Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Για σένα φαντάζομαι είναι ακόμα πιο ξεχωριστό αυτό το παιχνίδι. Είναι το πρώτο σου απέναντι στον Αρη. Πώς νιώθεις;
«Το περιμένω αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα νιώθω ιδιαίτερα και νομίζω είναι λογικό. Θέλω να αποδείξω κάποια πράγματα».

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ παπαζογλου
ξεκωλιασμενε
γαμημενε και ξεσκισμενε [glow=red,2,300]αντρα[/glow] :pipa2: :pipa2:

Αντι να αποδειξει, που δεν εχει και τιποτα να αποδειξει, ας ανοιξει το στοματακι του αν ειναι ΑΝΤΡΑΚΙ, να μας πει ΤΙ εγινε και ΠΩΣ σ'αυτη τη μετακινηση του στο τσαντηρι......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι στο thread του ΘΕΟΥ μιλανε πολλοι ψιλοανυπαρκτοι, αλλα πλεον μιλανε και οι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ......

Ρε συ βοδο 'η βοδι, οπως σε λενε τελος παντων, για να μιλησεις εσυ για  :knockinb: μεσα στο Βικελιδης, πρεπει να εχεις ριξει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....... εχεις τη μεγαλυτερη αρνητικη παραδοση του ελληνικου ποδοσφαιρου δε θυμαται και ο Κολοκοτρωνης ΑΠΟ ΠΟΤΕ, δεν εχεις κερδισει ΠΟΤΕ......... και μιλας????? "Πανθηρακο"???? 'Η μαλλον για την ακριβεια.... ΓΑΤΑΚΙ????

Ημαρτον ρε πουστη μου..... οτι να 'ναι!!!!

Επισκέπτης
Αντι να αποδειξει, που δεν εχει και τιποτα να αποδειξει, ας ανοιξει το στοματακι του αν ειναι ΑΝΤΡΑΚΙ, να μας πει ΤΙ εγινε και ΠΩΣ σ'αυτη τη μετακινηση του στο τσαντηρι......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και τι μας νοιάζεις εμάς σύντροφε? Δεν έχασε κι η Βενετιά βελόνι.
Και σιγά τον παίκτη,.....ένα wannabe λαμπριάκος είναι το παιδάκι,και πολύ σημασία του δώσαμε.
Να μας την πει ο μπαουγκτζής για το Βιτόλο (κατά κάποιους πουστόλο) πάει στο διάολο,......όχι και για το παπάζογλο τώρα........έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι στο thread του ΘΕΟΥ μιλανε πολλοι ψιλοανυπαρκτοι, αλλα πλεον μιλανε και οι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ......

Ρε συ βοδο 'η βοδι, οπως σε λενε τελος παντων, για να μιλησεις εσυ για  :knockinb: μεσα στο Βικελιδης, πρεπει να εχεις ριξει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....... εχεις τη μεγαλυτερη αρνητικη παραδοση του ελληνικου ποδοσφαιρου δε θυμαται και ο Κολοκοτρωνης ΑΠΟ ΠΟΤΕ, δεν εχεις κερδισει ΠΟΤΕ......... και μιλας????? "Πανθηρακο"???? 'Η μαλλον για την ακριβεια.... ΓΑΤΑΚΙ????

Ημαρτον ρε πουστη μου..... οτι να 'ναι!!!!
σου εχω κανει τη μεγαλυτερη κηδεια που εχει γινει ποτε στο κυπελλο του 79 αν θυμασαι 4 εριξες 5 εφαγες!!!!οσο να μιλας εσυ ποια ειναι μεγαλη ομαδα και ποια οχι πες μας τα τελευταια 10 χρονια για να μην πω παραπανω ποσες φορες εχετε βγει ευρωπη και ποσες φορες εχετε περασει στην επομενη φαση; και ποσες φορες εχεις τερματισει πανω απο εμενα; ρε σκουληκια ανυπαρκτοι ειστε εχετε να δειτε τιτλο προπολεμικα!!αντε μας εχετε πρηξει τα αρχιδια με το θεο μεχρι και οι γριες εχουν πιο πολλες επιτυχιες απο το μπουρδελο σας!!!!

Επισκέπτης
για να μαθαινεις το τελευταιο σου τιτλο τον πηρες επι χουντας το 69 40 χρονια η ομαδαρα εχει να δει τιτλο :jerking: :jerking: :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η μαχη για την εκτη θεση εχει αναψει για τα καλα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Άρης - Πανιώνιος 5-2, 1-5 :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: ετσι για να μην ξεχνιομαστε.

Επισκέπτης
Κάτσε ρε μάστορα.......πάνε και 30 χρόνια από τότε............κι ακόμα να με βρεις?? :sunglasses:
ρε μαστορα τοσα χρονια μια φορα πηγες σε ενα τελικο και τον εχασες. τις υπολοιπες χανοσουν απο τους πρωτους γυρους τη να σου κανω :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τεσσαρα απο ποιον ; απο την αεκ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το παρελθον εχεις δειξει οτι παντα βρισκεις καποιον να σου ριξει την τεσσαρα...
Για αυτο ειπα..
Σεμνο και ταπεινο σε θελω.......

Επισκέπτης
Το παρελθον εχεις δειξει οτι παντα βρισκεις καποιον να σου ριξει την τεσσαρα...
Για αυτο ειπα..
Σεμνο και ταπεινο σε θελω.......
τουλαχιστον εγω σταματαω στα 4 εσυ το παρελθον εχει δειξει οτι σταματας στα 6 οποτε σεμνα και ταπεινα πρωτα στην ομαδα σου :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom