Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλα και ορθοτατα αυτα τα του αγκνιους
αλλα οτι ειπατε για τον ΛΟΚΟ
σιγα σιγα να το μασετε αδελφια Αρειανοι
σεντερ φοραρα
ακουτε που σας λεω ;) ;) ;)
Θα κριθει στο τελος,μην τρελλενεσαι κι εσυ,με την Αεκ πλην του γκολ περπατουσε,καλα τα γκολ που εβαλε με τον Ασπροπυργο,αλλα τον θελω στα ντερμπυ και δη στα εκτος εδρας.Μακαρι να δικαιωσει το ονομα του αλλα οτι εχουμε προβλημα στο γκολ και φετος ειναι γεγονος.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Θα κριθει στο τελος,μην τρελλενεσαι κι εσυ,με την Αεκ πλην του γκολ περπατουσε,καλα τα γκολ που εβαλε με τον Ασπροπυργο,αλλα τον θελω στα ντερμπυ και δη στα εκτος εδρας.Μακαρι να δικαιωσει το ονομα του αλλα οτι εχουμε προβλημα στο γκολ και φετος ειναι γεγονος.
+10000000
αλλα δεν σταματαει σε λεω...
3 και μετραω σε λεω

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αδελφε, συμφωνω μαζι σου, αλλα προσωπολατρεια ΤΕΛΟΣ......!!
δεν μιλησα για προσωπαλατρεια αδελφε
ισα ισα αυτος ειναι μεγαλος τυχοδιωκτης και μισθοφορος
αλλα να μπαινει στο πλεκτο θελουμε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν μιλησα για προσωπαλατρεια αδελφε
ισα ισα αυτος ειναι μεγαλος τυχοδιωκτης και μισθοφορος
αλλα να μπαινει στο πλεκτο θελουμε
Ουτως η αλλως,με τον τραυματισμο του Καμπορα,ολο το βαρος θα πεσει πανω του,τωρα θα δειξει ποσο μπορει να ανταπεξελθει στο ρολο του σκορερ

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Τουλαχιστον τωρα θα παει στο καλο η θα περιμενουμε πρωτα την 3αρα κ απο το τυρι??

Δεν ειναι δυνατον ρε πουστη μου να εμπιστευεσαι αυτο το υλικο να το προετοιμασει κ να το καθοδηγησει ενας καποιος που απλα καποτε επαιζε μπαλα σε σχετικα υψηλο επιπεδο..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! :headbang:

Τι να πω δεν ξερω..ΚΟΝΤΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΜΠΟΥΛΟ!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ουτως η αλλως,με τον τραυματισμο του Καμπορα,ολο το βαρος θα πεσει πανω του,τωρα θα δειξει ποσο μπορει να ανταπεξελθει στο ρολο του σκορερ

Εδω θα φανει, με μαζινιο 'η χωρις, κατα ποσο μπορει η ομαδα να τον "εκμεταλλευτει" και να τον  "σημαδεψει" εκει στην κορυφη της επιθεσης.... απο αποψη τακτικης και συστηματος εννοω...

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Κυριοι ημουν στο ματς και ενα εχω να πω για την ομαδα μας.
Κανει ακριβως τις ιδιες εμφανησεις απο την αρχη του προταθληματος.
Δηλαδη.
1 Δεν μπαινουν με παθος για την νικη οι παιχτες
2 Το κεντρο ειναι ασυνδετο με την επιθεση και η τακτικη σεντρα απο τα πλαγια για κεφαλια δεν πιανει παντα. Καλα που παιζαμε με τον απειρο Ασπροπυργο που μπραβο του για την αποδοση του.
3 Οι παιχτες δεν ξερουν τι θελουν μεσα στο γηπεδο. Μονο χαρη στο ταλεντο τους μεχρι στιγμης και σε καμια περιπτωση λογω τακτικης, ειμαστε τσην τριτη θεση στο πρωταθλημα και περασαμε σημερα απο τα Λιοσια.
4 Η αμυνα ειναι ΓΤΠ καβαλα. Ο ρομπερζ στο 3ο γκολ πετουσε χαρταετο και ο Φλαβιο απλα απαραδεκτος. Κουλουχερης φιλοτιμος. Κατα τα αλλα σκατα και αποσκατα η αμυνα. Τα 3 γκολ απο ομαδα Γ Εθνικης, τα λεει ολα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Σφαλιαρες για να τρεξουν και προπονητη για να ξερουμε τι θελουμε στο γηπεδο.
Μπραβο στα παιδια που βρεθηκαν στο γηπεδο και ντροπη στους πεντε δεκα του Ασπροπυργου που πετουσανε μπουκαλια στον αγωνιστηκο χωρο.
Κανενας για μενα δεν σωζεται απο το ματς. ΚΑ - ΝΕ - ΝΑΣ. Ολοι σε ενα καζανι.
(το εδειξε το ματς η tv?)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Κυριοι ημουν στο ματς και ενα εχω να πω για την ομαδα μας.
Κανει ακριβως τις ιδιες εμφανησεις απο την αρχη του προταθληματος.
Δηλαδη.
1 Δεν μπαινουν με παθος για την νικη οι παιχτες
2 Το κεντρο ειναι ασυνδετο με την επιθεση και η τακτικη σεντρα απο τα πλαγια για κεφαλια δεν πιανει παντα. Καλα που παιζαμε με τον απειρο Ασπροπυργο που μπραβο του για την αποδοση του.
3 Οι παιχτες δεν ξερουν τι θελουν μεσα στο γηπεδο. Μονο χαρη στο ταλεντο τους μεχρι στιγμης και σε καμια περιπτωση λογω τακτικης, ειμαστε τσην τριτη θεση στο πρωταθλημα και περασαμε σημερα απο τα Λιοσια.
4 Η αμυνα ειναι ΓΤΠ καβαλα. Ο ρομπερζ στο 3ο γκολ πετουσε χαρταετο και ο Φλαβιο απλα απαραδεκτος. Κουλουχερης φιλοτιμος. Κατα τα αλλα σκατα και αποσκατα η αμυνα. Τα 3 γκολ απο ομαδα Γ Εθνικης, τα λεει ολα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Σφαλιαρες για να τρεξουν και προπονητη για να ξερουμε τι θελουμε στο γηπεδο.
Μπραβο στα παιδια που βρεθηκαν στο γηπεδο και ντροπη στους πεντε δεκα του Ασπροπυργου που πετουσανε μπουκαλια στον αγωνιστηκο χωρο.
Κανενας για μενα δεν σωζεται απο το ματς. ΚΑ - ΝΕ - ΝΑΣ. Ολοι σε ενα καζανι.
(το εδειξε το ματς η tv?)
οχι, απο το ραδιο ανοιχτομυαλε
πες κανα παρελοιπομενο.....
ποσα αδελφια εισασταν;

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Να ητανε καμια διακοσαρα? Καπου εκει. σκεφτηκα να βγαλω καμια φωτο αλλα οι Ασπροπυργιωτες ηταν λιγο ινδιανοι και ψιλοκωλοσα. Ημουν και μονος...
Παντως πολυ καντηλι για την Σαλονικα και τον Αρη μας και πολυ παραπληροφορηση. Του τυπου, "και τι πειραζει που πεταμε μπουκαλια? Στο χαριλαου πεφτουν σφαιρες" και "καλα σας γαμει το αθηναικο κατεστημενο" και τετοια.
Ομαδα 3ης Εθνικης... Τι περιμενεις θα μου πεις...
Εχουμε αλλο ενα κακο. Αντι να δειχνουμε τι ομαδα ημαστε, ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ στον καθε αντιπαλο στο επιπεδο του. Ενα ματς θεωρητικα ευκολο το καναμε δυσκολο...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τωρα πραγματικα,δεν διαβασα τι γραψατε στα τελευταια ποστ αλλα να κανω μια ερωτηση,επειδη κ εσεις το ακουσατε απο το ραδιο οπως κ εγω....σας αρεσε κατι απο τον σημερινο αρη?

Επισκέπτης
τωρα πραγματικα,δεν διαβασα τι γραψατε στα τελευταια ποστ αλλα να κανω μια ερωτηση,επειδη κ εσεις το ακουσατε απο το ραδιο οπως κ εγω....σας αρεσε κατι απο τον σημερινο αρη?

Το ότι μπορεί να φύγουνε το Μαζίνιο.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ντεκερ ΛΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 93' ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4
ΛΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ ΛΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 93' ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4
ΛΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
εσενα φιλε μου πρεπει να σε δει γιατρος....δεν εισαι καθολου καλα.τα χαπια σου τα παιρνεις?

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
εγω τον ειδα δεν τον ακουσα  :tooth:
καλυτερα να εκανα κατι αλλο  :knockinb:
χαλιααααααααα  :s&m_3:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εσενα φιλε μου πρεπει να σε δει γιατρος....δεν εισαι καθολου καλα.τα χαπια σου τα παιρνεις?
ρε ΛΟΚΟ σε λεω ρε ντεκερ
καυλα σε λεω
σαν το μωρο στο αβαταρ σου
ΛΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
και ο-1 με την τουμπα
ναι ρε γαμωτο
ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ
ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
YES YES YES YES YES YES
στο 93 το βαλαμε παιδια
ΛΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ