παλι τα ιδια ρε παλικαρι μου?παπαρας εισαι κ φαινεσαι κ χεστηκα που μενεις ειλικρινα.ειπα να ειμαι καλος σημερα αλλα τον θες τον πουτσο σου εσυ πουσταρα.κριμα που δεν σε εχυσε στα μουτρα ο απροπυργος.παρε τον μπουλο σου τωρα κ μην ξαναποσταρεις πανω στα δικα μου ποστ οπως δεν το κανω κ εγω,εκτος αν γινει οτι κ τωραχαλαρωσε παπαρα και αυτοι δικεφαλο εχουν στο στηθος. και αυτοι απο το περα κλουμπ καταγονται. Ειδε ο Γυφτος τη γενια του που λενε, αλλα εδω στην κυριολεξια. οσον αφορα για το αν κατεβηκα, ΔΕΝ κατεβηκα. Αθηνα μενω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
και γω στα αρχιδια μου σ εχω γραμμενο και σενα και τον λαοτζικο σου. εσυ ασχοληθηκες και με ρωτησες αν κατεβηκα και δεν λυπηθηκα τα λεφτα μου. Γκεγκε? Και δεν μ εχυσε ο Ασπροπυργος και το οραμα του Γαμαικανου το βλεπω να γινεται πραγματικοτητα. Οποτε ρουφα την πουτσα μου και σκασε. Κομπλεξικε κολοτουρκε. Σε ειπα παπαρα και θηχτηκες. Παπαρα
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τι εγινε ρε αρειανακια?φυγατε ολα?τις δηλωσεις του προεδρου του ασπροπυργου τις ειχατε ακουσει?γουσταρει Παοκ ο ανθρωπος οπως ολη η Ελλαδα.
Οπως γουσταρε ο προεδρας του εργοτελη, οταν εκανε το ντηλ και τσιμπησε το 1.2 χαρτι και σας εγλυφε απο πανω μεχρι κατω,εε???
τι θες ρε γαμοσταυρε μαλακα,το σπιτακι σου μεσα?τι θες?δες ποιος εστειλε πρωτος στον αλλο κ μετα μιλα κωλοτρυπιδι.ειπες οτι τον ειδες βρε μαλακα κ δεν τον ακουσες.......σχολιασες το ποστ μου κ απαντησα γιατι ειπα να γινω ευγενικος μαζι σου πουτανα του βορρα.παψε τωρακαι γω στα αρχιδια μου σ εχω γραμμενο και σενα και τον λαοτζικο σου. εσυ ασχοληθηκες και με ρωτησες αν κατεβηκα και δεν λυπηθηκα τα λεφτα μου. Γκεγκε? Και δεν μ εχυσε ο Ασπροπυργος και το οραμα του Γαμαικανου το βλεπω να γινεται πραγματικοτητα. Οποτε ρουφα την πουτσα μου και σκασε. Κομπλεξικε κολοτουρκε. Σε ειπα παπαρα και θηχτηκες. Παπαρα
ετσι ακριβωςΟπως γουσταρε ο προεδρας του εργοτελη, οταν εκανε το ντηλ και τσιμπησε το 1.2 χαρτι και σας εγλυφε απο πανω μεχρι κατω,εε???
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Δεν σχολιασα το ποστ σου. Απλα απαντησα στην ερωτηση σου ευγενικοτατα. Αρχισες τα φαιδρα με τον προεδρο του Ασπροπυγρου, ε να μην σχολιασω? Εκτος αν δεν μ αφηνεις
δεν εχεις καταλαβει πως μιλαω με καποιους απο δω μεσα γι αυτο κ καθεσαι κ λες οτι θες.κ σου ξαναλεω,μην κανεις την παλαβη κ λες οτι σου στελνω εγω,δεν ασχολουμαι καθολου.σε παρακαλω μην το κανεις ουτε κ εσυ γιατι δεν μ αρεσει να ακουω περι τουρκων κ οτι αλλο λες κ μετα να χρειαστει να σου γαμησω τιποτα.οπως δεν ασχολουμαι με την παρτη σου μην το κανεις.Δεν σχολιασα το ποστ σου. Απλα απαντησα στην ερωτηση σου ευγενικοτατα. Αρχισες τα φαιδρα με τον προεδρο του Ασπροπυγρου, ε να μην σχολιασω? Εκτος αν δεν μ αφηνεις
ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΡΕ,ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ελα, χαλαρωνουμε λεμε.........
Εσεις εκει πανω ρε deker (στη κλεανθους).... ακομα δεν αρχισατε τα μπινελικια????? Εμεις κοντευουμε να διαλυσουμε τα παντα ολα, να τους στειλουμε ολους απο 'κει που ηρθαν και σεις τσιμουδια ακομα?????
Εσεις εκει πανω ρε deker (στη κλεανθους).... ακομα δεν αρχισατε τα μπινελικια????? Εμεις κοντευουμε να διαλυσουμε τα παντα ολα, να τους στειλουμε ολους απο 'κει που ηρθαν και σεις τσιμουδια ακομα?????
κοιταξε να δεις,εχουμε εναν προεδρο ο οποιις μας κανει κ θελουμε να πιστευουμε οτι δεν θα μας απογοητευσει.αν ειχαμε τους προεδρους των προηγουμενων ετων θα γινοταν πανικος......τωρα απλα κανουμε υπομονη.να χαλαρωσω γιατι?μια χαρα ειμαι.το παλικαρι εχει καποιο προβλημα.καθε φορα που θα μου στειλει κατι θα πει.....κ οχι τιποτα παντα αυτος ξεκιναει κ παντα το παιζει παλαβη.εγω αυτες τις παλαβες τις γαμαω γιατι δεν γουσταρω πολλα πολλαΕλα, χαλαρωνουμε λεμε.........
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
εγω ομως σε γαμαω
Και μιας και δεν ασχολεισαι μαζι μου δεν χρειαζεται να εισαι ουτε ευγενικος ουτε τιποτα. Απαντησα γιατι ρωτησες. Να ηξερα οτι ειναι πριβε το thread δεν θα απαντουσα. Αν γουσταρεις να μιλας με συγγεκριμενα ατομα καντε ενα threadακι και πειτε τα εκει.
Και αφου δεν μου μιλας ως προς τι το σχολιο για οτι θα επρεπε να κλαιω τα λεφτα μου που κατεβηκα? Μια ετσι και καλα απο ευγενια, (αρχιδια ευγενια εμενα ειρωνια μου ακουστικε) και σε πειραξε το παπαρα? Σ εχουν αποκαλεσει και χειρωτερα εδω μεσα και δεν αντεδρασες. Στο φιναλε ενα deker βλεπω...
Αντε στα τσακιδια τωρα τουρκοπαπαρα που θα μου γαμησεις κιολας...
Και μιας και δεν ασχολεισαι μαζι μου δεν χρειαζεται να εισαι ουτε ευγενικος ουτε τιποτα. Απαντησα γιατι ρωτησες. Να ηξερα οτι ειναι πριβε το thread δεν θα απαντουσα. Αν γουσταρεις να μιλας με συγγεκριμενα ατομα καντε ενα threadακι και πειτε τα εκει.
Και αφου δεν μου μιλας ως προς τι το σχολιο για οτι θα επρεπε να κλαιω τα λεφτα μου που κατεβηκα? Μια ετσι και καλα απο ευγενια, (αρχιδια ευγενια εμενα ειρωνια μου ακουστικε) και σε πειραξε το παπαρα? Σ εχουν αποκαλεσει και χειρωτερα εδω μεσα και δεν αντεδρασες. Στο φιναλε ενα deker βλεπω...
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Και τα γραφικα νταιλικια σου στο cosmopolitan που σε παιρνει κιολας
βρε μαλακα,μην τα λες,γινεσαι ρομπα.εσυ εστειλες πρωτος κ δεν ειχα λογο να σε βρισω χωρις να πεις κατι.αλλα να απαντας με παραθεσγ σε δικο μου ποστ κ αλλο απλα να σχολιαζεις οτι γουσταρεις με τα φιλαρακια σου.εχεις δικιο,την κανω γιατι θα γαμησω το σοι σου ολοκληρο κ δεν το παιρνω πισω.δεν μπορω αλλο με την παρτη σου.θα κανω οτι γουσταρω εδω μεσα κ δεν θα μου λες εσυ τι θρεντακι να ανοιξω.εσυ μην ποσταρεις για τα δικα μου κ ολα καλα.κ αν νομιζεις οτι με γαμας ελα να το δουμε.εκτος αν εισαι κοτα κ εσυ σαν το αλλο το αρειανακι που το φωναζω κοτουλα.....ονοματα δεν λεμε,ξερουν οι περισσοτεροι ποιο πουστρακι εννοω.τον μπουλο σου τωρα.δεν σου ξαναγραφωεγω ομως σε γαμαω
Και τα γραφικα νταιλικια σου στο cosmopolitan που σε παιρνει κιολας
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
εφυγσααααααα.
Παω να πω στο σοι μου οτι θα ερθει ο ψωλαρας ο deker να μας γαμησει για να στηθουμε γιατι οτι και να κανουμε δ εν θα του ξεφυγουμε!
Η βλακεια ειναι ανικητη...
Καληνυχτα σας Κυριοι και deker
Παω να πω στο σοι μου οτι θα ερθει ο ψωλαρας ο deker να μας γαμησει για να στηθουμε γιατι οτι και να κανουμε δ εν θα του ξεφυγουμε!
καλο σου βραδυ μαλακαεφυγσααααααα.
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Γιατι εχετε πιο δημιουργικο διαλογο με ενα παοκι απο οτι με εναν αρειανο γι αυτο.
Γιατι εχετε πιο δημιουργικο διαλογο με ενα παοκι απο οτι με εναν αρειανο γι αυτο.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αν ερθει διπλοΜε Μαζινιο θα παμε Λαρισα?Ποσο δινει τον ασο?
θα κερασεις μπουκαλι;;;;
γιατι εγω σε λεω οτι δεν χανουμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K