Επισκέπτης
παντως ρε μαλακα γαιμακανο πρεπει να ειναι μεγαλη ντροπη να εχεις φαει 4αρα απο τον μισητο αντιπαλο και να θες να κυκλοφορησεις σαλονικη και να σου κανουν καζουρα τα παοκια
τελος εισαι θεος γαιμακανος για παντακανω δηλωση ενωπιον ολων:
[size=10pt]ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΑΙΚΟ
ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ[/size]
παντως ρε μποντο πρεπει να ειναι μεγαλη ντροπη να μην μπορειςπαντως ρε μαλακα γαιμακανο πρεπει να ειναι μεγαλη ντροπη να εχεις φαει 4αρα απο τον μισητο αντιπαλο και να θες να κυκλοφορησεις σαλονικη και να σου κανουν καζουρα τα παοκια
μεγαλυτερη ντροπη απο τα τρως 4 απο τον παοκ δεν νομιζω. οσο για το αν κυκλοφορω ανετα και εχω και περαση γουσταρουν τα γκομενακια με τρελαπαντως ρε μποντο πρεπει να ειναι μεγαλη ντροπη να μην μπορεις
να κυκλοφορισεις με την μπλουζα του πανθηρα εκτος πλατειας :- :-
βρε δεν αντιλεγω οτι μπορει να γουσταρουν τα γκομενακιαμεγαλυτερη ντροπη απο τα τρως 4 απο τον παοκ δεν νομιζω. οσο για το αν κυκλοφορω ανετα και εχω και περαση γουσταρουν τα γκομενακια με τρελα
λαθος στα λενε φιλε μου. εδω δεν ειναι σαλονικη οι γαυροι μονο με βαζελους πλακωνονταιεμεις ειμαστε αποδεκτοι και συμπαθεις σε ολουςβρε δεν αντιλεγω οτι μπορει να γουσταρουν τα γκομενακια
αλλα εκει κοντα πεφτει και πολυ σφαλιαρα αν βγεις απο την πειοχη σου
γιατι εχει γαυρους
ετσι μου ειπαν....
αυτο δεν σημαινει κατι και ο γαυρος ειχε να παρει διπλο στην τουμπα 20 χρονια αλλα πρωταθληματα επερνε.εγω διπλο δεν εχω αλλα τα τελευται 30 χρονια ειμαι καλυτερος απο εσενα και σε θεματιτλων αλλα και ευρωπαικα ;)
λαθος στα λενε φιλε μου. εδω δεν ειναι σαλονικη οι γαυροι μονο με βαζελους πλακωνονταιεμεις ειμαστε αποδεκτοι και συμπαθεις σε ολους
ποσα χρονια εχεις να δεις χαρα μπορεις να μου πεις; και μετα κοιταξου στο καθρεφτη και γελα οσο θεςΡε συ bodo τα θελεις και τα λες 'η ετσι να 'χαμε να λεγαμε?????
παντως εσεις ειστε η πιο αχωνευτη ομαδα της ελλαδας εχετε ξεπερασει και το γαυρο. αφου συμμαχησαν στη σαλονικη για να σας ριξουνΦαντασου ποσο μικρος και ασημαντος εισαι ρε πουστη μου, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΕΝ, δεν αντιλεγω, αλλα ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ.......
Και εδω πανω αν πετυχει κανεις κανενα καλαμαριωτη,γρια 'η μακεδονικο..... σιγα μην τον πειραξει..... ειναι συμπαθεις!!!!!!!!!
ποσα χρονια εχεις να δεις χαρα μπορεις να μου πεις; και μετα κοιταξου στο καθρεφτη και γελα οσο θες
τωρα που κανατε κλαρινα δε ναι η ζωη μας ολη, δε με νοιαζει δε γαμεις κλπ. αμα νικουσατε θα μας ζαλιζες τα αρχιδια για κανα μηνα ακομα.
εχει ακουσει κανενας απο το 65 να κανει ενα γηπεδο ολοκληρο ολε?
εβγαλες την πουτσα απο το στομα κ μιλησες?
Συγχωρεσε με κιολας που μιλαω ακομα, αλλα καπου στο 65-70 αρχισε το "οοοοοοοο πουσταραδες, ο μπαμπας σας ειν' ΑΡΕΙΑΝΟΣ, πουτανα η ομαδα και ρουφιανος ο λαος".....
Ειναι εκεινο το παιχνιδι που ο πουστοβατραχος εκανε fair play.......