You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θελω να ξαναγραψω και ας ειμαι κουραστικος, πως πολυ φοβαμαι οτι ο Μαζινιο δεν ειναι Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τις κακες εμφανισεις της ομαδας, καθως εαν αυτος φταιει για την αδιαφορια και τα κιλα του Κοκε, τη θεση του διπλα στο Γκρατσιαν, την κακη εικονα του Γκρασιαν, του Ρομπερζ και.... τελος παντων και διαφορα αλλα..... ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και για το παθος και το σκυλιασμα του Ναφτι, το ανεβασμα σιγα σιγα του Αμπρεου, την αγωνιστικοτητα του Χαβιτο, τον εξαιρετικο Φερναντεζ, την επανοδο του Γκιαρο και το δεσιμο με το Νασουτι....
Εχω μια υποψια οτι δε γινεται να φταιει ΠΑΛΙ ο προπονητης και δε γινεται να ειναι και αυτος "καλος ανθρωπος" και "φιλος των παικτων" "που δε μπορει να τους επιβληθει" οπως και ο Ερναντεθ περσι.......
Κατι αλλο φοβαμαι οτι παιζει...... και αν ειναι αυτο, δε θα εχει τυχη ουτε ο επομενος.... δεν πρεπει να περασει το "γινατι" καποιων με πολλα μηδενικα στο συμβολαιο τους........
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
Οσο για την ομαδα και χθες, αλλα και το Σαββατο, χαλαρωστε λιγο, ειδαμε και σημερα τι εγινε, ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ περασαν στο παρατσαφ...... γρια γεια σας απο το τρικαλο, γρια Αθηνας γεια σας απο τον βουλη, θειος γεια σας απο τον περουκα, μονο ο πολυμετοχικος περασε ανετα απο εορδαικο, ο μπαογκ δε βλεποταν ακομα θα επαιζαν πεναλτυ αν δε γινοταν η μαλακια του οφητζη, εμεις με τα χιλια ζορια, αλλα και 4 γκολ....... θελω να πω.... οτι ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, δεν χρειαζεται να γκρεμισουμε το χαριλαου....... αλλο αν οι εμφανισεις στυλ β' ημιχρονο με αεκ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ......
Εχω μια υποψια οτι δε γινεται να φταιει ΠΑΛΙ ο προπονητης και δε γινεται να ειναι και αυτος "καλος ανθρωπος" και "φιλος των παικτων" "που δε μπορει να τους επιβληθει" οπως και ο Ερναντεθ περσι.......
Κατι αλλο φοβαμαι οτι παιζει...... και αν ειναι αυτο, δε θα εχει τυχη ουτε ο επομενος.... δεν πρεπει να περασει το "γινατι" καποιων με πολλα μηδενικα στο συμβολαιο τους........
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
Οσο για την ομαδα και χθες, αλλα και το Σαββατο, χαλαρωστε λιγο, ειδαμε και σημερα τι εγινε, ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ περασαν στο παρατσαφ...... γρια γεια σας απο το τρικαλο, γρια Αθηνας γεια σας απο τον βουλη, θειος γεια σας απο τον περουκα, μονο ο πολυμετοχικος περασε ανετα απο εορδαικο, ο μπαογκ δε βλεποταν ακομα θα επαιζαν πεναλτυ αν δε γινοταν η μαλακια του οφητζη, εμεις με τα χιλια ζορια, αλλα και 4 γκολ....... θελω να πω.... οτι ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, δεν χρειαζεται να γκρεμισουμε το χαριλαου....... αλλο αν οι εμφανισεις στυλ β' ημιχρονο με αεκ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ......
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ
ΜΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ
ΑΡΗ ΕΒΙΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟ ΠΗΔΑ
ΑΡΗ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ
σαββατο αλωνουμε το κρατικο
ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ
ΜΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ
ΑΡΗ ΕΒΙΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟ ΠΗΔΑ
ΑΡΗ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ
σαββατο αλωνουμε το κρατικο
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ρε ντεκερ ντερμπυ εχει αυριορε γαμαικανε τι εχεις παθει τις τελευταιες 5 μερες?
το ξεχασες
μπασκετακι
ωραια γουστα
δεν σε πιανω ρε συ.....
θα ηταν ωραια τα γουστα αν ο εσακε σας εδινε τα 1500 που η καε μου ειπε οκ.τωρα τι να κλασει?εσεις στην tv κ εμεις εκι μεσα δε λεει.μια μαλακια θα ειναιρε ντεκερ ντερμπυ εχει αυριο
το ξεχασες
μπασκετακι
ωραια γουστα
δεν σε πιανω ρε συ.....
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ναι το ακουσα,θα ηταν ωραια τα γουστα αν ο εσακε σας εδινε τα 1500 που η καε μου ειπε οκ.τωρα τι να κλασει?εσεις στην tv κ εμεις εκι μεσα δε λεει.μια μαλακια θα ειναι
εσεις δωσατε αλλα ο εσακε δεν δεχτηκε
ημουν στο ματς κυπελου
πριν 3 χρονια(που μας νικησατε )
πολυ ωραια γουστα
θα πας;
θα φυγω με τη μια απο τουμπα κ θα παω.κ γω ημουν τοτεναι το ακουσα,
εσεις δωσατε αλλα ο εσακε δεν δεχτηκε
ημουν στο ματς κυπελου
πριν 3 χρονια(που μας νικησατε )
πολυ ωραια γουστα
θα πας;
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.smithmaps.fsnet.co.uk/images33ejb/64monte33ejb.jpg[/img[/URL]]
Ξέρει κανείς τίποτα?
http://[URL unfurl="true"]www.smithmaps.fsnet.co.uk/images33ejb/64monte33ejb.jpg[/img[/URL]]
Ξέρει κανείς τίποτα?
[/quote]
τι εννοεις ποιητη μου?
Επισκέπτης
τι εννοεις ποιητη μου?
Άκουσα μια φήμη και τη λέω πλαγίως για να μη φάω κράξιμο.
Κάνε συνειρμούς και θα καταλάβεις! ;)
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ερχεται ο κουπερ ρε μαλακεςΆκουσα μια φήμη και τη λέω πλαγίως για να μη φάω κράξιμο.
Κάνε συνειρμούς και θα καταλάβεις! ;)
αδελφια ΑΡΕΙΑΝΟΙ
επιτελους θα τα σηκωσουμε ολα φετος
ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣ
Επισκέπτης
Τι λετε ρε μαλακες? Από που και ως που?
Από "έγκυρη" υποτίθεται πηγή.
Αλλά επειδή οι έγκυρες πηγές μ'έχουν πιγκώσει στις μαλακίες ρωτάω αν έχει ακουστεί πάνω τίποτα.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
;) ;) ;) ;)Από "έγκυρη" υποτίθεται πηγή.
Αλλά επειδή οι έγκυρες πηγές μ'έχουν πιγκώσει στις μαλακίες ρωτάω αν έχει ακουστεί πάνω τίποτα.
αλλα δεν ηθελα να το πω
για να μην το γκατεμιασω
τεσπα....
δεν ακουσα τιποτα ρεΑπό "έγκυρη" υποτίθεται πηγή.
Επισκέπτης
δεν ακουσα τιποτα ρε
Ξέρω 'γω ρε συ τι να πώ?
Ήταν πολύ σίγουρος λέμε,άντε γαμήσου του έλεγα εγώ ναι ρε μαλάκα κόβω τ'αρχίδια μου έλεγε αυτός!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ρε ταιλερ77
γραφεις και στο εμπερορ;