Ρε χαμένε θελω μέσω σύγκρισης να σου δωσω να καταλάβεις. Πρεπει να ντρεπομαι επειδη πριν 30 χρονια οι δικοι μου κοιμοταν και πηρατε την 3? Ενταξει εισασταν καλυτεροι απο οργανωση πως να το κανουμε? Καντε το τωρα και το βουλωνω. Πήρατε μια αδεια θυρα και θελεις να ντραπω? Εδειρα 2 παοκια και πρεπει να ντραπεις σαν μπαοκτσης? Γκεγκεισιον η να κανω και κακα?ε τωρα η μου δειχνεις ποσο βλακας εισαι,που δεν το πιστευω,η τα λες μπας κ αφησουμε το θεμα της ντροπης σου.ελεος ρε......οσοι κοπανοι κ να ηταν σε αλλα γηπεδα δεν εχουν γινει αυτα ρε.....να σου παρω την θυρα των φανατικων οπαδων?ποσο φλωροι ειστε?
κ ασε τι εδειρες κ τι εκλασες......παρε την 4 κ μετα ολα καλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ρε το παλικαρι ειναι ηλιθιο......θες να μετρησουμε ποση μπαλα ξερει ο καθενας?μην κανεις σαν μικρο παιδι.χεστηκα που πας.....κ δε με πειθεις.σας πηραμε την 3?βουλωνεις....απο μπαλα δε ξερεις...ιδεα δεν εχεις...συνεχιζω να ειμαι σιγουρος για αυτο.οσο για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ...και αγγλικο ποδοσφαιρο ,οντως παρακολουθω.αλλα παρακολουθω και ελληνικο πρωταθλημα.καθε 2 βδομαδες παω γηπεδο στη 3...και μη μου λες πιπες οτι ξερεις εσυ απο μπαλα...εχω διαβασει τι γραφεις εδω...συνεχισε να βριζεις...μονο αυτο ξερεις...αναλωνεσαι σε ποσα ποστς εδω διχως να ξερεις απο ποδοσφαιρο...μπαοκ μπαοκ ,μεχρι εκει...καλα κανεις και εισαι παοκ...αλλα μαθε να τα βλεπεις αντικειμενικα τα πραματα...και οχι να βριζεις σα μπετοβλακας ...
τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες
Εχω ξεπλυθει με μπεταντιν ρε παπάρα μην ανησυχεις. Ρε χαμένε λες σε αυτη την ηλικία να κάθομαι να ασχολούμε με το ποιος την εχει μεγαλύτερη?ρε δεν μιλαω ποδοσφαιρικα η οπαδικα πλεον.δεν ξεπλενετε την ντροπη.αυτο πρεπει να το καταλαβετε κ να αφησετε τις μαλακιες τωρα.σας πηραμε την θυρα 3 ναι η οχι?ε κλαψτεεεεεε τωρα λεμε
ε και γω καθε μερα αρειανα εδερνα στο σχολειο.τι σημαινει αυτο?κ ξυλο σε ψευτοαρειανο μπροστα στο σολ που σας καψαμε εχω δωσει.ειναι μαγκια για τον Παοκ σαν οπαδικο κινημα κ ντροπη για τον αρη?αυτο σου λεω,οτι λες μαλακιες.σας πηραμε ολοκληρη θυρα.εσυ γιατι ποτε δεν πηρες την 4 εστω κ πριν 30 χρονια?γιατι παντα την περυφρουρουσα κ παντα θα το κανω......ντροπη των οπαδων ειναι αυτο το γεγονος,παραδεξου το.....τωρα το αν θα το ξανακανουμε,δεν το ξερω,αλλα ποτε μην εισαι σιγουρος για το αντιθετοΡε χαμένε θελω μέσω σύγκρισης να σου δωσω να καταλάβεις. Πρεπει να ντρεπομαι επειδη πριν 30 χρονια οι δικοι μου κοιμοταν και πηρατε την 3? Ενταξει εισασταν καλυτεροι απο οργανωση πως να το κανουμε? Καντε το τωρα και το βουλωνω. Πήρατε μια αδεια θυρα και θελεις να ντραπω? Εδειρα 2 παοκια και πρεπει να ντραπεις σαν μπαοκτσης? Γκεγκεισιον η να κανω και κακα?
Ειμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να ξαναγίνει, οσο για τον αν ειναι ντροπη ρωτα καποιον που ηταν μεσα τοτε. Εγω δεν ντρεπομαιε και γω καθε μερα αρειανα εδερνα στο σχολειο.τι σημαινει αυτο?κ ξυλο σε ψευτοαρειανο μπροστα στο σολ που σας καψαμε εχω δωσει.ειναι μαγκια για τον Παοκ σαν οπαδικο κινημα κ ντροπη για τον αρη?αυτο σου λεω,οτι λες μαλακιες.σας πηραμε ολοκληρη θυρα.εσυ γιατι ποτε δεν πηρες την 4 εστω κ πριν 30 χρονια?γιατι παντα την περυφρουρουσα κ παντα θα το κανω......ντροπη των οπαδων ειναι αυτο το γεγονος,παραδεξου το.....τωρα το αν θα το ξανακανουμε,δεν το ξερω,αλλα ποτε μην εισαι σιγουρος για το αντιθετο
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για να υποστηριξω και λιγο τους συμπολιτες,οταν καναμε την καταληψη στην 3 δεν πηγαιναν πανω απο 1000 ατομα στου Χαριλαου
συνεχισε και να βριζεις...δε σε πειθω και στα αρχιδια μου να πουμε...πολυ ασχοληθηκα...πηρατε τη 3 οταν ελειπε η 3 και κατι τρεχει στα τουρκικα...εχω μαλωσει με αρκετα ατομα εδω...αλλα ηξεραν απο τοπι...και ηξεραν αρκετα πραματακια...ΤΕΛΟς με σενα βλακακο...ξυπνα ...μαθε μπαλιτσα και μη λες ολο για ντου κτλ....οι ελληνες οπαδοι ,δε φημιζονται πουθενα για το οτι ειναι οι καλυτεροι...και οντως δεν ειναι...τεσπα πολυ ασχοληθηκα μαζι σου...και που σαι...ελατε στη 3 στις 1 τα μεσανυχτα καμια φορα και καντε και παρτυ ...καταληψη να πουμε
Μην του χαλάς την φαντασίωση ρε. Μπορεί να μην ειχε γεννηθεί τότε αλλά έχει άποψηγια να υποστηριξω και λιγο τους συμπολιτες,οταν καναμε την καταληψη στην 3 δεν πηγαιναν πανω απο 1000 ατομα στου Χαριλαου
καλα.....οτι πεις.τεσπα,ολα καλα?ειχαμε καμια εξελιξη?το παλτο σας τι θα κανει τελικα?προλαβαινει τον αγωνα μας?Ειμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να ξαναγίνει, οσο για τον αν ειναι ντροπη ρωτα καποιον που ηταν μεσα τοτε. Εγω δεν ντρεπομαι
Μακάρι να μην παίξει. Το κακό είναι οτι δεν θα παίξουν Νατσο και Φλαβιο. Αν και είστε τελείως για τον πούτσο και σεις, δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. Δεν εχουν παθος μεχρι τωρα, στην τουμπα θα το αποκτησουν?καλα.....οτι πεις.τεσπα,ολα καλα?ειχαμε καμια εξελιξη?το παλτο σας τι θα κανει τελικα?προλαβαινει τον αγωνα μας?
ρε βλακα,περισσοτερη μπαλα απο σενα ξερω κ ξερω να διαβαζω κ καλυτερα ηλιθιε.αλλο η καταληψη μιση ωρα πριν τον αγωνα γαμιδι ορθιο κ αλλο το ντου κ τα βαψιματα στους τοιχους που λεει το site.ξεκολλα βλακα,ειναι διαφορετικα μην μπερδευεσαι.βλακα αρειανε κομπλεξικε.σου πηρα την 3 μιση ωρα πριν τον αγωνα κ σου εβαψα το γηπεδο το προηγουμενο βραδυ.ειναι δυο διαφορετικα γεγονοτα.αλλα εχεις χασει το μετρημα την ντροπηςσυνεχισε και να βριζεις...δε σε πειθω και στα αρχιδια μου να πουμε...πολυ ασχοληθηκα...πηρατε τη 3 οταν ελειπε η 3 και κατι τρεχει στα τουρκικα...εχω μαλωσει με αρκετα ατομα εδω...αλλα ηξεραν απο τοπι...και ηξεραν αρκετα πραματακια...ΤΕΛΟς με σενα βλακακο...ξυπνα ...μαθε μπαλιτσα και μη λες ολο για ντου κτλ....οι ελληνες οπαδοι ,δε φημιζονται πουθενα για το οτι ειναι οι καλυτεροι...και οντως δεν ειναι...τεσπα πολυ ασχοληθηκα μαζι σου...και που σαι...ελατε στη 3 στις 1 τα μεσανυχτα καμια φορα και καντε και παρτυ ...καταληψη να πουμε
χεστηκα ποσοι πηγαιναν.σκεψου ποσο μικρος λαος ηταν κ ειναι ακομα.εχω κ τον αλλον να μην ξερει τι διαβαζει κ επειδη δεν εχει να πει κατι αλλο με λεει αμπαλο.....αρειανο πουστρακι ειναι,τι περιμενεις.οταν δεν εχει τι να πει,το ριχνει στην τρελιτσαγια να υποστηριξω και λιγο τους συμπολιτες,οταν καναμε την καταληψη στην 3 δεν πηγαιναν πανω απο 1000 ατομα στου Χαριλαου
τεσπα...στα αγωνιστικα τωρα...δε γινεται αυτο με την ομαδα...πολλοι παικτες περπατανε...με μπροσταρη τον αμπρεου...τι παλτο ειναι αυτο ρε γμτ...περπατουσε...εχασε 2 αχαστα στο ματσακι με τη καβαλα...ο κουλοχερης ,νταξει ,για β η γ εθνικη κανει το παιδι...το μονο θετικο ο κοκε...που δειχνει να επανερχεται σε καλα επιπεδα .ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει με τον κουπερ...γιατι η ομαδα πολλες φορες παιζει με τα νευρα μας...δε γινεται να φευγουμε απο το γηπεδο χωρις φωνη και αυτοι να φερνουν 0-0 με καβαλα...να σερνονται ενα ημιχρονο μεσα στη λαρισσα που παιζε με 10...αυτο ειναι απαραδεκτο...και δε γινεται να μαλωνουν οπαδοι μας ,οπως εγινε τη κυριακη (μερικοι χειροκροτουσαν και αλλοι γιουχαραν...και ενας που γιουχαρε χτυπησε εναν που χειροκροτησε και ξεκινησε ενας ψιλοκαβγας αναμεσα σε αρκετους...ευτυχως τους χωρισαμε οι πιο ψυχραιμοι)...μεταξυ τους οι οπαδοι μιας ομαδας δε γινεται να μαλωνουν...ειναι τραγικοοοοοο....αυτα
ηρεμισε ρε παλληκαρακι...πες τιποτα για μπαλα αφου λες οτι ξερεις...ορεξη ειχα να μαλωσω εδω νομισες?αντε γμτ με το καθε ασχετο...δεν σου ξαναπανταω γιατι ουτε επιχειρηματα δε δινεις...ολο τα ιδια λες....τελος με σενα ...ελα για ντου στη 3 το ξημερωμα ...
ηρεμισε ρε παλληκαρακι...πες τιποτα για μπαλα αφου λες οτι ξερεις...ορεξη ειχα να μαλωσω εδω νομισες?αντε γμτ με το καθε ασχετο...δεν σου ξαναπανταω γιατι ουτε επιχειρηματα δε δινεις...ολο τα ιδια λες....τελος με σενα ...ελα για ντου στη 3 το ξημερωμα ...
Να το κάνουμε κατα τις 7 αδελφέ? Μην ξυπνάμε και απο τα χαράματα...ελα για ντου στη 3 το ξημερωμα ...
η εισαι βλακας κ δεν ξερεις τι διαβαζεις οποτε παω πασο γιατι δεν μπορεις να νικησεις την βλακεια η το κανεις επιτηδες οποτε κλαψεεεεεεεετεσπα...στα αγωνιστικα τωρα...δε γινεται αυτο με την ομαδα...πολλοι παικτες περπατανε...με μπροσταρη τον αμπρεου...τι παλτο ειναι αυτο ρε γμτ...περπατουσε...εχασε 2 αχαστα στο ματσακι με τη καβαλα...ο κουλοχερης ,νταξει ,για β η γ εθνικη κανει το παιδι...το μονο θετικο ο κοκε...που δειχνει να επανερχεται σε καλα επιπεδα .ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει με τον κουπερ...γιατι η ομαδα πολλες φορες παιζει με τα νευρα μας...δε γινεται να φευγουμε απο το γηπεδο χωρις φωνη και αυτοι να φερνουν 0-0 με καβαλα...να σερνονται ενα ημιχρονο μεσα στη λαρισσα που παιζε με 10...αυτο ειναι απαραδεκτο...και δε γινεται να μαλωνουν οπαδοι μας ,οπως εγινε τη κυριακη (μερικοι χειροκροτουσαν και αλλοι γιουχαραν...και ενας που γιουχαρε χτυπησε εναν που χειροκροτησε και ξεκινησε ενας ψιλοκαβγας αναμεσα σε αρκετους...ευτυχως τους χωρισαμε οι πιο ψυχραιμοι)...μεταξυ τους οι οπαδοι μιας ομαδας δε γινεται να μαλωνουν...ειναι τραγικοοοοοο....αυτα
σου εκανα ντου την ωρα του αγωνα
ξυπνα ρεεεεεεε
οσο για το παλτο που λες,ειμαι τοσο αμπαλος που το ειπα ριν καν το καταλαβεις γιατι τον ηξερα τον παιχτη.γκολε με το κεφαλι θα βαλει,με το ποδι ομως μην περιμενεις τιποτα.οσο για τον κουπερ,επειδη ειμαι παλι πολυ αμπαλος,γραψε τη μερα που στο ειπα,αν κ το εχω ξαναπει,ειναι αμηντικογεννης προπομητης κ δεν δενει με το υλικο που εχεις οποτε κ θα εχεις προβλημα.καταλαβες?αυτα απο εναν αμπαλο
ρε δεν εννοει στις 3,στην θυρα 3 εννοει.ξυπνα κ εσυ.Να το κάνουμε κατα τις 7 αδελφέ? Μην ξυπνάμε και απο τα χαράματα
Επισκέπτης
antoninho γραψε μας & για την αλλη ομαδουλα σου που εχει αμυντικο την πουτανα του βουλη..
Το κατάλαβα ρε γίδι. Και γω ειπα στις 7. Πιο αργα απο το ξημέρωμα (αν και εδω που τα λεμε ψιλοσκοτάδι ειναι και στις 7 )ρε δεν εννοει στις 3,στην θυρα 3 εννοει.ξυπνα κ εσυ.
ενταξει ρε προβαρο αφου το καταλαβες.....για πες για το παλτο σου....το προλαβαινει αυτο το μικρο παιχνιδι?γιατι για σενα ειναι ντερμπυ για μενα ενα παιχνιδι οπως τα αλλα,κατα τον βοτολακο σου......το διαβασες αυτο?Το κατάλαβα ρε γίδι. Και γω ειπα στις 7. Πιο αργα απο το ξημέρωμα (αν και εδω που τα λεμε ψιλοσκοτάδι ειναι και στις 7 )
Για τον PETROSYN και τον άλλον τον ΓΑΜΑΙΚΑΝΟ...μη γαμάτε τόσο πολύ θα πάθετε προστάτη...Το videaki με τα λουγκράκια τα ΑΡΕΙΑΝΑ το χετε δεί?? Τι να κάψεις ρε στη ΚΑΒΑΛΑ?? όταν θαρθεις?? τις 3άρες που τρώς συνήθως τις έχεις ξεχάσει?? ή μήπως είσαι πολύ μικρός και δεν τις ξέρεις?? Από τους πιο καλούς πελάτες είσαι...θάρθεις θα πληρώσεις 25€ εισιτήριο εσύ και άλλοι 3.000 μαλάκες να οικονομήσει η ΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ και θα φύγεις μπουκωμένος όπως το συνηθίζεις...Αυτός είναι πελάτης με τα όλα του... Άντε κι επειδή όλο περί μαλακίας αναφέρεστε, μη τον παίζετε πολύ ούτε με το αριστερό ούτε με το δεξί...από μια ηλικία και μετά βλάπτει...ΑΟΚ ΟΛΕ!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K