Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κιτρινομαυρη παραγκα του θανοπουλου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι μονο στερησε τα πεναλτυ απο τον αρη,αλλα θα παιξει και με μια καβαλα αποδεκατισμενη την αλλη εβδομαδα...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Υ.Γ.Λοκο και γκοοοοοοολ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο κωσταντινου της ουρουγουαης..Απορω τι τον καλουν στη εθνικη. Θα βγει ο φορλαν να παιξει ο λοκο???:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ο Κοκε χθες μια χαρα ηταν για τον ρολο που (ΔΕΝ) εχει

Γι' αυτό διατηρώ επιφυλάξεις γι'αυτόν.
Δε θέλω να τα μηδενίζω όλα από τη στιγμή ειδικά που έχει πείσει για την αξία του,έστω κι αν πάει καιρός από τότε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Κοκε χθες μια χαρα ηταν για τον ρολο που (ΔΕΝ) εχει,ο Αμπρεου με τον Χαβιτο θελουν ειδικη εξασκηση στα τελειωματα,συμφωνω για Γκρατσιαν,ειναι το παλτο που θα φορεθει αυτον τον χειμωνα,μακαρι να δουμε Ναφτι-Νατσο διδυμο και Νταριο μπροστα και να πακεταρουμε τον Γκρασιαν πισω στην Αργεντινη...
Ο κοκε χτες ηταν απο τους καλυτερους...
Ο αμπρεου δεν θελει εξασκηση στο τελειωμα των φασεων στα 33 του..Ποδι θελει.Εχει φανερο ελλειμα συγκεντρωσης και ψυχολογιας..Θυμησου τα 2 αψυχα πλσε απο τα  μετρα.. :headbang: :headbang:.
Ο χαβιτο εχει αλλα καλα που αντισταθμιζουν καπως το θωλομα που παθαινει μπροστα στο τερμα..(πρεπει να κοψει τις βουτιες..)
Για γκρασιαν,νταριο και νατσο τα ιδια ελεγα 2 σελιδες πισω...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο κοκε χτες ηταν απο τους καλυτερους...
Ο αμπρεου δεν θελει εξασκηση στο τελειωμα των φασεων στα 33 του..Ποδι θελει.Εχει φανερο ελλειμα συγκεντρωσης και ψυχολογιας..Θυμησου τα 2 αψυχα πλσε απο τα  μετρα.. :headbang: :headbang:.
Ο χαβιτο εχει αλλα καλα που αντισταθμιζουν καπως το θωλομα που παθαινει μπροστα στο τερμα..(πρεπει να κοψει τις βουτιες..)
Για γκρασιαν,νταριο και νατσο τα ιδια ελεγα 2 σελιδες πισω...
Εχεις δικιο εκτος απο τις βουτιες...το πεναλτυ ηταν πεντακαθαρο,παντως οι ευνοημενοι της υποθεσης εισαστε εσεις,αποδεκατισμενη θα ειναι η Καβαλα(οχι αδικα παντως...)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κιτρινομαυρη παραγκα του θανοπουλου[glow=red,2,300]-βατραχου.[/glow].. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι μονο στερησε τα πεναλτυ απο τον αρη,αλλα θα παιξει και με μια καβαλα αποδεκατισμενη την αλλη εβδομαδα...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Υ.Γ.Λοκο και γκοοοοοοολ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο κωσταντινου της ουρουγουαης..Απορω τι τον καλουν στη εθνικη. Θα βγει ο φορλαν να παιξει ο λοκο???:2funny: :2funny:

Εχεις δικιο εκτος απο τις βουτιες...το πεναλτυ ηταν πεντακαθαρο,παντως οι ευνοημενοι της υποθεσης εισαστε εσεις,αποδεκατισμενη θα ειναι η Καβαλα(οχι αδικα παντως...)

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο, ολες αυτες οι αποβολες που δεχονται οι αντιπαλοι μας φετος.... δεν ειναι τυχαιες, αν προσεξουμε ΠΟΙΟΣ ακολουθει το προγραμμα μας....

Κατα τα αλλα, η ομαδα επιτελους ηταν καλη, απο το 20' και μετα πιεσε,ετρεξε, κυνηγησε τη νικη, μεχρι τη μεγαλη περιοχη, αλλα απο 'κει και περα, παπαλα....κριμα, εχθες πραγματικα αξιζαμε τη νικη...ΑΛΛΑ... πουστρακι κουκουλακη, τι να πω..... 3 πεναλτυ ρε μπινε....3..., πουτανα καβαλιτσα..... νομιζα οτι παιζεις καλο ποδοσφαιρο.... ΣΚΑΤΑ.... τα @@ μου παιζεις... το κλασσικο αντιποδοσφαιρο, κλωτσιδι και ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ μαρκαρισματα..... ουστ ρε κοπριτες απο 'κει που ηρθατε.....

Κανενα στοιχηματακι για την επομενη αγωνιστικη.... ΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ???? Παιρνω παμποριδη, τον γνωστο.......

Τι εγινε ΤΟΥΡΚΟμμε, πατε να καλυψετε τη σφαγη????? Για μας δεν εχει ματωμενα πρωτοσελιδα,ε???? Στα @@ μας.... ΑΡΗΣFM εχουμε..... σας εχουμε γραμμενους!!!!

Επισκέπτης
μαλακα γαιμακανο ετοιμασου οταν ανεβω η πουτσα του μπαλαμπαν ειναι ζεστη :2funny: :2funny: :2funny: οταν ανεβω θα εχει πολλα :fuck1: :fuck1: :fuck1:!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
γαιμακανο τη να κανω που δεν ξερω να οδηγω αεροπλανο για να ερθω στο κλεανθης να γαμησω το θεο τον αρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο, ολες αυτες οι αποβολες που δεχονται οι αντιπαλοι μας φετος.... δεν ειναι τυχαιες, αν προσεξουμε ΠΟΙΟΣ ακολουθει το προγραμμα μας....

Κατα τα αλλα, η ομαδα επιτελους ηταν καλη, απο το 20' και μετα πιεσε,ετρεξε, κυνηγησε τη νικη, μεχρι τη μεγαλη περιοχη, αλλα απο 'κει και περα, παπαλα....κριμα, εχθες πραγματικα αξιζαμε τη νικη...ΑΛΛΑ... πουστρακι κουκουλακη, τι να πω..... 3 πεναλτυ ρε μπινε....3..., πουτανα καβαλιτσα..... νομιζα οτι παιζεις καλο ποδοσφαιρο.... ΣΚΑΤΑ.... τα @@ μου παιζεις... το κλασσικο αντιποδοσφαιρο, κλωτσιδι και ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ μαρκαρισματα..... ουστ ρε κοπριτες απο 'κει που ηρθατε.....

Κανενα στοιχηματακι για την επομενη αγωνιστικη.... ΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ???? Παιρνω παμποριδη, τον γνωστο.......

Τι εγινε ΤΟΥΡΚΟμμε, πατε να καλυψετε τη σφαγη????? Για μας δεν εχει ματωμενα πρωτοσελιδα,ε???? Στα @@ μας.... ΑΡΗΣFM εχουμε..... σας εχουμε γραμμενους!!!!
Εγω παλι βλεπω Κακο...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά είστε μεγάλες κλάψες.. Και μετά λέτε εμάς. Καημένα ερπετά. Ποια πεναλντι ρε;;;;;;; Έτσι είναι τα πέναλντι:;;; Αυτό που πήραμε με τον κονσεισάο πέρσι με τον πανιώνιο ήταν περισσότερο κλασικο και απο τα 3 που ζητάτε μαζί. Κλάψες.....

Ετοιμαστείτε όμως για νέα κλάψα και πόνο. Θα είναι βαριά η πούτσα .......

ΥΓ: Πιστεύω ότι το μισό μηδέν με καραμπόλα σε έναν δεν ξέρω εγώ τι θα τσούξει ακόμη περισσότερο

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
, πουτανα καβαλιτσα..... νομιζα οτι παιζεις καλο ποδοσφαιρο.... ΣΚΑΤΑ.... τα @@ μου παιζεις... το κλασσικο αντιποδοσφαιρο, κλωτσιδι και ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ μαρκαρισματα..... ουστ ρε κοπριτες απο 'κει που ηρθατε.....

Κανενα
Στους γιατρούς να τα δώσεις ρε κερατά

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γκόλ ο αμπρέου με τη μπάλλα κάτω!γκόλ σας λέω,αλήθεια είναι!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΛΟΚΟ ΑΜΠΡΕΟΥ μιά ζωή στον ΑΡΗ.Για την ασφαιροσύνη ρε γαμώτο!αχαχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κι εγώ επίσης!
(αυτοί βέβαια είναι ικανοί και Δούρο να ξετρυπώσουν!)

Ρε 'σεις, λετε να επαναφερουν εκεινο το κοσμημα της διαιτησιας το σταυριδη????? Αληθεια, τι να γινεται εκεινος..... κλασσικη περιπτωση φωτοβολιδας.... ηρθε... ΕΣΦΑΞΕ.... ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ (1 ΧΡΟΝΟ ΔΙΕΘΝΗΣ).... και μετα εξαφανιστηκε απο τον χαρτη.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τελικά είστε μεγάλες κλάψες.. Και μετά λέτε εμάς. Καημένα ερπετά. Ποια πεναλντι ρε;;;;;;; Έτσι είναι τα πέναλντι:;;; Αυτό που πήραμε με τον κονσεισάο πέρσι με τον πανιώνιο ήταν περισσότερο κλασικο και απο τα 3 που ζητάτε μαζί. Κλάψες.....

Ετοιμαστείτε όμως για νέα κλάψα και πόνο. Θα είναι βαριά η πούτσα .......

ΥΓ: Πιστεύω ότι το μισό μηδέν με καραμπόλα σε έναν δεν ξέρω εγώ τι θα τσούξει ακόμη περισσότερο

Καλα, εσυ οταν σου φυγει ο στραβισμος, ανοιξε λιγο τα ματια σου, οτι και να κανεις στο επομενο παιχνιδι, θα παραμεινεις η μικρη φιλλιπινεζα των κατω και θα σε κανουν οτι θελουν..... απο μπαλιτσα, γαματα, αυτο το χαλι που βλεπεις και θα βλεπεις ειναι οτι σου αξιζει.... τρωγε το ξεροκοματο που σου πετανε αζορ.... μια ζωη ΜΙΚΡΗ ομαδα θα εισαι...... βρε το φουκαρα το μπαοκ!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Για σένα φαντάζομαι είναι ακόμα πιο ξεχωριστό αυτό το παιχνίδι. Είναι το πρώτο σου απέναντι στον Αρη. Πώς νιώθεις;
«Το περιμένω αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα νιώθω ιδιαίτερα και νομίζω είναι λογικό. Θέλω να αποδείξω κάποια πράγματα».

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ παπαζογλου
ξεκωλιασμενε
γαμημενε και ξεσκισμενε αντρα :pipa2: :pipa2:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο Κούπερ στην προπόνηση του Αρη Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ θα επιχειρήσει να βάλει σε μια σειρά τα κακώς κείμενα στον Αρη μέσα σε διάστημα 14 ημερών, μέχρι τη σέντρα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο νέος προπονητής των "κιτρίνων" έπιασε ήδη δουλειά και με διπλές προπονήσεις προσπαθεί να μάθει και να διαμορφώσει ανάλογα την ομάδα του.

Η μίνι προετοιμασία , σε πρώτη φάση ξεκινά με διπλές προπονήσεις, μέχρι να φτάσουν οι ποδοσφαιριστές στην επιθυμητή για τον Αργεντίνο φυσική κατάσταση.

Θα ακολουθήσουν εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Στο έλος δε της εβδομάδας θα προκύψει φιλικό, με αντίπαλο που αναζητείται, για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση.

Από την άλλη, ο Αρης περιμένει μερικούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον τιμωρημένο Νασούτι αλλά και για τους τραυματίες Νάτσο, Γκιάρο και Φλάβιο, που έχουν αποθεραπευτεί πλήρως και μπαίνουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Οι μόνοι απόντες είναι οι διεθνείς Σηφάκης και Αμπρέου που αναχώρησαν για τις προκαθορισμένες τους υποχρεώσεις.

Επισκέπτης
γαιμακανο που χαθηκες ρε  :2funny: :2funny: :2funny:ο μποσκο ερχεται καβλωμενος για να σας  :fuck1: :fuck1:!!!!!!!αντε ρε οταν μεινουν οι αλλοι με 8 παιχτες ισως κανετε καμια νικη :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γαιμακανο που χαθηκες ρε  :2funny: :2funny: :2funny:ο μποσκο ερχεται καβλωμενος για να σας  :fuck1: :fuck1:!!!!!!!αντε ρε οταν μεινουν οι αλλοι με 8 παιχτες ισως κανετε καμια νικη :2funny: :2funny:
ρε λακαμα
περιμενε
εχουμε ακομα για τα το ματς σμυρναικος-ΘΕΟΣ
σχεδον 1 μηνα
περιμενε μην μου βιαζεσαι
παντως αν θες να φας την θεση του ΘΕΟΥ στα  play-off
γελιεσαι :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Επισκέπτης
ρε λακαμα
περιμενε
εχουμε ακομα για τα το ματς σμυρναικος-ΘΕΟΣ
σχεδον 1 μηνα
περιμενε μην μου βιαζεσαι
παντως αν θες να φας την θεση του ΘΕΟΥ στα  play-off
γελιεσαι :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
ρε μαλακα την αλλη αγωνιστικη θα βλεπεις την πλατη μου και οταν θα παιξουμε θα τρεχεις να κρυφτεις γαιμακανο!!!!!τωρα που θα φορμαριστει και ο εστογιανοφ και ειναι καβλωμενοι ριερα μανολο και μποσκο βλεπω να τον γλενταμε το θεο :2funny: :2funny: :2funny:προβλεπω μεγαλη :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom