Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΑΡΥΑΤΑ
ακομα μια, και θα κλαψουν μανουλες >:( >:( >:( >:( >:(
αντε γιατι....
να μας κανει παιχνιδι το χανουμι
ερχομενο και απο λευκορωσις
μαζινιο αντε τ'αγορι μου...... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
κοντη αντε τ'αγορι μου >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Ποσοι ακομη χαμενοι βαθμοι πρεπει να ερθουν για να καταλαβετε τι λεμε?Οταν ειναι ΑΡΓΑ???

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εδω και 3-4 αγωνιστικες,οι δηλωσεις Μαζινιο ειναι copy-paste...αποτελεσμα μηδεν.

Επισκέπτης
Εγω το,χω παρει αποφαση,για αυτο δεν χαλιεμαι πια...
Τι να χαλαστείς με δαύτους?
Μέσα στο γενικό χάλι της σαβουρολίγκας έχουμε δυστυχώς πιάσει το ταβάνι μας. Είματε 1,5χρόνο χωρίς προπονητή,χωρίς κεντρικούς αμυντικούς,χωρίς αμυντικά χαφ,χωρίς επιτελικό μέσο,κι από μία επίθεση επιβιώνει μόνο ο Κάλβο που θέλει μια μπάλα μόνος του.
Κάθεσαι να δεις μπάλα και γίνονται τα νεύρα κρόσια.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Τι να χαλαστείς με δαύτους?
Μέσα στο γενικό χάλι της σαβουρολίγκας έχουμε δυστυχώς πιάσει το ταβάνι μας. Είματε 1,5χρόνο χωρίς προπονητή,χωρίς κεντρικούς αμυντικούς,χωρίς αμυντικά χαφ,χωρίς επιτελικό μέσο,κι από μία επίθεση επιβιώνει μόνο ο Κάλβο που θέλει μια μπάλα μόνος του.
Κάθεσαι να δεις μπάλα και γίνονται τα νεύρα κρόσια.
πας καλα ρε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
χωρις αμυντικα χαφ;;; :uglystupid: :uglystupid:
βλεπεις μπαλα η δεν εχεις σχεση με το αθλημα
ο νταριο τι ειναι ρε;;;;;
πες μου μια ομαδα που εχει τετοιο παικτη διαμαντι
ακομα και ο ναφτιμε γκαρσια ειναι σουπερ για τα ελληνικα δεδομενα
προπονητη θα συμφωνησω μαζι σου 100% οπως και επιθεση

Επισκέπτης
πας καλα ρε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
χωρις αμυντικα χαφ;;; :uglystupid: :uglystupid:
βλεπεις μπαλα η δεν εχεις σχεση με το αθλημα
ο νταριο τι ειναι ρε;;;;;
πες μου μια ομαδα που εχει τετοιο παικτη διαμαντι
ακομα και ο ναφτιμε γκαρσια ειναι σουπερ για τα ελληνικα δεδομενα
προπονητη θα συμφωνησω μαζι σου 100% οπως και επιθεση

Ο Γκαρσία είναι εκτός εδώ και καιρό και δεν υπάρχει κανένα backup.

Ο Ντάριο είναι αμυντικό χαφ? Θα μας τρελάνεις?
Τον άνθρωπο τον χώσανε εκεί από ανάγκη.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο Γκαρσία είναι εκτός εδώ και καιρό και δεν υπάρχει κανένα backup.

Ο Ντάριο είναι αμυντικό χαφ? Θα μας τρελάνεις?
Τον άνθρωπο τον χώσανε εκεί από ανάγκη.
ναι αλλα δεν συμφωνεις οτι ειναι παικταρας
και ανταποκρινεται στο ρολο του
ρε παιδια δεν ειναι τοσο χαλια η ομαδα
αλλα για αυτα που λες για προπονητη και για μπροστα
εισαι  :thumbsup: :thumbsup:
συμφωνω και επαυξανω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγω ξερω οτι η καλη ομαδα εχει και διαρκεια στο παιχνιδι της,οι δικοι μας οπως και με τον Πας,βαλαν γκολ νωρις και μετα παρακαλουσαν να το ληξει αντι να παιξουν...

Επισκέπτης
συμφωνω και επαυξανω

Ρε συ παικταράς είναι και με το παραπάνω,δεν έχουμε καλύτερο αυτή τη στιγμή.
Αυτός και τα πλάγια μπακ παίζουν μπάλα. Αλλά δεν είναι η φυσική του θέση και χαραμίζεται.
Φαντάσου μόνο να έπαιζε στη φυσική του θέση και να έπαιρνε τις μισές ευκαιρίες απ'ότι ο αλησμόνητος :jerking:Ρεγκέιρο πέρυσι.
Περιμένω μήπως γυρίζοντας ο Γκαρσία γίνει έτσι αν και φοβάμαι ότι ο μαλάκας θα τον καθήσει στον πάγκο για να στριμώξει το Γκρατσιάν. :jerking: :jerking:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Νέτο: "Εγώ θα μιλήσω για τον εαυτό μου και θα πω ότι αισθάνομαι στενοχωρημένος γιατί κάθε φορά βγαίνω για την νίκη. Προερχόμαστε από τρεις ισοπαλίες σε τρία παιχνίδια όπου ποιοτικά ήμασταν πολύ ανώτεροι. Στους δύο πρώτους αγώνες έπρεπε να πάρουμε έξι βαθμούς και όχι δύο όπως και σήμερα να κερδίσουμε παίζοντας στην έδρα μας με τους φιλάθλους στο πλευρό μας άσχετα αν η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα".

Για τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες τόνισε: "Αυτό που με προβληματίζει είναι η εικόνα μας με ένα ρόστερ δυνατό. Δεν θα πω αν φταίνε κάποιοι ποδοσφαιριστές ή προπονητές. Θα πρέπει να έχουμε διαφορετική αντίδραση μέσα στους αγώνες".

Για την διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα είπε: "Αυτό που με στεναχωρεί και με προβληματίζει είναι η αντίδραση της ομάδας. Δημιουργούμε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο κάνουμε κοιλιά. Τρεις αγώνες με τρεις βαθμούς δεν είμαι χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος μόνο όταν κερδίζουμε και με τίποτα άλλο".

Για το αν ζήτησε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο τόνισε: "Σε κάποια φάση του αγώνα σε μια διεκδίκηση κεφαλιάς αισθάνθηκα ένα τράβηγμα και στο ημίχρονο είπα στον προπονητή μου ότι καλύτερο να γίνω αλλαγή".

Κι όσο για το αν θεωρεί το παιχνίδι της Τετάρτης περισσότερο ως ρουτίνα υπογράμμισε: "Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να σκεφτούμε έτσι. Θα πρέπει να μπούμε και να το κερδίσουμε. Είμαστε μια ομάδα Α΄ Εθνικής και ο Ασπρόπυργος Γ΄ Εθνικής και θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση.

Όταν παίζουμε στο κύπελλο παίζουμε για να το κερδίσουμε ενώ στο πρωτάθλημα για να είμαστε ψηλά. Με τέτοιες εμφανίσεις όπως οι τελευταίες χάνουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της διοίκησης στο πρόσωπο μας. Δεν καταλαβαίνω πότε περιμένουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στο τέλος της χρονιάς".

Αμπρέου: "Σήμερα πιστεύω ότι δεν μπορύμε να πούμε τι έφταιξε. Βρισκόιμαστε εν θερμώ. Από αύριο μπορούμε να πούμε κάτι τετοιο. Με τον ίδιο τρόπο που ελέγαξμε εμείς ην κυκλοφορία στο πρώτο ημίχροοο έκανε το ίδιο και η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Έχουνε απόλυτο δίκιο οι φίλαθλοί μας να γκρινι΄ζουν σε ένα παιχνίδι όπου μπήκαμε για την νίκη και μας έφυγε μέσα από τα χέρια".

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Πωπω.... δεν παιζεστε με τιποτα λεμε....... Ρε βρυζας που σας χρειαζεται..... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ......

Τελικα θα μας πει κανενα πουλι, τι κοινο εχουν ο παπαρογλου με τον ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ μουν (-ι,-ακι)???????
ακομη να απαντησεις τι κοινο εχουν Παπαζογλου,Μουν και Σηφακης;

Επισκέπτης
συμφωνω και επαυξανω
ρε γαιμακανο τωρα τα θυμηθηκα τη ψωλια φαγατε απο το μαρουσακι!!!!ο θεος :grin:30ποντους ο ευρωπαιος  :grin: τη πουτσα ηταν αυτη. και εχει και συνεχεια χασατε και απο το γαυρο μετα στο καυτο αλεξανδρειο :2funny: :2funny:!!!οσο για τη μπαλα νιωθεις την ανασα μου 2 ποντακια μεινανε σε λιγο οταν επιστρεψουν ολοι θα εχουμε γλεντια!!!ελπιζω να κατεβεις να απολαυσεις το παιχνιδι στη ν.σμυρνη :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε γαιμακανο τωρα τα θυμηθηκα τη ψωλια φαγατε απο το μαρουσακι!!!!ο θεος :grin:30ποντους ο ευρωπαιος  :grin: τη πουτσα ηταν αυτη. και εχει και συνεχεια χασατε και απο το γαυρο μετα στο καυτο αλεξανδρειο :2funny: :2funny:!!!οσο για τη μπαλα νιωθεις την ανασα μου 2 ποντακια μεινανε σε λιγο οταν επιστρεψουν ολοι θα εχουμε γλεντια!!!ελπιζω να κατεβεις να απολαυσεις το παιχνιδι στη ν.σμυρνη :grin:

Εσυ πανθηρακι θα ερθεις προς Βικελιδης μερια?????

Επισκέπτης
Ο Πανσερραϊκός πέρσι πέταξε εκτός Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό και φέτος ήρθε η σειρά του κατόχου του τροπαίου, Ολυμπιακού. Οι παίκτες του
[size=20pt]Γκιγιέρμο Ογιος [/size]
τιμώρησαν τους "ερυθρόλευκους" τους οποίος νίκησαν εύκολα με 3-1 και πέρασαν πανηγυρικά στους "16" του θεσμού. Ετσι. οι Σέρρες έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά τα Γιάννινα. μικρότερης κατηγορίας που καταφέρνει να αποκλείσει τον Ολυμπιακό από το Κύπελλο.

Ακούει κανείς?????????????????????????????????????????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο Πανσερραϊκός πέρσι πέταξε εκτός Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό και φέτος ήρθε η σειρά του κατόχου του τροπαίου, Ολυμπιακού. Οι παίκτες του
[size=20pt]Γκιγιέρμο Ογιος [/size]
τιμώρησαν τους "ερυθρόλευκους" τους οποίος νίκησαν εύκολα με 3-1 και πέρασαν πανηγυρικά στους "16" του θεσμού. Ετσι. οι Σέρρες έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά τα Γιάννινα. μικρότερης κατηγορίας που καταφέρνει να αποκλείσει τον Ολυμπιακό από το Κύπελλο.

Ακούει κανείς?????????????????????????????????????????

Nacho.... δε διαφωνω οτι ο Ογιος εχει καλα στοιχεια προπονητη αλλα μην πεφτεις στη λουμπα..... δεν ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ειναι η καταλληλη λυση για τον ΑΡΗ.... μου θυμιζει η φαση, τα αγγελοσκυλα με τους αντιθετους εκει στους διπλανους......

Καλος στην προετοιμασια ο Ογιος, στις σχεσεις του με τους παικτες, ωραιο ποδοσφαιρο παιξαμε τοτε, αλλα επισης ΑΝΑΡΧΟ, κατι σε τσιρκο, χωρις να ξερει τι θα πει ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ και τακτικη, οταν εχεις το γαυρο στο 2-0 και μπαινει στο 2ο ημιχρονο να του βαλει αλλα 3........ στην τελικη ισως να ειναι απο τους προπονητες που κανουν μεχρι ενα επιπεδο και οχι παραπανω...... να σου θυμισω αλλωστε οτι ο Ογιος ειναι που εριξε κατηγορια τον Ατρομητο,ε? Να θυμομαστε και τις γκελες......

Επισκέπτης
Nacho.... δε διαφωνω οτι ο Ογιος εχει καλα στοιχεια προπονητη αλλα μην πεφτεις στη λουμπα..... δεν ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ειναι η καταλληλη λυση για τον ΑΡΗ.... μου θυμιζει η φαση, τα αγγελοσκυλα με τους αντιθετους εκει στους διπλανους......

Καλος στην προετοιμασια ο Ογιος, στις σχεσεις του με τους παικτες, ωραιο ποδοσφαιρο παιξαμε τοτε, αλλα επισης ΑΝΑΡΧΟ, κατι σε τσιρκο, χωρις να ξερει τι θα πει ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ και τακτικη, οταν εχεις το γαυρο στο 2-0 και μπαινει στο 2ο ημιχρονο να του βαλει αλλα 3........ στην τελικη ισως να ειναι απο τους προπονητες που κανουν μεχρι ενα επιπεδο και οχι παραπανω...... να σου θυμισω αλλωστε οτι ο Ογιος ειναι που εριξε κατηγορια τον Ατρομητο,ε? Να θυμομαστε και τις γκελες......

Δε λέω ότι ο Όγιος είναι η καλύτερη λύση(που μπορεί να είναι η καλύτερη money can buy αυτή τη στιγμή)
Λέω ότι ο οποιοσδήποτε εν δυνάμει είναι σίγουρα καλύτερη λύση από το Μαζίνιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom