Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
Aντε όλοι αδελφια....κοιταξτε τί βρηκα...Ελατε να κανουμε τις σκεψεις μας κυμα...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
η πορεια εκπληξη στην τουμπα,την χρονια που ανεβηκαμε απο Μικρας ασιας...Που ειδαν στην αρχη λιγο κόσμο τα πουλια και ξεψαρωσαν και μολις ειδαν και τους αλλους να βγαινουν απο τα στενα σαστισαν...Δεν θα ξεχασω ενα πουλι που ετοιμαζοταν να πεταξει πετρα και μολις βλεπει τον κοσμο να ερχεται κατα πανω τους την αφησε μπροστα στα ποδια του και αρχισε να τρεχει....   
Το 91  εγινε το σωσε. Μετα απο πολλα χρονια ο λαος του Αρη εκανε τον κοτολαο γυρω γυρω ολοι...
ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ(εγω ημουν 8). λεπτομερειες δυστυχως δε λεγονται εδω. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΟΣΜΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. ΦΥΣΟΥΣΕ ΚΑΙ ΒΟΡΡΙΑΣ....
καποια παοκια ήταν μεσα στη Θ4 και εβλεπαν οτι γινεται κατω...ειχαν τρελαθει και φωναζαν τους δικους τους ολο απογνωση...τρεξτε τρεξτε ερχονται....μπειτε μεσα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η πορεια εκπληξη στην τουμπα,την χρονια που ανεβηκαμε απο Μικρας ασιας...Που ειδαν στην αρχη λιγο κόσμο τα πουλια και ξεψαρωσαν και μολις ειδαν και τους αλλους να βγαινουν απο τα στενα σαστισαν...Δεν θα ξεχασω ενα πουλι που ετοιμαζοταν να πεταξει πετρα και μολις βλεπει τον κοσμο να ερχεται κατα πανω τους την αφησε μπροστα στα ποδια του και αρχισε να τρεχει....   
Το 91  εγινε το σωσε. Μετα απο πολλα χρονια ο λαος του Αρη εκανε τον κοτολαο γυρω γυρω ολοι...
ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ(εγω ημουν 8). λεπτομερειες δυστυχως δε λεγονται εδω. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΟΣΜΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. ΦΥΣΟΥΣΕ ΚΑΙ ΒΟΡΡΙΑΣ....
καποια παοκια ήταν μεσα στη Θ4 και εβλεπαν οτι γινεται κατω...ειχαν τρελαθει και φωναζαν τους δικους τους ολο απογνωση...τρεξτε τρεξτε ερχονται....μπειτε μεσα
Είχαν μάθει αλλιώς τα κοτόπουλα και ξαφνιάστηκαν. Αν βγάλεις κάποιες υπερβολές του τύπου "τρεξτε να σωθείτε" έτσι έγιναν τα πράγματα. Ειχαν βγει εξω για τις γνωστες μαγκιες αλλα ξαναμπήκαν τρέχοντας μέσα. Δεν το περίμεναν. Βέβαια να παραδεχτούμε οτι αργήσαμε να οργανωθούμε. Τοσα χρονια πριν μας έτρεχαν

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Είχαν μάθει αλλιώς τα κοτόπουλα και ξαφνιάστηκαν. Αν βγάλεις κάποιες υπερβολές του τύπου "τρεξτε να σωθείτε" έτσι έγιναν τα πράγματα. Ειχαν βγει εξω για τις γνωστες μαγκιες αλλα ξαναμπήκαν τρέχοντας μέσα. Δεν το περίμεναν
κλαψτε ρε πελατες

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΑΡΗΣ που να με παρει οργη
ΑΡΗΣ ρε γαμωτο

Συνημμένα

• 3099.jpg
    3099.jpg
    93 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ερχομαστε γαμω την καταδικη μου
βαλτε παμπερ

Συνημμένα

• 882.jpg
    882.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 16

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μωρή βρώμα το ξέρω οτι ειμαι γλυκοτσούτσουνος αλλά δεν στον δίνω. Είμαι λογοδοσμένος  :2funny:
βρε ρουφα το καυλι μου κ μη λες πολλα......η μαλλον κανε λιγη υπομονη γιατι σου ερχεται σε λιγες μερες.....να τον φας με τρελα μη μου εισαι χορτατη
αντε γεια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.