες τετοιες μπουρδες...... Αν αξιζω ποτε ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ, θα το παρω..... αλλα ΤΟ ΞΕΡΩ οτι δεν προκειται να γινει ποτε.... ειναι πολα τα λεφτα bodo.......

Συστηθηκαμε τωρα??

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
τωρα που κανατε κλαρινα δε ναι η ζωη μας ολη, δε με νοιαζει δε γαμεις κλπ. αμα νικουσατε θα μας ζαλιζες τα αρχιδια για κανα μηνα ακομα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γαμαικανε ειδες κανενα ονειρο ρε φιλε για το ματσακι στο χαριλαου στην 22η αγωνιστικη?σε βλεπω σε κανα δυο βδομαδες να μας λες για τον αμπρεου κ πως θα μας κλασει τ αρχιδια
ε ρε τι παθατε.....κ σας καναμε κ λιγο φερ πλει μετα το 75-80
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
OOOOOOOOOOOLE.......
OOOOOOOOOOOLE.......
OOOOOOOOOOOLE.......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχει ακουσει κανενας απο το 65 να κανει ενα γηπεδο ολοκληρο ολε?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τωρα που κανατε κλαρινα δε ναι η ζωη μας ολη, δε με νοιαζει δε γαμεις κλπ. αμα νικουσατε θα μας ζαλιζες τα αρχιδια για κανα μηνα ακομα.

Σπορε του Γκαλη..... αυτα αλλου..... αν εσενα ειναι η ζωη σου να μπεις στο bourdela να την πεις σε κανενα Αρειανο και να γραψεις και κανενα πανο "Σουρωτη 2009" στα παπαρια μου κιολας..... εγω πως τη βλεπω τι μπαλα ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ταγαρακο, καλη η καζουρα, αλλα αν μπεις και καμια ακομα φορα στο site και οχι μονο μετα απο νικες, λεμε και γραφουμε κι αλλα εδω μεσα και τη καζουρα μς κανουμε και τα παντα ολα..........

Αντε με το καθε ταγαρακι που περιμενει μια φορα το χρονο να ξετσουτσουνισει, παρασχοληθηκα κιολας..... αντε στο φιλιππινεζα της αθηνας για παντα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εχει ακουσει κανενας απο το 65 να κανει ενα γηπεδο ολοκληρο ολε?

Συγχωρεσε με κιολας που μιλαω ακομα, αλλα καπου στο 65-70 αρχισε το "οοοοοοοο πουσταραδες, ο μπαμπας σας ειν' ΑΡΕΙΑΝΟΣ, πουτανα η ομαδα και ρουφιανος ο λαος".....

Ειναι εκεινο το παιχνιδι που ο πουστοβατραχος εκανε fair play.......  :headbang: :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Συγχωρεσε με κιολας που μιλαω ακομα, αλλα καπου στο 65-70 αρχισε το "οοοοοοοο πουσταραδες, ο μπαμπας σας ειν' ΑΡΕΙΑΝΟΣ, πουτανα η ομαδα και ρουφιανος ο λαος".....

Ειναι εκεινο το παιχνιδι που ο πουστοβατραχος εκανε fair play.......  :headbang: :headbang:
εβγαλες την πουτσα απο το στομα κ μιλησες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολε εκανες ποτε σε εκινο το λεπτο?ασε τα συνθηματα κ εγω πριν ξεκινησει το παιχνιδι καποτε σου φωναζα για μπαμπαδες κ μαμαδες

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε παπαρα, στο 65-70 ηταν που εγινε το 3-1 και ο σαντος συνεχισε να παιζει αμυνα με ξαφνικες αμυνες και ενω φωναζαμε τα ολε ολε, ο μαλακας ο βατραχος εβγαλε κοκε και σια και το σκορ κολλησε στα 3.......

Απο μπασκετ μη με βαζεις να postαρω, που να πρωτοψαξω....... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom