Η στεναχώρια μου κρατάει μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Από Δευτέρα έρχονται άλλες "πούτσες" που πονάνε πιο πολύρε μαλακα ξυπνα.....χαβαλε σε κανω....λες κ πρωτη φορα μιλαμε η λες κ δεν σου εχω πει χειροτερα η εσυ το ιδιο.καλα λεω οτι σε πειραξε η πουτσα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
βλαμενε σκουληξ δεν μου απαντησες η προπονηταρα τα τελευται 4 χρονια ποιες ειναι οι επιτυχιες του; οσο για τους τελικους που εχασε ο λουζερ με αυτη την ομαδα της βαλενθια ο αλεφαντος μια στις δυο θα το ειχε σηκωσει!!!!!!!!!!ξυπνα σκουληκακο πουθενα δεν τον περνανε και σας τον φορτωσαν. προσεχε γιατι γλωσσα εβγαζες με τα παοκια και πουτσα στο κωλαρακι μεγαλη εφαγες. κυριακη κοντη γιορτη βαστα και μια πισινη γιατι αν χασεις η σουφριτσα σου θα γινει μεγαλη!!!!!αντε και καλοχωνευτα και κοιτα τη βαθμολογια ανυπαρκτε ομαδα της σφαλιαριας . αληθεια τα τελευταια δεκα χρονια ποσεδς φορες εχεις δει τα ευρωπαικα συνοραCHAMPIONS LEAGUE βλακα!!!!!!
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δε δεχόμεθα να μας συσχετίζεις με τον (πουστ)Άρη.γνωρίζω καλά ότι όλα τα σκουλήκια είναι κρυφογάβροι...
Ολυμπιακός και Αιγάλεω είπαμε.
εισαι με μια πουτσα στον κωλο δηλαδη εσυ ε?δεν εχεις αναγκη,μαθημενα τα βουνα στα χιονιαΗ στεναχώρια μου κρατάει μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Από Δευτέρα έρχονται άλλες "πούτσες" που πονάνε πιο πολύ
Χαίρομαι που όλα σου έρχονται εύκολα. Είσαι μόνος ακόμα γι'αυτόεισαι με μια πουτσα στον κωλο δηλαδη εσυ ε?δεν εχεις αναγκη,μαθημενα τα βουνα στα χιονια
φιλε σημερα ειναι η αληθεια οτι ειχα κατι πολυ ευχαριστο κ δεν μιλαω για το ματς το χθεσινο,απλα ειχα ενα τυχερο στη δουλεια,οχι γκομενα,θεμα δουλειας.λες να ηταν το χθεσινο καλο σημαδι?Χαίρομαι που όλα σου έρχονται εύκολα. Είσαι μόνος ακόμα γι'αυτό
Πάντα τέτοιαφιλε σημερα ειναι η αληθεια οτι ειχα κατι πολυ ευχαριστο κ δεν μιλαω για το ματς το χθεσινο,απλα ειχα ενα τυχερο στη δουλεια,οχι γκομενα,θεμα δουλειας.λες να ηταν το χθεσινο καλο σημαδι?
Για τη δουλειά λέω ε!
να σαι καλα επισης....οσο για το αλλο,αντε κ του χρονουΠάντα τέτοια
Για τη δουλειά λέω ε!
Εχει και β γυρο ρεεεεεεεεεενα σαι καλα επισης....οσο για το αλλο,αντε κ του χρονου
αυτο που σε καιει ομως ειναι να αλωσεις την ΤΟΥΜΠΑ.....θες κ δευτερη πουτσα στο β γυρο?Εχει και β γυρο ρεεεεεεεεεε
Όντως μετά την 4αρα δεν πρεπει να έκανα άλλη νικη εκει αν θυμάμαι καλάαυτο που σε καιει ομως ειναι να αλωσεις την ΤΟΥΜΠΑ.....θες κ δευτερη πουτσα στο β γυρο?
δεν εχεις κανει.....αντε καλο μεσημερι.παω να την πεσω σημερα που μπορωΌντως μετά την 4αρα δεν πρεπει να έκανα άλλη νικη εκει αν θυμάμαι καλά
Ρε α στα διάλα καλό απόγευμαδεν εχεις κανει.....αντε καλο μεσημερι.παω να την πεσω σημερα που μπορω
τι καλος?Ρε α στα διάλα καλό απόγευμα
οπως παντα.....θα στην κοψω τη γλωσσιτσα σου που μιλας ετσι στο γαμια σου
ξερω τι θα πεις γι αυτο κ σε προλαβαινω,δεν σε γαμω με τον κωλο
Ξέρω ξέρω, με το στόμα. Εξ'άλλου εγώ δεν γαμάω πούστηδεςτι καλος?
οπως παντα.....θα στην κοψω τη γλωσσιτσα σου που μιλας ετσι στο γαμια σου
ξερω τι θα πεις γι αυτο κ σε προλαβαινω,δεν σε γαμω με τον κωλο
Ξέρω ξέρω, με το στόμα. Εξ'άλλου εγώ δεν γαμάω πούστηδες
Αντε καλο απογεμααααααααααααααααα
επισης φιλοςΑντε καλο απογεμααααααααααααααααα
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
λαχανοασρμαδεςΣΦΑΓΗ
ρε γαμαικανο τι ειχες φαει το μεσημερι της μερας που'δες τ'ονειρο????
και σαλατα κηπουρου
δεν ειναι πολυ βαρυ
ειπαμε:
[move]ΣΦΑΓΗ[/move]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις