Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ναι ενω η ιστορια εχει δειξει οτι εμεις εχουμε κολλημα να ερθουμε στο κοτετσι σου. ασε μας ρε, μια ζωη στην πουστια ειστε, τωρα θα σας μαθουμε? Ελατε να μπειτε με ντου
νομιζεις δεν το εχουμε κανει?θες να σου θυμισω την καταληψη της θυρας 3 πριν χρονια?
διαβασε 6η παραγραφο κατω κατω κ κλαψε.....
για να μαθαινεις κ να μην μιλας οταν σε μπουκωνει ο λαος του Παοκ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που θα μου πεις να κανω ντου.....προσεχε μην την ξαναπαθεις κ τρεχεις κ δεν φτανεις

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
νομιζεις δεν το εχουμε κανει?θες να σου θυμισω την καταληψη της θυρας 3 πριν χρονια?
διαβασε 6η παραγραφο κατω κατω κ κλαψε.....
για να μαθαινεις κ να μην μιλας οταν σε μπουκωνει ο λαος του Παοκ
που θα μου πεις να κανω ντου.....προσεχε μην την ξαναπαθεις κ τρεχεις κ δεν φτανεις
Τ'αρχιδια μας κουνιούνται αδελφέ. Είσαι πολύ μικρός για να μου μάθεις ιστορία. Κάντε το τώρα και το ξανασυζητάμε. Και γω οταν πήγαινα σχολείο είχα δείρει δυο παοκια που μου την ειχαν πεσει. Ειμαι πολυ αντρας

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τ'αρχιδια μας κουνιούνται αδελφέ. Είσαι πολύ μικρός για να μου μάθεις ιστορία. Κάντε το τώρα και το ξανασυζητάμε. Και γω οταν πήγαινα σχολείο είχα δείρει δυο παοκια που μου την ειχαν πεσει. Ειμαι πολυ αντρας
κλαψτεεεεεεε
ποτε δεν το κανατε κ ποτε δεν θα το κανετε αυτο το πραγμα
απο την 4 ουτε απ εξω δεν περνατε

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλα ,ο λαος του παοκ στις πουστειες πρωτος ειναι...το δειχνει συνεχως...οι μαγκιες στα παιδακια και στις μαμαδες τους προσφατα ειναι δειγμα ποσο μαγκας ειναι ο λαος του...και η καταληψη στη 3 δεν εγινε με μαγκια και τσαμπουκα...εγινε με πονηρο τροπο...διαβασε κανα αρθρο για οπαδους(χουλιγκανς) ,μιας και καυχιεσαι για αυτο...δες στην αγγλια,πολωνια,κροατια,σερβια ,τουρκια και αργεντινη να δεις τι σημαινει να εισαι χουλιγκανακι...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα ,ο λαος του παοκ στις πουστειες πρωτος ειναι...το δειχνει συνεχως...οι μαγκιες στα παιδακια και στις μαμαδες τους προσφατα ειναι δειγμα ποσο μαγκας ειναι ο λαος του...και η καταληψη στη 3 δεν εγινε με μαγκια και τσαμπουκα...εγινε με πονηρο τροπο...διαβασε κανα αρθρο για οπαδους(χουλιγκανς) ,μιας και καυχιεσαι για αυτο...δες στην αγγλια,πολωνια,κροατια,σερβια ,τουρκια και αργεντινη να δεις τι σημαινει να εισαι χουλιγκανακι...
τι ηθελες ρε φλωρε εσυ δηλαδη να κανουμε?να μπουμε με οπλα να την παρουμε?ας το κανει αλλος οπαδος αυτο.....ας ερθει στην 4 να γελασουμε.τωρα κλαψε κ εσυ κ ασε μας ησυχους να τα χωνω στον πετρο κ αυτος σε μενα.επικοικωνουμε αλλιως εμεις

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ εσυ για να εχουμε καλο ερωτημα τι ομαδα εισαι?

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
ποιος ειναι φλωρος ρε οπαδε της πλακας?οταν δε ξερεις τι ειναι οπαδιλικι .... και λες πιπες ...καλυτερα μην ασχολεισαι με το αθλημα...πανε να βλεπεις χαντμπολ και μπαντμιντον μαλακακο...εγω δε σε βρισα πριν...μαθε να κανεις διαλογο

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι τι ειμαι...ημουν και παλιοτερα εδω...πρωτα απο ολα ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ( :'() ΚΑΙ απο ελλαδα Αρης ...αλλα δεν σε εβρισα στην αρχη ...για αυτο να μιλας οπως μιλαω και γω

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ουαου....θυμαμαι,μας ειχατε κλασει τ αρχιδια τοτε.....ρε θυματα της πολης,μην την ψαχνετε.σας πηραμε μεχρι κ την σουπεροθυρα σας....ντροπη των οπαδων
ναι γι'αυτο οι συνοπαδοι σου τρεχουν σαν πουστηδες. Εσυ βεβαια δεν ησουν εκει γιατι εισαι πιπινι. Ασε να ξερω καλυτερα επειδη ημουν. Οχι πως εκανα τιποτα...ειμαι καλο παιδι. Απλά έβλεπα και θαύμαζα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ποιος ειναι φλωρος ρε οπαδε της πλακας?οταν δε ξερεις τι ειναι οπαδιλικι .... και λες πιπες ...καλυτερα μην ασχολεισαι με το αθλημα...πανε να βλεπεις χαντμπολ και μπαντμιντον μαλακακο...εγω δε σε βρισα πριν...μαθε να κανεις διαλογο
μαλακακος?ετσι σε ειπα η ειπα την αληθεια,δηλαδη φλωρος?χαλαρωσε κ μην κανεις αυτο που κραζεις.μια χαρα σου μιλησα,δεν σε ειπα γαμιδι οπως τωρα.σκατοβλαχε.αντε τον πουλο σου που θα μου μιλησεις για οπαδιλικι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι γι'αυτο οι συνοπαδοι σου τρεχουν σαν πουστηδες. Εσυ βεβαια δεν ησουν εκει γιατι εισαι πιπινι. Ασε να ξερω καλυτερα επειδη ημουν. Οχι πως εκανα τιποτα...ειμαι καλο παιδι. Απλά έβλεπα και θαύμαζα.
κλαψεεεεεεε...
σου πηρα την 3?ωρε μαγκα.....μεγαλη ντροπη αυτο το πραγμτα

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
συνεχιζεις να  βριζεις ε?...νταξει..συνεχισε...συνεχισε...απο οπαδιλικι και μπαλα παντως ιδεα δεν εχεις.ελπιζω να ξερεις τη εντεκαδα της ομαδας σου τουλαχιστον :sunglasses:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
συνεχιζεις να  βριζεις ε?...νταξει..συνεχισε...συνεχισε...απο οπαδιλικι και μπαλα παντως ιδεα δεν εχεις.ελπιζω να ξερεις τη εντεκαδα της ομαδας σου τουλαχιστον :sunglasses:
ρε ταγαρι....σε ειπα φλωρο απλα στην αρχη,βρισια ειναι αυτο?σε ποια χωρα?εσυ με ειπες μαλακακο κ το συνεχισα.χαλαρωσε μη σε παρει κ σε σηκωσει.
οσο για την ενδεκαδα,ξερω κ την δικια σου πολυ καλυτερα απο σενα γιατι σε εχω δει κ στο γηπεδο περισσοτερες απ οτι εσυ.για να μου λες παπαριες για λιβερπουλ σε πιανω....καναπεδακιας φλωρος που βλεπει αγγλικο ποδοσφαιρο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και γω σου λεω πριν 22 χρονια ειχα δειρει δυο παοκια. Μεγαλη ντροπη για την 4.  :2funny:
ε τωρα η μου δειχνεις ποσο βλακας εισαι,που δεν το πιστευω,η τα λες μπας κ αφησουμε το θεμα της ντροπης σου.ελεος ρε......οσοι κοπανοι κ να ηταν σε αλλα γηπεδα δεν εχουν γινει αυτα ρε.....να σου παρω την θυρα των φανατικων οπαδων?ποσο φλωροι ειστε?
κ ασε τι εδειρες κ τι εκλασες......παρε την 4 κ μετα ολα καλα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε ταγαρι....σε ειπα φλωρο απλα στην αρχη,βρισια ειναι αυτο?σε ποια χωρα?εσυ με ειπες μαλακακο κ το συνεχισα.χαλαρωσε μη σε παρει κ σε σηκωσει.
οσο για την ενδεκαδα,ξερω κ την δικια σου πολυ καλυτερα απο σενα γιατι σε εχω δει κ στο γηπεδο περισσοτερες απ οτι εσυ.για να μου λες παπαριες για λιβερπουλ σε πιανω....καναπεδακιας φλωρος που βλεπει αγγλικο ποδοσφαιρο
Τι να χεσει το Αγγλικό ποδόσφαιρο μπροστα σας ρε? μπαουκ εισαι λεμεεεε  :2funny: :2funny:

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
απο μπαλα δε ξερεις...ιδεα δεν εχεις...συνεχιζω να ειμαι σιγουρος για αυτο.οσο για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ...και αγγλικο ποδοσφαιρο ,οντως παρακολουθω.αλλα παρακολουθω και ελληνικο πρωταθλημα.καθε 2 βδομαδες παω γηπεδο στη 3...και μη μου λες πιπες οτι ξερεις εσυ απο μπαλα...εχω διαβασει τι γραφεις εδω...συνεχισε να βριζεις...μονο αυτο ξερεις...αναλωνεσαι σε ποσα ποστς εδω διχως να ξερεις απο ποδοσφαιρο...μπαοκ μπαοκ ,μεχρι εκει...καλα κανεις και εισαι παοκ...αλλα μαθε να τα βλεπεις αντικειμενικα τα πραματα...και οχι να βριζεις σα μπετοβλακας ...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τι να χεσει το Αγγλικό ποδόσφαιρο μπροστα σας ρε? μπαουκ εισαι λεμεεεε  :2funny: :2funny:
ρε δεν μιλαω ποδοσφαιρικα η οπαδικα πλεον.δεν ξεπλενετε την ντροπη.αυτο πρεπει να το καταλαβετε κ να αφησετε τις μαλακιες τωρα.σας πηραμε την θυρα 3 ναι η οχι?ε κλαψτεεεεεε τωρα λεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom