Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε παπαρα, στο 65-70 ηταν που εγινε το 3-1 και ο σαντος συνεχισε να παιζει αμυνα με ξαφνικες αμυνες και ενω φωναζαμε τα ολε ολε, ο μαλακας ο βατραχος εβγαλε κοκε και σια και το σκορ κολλησε στα 3.......

Απο μπασκετ μη με βαζεις να postαρω, που να πρωτοψαξω....... :2funny: :2funny: :2funny:
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Σπορε του Γκαλη..... αυτα αλλου..... αν εσενα ειναι η ζωη σου να μπεις στο bourdela να την πεις σε κανενα Αρειανο και να γραψεις και κανενα πανο "Σουρωτη 2009" στα παπαρια μου κιολας..... εγω πως τη βλεπω τι μπαλα ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ταγαρακο, καλη η καζουρα, αλλα αν μπεις και καμια ακομα φορα στο site και οχι μονο μετα απο νικες, λεμε και γραφουμε κι αλλα εδω μεσα και τη καζουρα μς κανουμε και τα παντα ολα..........

Αντε με το καθε ταγαρακι που περιμενει μια φορα το χρονο να ξετσουτσουνισει, παρασχοληθηκα κιολας..... αντε στο φιλιππινεζα της αθηνας για παντα
φιλε οταν σε ενα σιτε για μπουρδελο το 99% των ποστ σου ειναι για τον παπαρη αυτα που λες ειναι λιγο πολυ κωλοτουμπες. νταβατζηλικια στο καθε ποτε μπαινω και καθε ποτε ποσταρω δε θα μου κανει κανεις και ειδικα εσυ. τωρα ρουφα την ασπρομαυρη ψωλη , κανε τουμπεκι και μην ξεχασεις οταν χασουμε απο αλλη ομαδα (γτ απο σας λιγο δυσκολο) να ρθεις στο τοπικ του ΠΑΟΚ και να μας τα ερεθισεις.

και επειδη ειμαστε στο thread του σκουληκιου και δε μαρεσει να μαι off topic ωριστε οι αποκλειστικες δηλωσεις του κοντη

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το μπουλο επρεπε να παρουν αρκετοι παικτες το καλοκαιρι, ποιος ειναι τεχνικος διευθυντης. Η αμυνα ειναι για τον πεο, διώξανε και τον Γιαχιτσ. Γιατι ρε οι παικτες του Αρη οταν φεύγουν είναι παντα δυσαρεστημένοι απο την ομάδα???

Επισκέπτης
Εμενα bodaκο, ειναι χαρα η Κυριακη να παω στο γηπεδο, να παρω την καφεδαρα μου, να παω να χαζεψω την κερκιδαρα μου, η μπαντα να παιζει σε ρυθμο παρτυ, αν μας κανει και τα γουστα και η ομαδα και ΔΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ακομα καλυτερα, αν οχι, δε γαμεις, εχουμε και ζωη, αυτο ειναι μερος της διασκεδασης μας, δεν ειναι η ΖΩΗ ΜΑΣ ολη..........Ουτε που ειμαι κανενα ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ που νομιζω οτι θα παρω ποτε πρωταθλημα, οτι ειμαι γροθια στο κατεστημενο, οτι μου κλεβουν πρωταθληματα και κυπελα και αλλες τετοιες μπουρδες...... Αν αξιζω ποτε ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ, θα το παρω..... αλλα ΤΟ ΞΕΡΩ οτι δεν προκειται να γινει ποτε.... ειναι πολα τα λεφτα bodo.......

Συστηθηκαμε τωρα??
τοτε σταματα να μας λες οτι εισαι μεγαλη ομαδα. μια ομαδα της γειτονιας εισαι οπως και εγω. η διαφορα μας ειναι οτι εγω σηκωσα κυπελλο σπαζοντας το κατεστημενο με το βαζελο σε χρονια που ο βαζελος δεν επερνε πρωταθλημα.οπως και με την αεκ που ειχε παρει πρωταθλημα ανατρεποντας το σκορ. θυμησου μονο τη παιχταραδες παιζαν μπαγιεβιτς μαυρος νικολουδης κολλοσοι. και ομως το σηκωσα και δεν μου το χαρισε κανενας. οπως και εφτασα και τελικο αλλες δυο ασχετα αν το εχασα.τωρα αν εσυ το οτι δεν μπορεις να δεις διακριση σου φταιει το κατεστημενο οι πελατειακες σχεσεις  ε τοτε κατσε στην κακομοιρια σου. οσο για τον αν με εχουν σφαξει' ναι φιλε μου και πολλες φορες οπως και θα συνεχισουν να το κανουν οπως το κανουν τοσα χρονια αυτη ειναι η μοιρα των ομαδω εκτος ποκ εδω και δεκαετιες αν δεν το εχεις καταλαβει αλλα στα αρχιδια μου εγω γουσταρω την πανιωναρα και ετσι.αυτα!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πού είναι ο αμπρέου ο παικταράς?πού είναι η μέγα παικτούρα ο γκρατσιάν?εμάς θα μας πάρετε βαθμό την τελευταία αγωνιστική στο βικελάδα στέντιουμ?από πού είναι η αδερφή της γιαγιάς του ούρι γκέλλερ? :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εμενα bodaκο, ειναι χαρα η Κυριακη να παω στο γηπεδο, να παρω την καφεδαρα μου, να παω να χαζεψω την κερκιδαρα μου, η μπαντα να παιζει σε ρυθμο παρτυ, αν μας κανει και τα γουστα και η ομαδα και ΔΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ακομα καλυτερα, αν οχι, δε γαμεις, εχουμε και ζωη, αυτο ειναι μερος της διασκεδασης μας, δεν ειναι η ΖΩΗ ΜΑΣ ολη..........Ουτε που ειμαι κανενα ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ που νομιζω οτι θα παρω ποτε πρωταθλημα, οτι ειμαι γροθια στο κατεστημενο, οτι μου κλεβουν πρωταθληματα και κυπελα και αλλες τετοιες μπουρδες...... [glow=red,2,300]Αν αξιζω ποτε ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ, θα το παρω.....[/glow] αλλα ΤΟ ΞΕΡΩ οτι δεν προκειται να γινει ποτε.... ειναι πολα τα λεφτα bodo.......

Συστηθηκαμε τωρα??
τοτε σταματα να μας λες οτι εισαι μεγαλη ομαδα. μια ομαδα της γειτονιας εισαι οπως και εγω. η διαφορα μας ειναι οτι εγω σηκωσα κυπελλο σπαζοντας το κατεστημενο με το βαζελο σε χρονια που ο βαζελος δεν επερνε πρωταθλημα.οπως και με την αεκ που ειχε παρει πρωταθλημα ανατρεποντας το σκορ. θυμησου μονο τη παιχταραδες παιζαν μπαγιεβιτς μαυρος νικολουδης κολλοσοι. και ομως το σηκωσα και δεν μου το χαρισε κανενας. οπως και εφτασα και τελικο αλλες δυο ασχετα αν το εχασα.τωρα αν εσυ το οτι δεν μπορεις να δεις διακριση σου φταιει το κατεστημενο οι πελατειακες σχεσεις  ε τοτε κατσε στην κακομοιρια σου. οσο για τον αν με εχουν σφαξει' ναι φιλε μου και πολλες φορες οπως και θα συνεχισουν να το κανουν οπως το κανουν τοσα χρονια αυτη ειναι η μοιρα των ομαδω εκτος ποκ εδω και δεκαετιες αν δεν το εχεις καταλαβει αλλα στα αρχιδια μου εγω γουσταρω την πανιωναρα και ετσι.αυτα!!!

Τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου, αλλα δεν πειραζει, το ιδιο περιπου λεμε, αλλα εσυ εχεις και λιγη μπαοκιλα στο πετσι σου, "οτι πηρα το πηρα με το σπαθι μου και οτι εχασα μου το.... εκλεψαν" :jerking:

Για ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, αστο, το 'χασες λιγακι στην πορεια ......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
φιλε οταν σε ενα σιτε για μπουρδελο το 99% των ποστ σου ειναι για τον παπαρη αυτα που λες ειναι λιγο πολυ κωλοτουμπες. νταβατζηλικια στο καθε ποτε μπαινω και καθε ποτε ποσταρω δε θα μου κανει κανεις και ειδικα εσυ. τωρα ρουφα την ασπρομαυρη ψωλη , κανε τουμπεκι και μην ξεχασεις οταν χασουμε απο αλλη ομαδα (γτ απο σας λιγο δυσκολο) να ρθεις στο τοπικ του ΠΑΟΚ και να μας τα ερεθισεις.

και επειδη ειμαστε στο thread του σκουληκιου και δε μαρεσει να μαι off topic ωριστε οι αποκλειστικες δηλωσεις του κοντη

Επειδη εκτος απ ολα τα αλλα, εισαι και σπορος, υποδειξεις αλλου, αν δε γουσταρεις τον πουλο..... σε οποιο σαιτ θελουμε γραφουμε, οτι θελουμε γραφουμε, εισαι πολυ σπορος για να μας πεις εσυ...... οταν θα ξαναπαιξεις με τον ΘΕΟ, ξαναεμφανισου, τωρα αμε για αλλου, το στοχο και για φετος τον πετυχες, σολντ νταουν με τον γαυρο και νικη με τον ΘΕΟ, του χρονου παλι, μπασκετ-μπαλα οι στοχοι σας τελειωσαν ΠΑΛΙ για φετος.......

Αντε στο ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ για παντα, να κανεις το αυγο σου και να το ρουφηξεις!!!!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Άρη και τον Φλάβιο Ντε Σοούζα. Μια είδηση που σίγουρα θα ξαφνιάσει πολλούς στο άκουσμα της, ωστόσο είναι γεγονός. Ο λόγος του «διαζυγίου» σύμφωνα με πληροφορίες έχει να κάνει με την αποχώρηση του Μαζίνιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ένιωθε ασφάλεια με την παρουσία του συμπατριώτη του στο πάγκο, θεωρώντας ότι με αυτόν προπονητή θα αγωνίζεται βασικός. Από την στιγμή που ο 43χρονος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν και χωρίς να προλάβει να «ζήσει» τον Κούπερ, ο Φλάβιο ενοχλήθηκε, πιστεύοντας ότι δεν θα έχει την εμπιστοσύνη που είχε επί ημερών Μαζίνιο. Αυτή του την δυσαρέσκεια την εξέφρασε και στην διοίκηση, η οποία από την πλευρά της ενημέρωσε όπως όφειλε τον Αργεντινό τεχνικό. Η απάντηση του Κούπερ ήταν η αυτονόητη. Όποιος δεν θέλει να λειτουργήσει με τους κανόνες τις ομάδας μπορεί να φύγει. Άλλωστε βασική αρχή του 54χρονου τεχνικού είναι ότι κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο για να παίζει βασικός. Αυτοί που αξίζουν, αυτοί θα παίζουν και αυτό το έχει αποδείξει ο Κούπερ στις προηγούμενες ομάδες που δούλεψε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τελος ο φλαβιο......αντε να σας δω ποσοι ακομα θα φυγουν.θα δειξει τη γυμνια σας ρε αρειανα ο κουπερ

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
διωξε τους λοιποψυχους κουπερ
και φερε τις παικταρες σου απο την βαλενθια

Επισκέπτης
Υπέγραψε προσύμφωνο ο Μεντιέτα κοντά σε συμφωνία ο Κίλι Γκονζάλες!!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Επειδη εκτος απ ολα τα αλλα, εισαι και σπορος, υποδειξεις αλλου, αν δε γουσταρεις τον πουλο..... σε οποιο σαιτ θελουμε γραφουμε, οτι θελουμε γραφουμε, εισαι πολυ σπορος για να μας πεις εσυ...... οταν θα ξαναπαιξεις με τον ΘΕΟ, ξαναεμφανισου, τωρα αμε για αλλου, το στοχο και για φετος τον πετυχες, σολντ νταουν με τον γαυρο και νικη με τον ΘΕΟ, του χρονου παλι, μπασκετ-μπαλα οι στοχοι σας τελειωσαν ΠΑΛΙ για φετος.......

Αντε στο ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ για παντα, να κανεις το αυγο σου και να το ρουφηξεις!!!!!!!!!
καλα μιλας εσυ για στοχους ρε βλακακο? αχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ που ζειτε για δυο παιχνιδια με μας ολη τη χρονια? χαχαχαχαχαχαχαχα

για τις αλλες πιπες σου δε θα κατσω να απαντησω γιατι μαλλον δε καταλαβες τι εγραψα.

[/URL]

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Το βίντεο με τον Σταυρο που πουλάει τρέλλα στην μοδίστρα και λέει στον Καλόπουλο "μη μακουμπάς"

Λαμπριάκο λένε τον μπαμπά σας...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Το βίντεο με τον Σταυρο που πουλάει τρέλλα στην μοδίστρα και λέει στον Καλόπουλο "μη μακουμπάς"

Λαμπριάκο λένε τον μπαμπά σας...
Respect στον γιγαντα Σταυρο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σαν τους κλειδαραδες καταντησατε... 4444444444444444

Stories