Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τεσσαρα απο ποιον ; απο την αεκ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σας έχει :fuck2:περιποιηθεί η γυναικοπατρίδα μου η Τρίπολη ως τώρα μια χαρά,κι έρχονται και οι άλλες φάπες.
Έτσι όμως όπως έχετε σηκώσει κεφαλάκι έχει γούστο.
Φαίνεται καλύτερα ο σβέρκος!

Επισκέπτης
Σας έχει :fuck2:περιποιηθεί η γυναικοπατρίδα μου η Τρίπολη ως τώρα μια χαρά,κι έρχονται και οι άλλες φάπες.
Έτσι όμως όπως έχετε σηκώσει κεφαλάκι έχει γούστο.
Φαίνεται καλύτερα ο σβέρκος!
κοιτα τις φαπες που τρως εσυ τωρα που δεν μπορεις ουτε με 10 παιχτες να σταυρωσεις νικη και κοιτα που την επομενη αγωνιστικη θα βλεπεις την πλατη μου!!!!ρε εδω ουτε τον πανθρακικο δεν μπορειτε να κερδισετε!!!!!οσο για την τριπολη εχει και δευτερο γυρο!!!!!

Επισκέπτης
κοιτα τις φαπες που τρως εσυ τωρα που δεν μπορεις ουτε με 10 παιχτες να σταυρωσεις νικη και κοιτα που την επομενη αγωνιστικη θα βλεπεις την πλατη μου!!!!ρε εδω ουτε τον πανθρακικο δεν μπορειτε να κερδισετε!!!!!οσο για την τριπολη εχει και δευτερο γυρο!!!!!

Καλά άντε φάε τα πατατάκια σου τώρα!

Υ.Γ.  Θα βλέπω την πλάτη σου?? :2funny: :2funny:
Καλά άμα νοιώσεις τσούξιμο στη σούφρα σου μην ξαφνιαστείς!

Επισκέπτης
Καλά άντε φάε τα πατατάκια σου τώρα!

Υ.Γ.   Θα βλέπω την πλάτη σου?? :2funny: :2funny:
Καλά άμα νοιώσεις τσούξιμο στη σούφρα σου μην ξαφνιαστείς!
καλα ετοιμαστειτε τωρα για την ψωλια απο τον παοκ που θα φατε . αλλωστε ψωλιες εχετε συνηθησει απο το παοκ απο το μπασκετ ακου 37 ποντους ο αυτοκρατορας [της πουτσας!!!]ερχεται και η μπαλα και μετα θα βλεπεις την πλατη μου :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλα ετοιμαστειτε τωρα για την ψωλια απο τον παοκ που θα φατε . αλλωστε ψωλιες εχετε συνηθησει απο το παοκ απο το μπασκετ ακου 37 ποντους ο αυτοκρατορας [της πουτσας!!!]ερχεται και η μπαλα και μετα θα βλεπεις την πλατη μου :2funny: :2funny: :2funny:

Με ρίγανη να'ναι!

Επισκέπτης
οταν θα τρως τις ψωλιες να δω τη θα λες παλι!!!!!και με ριγανη και με οτι θες αρκει που θα βλεπεις τηνπλατη μου και το καλυτερο οτι θα σε εχει ψωλιασει ο παοκ διπλη απολαυση με μια φορα :fuck2: :fuck2:

Το κόλημα να βλέπουν την πλάτη σου το έχεις από μικρός?

Επισκέπτης
Το κόλημα να βλέπουν την πλάτη σου το έχεις από μικρός?
τη κανεις γιαννη κουκια σπερνω!!!!!οι ψωλιες ερχονται αν και εχουν αρχισει τα προεορτια ο θεος ειναι για πολλες :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:!!!!!!!!!! και που εισαι μη χαθουμε απο εβδομαδα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τη κανεις γιαννη κουκια σπερνω!!!!!οι ψωλιες ερχονται αν και εχουν αρχισει τα προεορτια ο θεος ειναι για πολλες :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:!!!!!!!!!! και που εισαι μη χαθουμε απο εβδομαδα :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι καλά.
Πρόσεχε μόνο την πλάτη σου (και όλα τα πισινά σου) :fuck1: :fuck2: :pipa3:
Άντε τώρα να πιεις το καφεδάκι σου στο Γαλαξία!(υπάρχει ακόμα?)

Επισκέπτης
Ναι καλά.
Πρόσεχε μόνο την πλάτη σου (και όλα τα πισινά σου) :fuck1: :fuck2: :pipa3:
Άντε τώρα να πιεις το καφεδάκι σου στο Γαλαξία!(υπάρχει ακόμα?)
φαντασου ποσο ασχετος εισαι ο γαλαξιας δεν υπαρχει πανω απο δεκαπενετε χρονια!!!οσο για τα αλλα καταλαβαινω οτι τα φλοκια απο το μπασκετακι σου εχουν αφησει σημαδια στο τρυφερο κορμακι σου . ελπιζω στην μπαλα να σου φερθουν πιο ανθρωπινα!!

Επισκέπτης
οταν κατεβεις να δεις το θεο :2funny: :2funny: ελα να σου δειξω τα καινουργια στεκια :2funny:

Από που να κατέβω? Χαμουτζής είμαι!
Όταν σπούδαζα στην Αθήνα κυκλοφορούσα συχνά στη γειτονιά σου(είχα μια αμαρτία στην Εφέσσου).
Τώρα έχω χρόνια να περάσω.

Επισκέπτης
Από που να κατέβω? Χαμουτζής είμαι!
Όταν σπούδαζα στην Αθήνα κυκλοφορούσα συχνά στη γειτονιά σου(είχα μια αμαρτία στην Εφέσσου).
Τώρα έχω χρόνια να περάσω.
εκτος απο ομαδαρα εχουμε και ωραιες γυναικες :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αντε ολοι οι οπαδοι των μικρων ομαδων.... βαλτε ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ να μαθαινετε ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom