Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε μαλακα ξυπνα.....χαβαλε σε κανω....λες κ πρωτη φορα μιλαμε η λες κ δεν σου εχω πει χειροτερα η εσυ το ιδιο.καλα λεω οτι σε πειραξε η πουτσα
Η στεναχώρια μου κρατάει μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Από Δευτέρα έρχονται άλλες "πούτσες" που πονάνε πιο πολύ  :grin:

Επισκέπτης
CHAMPIONS LEAGUE βλακα!!!!!!
βλαμενε σκουληξ δεν μου απαντησες η προπονηταρα τα τελευται 4 χρονια ποιες ειναι οι επιτυχιες του; οσο για τους τελικους που εχασε ο λουζερ με αυτη την ομαδα της βαλενθια ο αλεφαντος μια στις δυο θα το ειχε σηκωσει!!!!!!!!!!ξυπνα σκουληκακο πουθενα δεν τον περνανε και σας τον φορτωσαν. προσεχε γιατι γλωσσα εβγαζες με τα παοκια και πουτσα στο κωλαρακι μεγαλη εφαγες. κυριακη κοντη γιορτη βαστα και μια πισινη γιατι αν χασεις η σουφριτσα σου θα γινει μεγαλη!!!!!αντε και καλοχωνευτα και κοιτα τη βαθμολογια ανυπαρκτε ομαδα της σφαλιαριας . αληθεια τα τελευταια δεκα χρονια ποσεδς φορες εχεις δει τα ευρωπαικα συνορα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Η στεναχώρια μου κρατάει μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Από Δευτέρα έρχονται άλλες "πούτσες" που πονάνε πιο πολύ  :grin:
εισαι με μια πουτσα στον κωλο δηλαδη εσυ  ε?δεν εχεις αναγκη,μαθημενα τα βουνα στα χιονια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Χαίρομαι που όλα σου έρχονται εύκολα. Είσαι μόνος ακόμα γι'αυτό
φιλε σημερα ειναι η αληθεια οτι ειχα κατι πολυ ευχαριστο κ δεν μιλαω για το ματς το χθεσινο,απλα ειχα ενα τυχερο στη δουλεια,οχι γκομενα,θεμα δουλειας.λες να ηταν το χθεσινο καλο σημαδι?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φιλε σημερα ειναι η αληθεια οτι ειχα κατι πολυ ευχαριστο κ δεν μιλαω για το ματς το χθεσινο,απλα ειχα ενα τυχερο στη δουλεια,οχι γκομενα,θεμα δουλειας.λες να ηταν το χθεσινο καλο σημαδι?
Πάντα τέτοια  :rockon:
Για τη δουλειά λέω ε!  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε α στα διάλα καλό απόγευμα  :2funny:
τι καλος?
οπως παντα.....θα στην κοψω τη γλωσσιτσα σου που μιλας ετσι στο γαμια σου
ξερω τι θα πεις γι αυτο κ σε προλαβαινω,δεν σε γαμω με τον κωλο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι καλος?
οπως παντα.....θα στην κοψω τη γλωσσιτσα σου που μιλας ετσι στο γαμια σου
ξερω τι θα πεις γι αυτο κ σε προλαβαινω,δεν σε γαμω με τον κωλο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ξέρω ξέρω, με το στόμα. Εξ'άλλου εγώ δεν γαμάω πούστηδες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΣΦΑΓΗ
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε γαμαικανο τι ειχες φαει το μεσημερι της μερας που'δες τ'ονειρο???? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom