hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
θα ρεφαρεις στο β γυρο...λαχανοασρμαδες
και σαλατα κηπουρου
δεν ειναι πολυ βαρυ
ειπαμε:
[move]ΣΦΑΓΗ[/move]
3-0 και καβαλησες...
θα ρεφαρεις στο β γυρο...λαχανοασρμαδες
και σαλατα κηπουρου
δεν ειναι πολυ βαρυ
ειπαμε:
[move]ΣΦΑΓΗ[/move]
εσυ κανονισε να νικησεις το σαββατοθα ρεφαρεις στο β γυρο...
3-0 και καβαλησες...
θα ρεφαρεις στο β γυρο...
3-0 και καβαλησες...
στα διχτυα θα μπει ο νεμεθ!!!!εσυ κανονισε να νικησεις το σαββατο
οκ;
ωχχχχχχχχ καταλαβαστα διχτυα θα μπει ο νεμεθ!!!!
[size=5pt](αν παιξει)[/size]
2-0 ειναι το ματς..ωχχχχχχχχ καταλαβα
βραστα...
κλαψε γαιμακανο αλλα η πουτσα ειναι μεγαλη
[move] ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ
ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ[/move]
κλαψε γαιμακανο αλλα η πουτσα ειναι μεγαλη
εγω ρε γαιμακανο παντα βγαινω ακομα και οταν χανω. εσεις ξαφανιζεστε οταν χανετε. αλλωστε το χαριλαου δεν ειναι και αλωβητη εδρα μεχρι και μακαρος πηρε ανετο χ γιαυτο κρατα και καμια πισινη γιατι σε βλεπω να ξαφανιζεσαι για πολυ καιροΞετσουτσουνιζεις εσυ και σε βλεπω να εισαι την αλλη εβδομαδα κρυμμενος, κατα την προσφιλη τακτικη των φιλων σου, των φιλοξενουμενων μας..........
ρε μαλακα εχεις παθει παρακρουση με εμεναεγω ρε γαιμακανο παντα βγαινω ακομα και οταν χανω. εσεις ξαφανιζεστε οταν χανετε. αλλωστε το χαριλαου δεν ειναι και αλωβητη εδρα μεχρι και μακαρος πηρε ανετο χ γιαυτο κρατα και καμια πισινη γιατι σε βλεπω να ξαφανιζεσαι για πολυ καιρο
εγω ρε γαιμακανο παντα βγαινω ακομα και οταν χανω. εσεις ξαφανιζεστε οταν χανετε. αλλωστε το χαριλαου δεν ειναι και αλωβητη εδρα μεχρι και μακαρος πηρε ανετο χ γιαυτο κρατα και καμια πισινη γιατι σε βλεπω να ξαφανιζεσαι για πολυ καιρο
θα γινω ο εφιαλτης σου μεχρι να τελειωσει η σαιζονρε μαλακα εχεις παθει παρακρουση με εμενα
σε ολες τις παραθεσεις βλεπεις το αβαταρ μου;;;;
αχψαχααχαχαχαααχαχαχααχαχ
ασε ρε κλαψουμουνακο εσενα ολα τα αλλα σου φταινε εκτος απο την ομαδα σου και την 4αρα ποι εισεπραξες. για θυμησε μου μια επιτυχια σου κατακτηση τιτλου τα τελευταια 30 χρονιαΕλαα αλεκοοοοοο, maximos speaking.....
Μας βλεπεις εξαφανισμενους σημερα και χθες?????? Αλλοι τα κανουν ΚΑΙ αυτα........
Αν μας πρηζεις τα ουμπαλα παντως ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ να παρεις το χ, τι να σε πω τωρα....... αλλα αν τυχον εχεις βλεψεις (σοβαρα τωρα) ακομα και για διπλο..... please θυμησε μου το τελευταιο σου διπλο στο Χαριλαου.....
αυτο δεν σημαινει κατι και ο γαυρος ειχε να παρει διπλο στην τουμπα 20 χρονια αλλα πρωταθληματα επερνε.εγω διπλο δεν εχω αλλα τα τελευται 30 χρονια ειμαι καλυτερος απο εσενα και σε θεματιτλων αλλα και ευρωπαικα ;)παντως μποντε
κακα τα ψεματα εχεις να παρεις διπλο στο χαριλαου 120 χρονια
κανω δηλωση ενωπιον ολων:αυτο δεν σημαινει κατι και ο γαυρος ειχε να παρει διπλο στην τουμπα 20 χρονια αλλα πρωταθληματα επερνε.εγω διπλο δεν εχω αλλα τα τελευται 30 χρονια ειμαι καλυτερος απο εσενα και σε θεματιτλων αλλα και ευρωπαικα ;)