Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ακουω στο ραδιο την ανακοινωση της παε σας.....τα 3 πεναλντυ που τα ειδατε,τουλαχιστον το ενα που θυμαμαι του χαβιτο,εκανε βουτια το παλικαρι οπως κ ο κοκε κ τα εδειξαν 10 φορες σε ριπλει....γιατι λεμε οτι θελουμε?ετσι να δημιουργουμε κλιμα?εκτος αν μιλαει για αλλες φασες τις οποιες δεν θυμαμαι

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μαλακα γαιμακανο αντε γαμησου εσυ ο θεος και ο κουπερ!!!! ρε μαλακα με 10 παιχτες και παλι δεν μπορειτε να κερδισετε :jerking: :jerking: και θες μετα να με κερδισεις!!!!!!!!!!
Και να πω οτι δεν στο ειπα......!Σε κουτσο αλογο πονταρες!!!

Επισκέπτης
που εισαι ρε μαλακα γαιμακανο ολη την εβδομαδα μας ειχες ζαλισει τα αρχιδια με τον κουπερ ηρθε και αρχισανε οι φαπες :2funny: :2funny:και την αλλη αγωνιστικη πατε τουμπα  :2funny: :2funny: οταν σου ειπα ευτυχως που δεν σας προλαβε απο την αρχη γιατι θα ειχατε την τυχη της παρμα και της μαγιορκας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΣΦΑΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΑΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ο κουπερ θα τα φτιαξει ολα
η ομαδα θα ειναι πανετοιμη για το τζαμι
αλλα και στο σ επισης σημαντικο παιχνιδι με τις σμυρνοπουλες
που θελουν 5αδα
εχε χαρη που η ομαδα μεχρι τωρα επαιζε χωρις προπονητη και συστημα
και δωσαμε λαβες σε καθε σμυρνοπουλακι
να ορεγεται καλες θεσεις
τεσπα
ετοιμαστειτε για την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ

Επισκέπτης
ΣΦΑΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΑΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ο κουπερ θα τα φτιαξει ολα
η ομαδα θα ειναι πανετοιμη για το τζαμι
αλλα και στο σ επισης σημαντικο παιχνιδι με τις σμυρνοπουλες
που θελουν 5αδα
εχε χαρη που η ομαδα μεχρι τωρα επαιζε χωρις προπονητη και συστημα
και δωσαμε λαβες σε καθε σμυρνοπουλακι
να ορεγεται καλες θεσεις
τεσπα
ετοιμαστειτε για την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ
προς το παρον στο πρωτο παιχνιδι αρπα τη πρωτη ψωλια και ερχεται και καπακι και δευτερη γαιμακανο!!!μας ειχες ζαλισει τα αρχιδια με τον λουζερ κουπερ!!!!!!!!!!ουτε με 10 ρε μαλακα δεν μπορειτε να κερδισετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ολα θα τα λυσει
εχει 2 βδομαδες
σε αντιθεση με κατι αλλες ομαδες
που για προπονητη εχουν καρτουν απο την disney
αντε στρατηγε μου....

Συνημμένα

• snews7081.jpg
    snews7081.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
ολα θα τα λυσει
εχει 2 βδομαδες
σε αντιθεση με κατι αλλες ομαδες
που για προπονητη εχουν καρτουν απο την disney
αντε στρατηγε μου....
κοιταξε μαλακα γαιμακανο να σε κερδισουν την επομενη τα καρτουν να δω που θα κρυφτεις μετα :2funny: :2funny:θα σε παρουν με τις ντοματες εσενα και το λουζερ που εφερες για προπονητη :2funny:ρε μαλακα στα αζητητα ηταν μεχρι και απο τη γεωργια τον διωξαν τον αποτυχημενο

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Το κουβαδάκι σου και σ'άλλη παραλία.

καλά.Χαβίτο,χαβίτο έχει τη μπάλλα...μπουκέρνει απο τα δεξιά...κάνει γλυκιά σέντρα για το δεξί ΠΟΔΙ του σέντερ φόρ της εθνικής ουρουγουάης ΛΟΚΟ ΑΜΠΡΕΟΥ :2funny:πιάνει το σούτ και η μπάλλα στο καυτατζόγλειο! :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλά μαλάκας είμαι και το ξέρω πολύ καλύτερα απο εσέ,αλλά επιμένω ότι σήμερα ο ΛΟΚΟ ΑΜΠΡΕΟΥ :2funny:ήταν εκλπηκτικός.Ειδικά τα γκόλ που έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά.Αφού άμα παρατήρησες ο κούπερ κατουρήθηκε απο τη χαρά του μόλις τον είδε πώς ξεγλιστράει με τη μπάλλα κάτ! :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το χθεσινο ισως ηταν το καλυτερο παιχνιδι της ομαδας απο το 20' και μετα,ειναι το μονο ματς οπου βασει αποδοσης δικαιουμαστε να φωναζουμε για διαιτησια(προκλητικος για αλλη μια φορα ο εχθρος του Αρη Κουκουλακης)και ατυχια.ωστοσο ειναι ξεκαθαρο οτι μας λειπει το φορ που θα τελειωνει τις φασεις και οσοι πανηγυριζετε για Αμπρεου μαλλον θα πρεπει να ασχοληθειτε με βολλευ η γουοτερ πολο.Παλτο δεν τον λες,αλλα ουτε και ειναι το φορ που θελει η ομαδα.Οσο για τους 8 παιχτες της Καβαλας και τις παπαριες που γραφουν τα παοκια εδω μεσα,μαλλον δεν εχουν δει το ματς,δεν υπαρχουν 8 παιχτες,η δευτερη αποβολη ειναι στο 90φευγα και μετα την τριτη αποβολη εγινε μονο μια φαση.Ολες οι αποβολες ηταν καθαρες και με λιγο καλυτερη διαιτησια η Καβαλα επρεπε να τελειωσει με 5-6...

Επισκέπτης
.ωστοσο ειναι ξεκαθαρο οτι μας λειπει το φορ που θα τελειωνει τις φασεις και οσοι πανηγυριζετε για Αμπρεου μαλλον θα πρεπει να ασχοληθειτε με βολλευ η γουοτερ πολο.Παλτο δεν τον λες,αλλα ουτε και ειναι το φορ που θελει η ομαδα.

100% μαζί σου αν και εγώ θα το προχωρήσω λίγο και θα πω ότι αγγίζει και τα όρια του παλτού.
Τίτλο που αξίζει 100% ο Γκρατσιάν και πιστεύω ότι αυτό θα λυθεί με την επιστροφή του Νάτσο και την ταυτόχρονη προώθηση του Ντάριο μπροστά.
Όσο για τον Κόκε δεν ξέρω τι να πω πλέον!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
100% μαζί σου αν και εγώ θα το προχωρήσω λίγο και θα πω ότι αγγίζει και τα όρια του παλτού.
Τίτλο που αξίζει 100% ο Γκρατσιάν και πιστεύω ότι αυτό θα λυθεί με την επιστροφή του Νάτσο και την ταυτόχρονη προώθηση του Ντάριο μπροστά.
Όσο για τον Κόκε δεν ξέρω τι να πω πλέον!
Ο Κοκε χθες μια χαρα ηταν για τον ρολο που (ΔΕΝ) εχει,ο Αμπρεου με τον Χαβιτο θελουν ειδικη εξασκηση στα τελειωματα,συμφωνω για Γκρατσιαν,ειναι το παλτο που θα φορεθει αυτον τον χειμωνα,μακαρι να δουμε Ναφτι-Νατσο διδυμο και Νταριο μπροστα και να πακεταρουμε τον Γκρασιαν πισω στην Αργεντινη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom