Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Nacho.... δε διαφωνω οτι ο Ογιος εχει καλα στοιχεια προπονητη αλλα μην πεφτεις στη λουμπα..... δεν ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ειναι η καταλληλη λυση για τον ΑΡΗ.... μου θυμιζει η φαση, τα αγγελοσκυλα με τους αντιθετους εκει στους διπλανους......

Καλος στην προετοιμασια ο Ογιος, στις σχεσεις του με τους παικτες, ωραιο ποδοσφαιρο παιξαμε τοτε, αλλα επισης ΑΝΑΡΧΟ, κατι σε τσιρκο, χωρις να ξερει τι θα πει ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ και τακτικη, οταν εχεις το γαυρο στο 2-0 και μπαινει στο 2ο ημιχρονο να του βαλει αλλα 3........ στην τελικη ισως να ειναι απο τους προπονητες που κανουν μεχρι ενα επιπεδο και οχι παραπανω...... να σου θυμισω αλλωστε οτι ο Ογιος ειναι που εριξε κατηγορια τον Ατρομητο,ε? Να θυμομαστε και τις γκελες......
Ρε σεις σταματηστε το παραμυθι με τις ομαδες που εριξε ο Ογιος,δηλαδη αν ηταν ο Μπαγιεβιτς θα τον εσωζε?Γιατι δεν αναλαμβανει ποτε του ομαδα που κινδυνευει?Δηλαδη ο Ατρομητος ηταν ομαδαρα και ο Ογιος την διελυσε?Μη λεμε κι οτι θελουμε,ενταξει δεν λεω σωνει και καλα να ερθει στον Αρη,απλα πιστευω πως απο τον Μαζινιο ειναι καλυτερη λυση.Η μηπως δεν παιξαμε αναρχα την Κυριακη που στο β' ο,τι ωρα ηθελαν τα χανουμια εμπαιναν περιοχη και εμεις τρεχαμε να προλαβουμε?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δε λέω ότι ο Όγιος είναι η καλύτερη λύση(που μπορεί να είναι η καλύτερη money can buy αυτή τη στιγμή)
Λέω ότι ο οποιοσδήποτε εν δυνάμει είναι σίγουρα καλύτερη λύση από το Μαζίνιο.

Εχω μερικες ενστασεις, για παιχνιδια σαν αυτο στον εργοτελη, ακομα και αυτο με την αεκ, νομιζω οτι ο μαζινιο φταιει λιγοτερο απο καποιους αλλους.......

Στον τελη, εστησε την ομαδα μια χαρα, αναλογα και με τις απουσιες, τον επαιξες ανετα στο 1ο, μην ξεχνας οτι κατεβαινε να παιξει με μια ομαδα που ειχε ριξει 4 εκτος στο προηγουμενο και 4 εντος στο προπροηγουμενο και οταν εμεινε ο αλλος με 10 παικτες πεταει μεσα, Κοκε,Λαμπριακο,Καμπορα,Χαβιτο και Καλβο, με Φερναντεζ πισω τους και ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΣΟΥΛΕΣ .........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
λες να μας κανει ο τυπος και τριτη εξυπηρετηση;

Πιστευω οτι "εχουν γνωση οι φυλακες" πλεον στον Αρη και ξερουν να "φυλανε το κοπαδι απο τους λυκους"......

Δεν το ηξερα οτι εχει αυτο το λαμογιο για μανατζερ το παλληκαρι (αν τον εχει ακομα).....

Για την εξυπηρετηση που εκανε ΠΟΙΟΣ σε ΠΟΙΟΝ στις υποθεσεις παπαρογλου-μουν θα μας πεις τιποτα????

Επισκέπτης
Εχω μερικες ενστασεις, για παιχνιδια σαν αυτο στον εργοτελη, ακομα και αυτο με την αεκ, νομιζω οτι ο μαζινιο φταιει λιγοτερο απο καποιους αλλους.......

Στον τελη, εστησε την ομαδα μια χαρα, αναλογα και με τις απουσιες, τον επαιξες ανετα στο 1ο, μην ξεχνας οτι κατεβαινε να παιξει με μια ομαδα που ειχε ριξει 4 εκτος στο προηγουμενο και 4 εντος στο προπροηγουμενο και οταν εμεινε ο αλλος με 10 παικτες πεταει μεσα, Κοκε,Λαμπριακο,Καμπορα,Χαβιτο και Καλβο, με Φερναντεζ πισω τους και ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΣΟΥΛΕΣ .........

Λαμπριάκο? :headbang: :headbang: :headbang:
Έλα ρε Μάξιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και έπαιζαν πασούλες οι υπόλοιποι γιατί δεν ήξεραν τι να κάνουν τη μπάλα.
Και δεν ήξεραν τι να την κάνουν γιατί η ομάδα με αυτές τις αλλαγές κόπηκε στα 2.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
γιατι η πρωτη φορα θα ειναι που εχω ερθει!!!!σιγα μη φοβηθουμε αλλωστε εχω καλες αναμνησεις απο βικελιδη μερια!!!!!

Μα δε ρωτησα αν θα φοβηθεις, ισα ισα γιατι να φοβηθεις, οσοι εχουν ερθει στο Βικελιδης, κυριοι ηρθαν, κυριοι εφυγαν......εμεις ειμαστε φιλοξενοι.....λογικο ειναι να εχεις καλες αναμνησεις......

Αγωνιστικα παντως πρεπει να θυμασαι πολλα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: 42-43-45 χρονια παει αυτο, ουτε που θυμαμαι.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μαζινιο προφανως τελος, ανεξαρτητα ποσο θα ληξει το παιχνιδι στα λιοσια.....

Αυτο το ρομπερζ ειναι που καποιοι κλαψομουνιαζανε γιατι δεν παιζει????? :headbang: :headbang:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΛΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΑ ΣΑΣ
κοπροσκυλο μαζινιο ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΛΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΑ ΣΑΣ
κοπροσκυλο μαζινιο ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ......

Στο "φυγε τωρα" δεν ξερω αν συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ..... στο "κοπροσκυλο" ομως, λιγος σεβασμος δε βλαπτει..... ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Στο "φυγε τωρα" δεν ξερω αν συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ..... στο "κοπροσκυλο" ομως, λιγος σεβασμος δε βλαπτει..... ;)
και τι θα γινει ρε μαξιμε;;;
θα διωξουμε 10 παικτες τον ιανουαριο :huh: :huh: :huh:
φερτε εγνωσμενης αξιας προπονητη ΤΩΡΑ
οχι ογιους και μαλακιες
προπονητη που να ξερει να παιζει ΑΜΥΝΑ
και να φτιαξει μια σκληροτραχηλη ομαδα
ΤΕΛΟΣ
μαζινιο παραιτησου ΠΑΡΑΥΤΑ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
και τι θα γινει ρε μαξιμε;;;
θα διωξουμε 10 παικτες τον ιανουαριο :huh: :huh: :huh:
φερτε εγνωσμενης αξιας προπονητη ΤΩΡΑ
οχι ογιους και μαλακιες
προπονητη που να ξερει να παιζει ΑΜΥΝΑ
και να φτιαξει μια σκληροτραχηλη ομαδα
ΤΕΛΟΣ
μαζινιο παραιτησου ΠΑΡΑΥΤΑ

Και γω πιστευω οτι μαλλον αλλαγη προπονητη χρειαζομαστε, αλλα δεν ξερω ποιος ειναι ο καταλληλος για μετα.... θα μου πεις δουλεια της διοικησης ειναι αυτη......

Εχω ομως μια μικρη υποψια οτι καποιοι προσπαθουν να τον διωξουν και αν τα καταφερουν ΙΣΩΣ να το κανουν και με τον επομενο........ :headbang:

Οσο για το κοπροσκυλο, καταλαβαινω τα νευρα σου και γω εχω νευρα, αλλα το ΜΑΖΙΝΙΟ κοπροσκυλο, δε μου κολλαει, αν ειναι να φυγει ας παει στην ευχη του Θεου....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν και καπως αργα αρχισατε να καταλαβαινετε τι λεμε τοσο καιρο μαγκες,απλα βλεπαμε τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως θα θελαμε να ειναι,το αν προκριθηκαμε η οχι δεν με ενδιαφερει καθολου,εγω κοιταω την γενικη εικονα απο το ξεκινημα της περιοδου(Ατρομητος) μεχρι και σημερα,σας το ειχα πει απο το ματς του βαζελου οτι ο ανθρωπος δεν κανει,εσεις τον ειχατε για Θεο προπονητικης,οφειλουμε να ειμαστε επικριτικοι με ο,τιδηποτε δεν αφηνει τον Αρη μας να γινει πρωτος και να μη βολευομαστε αν ειμαστε πανω απο τον παοκ η κανουμε κανα καλο παιχνιδακι.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αν και καπως αργα αρχισατε να καταλαβαινετε τι λεμε τοσο καιρο μαγκες,απλα βλεπαμε τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως θα θελαμε να ειναι,[glow=red,2,300]το αν προκριθηκαμε η οχι δεν με ενδιαφερει καθολου[/glow],εγω κοιταω την γενικη εικονα απο το ξεκινημα της περιοδου(Ατρομητος) μεχρι και σημερα,σας το ειχα πει απο το ματς του βαζελου οτι ο ανθρωπος δεν κανει,εσεις τον ειχατε για Θεο προπονητικης,οφειλουμε να ειμαστε επικριτικοι με ο,τιδηποτε δεν αφηνει τον Αρη μας να γινει πρωτος και να μη βολευομαστε αν ειμαστε πανω απο τον παοκ η κανουμε κανα καλο παιχνιδακι.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΜΕΝΑ...........

Κατα τα αλλα συμφωνουμε γενικες γραμμες, αν και κανεις δεν τον αποκαλεσε ΘΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ, ειχαμε ενστασεις ΟΛΟΙ για το ΡΙΣΚΟ και οπως φαινεται ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ....... αλλα και καποια ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ πρεπει να αναλβουν τις ευθυνες τους, γιατι και με αλλον προπονητη με τα μυαλα που κουβαλανε, δυσκολα τα πραγματα, ε Σερχιο????

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΜΕΝΑ...........

Κατα τα αλλα συμφωνουμε γενικες γραμμες, αν και κανεις δεν τον αποκαλεσε ΘΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ, ειχαμε ενστασεις ΟΛΟΙ για το ΡΙΣΚΟ και οπως φαινεται ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ....... αλλα και καποια ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ πρεπει να αναλβουν τις ευθυνες τους, γιατι και με αλλον προπονητη με τα μυαλα που κουβαλανε, δυσκολα τα πραγματα, ε Σερχιο????
Μακαρι να ερθει προπονητης που δεν μασαει απο ονοματα και ανωθεν πιεσεις και να στειλει τους αδιαφορους στην κερκιδα,αλλα παραλληλα  να μην κανει πειραματα με τις θεσεις των παιχτων και να τους αφησει να παιξουν στη θεση τους ωστε να κριθουν και δικαια.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλα και ορθοτατα αυτα τα του αγκνιους
αλλα οτι ειπατε για τον ΛΟΚΟ
σιγα σιγα να το μασετε αδελφια Αρειανοι
σεντερ φοραρα