Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αν ερθει διπλο
θα κερασεις μπουκαλι;;;;
γιατι εγω σε λεω οτι δεν χανουμε
Εγω σε λεω αυτα που βλεπουν τα ματακια μου Γαμαικανε...αμυνα απο χωνι,κεντρο ανυπαρκτο κατα διαστηματα,παιχτες που βρισκονται κατα τυχη,συστημα μηδεν,αν σε ικανοποιει το να μη χασουμε για μια ακομη αγωνιστικη,παω πασο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μπαλίτσα θα δούμε ποτέ? Το οτι είμαστε τρίτοι είναι καθαρά θέμα συγκυριών
ΔΕν υπαρχει τριτος Πετρο,ετσι οπως τα καναμε με μια ηττα μπορουμε να βρεθουμε και 8οι,οι διαφορες ειναι πολυ μικρες πλεον,τοτε θα ξυπνησουν και οσοι κοιμουνται ακομη...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΔΕν υπαρχει τριτος Πετρο,ετσι οπως τα καναμε με μια ηττα μπορουμε να βρεθουμε και 8οι,οι διαφορες ειναι πολυ μικρες πλεον,τοτε θα ξυπνησουν και οσοι κοιμουνται ακομη...
Σωστότατον. Δεν βλέπω μέλλον πάντως. Ίσως αν τους αρχίσουμε στα χαστούκια και ξυπνήσουν

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εγω σε λεω αυτα που βλεπουν τα ματακια μου Γαμαικανε...αμυνα απο χωνι,κεντρο ανυπαρκτο κατα διαστηματα,παιχτες που βρισκονται κατα τυχη,συστημα μηδεν,αν σε ικανοποιει το να μη χασουμε για μια ακομη αγωνιστικη,παω πασο.
η αμυνα ειναι σκατα και αποσκατα
Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Η
κεντρο ΟΧΙ(ινδιαναρα,ναφτι,νταριο)
επιθεση ΟΧΙ( δες ο γυφτος τι εχει...δεν μπορει να αλλαξει μια μπαλια μπροστα,μονο τον βιερινια, :uglystupid: :uglystupid:
ΧΟΝΤΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ,σε αγαπησαμε σε λατρεψαμε,το ονομα σου συνδεθηκε με την επανοδο του ΑΡΕΩΣ αλλα αντε στο γεροδιαολο.  :headbang:
πιτου:θετικοτατος,καμπορα:θεσπεσιος(τραυματιας ομως >:( >:()
ΛΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:Ο καλυτερος κεφαλοσφαιριστης που περασε απο το χαριλαου μετα τον αλεξιαδη,
υγ: τον κονσεισαο τον βενζινα αν ειχαμε οποιος βγαζει στοιχειωδεις σεντρες,ο λοκο θα εκανε 15 γκολ το λιγοτερο
αλλα και ο πιτου το εχει
οπως εχω προσεξει
γιατι ο χαβιτο κανει σεντρες δ'εθνικης
συνεχιζω....σιφακης:ο καλυτερος ελληνας τερματζης
νασουτη:ενα στοπερ που το ποθουσε διακαως ο γαυρος πριν 2 χρονια
γκρασιαν δεν εχει δειξει ακομα τιποτα
αλλα και ο μπελουτσι του γαυρου εκανε ενα χρονο να προσαρμοστει
μετα επαιξε το τοπι
για αυτο αδελφια μου
χαλαρωστε...η ομαδα δεν ειναι για τα αναθεμα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
η αμυνα ειναι σκατα και αποσκατα
Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Η
κεντρο ΟΧΙ(ινδιαναρα,ναφτι,νταριο)
επιθεση ΟΧΙ( δες ο γυφτος τι εχει...δεν μπορει να αλλαξει μια μπαλια μπροστα,μονο τον βιερινια, :uglystupid: :uglystupid:
ΧΟΝΤΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ,σε αγαπησαμε σε λατρεψαμε,το ονομα σου συνδεθηκε με την επανοδο του ΑΡΕΩΣ αλλα αντε στο γεροδιαολο.  :headbang:
πιτου:θετικοτατος,καμπορα:θεσπεσιος(τραυματιας ομως >:( >:()
ΛΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:Ο καλυτερος κεφαλοσφαιριστης που περασε απο το χαριλαου μετα τον αλεξιαδη,
υγ: τον κονσεισαο τον βενζινα αν ειχαμε οποιος βγαζει στοιχειωδεις σεντρες,ο λοκο θα εκανε 15 γκολ το λιγοτερο
αλλα και ο πιτου το εχει
οπως εχω προσεξει
γιατι ο χαβιτο κανει σεντρες δ'εθνικης
συνεχιζω....σιφακης:ο καλυτερος ελληνας τερματζης
νασουτη:ενα στοπερ που το ποθουσε διακαως ο γαυρος πριν 2 χρονια
γκρασιαν δεν εχει δειξει ακομα τιποτα
αλλα και ο μπελουτσι του γαυρου εκανε ενα χρονο να προσαρμοστει
μετα επαιξε το τοπι
για αυτο αδελφια μου
χαλαρωστε...η ομαδα δεν ειναι για τα αναθεμα
Τι ωραια που τα λες...ο Μπελουτσι εκανε μιση σεζον να προσαρμοστει αλλα ηταν παιχτης του γαβρου,ο Γκρασιαν θα βγαλει την κακη σεζον του και μετα θα παρει πουλο για την Αργεντινη,υποτιθετει τους δανεικους τους φερνεις να σε ανεβασουν επιπεδο.Καλος ο Νασουτι αλλα διπλα του το χαος...τα αμυντικα μας χαφ τα φτυνουν καταμεσις αφου μαρκαρουν και για Κοκε-Γκρασιαν συμφωνα με το συστημα του Μαζινιο.Ο Σηφακης καλος,αλλα αν τυχον και λειψει πανε στον Αη Δημητρη ολονυχτια μπας και το σωσουμε,οι αλλοι 2 ειναι παιδικη χαρα.Η επιθεση μας για την ωρα ειναι τραγικη,4 γκολ απο επιθετικους σε 7 παιχνιδια ειναι αρνητικος απολογισμος,αν και για αυτο δεν φερουν ευθυνη μονο τα φορ αλλα το ολο συστημα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Χαριζεται ποολυνικης σερβοελληνας τεχνικος με ειδικοτητα στην κατασκευη μικρων ετοιμορροπων κτισματων με μεγαλη διαρκεια στο χρονο(κοινως παραγκες..)....
Στα + ο μπουρουτζικας και η φοβερη προφορα του....Για περισσοτερες πληροφοριες τηλ 696969696969

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Χαριζεται ποολυνικης σερβοελληνας τεχνικος με ειδικοτητα στην κατασκευη μικρων ετοιμορροπων κτισματων με μεγαλη διαρκεια στο χρονο(κοινως παραγκες..)....
Στα + ο μπουρουτζικας και η φοβερη προφορα του....Για περισσοτερες πληροφοριες τηλ 696969696969
Με την Αρκαδη η χωρις?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οπως  τελετε..... :grin: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γιαχιτς-Καραμπελα και αμα τα καταφερω θα σου στειλω και αμπονσα...  :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το συμβολαιο του γκρασιαν ποιος θα το πληρωνει???Γιατι η διοικηση μου εκανε παρτυ που ξεφορτωθηκε τον Κυργιακο. :headbang:...Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να το καλυψω... :'( :'( :'(Περιεμνε να ερθει ο κροισος και το ξανασυζηταμε.. :2funny:
Υ.Γ.Κλεισαμε με πολυνικη??? :think: :rolleyes:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
α..............και για να μην ξεχνιομαστε
το σαββατο γαμαμε το-το-το δικεφαλο
οεοεοεοεοεοεοε
ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ
ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ
ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΙΔΙΑ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το συμβολαιο του γκρασιαν ποιος θα το πληρωνει???Γιατι η διοικηση μου εκανε παρτυ που ξεφορτωθηκε τον Κυργιακο. :headbang:...Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να το καλυψω... :'( :'( :'(Περιεμνε να ερθει ο κροισος και το ξανασυζηταμε.. :2funny:
Υ.Γ.Κλεισαμε με πολυνικη??? :think: :rolleyes:
Εννοειται,με χιλια...ενταξει θα σας βολεψω καλυτερα.Μαζινιο με Λαμπριακο που δεν εχει και μεγαλο συμβολαιο...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ
ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ
ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ
ΟΤΑΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ
ΘΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΟΤΟΥΛΑ.....
Η ΚΟΤΟΥΛΑ
ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ.....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ικανοποιημένος αλλά... φεύγει!

αντιο μαζινιε
ευχαριστουμε που μας εφερες τον λοκο
στο καλο και να μην μας γραφεις
οταν αποκτησεις λιγο περαιτερω εμπειρια και τριβη με το ποδοσφαιρικο γιγνεσθαι
και δεν αφηνεις εναν χοντρο να σερνεται απο το πρωτο ως το τελευταιο λεπτο,
και οταν μαθεις πως παιζεται η αμυνα
και οχι τουτο το σκορποχωρι(3 γκολ απο ομαδα γ'εθνικης)
και μαθεις να εκμεταλευσαι στο επακρο το τριτο κατα σειρα καλυτερο ροστερ της σουπερ λινγκ
τοτε ξαναμπουκαρισε
μπαι και ευχαριστουμε για οσα προσφερες.......με τις γνωριμιες σου......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom