boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 290
- Πόντοι
- 36
Aντε όλοι αδελφια....κοιταξτε τί βρηκα...Ελατε να κανουμε τις σκεψεις μας κυμα...
Καλο!!!!
Κερδίζει τους ποδοσφαιριστές ο Κούπερ
και....πηδαμε ολοι μαζι τον ζμπαοκ
Είχαν μάθει αλλιώς τα κοτόπουλα και ξαφνιάστηκαν. Αν βγάλεις κάποιες υπερβολές του τύπου "τρεξτε να σωθείτε" έτσι έγιναν τα πράγματα. Ειχαν βγει εξω για τις γνωστες μαγκιες αλλα ξαναμπήκαν τρέχοντας μέσα. Δεν το περίμεναν. Βέβαια να παραδεχτούμε οτι αργήσαμε να οργανωθούμε. Τοσα χρονια πριν μας έτρεχανη πορεια εκπληξη στην τουμπα,την χρονια που ανεβηκαμε απο Μικρας ασιας...Που ειδαν στην αρχη λιγο κόσμο τα πουλια και ξεψαρωσαν και μολις ειδαν και τους αλλους να βγαινουν απο τα στενα σαστισαν...Δεν θα ξεχασω ενα πουλι που ετοιμαζοταν να πεταξει πετρα και μολις βλεπει τον κοσμο να ερχεται κατα πανω τους την αφησε μπροστα στα ποδια του και αρχισε να τρεχει....
Το 91 εγινε το σωσε. Μετα απο πολλα χρονια ο λαος του Αρη εκανε τον κοτολαο γυρω γυρω ολοι...
ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ(εγω ημουν 8). λεπτομερειες δυστυχως δε λεγονται εδω. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΟΣΜΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. ΦΥΣΟΥΣΕ ΚΑΙ ΒΟΡΡΙΑΣ....
καποια παοκια ήταν μεσα στη Θ4 και εβλεπαν οτι γινεται κατω...ειχαν τρελαθει και φωναζαν τους δικους τους ολο απογνωση...τρεξτε τρεξτε ερχονται....μπειτε μεσα
κλαψτε ρε πελατεςΕίχαν μάθει αλλιώς τα κοτόπουλα και ξαφνιάστηκαν. Αν βγάλεις κάποιες υπερβολές του τύπου "τρεξτε να σωθείτε" έτσι έγιναν τα πράγματα. Ειχαν βγει εξω για τις γνωστες μαγκιες αλλα ξαναμπήκαν τρέχοντας μέσα. Δεν το περίμεναν
Δεν πας στο "Θελω να γλυφω πούτσους" που είναι και το στοιχείο σου?κλαψτε ρε πελατες
πρωτη φορα βλεπω γρια να πεταει πετρες σε γριεςΑΡΗΣ που να με παρει οργη
ΑΡΗΣ ρε γαμωτο
Δεν πας στο "Θελω να γλυφω πούτσους" που είναι και το στοιχείο σου?
ειχε γκομενα καμια γρια ο παππους κ του εκανε την στραβη κ ειπε να παει να πεταξει καμια πετραπρωτη φορα βλεπω γρια να πεταει πετρες σε γριες
Μπερδεύτηκε ρε. Γεροντική ανοιαπρωτη φορα βλεπω γρια να πεταει πετρες σε γριες
Πήγαινε βρε που σου λεω μη χασεις κανένα παπάρι. Τσιμπουκοπνίχτρα
ετσι θα εισαι σε 15 μερες μωρη κουραδα
οπως καθε χρονια θα κλαις κ θα λες τι εφταιξε
θα μου υποσχεθεις κατι ομως.....σε 15 μερες δεν θα κλαις καλα?Πήγαινε βρε που σου λεω μη χασεις κανένα παπάρι. Τσιμπουκοπνίχτρα
Μωρή βρώμα το ξέρω οτι ειμαι γλυκοτσούτσουνος αλλά δεν στον δίνω. Είμαι λογοδοσμένοςθα μου υποσχεθεις κατι ομως.....σε 15 μερες δεν θα κλαις καλα?
βρε ρουφα το καυλι μου κ μη λες πολλα......η μαλλον κανε λιγη υπομονη γιατι σου ερχεται σε λιγες μερες.....να τον φας με τρελα μη μου εισαι χορτατηΜωρή βρώμα το ξέρω οτι ειμαι γλυκοτσούτσουνος αλλά δεν στον δίνω. Είμαι λογοδοσμένος
τρεεεεεμωωωωωωωερχομαστε γαμω την καταδικη μου
βαλτε παμπερ
Πρόσεξε μωρη καριόλα γιατί σε βλεπω να τρέχεις να σβήνεις ποσταρίσματατρεεεεεμωωωωωωω
θα φατε την δικεφαλη πουτσα εστω κ με μισο μηδεν κ μετα ποιος σας ακουει
πελατες ειστε ρεεεεεε
Πρόσεξε μωρη καριόλα γιατί σε βλεπω να τρέχεις να σβήνεις ποσταρίσματα