hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Νατσο ασε τις μαλακιες και τα ποστ και μπες μεσα...Μάλλον δεν κατάλαβες το πνεύμα μου και απάντησες σοβαρά.
Τη δευτερα θα σε φτασει το αεκακι..
Νατσο ασε τις μαλακιες και τα ποστ και μπες μεσα...Μάλλον δεν κατάλαβες το πνεύμα μου και απάντησες σοβαρά.
Νατσο ασε τις μαλακιες και τα ποστ και μπες μεσα...
Τη δευτερα θα σε φτασει το αεκακι..
παστελι με μελι εχωωωωωωωωωωωω.....γατακι!!!!κλασαμε στο γελιο διαβασες για την Δευτερα;
Και να πω οτι δεν στο ειπα......!Σε κουτσο αλογο πονταρες!!!μαλακα γαιμακανο αντε γαμησου εσυ ο θεος και ο κουπερ!!!! ρε μαλακα με 10 παιχτες και παλι δεν μπορειτε να κερδισετε και θες μετα να με κερδισεις!!!!!!!!!!
προς το παρον στο πρωτο παιχνιδι αρπα τη πρωτη ψωλια και ερχεται και καπακι και δευτερη γαιμακανο!!!μας ειχες ζαλισει τα αρχιδια με τον λουζερ κουπερ!!!!!!!!!!ουτε με 10 ρε μαλακα δεν μπορειτε να κερδισετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΦΑΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΑΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ο κουπερ θα τα φτιαξει ολα
η ομαδα θα ειναι πανετοιμη για το τζαμι
αλλα και στο σ επισης σημαντικο παιχνιδι με τις σμυρνοπουλες
που θελουν 5αδα
εχε χαρη που η ομαδα μεχρι τωρα επαιζε χωρις προπονητη και συστημα
και δωσαμε λαβες σε καθε σμυρνοπουλακι
να ορεγεται καλες θεσεις
τεσπα
ετοιμαστειτε για την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ
αντε ρεεεεεεεεεεγκολάρα ο αμπρέου σήμερα ε?
κοιταξε μαλακα γαιμακανο να σε κερδισουν την επομενη τα καρτουν να δω που θα κρυφτεις μετα θα σε παρουν με τις ντοματες εσενα και το λουζερ που εφερες για προπονητη ρε μαλακα στα αζητητα ηταν μεχρι και απο τη γεωργια τον διωξαν τον αποτυχημενοολα θα τα λυσει
εχει 2 βδομαδες
σε αντιθεση με κατι αλλες ομαδες
που για προπονητη εχουν καρτουν απο την disney
αντε στρατηγε μου....
αντε ρεεεεεεεεεε
μιλας εσυ ρεεεεεεεεεεεεε
ουτε τον κλακο ρεεεεεεεεεεεε
εσυ με καβαλα τι εκανες ρεεεεεεεεεεεεε
αμπρέου και γκόοοοοοοολλλλλλλ!!!!!!
Το κουβαδάκι σου και σ'άλλη παραλία.
καλά.Χαβίτο,χαβίτο έχει τη μπάλλα...μπουκέρνει απο τα δεξιά...κάνει γλυκιά σέντρα για το δεξί ΠΟΔΙ του σέντερ φόρ της εθνικής ουρουγουάης ΛΟΚΟ ΑΜΠΡΕΟΥ πιάνει το σούτ και η μπάλλα στο καυτατζόγλειο!
.ωστοσο ειναι ξεκαθαρο οτι μας λειπει το φορ που θα τελειωνει τις φασεις και οσοι πανηγυριζετε για Αμπρεου μαλλον θα πρεπει να ασχοληθειτε με βολλευ η γουοτερ πολο.Παλτο δεν τον λες,αλλα ουτε και ειναι το φορ που θελει η ομαδα.
Ο Κοκε χθες μια χαρα ηταν για τον ρολο που (ΔΕΝ) εχει,ο Αμπρεου με τον Χαβιτο θελουν ειδικη εξασκηση στα τελειωματα,συμφωνω για Γκρατσιαν,ειναι το παλτο που θα φορεθει αυτον τον χειμωνα,μακαρι να δουμε Ναφτι-Νατσο διδυμο και Νταριο μπροστα και να πακεταρουμε τον Γκρασιαν πισω στην Αργεντινη...100% μαζί σου αν και εγώ θα το προχωρήσω λίγο και θα πω ότι αγγίζει και τα όρια του παλτού.
Τίτλο που αξίζει 100% ο Γκρατσιάν και πιστεύω ότι αυτό θα λυθεί με την επιστροφή του Νάτσο και την ταυτόχρονη προώθηση του Ντάριο μπροστά.
Όσο για τον Κόκε δεν ξέρω τι να πω πλέον!