Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
η προταση που ειναι ρε μαλακα?διαβασε πριν τι ειπαμε για την προταση του βρυζα κ την ανταλλαγη των 4000
ελα τωρα με τα βρυζιστικα και τα ζαγοραιικα
αυτα δεν γινονται
εχουμε πολλα διαρκειας στην 1
πολλα περισοτερα παο οτι εσεις στην 8
κοφτε τις φτηνες δικαιολογιες περι δεν εχουμε καλη ορατοτητα
(μια χαρα φαινεται απο κει)
αλλα επειδη μας εχετε ζαλισει τα ουμπαλα
στο καυτατζογλειο και μισα μισα
αντε να δω τι δικαιολογια θα προβαλετε παλι :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ελα τωρα με τα βρυζιστικα και τα ζαγοραιικα
αυτα δεν γινονται
εχουμε πολλα διαρκειας στην 1
πολλα περισοτερα παο οτι εσεις στην 8
κοφτε τις φτηνες δικαιολογιες περι δεν εχουμε καλη ορατοτητα
(μια χαρα φαινεται απο κει)
αλλα επειδη μας εχετε ζαλισει τα ουμπαλα
στο καυτατζογλειο και μισα μισα
αντε να δω τι δικαιολογια θα προβαλετε παλι :headbang:
πως φαινεται πως ακους εκπομπες του σουπερ 3.σιγα μην παω κ στο οακα για να παιξω με τον αρουλη.αυτα δινω σε οποιον αρεσει.εσυ τι εχεις να πεις για την καταληψη της θυρας 3 απο παοκια?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πως φαινεται πως ακους εκπομπες του σουπερ 3.σιγα μην παω κ στο οακα για να παιξω με τον αρουλη.αυτα δινω σε οποιον αρεσει.εσυ τι εχεις να πεις για την καταληψη της θυρας 3 απο παοκια?
την καταλαβατε απο τα γυναικοπαιδα και τα παπουδελια
μαλιστα....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
βρε μηπως φοβαστε...
γιατι τελευταια φορα που ηρθαμε
2-2 εληξε με ζεμπεκιες του τερματζη σας
επι χατζαρα
οποτε πονηρα σκεφτονται τα παοκια
''αν ερθουν με κουπερατο''
θα φαμε 3
μες το νερο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βρε μηπως φοβαστε...
γιατι τελευταια φορα που ηρθαμε
2-2 εληξε με ζεμπεκιες του τερματζη σας
επι χατζαρα
οποτε πονηρα σκεφτονται τα παοκια
''αν ερθουν με κουπερατο''
θα φαμε 3
μες το νερο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παλι ονειρα εβλεπες?

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλη η προταση να γινονται τα ματς στο καυτανζογλειο...αλλα τι φταιει το γηπεδο? :2funny:...τι φταιει η πολη?οι οπαδοι σε αυτη τη περιπτωση θα ναι σα να πηγαινουν στο πολεμο...12+12 χιλιαδες να ειναι ...θα γινει της πουτανας στη πολη...πριν και μετα το ματς...συνεπως εξωπραγματικο ειναι αν και εχει μια λογικη για να βλεπουν και τα 2 ματς ολοι οι οπαδοι...εκτος αυτου...εχουν γηπεδο και οι 2....αν και το ενα ειναι τα 2/3 του αλλου....και οταν εχεισ δικο σου γηπεδο ,ποιος ο λογος να πας σε αλλο...το καλυτερο θα ταν να δωσουν 2000 χιλιαδες στο παοκ και 3 στον ΑΡΗ  στον επαναληπτικο ...αναλογικα με το γηπεδο ...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
χεσε την λιβερπουλ,πολυ λουζερ ομαδα
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ για παντα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Η ουσια του θεματος ειναι οτι ετσι οπως τα εχουν καταφερει τα χαιδεμενα καλοπαιδα της πολης, με υπουλα ντου απο τα πανεπιστημια, ντου στα ΚΛΕΙΣΤΑ μαγαζια της Παπαναστασιου, ντου στα γυναικοπαιδα με μαχαιρωματα, ντου σε συνδεσμους.... και ΦΥΣΙΚΑ προκαλεσαν και την αντιδραση των δικων μας καλοπαιδων... γιατι η ΔΡΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ....... παιχνιδι Αρης-μπαοκ και μπαοκ-Αρης με ανταλλαγη εισητηριων ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ουτε στο ταβλι και θα κανουμε καιρο να ξαναδουμε........

Το ξερει ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ αυτο το πραγμα, το ξερουν οι διοικουντες, το ξερουν οι δημοσιογραφοι, το ξερουν οι οπαδοι..... ολοι το ξερουν.... φτηνες δικαιολογιες και προσπαθεια για επικοινωνιακα παιχνιδια ειναι για λαικη καταναλωση..... ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ!! Ο τζιτζις και παλιοτερα ο λιλης το ηξεραν αυτο, αλλα τους εκατσαν τα πρωτα παιχνιδια στο τσαντηρι και εψαχναν ΗΛΙΘΙΕΣ δικαιολογιες για να προβαλουν επικοινωνιακα οτι "ναι μεν.... αλλα"..... τα ιδια και στο μπασκετ.... η δε διοικησεις του Αρη, επικοινωνιακα ζητουν τα εισητηρια, γνωριζοντας οτι οι αλλοι δεν προκειται να δωσουν......

Αν 1 στο 1000000 ηθελε ο τζιτζις να δωσει εισητηρια, λυση υπαρχει, απλη και ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΜΗ...... 1350 εισητηριακια, οπως εδωσε και στο γιαννενο, μια κερκιδα κλεισιμο και ολα καλα, στο Βικελιδης 1100 εισητηριακια (αναλογικα) στη θυρα 4, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΔΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, χωρις να παραπονεθουν, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, κοβουμε και 'μεις λιγο κοσμο για κενα ασφαλειας και ουτε γατα ουτε ζημια!! Ολα τα αλλα ειναι ΠΙΠΕΣ, ντεμεκ μαγκια, θα μας δωσετε οσα εισητηρια θελουμε, θα κλεισετε ολη την ενα, τη μιση 2, τη μιση 9, ολη την 5 και θα μεινουμε στο Βικελιδης 10000 κοσμος, ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ?????

Αλλα πως θα πουλησει, με το νου του, ψευτομαγκια σε εσας, "ειδατε τι τους εκανα, μαγκια" 'η θα μας δωσουν οτι θελουμε 'η δεν παμε...... :jerking: :jerking: :jerking: μεγαλη μαγκια ρε ΠΡΟΒΑΤΑ.... πιτσα μπυρα καναπε λοιπον και οπαδοι του κωλου.......

Τι ειπε ο μοδιστρος απο την ισπανια? Ενα παιχνιδι σαν ολα τα αλλα??? ΟΚ, συμφωνω, περιμενω να σας δω, οπως με το γιαννενο, 17-18 χιλιαρικα να ειστε μεσα, "ελα μωρε, με τον αρουλη παιζετε" σιγα το παιχνιδι...... μη δω κανενα sold out.... καμια φανατικλα... τιποτα σαμπανιες.... σα το μπασκετ.... ενα sold out το χρονο στο ΚΡΑΤΙΚΟ και αυτο με τον "αρουλη" ρε ταουκια?????????

Για την καταληψη της θυρας 3 μαλλον δεν τα ξερετε καλα 'η ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.... στα πλαισια της προπαγανδας που σας εχουν σπουδασει χρονια τωρα.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οσο για τον Αμπρεου φιλοι Αρειανοι και μη......

Για ριξτε μια ματια, ειδικα στο 0:55 πως ακριβως βαζει το γκολ ο .... "αμπαλος".....

Μην τρελαινεστε και μαθετε και κατι απο τους διπλα....... αυτους που μας βαζουν στη μπριζα..... αυτοι ΔΕΝ ΚΡΑΖΟΥΝ τους παικτες ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ....... τα χειροτερα παλτα να ειναι..... ο παπαρογλου αν γινει dvd με αυτα που εχει χασει και μετα τον παπα της προσδοκιας που ακομα τρωνε...... θα λιωναμε στο γελιο.... και αυτοι εκει, τον στηριζουν,τον πιστευουν, κανουν μοκο........ οι δικοι μας μονο, κραζουν παικτες που ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, με το απαραιτητο τσιγκλισμα απο τους καλοθελητες.... και συνεχιζουν και τρωνε την καζουρα......

Εκτος αν καποιος αισθανεται ομορφα να ικανοποιει το εγω του, πουλωντας την εξυπναδα του......

Επισης.....
(Οφσαιντ ΔΕΝ υπαρχει κυριοι καλοθελητες, στην ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΦΤΙ ειναι στην [glow=red,2,300]ιδια ευθεια [/glow]με τον τερματοφυλακα και υπαρχει και ο αμυντικος στο δοκαρι)

5 γκολ μεχρι στιγμης, γκολ βαθμων και προκρισης, αλλα και γκολ που κανουν την αντιπαλη ομαδα να φοβαται ΚΑΘΕ στημενη φαση, αν γινει καλη η σεντρα αλλο θεμα αυτο, δεν ειναι και ασχημα...... εκτος αν θελαμε καμια 20αρια γκολ μεχρι στιγμης... και γω μαζι σας τοτε....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
γιατι δεν δεχτηκε ο Αρης να ερθουν φιλαθλοι σας στην Τουμπα;
4 θα διναμε 4 θα περναμε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
γιατι δεν δεχτηκε ο Αρης να ερθουν φιλαθλοι σας στην Τουμπα;
4 θα διναμε 4 θα περναμε

Γιατι αν ερθουμε 4000 στην τουμπα, κοβετε 5-5μιση χιλιαδες καρεκλακια και ολα οκ, στο Βικελιδης ομως, πρεπει να κοψουμε τη μιση 2, τη μιση 9, την πεντε και να απομεινουν 10-12 χιλιαδες για εμας...... σου φαινεται δικαιο αυτο???? Μυαλο θελει????

Επισκέπτης
Οσο για τον Αμπρεου φιλοι Αρειανοι και μη......

5 γκολ μεχρι στιγμης, γκολ βαθμων και προκρισης, αλλα και γκολ που κανουν την αντιπαλη ομαδα να φοβαται ΚΑΘΕ στημενη φαση, αν γινει καλη η σεντρα αλλο θεμα αυτο, δεν ειναι και ασχημα...... εκτος αν θελαμε καμια 20αρια γκολ μεχρι στιγμης... και γω μαζι σας τοτε....

Σύμφωνοι.
Μόνο που τον Αμπρέου δεν τον έφερα για τον Ασπρόπυργο αλλά για να βάλει αυτά που δε μπορούν άλλοι,κι όχι να χάνει αυτά που δε χάνει το 6χρονο βαφτιστήρι μου(που είναι παοκτσάκι :headbang:)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Σύμφωνοι.
Μόνο που τον Αμπρέου δεν τον έφερα για τον Ασπρόπυργο αλλά για να βάλει αυτά που δε μπορούν άλλοι,κι όχι να χάνει αυτά που δε χάνει το 6χρονο βαφτιστήρι μου(που είναι παοκτσάκι :headbang:)

Δε διαφωνουμε για αυτο, εχω και γω περισσοτερες απαιτησεις απο εναν παικτη με τετοιο βιογραφικο και τετοιο κασε, οπως γενικοτερα και απο αλλους, συνολικα απο ολη την ομαδα, αλλα το να κραζουμε απο την αλλη με βρισκει αντιθετο, κραζουν οι διπλανοι-παραδιπλανοι και βαλε που στο κατω κατω, οχι απλα δεν τους καιγεται καρφι, ισα ισα θελουν το κακο σου ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, να κραζουμε και εμεις και να τους δινουμε το δικαιωμα να σπανε πλακα με την παρτη μας????? Και ναι, για Ντελορτε-Βλονταρτσικ, αφου εφυγαν και δεν ακουμπησαν, ισως να κραξω και γω, αλλα για παικτη που ειναι ακομα στην ομαδα και εχει προσφερει, εστω και λιγοτερα απο τις προσδοκιες, εγω προσωπικα δυσκολευομαι να κραξω..... αυτο ειναι το point μου!!  ;)

Επισκέπτης
Δε διαφωνουμε για αυτο, εχω και γω περισσοτερες απαιτησεις απο εναν παικτη με τετοιο βιογραφικο και τετοιο κασε, οπως γενικοτερα και απο αλλους, συνολικα απο ολη την ομαδα, αλλα το να κραζουμε απο την αλλη με βρισκει αντιθετο, κραζουν οι διπλανοι-παραδιπλανοι και βαλε που στο κατω κατω, οχι απλα δεν τους καιγεται καρφι, ισα ισα θελουν το κακο σου ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, να κραζουμε και εμεις και να τους δινουμε το δικαιωμα να σπανε πλακα με την παρτη μας????? Και ναι, για Ντελορτε-Βλονταρτσικ, αφου εφυγαν και δεν ακουμπησαν, ισως να κραξω και γω, αλλα για παικτη που ειναι ακομα στην ομαδα και εχει προσφερει, εστω και λιγοτερα απο τις προσδοκιες, εγω προσωπικα δυσκολευομαι να κραξω..... αυτο ειναι το point μου!!  ;)

Το έπιασα το point σου και σέβομαι τον τρόπο που το βλέπεις.
Εγώ όμως πιστεύω ότι έτσι κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς μετά Χριστόν προφήτης.

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
ποιον αμπρεου ρε...μη τρελαθουμε...με την φανελα του ΑΡΗ οταν παιζει τον κρινω....και ας ειχε βαλει 300 γκολ με τις αλλες του ομαδες...δε μπορω να τον βλεπω να τα ξυνει και να χανει τα αχαστα και να εκνευριζει τους οπαδους μας(και μενα μεταξυ αλλων)....εβαλε 2 γκολακια με ξανθη και λαρισσα,κΑΙ ενα οφσαιντ με αεκ....ε και?δε τον πηραμε για να βαζει γκολ με το κεφαλι...αν ηταν φερναμε κανενα παλτο που χουμε στο μπασκετ...αν ο ροναλντο(ο βραζιλιανος ) ερχοταΝ στον Αρη ,και σερνοταν...τι θα λεγαμε?οτι αρκει που ειναι ο ροναλντο?που οπως και να χει...ειναι μεσα στους 10 καλυτερους παικτες εβερ...θελω οι μεταγραφες να τελειωνει το ματς και να εχουν βγαλει χιλιομετρα στο ματς...να τα χουν δωσει ολα...να αξιζουν το χειροκροτημα των οπαδων και το θαυμασμο των αντιπαλων(λεμε τωρα)...(πανω απο ολα ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειμαι...αλλα οση φωνη δε βγαζω για αυτη,επειδη ειμαι εδω....τη βγαζω στο χαριλαου για τον ΑΡΗ  :)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το έπιασα το point σου και σέβομαι τον τρόπο που το βλέπεις.
Εγώ όμως πιστεύω ότι έτσι κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς μετά Χριστόν προφήτης.

Μα γι'αυτο εγραψα "ισως θα κραξω", δε σημαινει οτι θα το κανω....... αλλα να κραξω παικτη που ειναι ακομα στην ομαδα και αρα εχω ακομα προσδοκιες απ αυτον.... ΔΥΣΚΟΛΟ!!! Πριν ενα+ μηνα που ολοι εκραζαν εγω απλα εξηγουσα οτι ειναι νωρις να τον κραξουμε, μη βιαζεστε και για την ακριβεια ελεγα χαρακτηριστικα οτι "ακομα και κανενα γκολ να μη βαλει ολη τη σαιζον, η μεταγραφη παραμενει ΣΩΣΤΗ απο την αποψη οτι ειναι παικτης με πολυ πλουσιο βιογραφικο και το στυλ του φορ που χρειαζομασταν", αλλο αν δε βγει, αλλο αν και η υπολοιπη ομαδα δεν τον βοηθησει οσο πρεπει..... το ποδοσφαιρο, η μπαλα, δεν ειναι τοσο απλο, παιζουν παρα πολλα ρολο για να παει καλα μια ομαδα και ενας παικτης...... και ηδη αρχισε σιγα σιγα να κανει τη δουλιτσα του και ελπιζουμε ακομα καλυτερα στη συνεχεια!!!! Και βεβαια, δεν προκειται ΠΟΤΕ να βγω και να πω-γραψω τις αλλες κλασσικες παπαριες "ειδατε που σας τα ελεγα?", δεν το κανω γι αυτο, δε περιμενω επιβεβαιωση απο τα αθλητικα,τις ομαδες, το bourdela.tv κ.λ.π. στη ζωη μου.... απλα, αυτη ειναι η αποψη μου και το σκεπτικο μου......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ποιον αμπρεου ρε...μη τρελαθουμε...με την φανελα του ΑΡΗ οταν παιζει τον κρινω....και ας ειχε βαλει 300 γκολ με τις αλλες του ομαδες...δε μπορω να τον βλεπω να τα ξυνει και να χανει τα αχαστα και να εκνευριζει τους οπαδους μας(και μενα μεταξυ αλλων)....εβαλε 2 γκολακια με ξανθη και λαρισσα,κΑΙ ενα οφσαιντ με αεκ....ε και?δε τον πηραμε για να βαζει γκολ με το κεφαλι...αν ηταν φερναμε κανενα παλτο που χουμε στο μπασκετ...αν ο ροναλντο(ο βραζιλιανος ) ερχοταΝ στον Αρη ,και σερνοταν...τι θα λεγαμε?οτι αρκει που ειναι ο ροναλντο?που οπως και να χει...ειναι μεσα στους 10 καλυτερους παικτες εβερ...θελω οι μεταγραφες να τελειωνει το ματς και να εχουν βγαλει χιλιομετρα στο ματς...να τα χουν δωσει ολα...να αξιζουν το χειροκροτημα των οπαδων και το θαυμασμο των αντιπαλων(λεμε τωρα)...(πανω απο ολα ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειμαι...αλλα οση φωνη δε βγαζω για αυτη,επειδη ειμαι εδω....τη βγαζω στο χαριλαου για τον ΑΡΗ  :)

1ον Το γκολ το οφσαιντ ρε φιλε, το ειδες καλα??? Εισαι σιγουρος? Μηπως να το ξαναδεις??? Το εχω παραπανω σε post μου, για τσεκαρε την ωρα που η μπαλα ειναι στο ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑΦΤΙ, αν καλυπτεται 'η οχι???? 'Η εστω αν ειναι ο ορισμος της οριακης φασης, που μετα απο 15 ριπλευ ακομα δεν ειμαστε σιγουροι και ειναι η κλασσικη περιπτωση που ΑΝ ο βοηθος εκανε λαθος (που για μενα δεν εκανε, το γκολ ειναι καθαρο), ειναι 1000000% ανθρωπινο το λαθος?????? Ελεος ρε  γαμωτο με αυτη την ανωτεροτητα του Αρειανου και οτιδηποτε μας πετανε να το ασπαζομαστε και να το βγαζουμε μπαλκονι.....

2ον Που ακριβως ειδες εσυ να τα ξυνει??? Ετσι για να καταλαβω και γω, γιατι το 'χουμε μπερδεψει λιγακι...... εγω πρωτο τον βλεπω να πηδαει στην κεφαλια απο το βολε του τερματοφυλακα και να σπαει δεξια-αριστερα τη μπαλα 'η να κερδιζει το φαουλ..... και σε οσες φασεις γινονται μεσα στην περιοχη, 9 στις 10 ειναι εκει..... τι περιμενεις απο ενα βαρυ σεντερ φορ 1.98, ποσο τελος παντων ειναι???? Να κανει τις κουρσες του χαβιτο, του νετο και του αρανο???? Αλλη ειναι η δουλεια του και αν εχει κανει και 6-7 τσαφ(τραγικα για την κλαση του, πρεπει να τα προσεξει κι αυτα επειγοντως) ειτε με το ποδι ειτε με το κεφαλι.... ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ???? Ειλικρινα δεν καταλαβαινω.....

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
το γκολ ,το ειδα στη τηλεοραση...απο 2-3 ριπλευ ,ειδα οτι ειναι οφσαιντ...αν και ειναι πολυ πολυ οριακη φαση και δυσκολη για τη κριση του καθε διαιτητη...δεν ηθελε να μας ευνοησει ...δεν ειπα αυτο,αν αυτο εννοιεις...ειναι 1.95 κοντα(1.94 νομιζω)....ειναι αργοςςςςςςς...δε τρεχει καθολου...και το οτι εκανε καριερα αξιοπροσεκτη και εχει βαλει πολλα γκολ δε μου λεει τπτ,απο τη στιγμη που δεν αποδιδει στον Αρη...μακαρι να βαλει 2-3 γκολακια στη τουμπα και να ανακαλεσω...αλλα χανει πολλες ευκαιριες...που ο καθε μετριος ελληνας επιθετικος μπορει να τις εβαζε...εγω προσωπικα θελω να παιζεται κατω η μπαλα...και οχι με σεντρες ...πιστευω οτι η ομαδα ετσι αποδιδει καλυτερα βασει των παικτων που εχει(τεχνιτες με χαμηλο κ.β και γρηγοροι)...μακαρι παντως να συνεχισει να σκοραρει αν τον βαζει βασικο ο προπονητης...η ακομη και αν τον βαζει σαν αλλαγη... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom