Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
& ηθικη..
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Χαχαχααχαχχχαχαχαχαχα.... τους βλεπεις ρε pleasura να μπαινουν σε ταξη αυτοι???? 'Η ηθικη?????? Το πολυ πολυ να τους βαλουμε σε καμια ταξη, απο τα νηπια πρεπει να ξεκινησουν, να ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!!!

Ειδες ελληνικο, ο........ καλυτερος προπονητης?????? :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ομάδα ή Ομαδούλα;

Αυτά που γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες στην ομάδα του μπάσκετ αλλά και του ποδοσφαίρου περισσότερο, δεν έχουν τέλος. Το όνομα του ΆΡΗ διασύρεται από ομαδούλες του τύπου (παοκ,μαρούσι) ή στο ποδόσφαιρο από ομαδούλες του τύπου (καβάλα, πανθρακικός κ.α).

Ακόμη διακρίνεται μια στάση ανοχής από μεγάλη μερίδα οπαδών του στιλ "έλα μωρέ θα στρώσει η ομάδα νωρίς είναι ακόμη κ.α ". Τι νωρίς ρε κριάρια; Στα μισά του πρωταθλήματος κοντεύουμε, ως πότε υπομονή; Υπομονή κάνουμε στη μισθωτή σκλαβιά, υπομονή κάνουμε με την γκόμενα, υπομονή κάνουμε γενικά ως κοινωνία αλλά με την ΤΡΕΛΑ μας δεν κάνουμε ρε κουφάλες! Ακούτε ρε; Τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα Έχουμε κουραστεί με τα ίδια και τα ίδια, ή σπάστε το κατεστημένο ή πάμε ερασιτεχνικό να γουστάρουμε περισσότερο...Βαρεθήκαμε κάθε χρόνο να κυνηγάμε πέμπτη θέση και να το θεωρούμε και επιτυχία, βαρεθήκαμε επίσης η ομάδα ποδοσφαίρου να μένει στο απυρόβλητο και να μην λογοδοτεί για τις γκέλες της. Όχι στη διοίκηση αλλά στο λαό...

ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ!!!

Υ.Γ Φαίνεται ότι τον Κούπερ δεν τον ενημέρωσε κανείς για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και μόλις ο άνθρωπος είδε το δυναμικό βιάστηκε να ανακοινώσει ότι πάμε για πρωτάθλημα! Αν ήμασταν στην ισπανία ίσως, επειδή όμως ζούμε στη χώρα της πουστιάς ας κάνει τον κόπο κάποιος από την παε να του πει κατάμουτρα ότι ο ΑΡΗΣ θα τερματίσει από την τρίτη ως την έκτη θέση... Διαφωνεί κανείς;;;

Πηγή:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
03atlitlllllsfdvdfidddds.jpg

Βαρεθήκαμε τα μεγάλα λόγια χασογκόλη. Καιρός για έργα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ομάδα ή Ομαδούλα;

Αυτά που γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες στην ομάδα του μπάσκετ αλλά και του ποδοσφαίρου περισσότερο, δεν έχουν τέλος. Το όνομα του ΆΡΗ διασύρεται από ομαδούλες του τύπου (παοκ,μαρούσι) ή στο ποδόσφαιρο από ομαδούλες του τύπου (καβάλα, πανθρακικός κ.α).

Ακόμη διακρίνεται μια στάση ανοχής από μεγάλη μερίδα οπαδών του στιλ "έλα μωρέ θα στρώσει η ομάδα νωρίς είναι ακόμη κ.α ". Τι νωρίς ρε κριάρια; Στα μισά του πρωταθλήματος κοντεύουμε, ως πότε υπομονή; Υπομονή κάνουμε στη μισθωτή σκλαβιά, υπομονή κάνουμε με την γκόμενα, υπομονή κάνουμε γενικά ως κοινωνία αλλά με την ΤΡΕΛΑ μας δεν κάνουμε ρε κουφάλες! Ακούτε ρε; Τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα Έχουμε κουραστεί με τα ίδια και τα ίδια, ή σπάστε το κατεστημένο ή πάμε ερασιτεχνικό να γουστάρουμε περισσότερο...Βαρεθήκαμε κάθε χρόνο να κυνηγάμε πέμπτη θέση και να το θεωρούμε και επιτυχία, βαρεθήκαμε επίσης η ομάδα ποδοσφαίρου να μένει στο απυρόβλητο και να μην λογοδοτεί για τις γκέλες της. Όχι στη διοίκηση αλλά στο λαό...

ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ!!!

Υ.Γ Φαίνεται ότι τον Κούπερ δεν τον ενημέρωσε κανείς για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και μόλις ο άνθρωπος είδε το δυναμικό βιάστηκε να ανακοινώσει ότι πάμε για πρωτάθλημα! Αν ήμασταν στην ισπανία ίσως, επειδή όμως ζούμε στη χώρα της πουστιάς ας κάνει τον κόπο κάποιος από την παε να του πει κατάμουτρα ότι ο ΑΡΗΣ θα τερματίσει από την τρίτη ως την έκτη θέση... Διαφωνεί κανείς;;;

Πηγή:
ελα ρε πετρο
ελα ρε αδελφε μου
πηγες και βρηκες και συ πηγη
ατομα που καπηλευονται το ονομα του ΑΡΗ για πολιτικους σκοπους
η αναρχια στον ΑΡΗ δεν ταιριαζει
σε ολες τις ομαδες υπαρχουν τετοιοι και λενε ακριβως τα ιδια πραματα μονο που αλλαζει το χρωμα καθε φορα
εγω στο γηπεδο δεν τους εχω δει ποτε
μονο ενα πανι της ''επαναστασης''
ο καθεις ας κρατησει τις πολιτικες του πεποιθησεις για παρτυ του
στον ΑΡΗ τουμπεκι
ολοι ειμαστε μαζι για να πορευτουμε για το καλο της ομαδος
και να την δουμε να προοδευει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ελα ρε πετρο
ελα ρε αδελφε μου
πηγες και βρηκες και συ πηγη
ατομα που καπηλευονται το ονομα του ΑΡΗ για πολιτικους σκοπους
η αναρχια στον ΑΡΗ δεν ταιριαζει
σε ολες τις ομαδες υπαρχουν τετοιοι και λενε ακριβως τα ιδια πραματα μονο που αλλαζει το χρωμα καθε φορα
εγω στο γηπεδο δεν τους εχω δει ποτε
μονο ενα πανι της ''επαναστασης''
ο καθεις ας κρατησει τις πολιτικες του πεποιθησεις για παρτυ του
στον ΑΡΗ τουμπεκι
ολοι ειμαστε μαζι για να πορευτουμε για το καλο της ομαδος
και να την δουμε να προοδευει
Αδελφέ γάμησέ την την πηγή αν διαφωνείς με το πολιτικό της ύφος. Έχεις καμιά αντίρηση επί του κειμένου?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γαμαικανε,σου εχω νεα.ο βρυζας δινει 4 χιλιαρικα για να παρει 4 οταν παιξουμε σε σας......λες να το δεχτει η αστυνομια?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γαμαικανε,σου εχω νεα.ο βρυζας δινει 4 χιλιαρικα για να παρει 4 οταν παιξουμε σε σας......λες να το δεχτει η αστυνομια?
Ποιος την γαμει την αστυνομια ρε παπαρα? Δεν θα δεχτουμε εμεις

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γιατι μωρη κουραδα?αυτο δε θελετε?τι εγινε?σας παει αιμα?μηπως φοβομαστε λιγακι?
Τι να σου πω, κλασαμε μεντες. ρε μαλακα σε ειχα για εξυπνο. Ιδια ειναι τα γηπεδα μας? Τι θα γινει με τα διαρκειας στην 1 αν παρετε 4000?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τι να σου πω, κλασαμε μεντες. ρε μαλακα σε ειχα για εξυπνο. Ιδια ειναι τα γηπεδα μας? Τι θα γινει με τα διαρκειας στην 1 αν παρετε 4000?
γιατι ρε,με τα δικα μου τι θα γινει?ετσι κ αλλιως ειστε πολυ λιγοι σε καθε αγωνα δεν θα γινει τιποτα αν μεταφερθουν καποιοι σε αλλες θυρες.μας ζαλιζετε τ αρχιδια για να ερθετε.....επιτελους σας δινεται η ευκαιρια εκτος κ κ αν το αποκλεισει κ παλι η αστυνομια.το να παρω εγω 1000 κ εσυ 4000 οπως αναλογουν για το καθε γηπεδο το θεωρεις δικαιο?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γιατι ρε,με τα δικα μου τι θα γινει?ετσι κ αλλιως ειστε πολυ λιγοι σε καθε αγωνα δεν θα γινει τιποτα αν μεταφερθουν καποιοι σε αλλες θυρες.μας ζαλιζετε τ αρχιδια για να ερθετε.....επιτελους σας δινεται η ευκαιρια εκτος κ κ αν το αποκλεισει κ παλι η αστυνομια.το να παρω εγω 1000 κ εσυ 4000 οπως αναλογουν για το καθε γηπεδο το θεωρεις δικαιο?
Ακου κατι γιατι μας ζαλισατε τ'αρχιδια. Γιατι ρε παπαρα δεν προτείνει ο ζησης να παρουμε απο 1000? Ισα ειναι παλι. Γιατι ξερει το αρχιδι οτι θα αρνηθούμε γιατι δεν γινεται εκ των πραγμάτων. Το Χαριλάου είναι κλουβί ρε χαμένε και θα έχουμε θύματα αν ερθετε 4000. Αντε πια με τις παπαριές

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ακου κατι γιατι μας ζαλισατε τ'αρχιδια. Γιατι ρε παπαρα δεν προτείνει ο ζησης να παρουμε απο 1000? Ισα ειναι παλι. Γιατι ξερει το αρχιδι οτι θα αρνηθούμε γιατι δεν γινεται εκ των πραγμάτων. Το Χαριλάου είναι κλουβί ρε χαμένε και θα έχουμε θύματα αν ερθετε 4000. Αντε πια με τις παπαριές
γιατι αν παρετε 1000 ρε πανεξυπνε θα πρεπει να κλεισουμε την 7 κ την 8 κ χανουμε  4 χιλιαδες θεσεις αρα πολλα εσοδα για την παε.σιγα μην χαραμισω τα χρηματα που θα εβγαζα για να ερθουν 1000 αρειανα στην Τουμπα.αν θες να πληρωσεις 4000 θεσεις κ να κρατησεις 1000 καν το.ετσι γουσταρουμε.κ δεν κολλαμε να ερθουμε στο γηπεδακι σας να σας γαμησουμε κ μεσα στις 4 γραμμες αλλα κ εξω απο αυτες.εσεις κολλατε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γιατι αν παρετε 1000 ρε πανεξυπνε θα πρεπει να κλεισουμε την 7 κ την 8 κ χανουμε  4 χιλιαδες θεσεις αρα πολλα εσοδα για την παε.σιγα μην χαραμισω τα χρηματα που θα εβγαζα για να ερθουν 1000 αρειανα στην Τουμπα.αν θες να πληρωσεις 4000 θεσεις κ να κρατησεις 1000 καν το.ετσι γουσταρουμε.κ δεν κολλαμε να ερθουμε στο γηπεδακι σας να σας γαμησουμε κ μεσα στις 4 γραμμες αλλα κ εξω απο αυτες.εσεις κολλατε
Ναι ενω η ιστορια εχει δειξει οτι εμεις εχουμε κολλημα να ερθουμε στο κοτετσι σου. ασε μας ρε, μια ζωη στην πουστια ειστε, τωρα θα σας μαθουμε? Ελατε να μπειτε με ντου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom