Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δειχνεις να το κατεχεις το αθλημα,πες μου λοιπον φιλαρακι αν τα τρια τελευταια χρονια εχεις απολαυσει μπασκετ απο την ομαδα,το χθεσινο ειναι απλα η κορυφη του παγοβουνου.Αν δεν εχουν λεφτα οι τυποι,ας το ξεκαθαρισουν μαζι με τους στοχους της ομαδας,ας μη ζαλιζουν τα μυαλα μας με Ευρωλιγκες,και τι θα κανει η Ευρωλιγκα χωρις τον Αρη και αυτες τις ηλιθιοτητες που μας εχουν ταισει.Και ας φυγουν στο κατω κατω,μπας κι ερθουν καποιοι καλυτεροι.Οι επιλογες των ξενων μετα την εποχη Στακ-Ουιλκινσον ειναι οικτρες για ομαδα με υψηλους(υποτιθεται)στοχους,με μονη εξαιρεση τον Μασει.Τα ταλεντα μας,ειδαμε φετος πως τα διαχειριζονται.Απο εποχης Ρωμανιδη ειχαμε να βγαλουμε παιχτη και πριν καλα καλα τον δουμε να παιζει,αυτοι τρεχουν να προλαβουν να τον μοσχοπουλησουν και σε αντισταθμισμα φεραν τα ΚΑΠΗ,διαφημιζοντας τους ως τον κορμο της Εθνικης ομαδας(καποτε...)μαζι με καποιους δημοσιογραφους και καλα ειδικους στο αθλημα που παντως δεν υποστηριζουν τον Αρη.Προσωπικα,ο,τι αλλαγες και να κανουν,δεν περιμενω κατι να αλλαξει με αυτους τους τυπους στη διοικηση.

Απλα για να εξισσοροπισω την κατασταση σου θυμιζω οτι ΑΥΤΟΙ ηταν διοικηση και οταν ειχες Στακ-Ουιλκινσον-Μασσευ και κατα καιρους ειδαμε καλο μπασκετ και καλες ομαδες, αλλα επισης αυτοι ειναι που εφεραν τον χερμπερτ, ω θεε μου, αλλα επανεφεραν περσι τον ιταλο, σε στιγμες που ολοι βλεποντας τον χερμπερτ λεγαμε "ματσον και παλι ματσον"....... ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, αν σοβαρευτει η ομαδα και γυρισει ο τροχος (δυσκολο κατ εμε απο τα δυο παιχνιδια που ειδα με μαρουσακι) και κανεις 2 νικες στα 3 πρωτα παιχνιδια..... αυτα τα τελευταια post θα ξεχαστουν και θα αντικατασταθουν απο post χειροκροτηματων. (Δε μιλαω για σενα προσωπικα, για ολους μας λεω).

Για τους δημοσιογραφους, αστο, παντα ετσι ηταν, παντα ετσι θα ειναι.... πηχαιοι τιτλοι στα ΚΑΛΑ, μαυρες σελιδες και σκληρη πενα στα στραβα, δεν τα εχεις μαθει τοσα χρονια?

Το να φυγουν ειναι μια σκεψη και μια τοποθετηση ολων στα στραβα, αλλα φιλαρακι μου, με τα στραβα τους αλλα ΚΑΙ τα καλα τους, δε μπορουμε να τα μηδενιζουμε ΟΛΑ..... κοιτα λιγο γυρω σου τι γινεται, δες τα πουλια τι εχουν κανει, δες και τη γρια που βρισκεται, Αθηνα μη συγκρινεις, ειναι ΑΝΙΣΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ, μαρουσακι που λεμε και πανελληνιακι επισης, βρηκαν το βωβο τους και τον κυριακου τους, εδω δεν υπαρχουν αυτοι και αν υπαρχουν δεν ασχολουνται, ειναι δεδομενο αυτο.

Τελος για τον πιτσιρικο, ειμαι και γω απ αυτους που ηθελεαν να μειναι και να παιξει στην ομαδα, αλλα οπως ειπε ο φιλος ο boob δεν ειμαστε λαος και ομαδα που εχουμε υπομονη, καλως 'η κακως, να παιξουν τα πιτσιρικια και να ειμαστε 2-3 χρονια στο 6-7-8, μεχρι να ψηθουν, ειμαστε μαθημενοι στις επιτυχιες και η γκρινια και η μουρμουρα θα ηταν πολυ χειροτερη απο τη σημερινη. Ηταν πολυ μεγαλο το δελεαρ του 1.000.000 για τον πιτσιρικα για να πεις οχι..... ασε που να σου πω και κατι, ο μικρος ταλεντο μεν, αλλα..... ποσα ταλεντα δεν περασαν απο την ομαδα και μετα απο μια 5ετια δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ???? Να σου θυμισω ονοματα απο παλια????? Βουρτζουμης? Μπαλτατζης? Πετροβιτς? Ραισεβιτς? Και ποσοι αλλοι??? Μη νομιζεις 100% οτι ο Παπανικολαου θα εχει την καλυτερη εξελιξη, ειδικα εκει που πηγε..... Στο χερι του ειναι μεν, ειχε καποιες περισσοτερες πιθανοτητες να ξεπεταχτει και να καθιερωθει στον Αρη, αλλα εκει κατω λιγοστευουν αυτες...... μακαρι να βγω λαθος για το παιδι, αλλα τον βλεπω σε καμια 2ετια να καταληγει δανεικος-μεταγραφη σε κανενα πανελληνιο, μαρουσι..... σε ομαδες οπως οσφπ-παο-αρης που εχουν πρωτο μελημα τους στοχους, δε μπορει ευκολα να αναδειχθει ταλεντο.... ειδικα στους δυο πρωτους δεν χωραει καν στο ροστερ.... προσφατο παραδειγμα ο βεργινης, που προσωπικα τον θεωρουσα εξισου ταλαντουχο πλει μεικερ..... παει κι αυτος......

Αυτα, φιλικα παντα.

Επισκέπτης
εγω ρε μαγκες ενα δεν μπορω να καταλαβω υποτιθεται ειστε μεγαλη ομαδα και δινεται τον παπανικολαου για να φερεις το κακιουζη και τον ντικουδη :headbang:αρα τα λεφτα που πηρες στα φαγανε τα δυο καπι. δεν ξερω αν θα παιξει στον ολυμπιακο η οχι αλλα αυτο δειχνει ομαδα που δεν εχει σχεδιασμο. μαζευοντας ολους τους παλαιμαχους οποια ομαδα παει σε γρηγορο παιχνιδι θα βλεπετε αυτη την εικονα τη χθεσινη. μπορει να μην ειναι τοση η διαφορα αλλα δυσκολα θα μπορεσει να ανταγωνιστει ομαδες που θα τρεχουν.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εγω ρε μαγκες ενα δεν μπορω να καταλαβω υποτιθεται ειστε μεγαλη ομαδα και δινεται τον παπανικολαου για να φερεις το κακιουζη και τον ντικουδη :headbang:αρα τα λεφτα που πηρες στα φαγανε τα δυο καπι. δεν ξερω αν θα παιξει στον ολυμπιακο η οχι αλλα αυτο δειχνει ομαδα που δεν εχει σχεδιασμο. μαζευοντας ολους τους παλαιμαχους οποια ομαδα παει σε γρηγορο παιχνιδι θα βλεπετε αυτη την εικονα τη χθεσινη. μπορει να μην ειναι τοση η διαφορα αλλα δυσκολα θα μπορεσει να ανταγωνιστει ομαδες που θα τρεχουν.
αυτο μποντο αγορινα μου
δειχνει οτι δεν εχουμε φραγκο :-
οχι οτι ειμεθα μικρος συλλογος

Επισκέπτης
αυτο μποντο αγορινα μου
δειχνει οτι δεν εχουμε φραγκο :-
οχι οτι ειμεθα μικρος συλλογος
αν δεν ειχες φραγκο δεν θα επερνες ολους αυτους απλα εχεις τη νοοτροπια πλεον μικρης ομαδας οτι καλο εχω το πουλαω. απλα περιμενατε οτι θα βγειτε ευρωλιγκα και θα ρεφαρατε αλλα την πατησατε. να δω τωρα που λεγανε κακιουζης και σια οτι ειναι τιμη να παιζουν τη θα κανουν απο εδω και περα. γαιμακανε παντως η χθεσινη ηταν μεγαλη πουτσα και μεγαλη ξεφτιλα δεν μπορει να λες οτι εισαι μεγαλη ομαδα και να τρως 30 ποντους απο το ημιχρονο. δεν επαιζες και με τους σικαγο μπουλς!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μαξιμε δεν προσπαθω να τα μηδενισω ολα,ξερω τι εχουν προσφερει στην ομαδα(αν και δεν ειμαι σιγουρος ποιοι ακριβως προσφεραν και ποιοι πηραν το credit...)ειναι ομως γεγονος οτι τα τελευταια χρονια(και ΟΧΙ μονο εχθες)η ομαδα εχει παρει την κατιουσα,προσωπικα δεν θυμαμαι τοσο κακο μπασκετ απο τον Αρη οσο περσι.Το να λεμε οτι ειναι ακομα αρχη κ.τ.λ ειναι σα να συμφωνουμε με αυτους ακριβως τους δημοσιογραφους που τοσο ωραια περιγραφεις.Προσωπικα,δεν υπηρξα ποτε οπαδος-χειροκροτητης,οταν η ομαδα ειναι χαλι αποδοκιμαζω και ψαχνω για αιτιες.Φαντασου στο ποδοσφαιρο του γαυρου.Μετα απο 13 χρονια πρωταθλημα,στην πρωτη γκελα με Καβαλα το γηπεδο εξεραγη...ειδες κανενα αρνητικο αποτελεσμα απο αυτη την αυθορμητη εκρηξη του κοσμου?Αλλαξαν τον Γεωργιανο,η ομαδα εκανε τις νικες που χρειαζοταν και επηλθε ηρεμια.Φανταζεσαι να ειχαν ακομα Κετσπαγια τι θα γινοταν?Απλα,δεν δεχομαι μοιρολατρικα καποια πραγματα,ακριβως επειδη εχω απαιτησεις απο αυτη την ομαδα που την εχουν κανει μετα απο γαυρο και βαζελο να εχει αποσταση και απο το (σχεδον διαλυμενο το καλοκαιρι)Μαρουσακι...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Η διαφορα ειναι οτι σε ομαδες σαν τον Αρη με την πιεση που υπαρχει για να πρωταγωνιστησει και των αποτελεσματων δυσκολα μπορει να παιξει και να αναδειχθει ενα ταλεντο, εσυ εχεις την πολυτελεια να δωσεις χρονο και χωρο στην ομαδα σου σε εναν πιτσιρικο, σε οσφπ-παο-αρη δε γινεται αυτο..... αυτοι που λενε τωρα "γιατι πουλησατε τον μικρο" θα λενε (σε ενα λαθος του μικρου σε κρισιμο παιχνιδι)...."ελα ρε ματσον, τι τον βαζεις τον πιτσιρικο, Αρης εισαι, τι ειμαστε ακαδημιες να ψηνουμε ταλεντα???"  ετσι ειναι ο κοσμος δυστυχως..... στο φιναλε, ο μικρος εδειξε εξαιρετικα στοιχεια, το καλοκαιρι στην εθνικη, σε ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΦΗΒΩΝ-ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ, δε νομιζω οτι ειναι ΣΩΜΑΤΙΚΑ και ΠΑΙΚΤΙΚΑ ετοιμος να σταθει σε ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΔΡΩΝ ακομα..... θελει δουλεια......

Για το αγωνιστικο, συμφωνω, ο Χ"βρεττας ειναι εγγυηση, ο Κακιουζης εχει εναν τροπο να κρυβει τις αδυναμιες του ως παικτης και να αποδιδει, ο Ντικουδης δυσκολα, δε με πειθει καθολου...... το κυριοτερο, θελουμε ΣΥΣΤΗΜΑ... σε επιθεση και ΟΡΕΞΗ στην αμυνα......

Ιδωμεν.....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αν δεν ειχες φραγκο δεν θα επερνες ολους αυτους απλα εχεις τη νοοτροπια πλεον μικρης ομαδας οτι καλο εχω το πουλαω. απλα περιμενατε οτι θα βγειτε ευρωλιγκα και θα ρεφαρατε αλλα την πατησατε. να δω τωρα που λεγανε κακιουζης και σια οτι ειναι τιμη να παιζουν τη θα κανουν απο εδω και περα. γαιμακανε παντως η χθεσινη ηταν μεγαλη πουτσα και μεγαλη ξεφτιλα δεν μπορει να λες οτι εισαι μεγαλη ομαδα και να τρως 30 ποντους απο το ημιχρονο. δεν επαιζες και με τους σικαγο μπουλς!!!
σου ειπα εγω οτι δεν ηταν ξεφτιλα....
πανμεγιστη, :headbang:
αλλα, για το μπασκετ τα χουμε μαζεμενα στους διοικουντες
το τι γινονταν εχθες στα ραδια της πολης δεν περιγραφεται
ακομα και τα σουπερια την ψωνισαν
αλλα, ματσον φευγει
κατσικαρης ερχεται

Επισκέπτης
εσεις λυσαξατε να τον φερετε τον ιταλο πισω :headbang: :headbang: εγω τον ξερω απο τη θητεια του σε εμας και ποσο μαλακας ηταν!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θα περασεις σημερα απο τη θρακη να παμε ταμειο?? :grin: :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μαξιμε δεν προσπαθω να τα μηδενισω ολα,ξερω τι εχουν προσφερει στην ομαδα(αν και δεν ειμαι σιγουρος ποιοι ακριβως προσφεραν και ποιοι πηραν το credit...)ειναι ομως γεγονος οτι τα τελευταια χρονια(και ΟΧΙ μονο εχθες)η ομαδα εχει παρει την κατιουσα,προσωπικα δεν θυμαμαι τοσο κακο μπασκετ απο τον Αρη οσο περσι.Το να λεμε οτι ειναι ακομα αρχη κ.τ.λ ειναι σα να συμφωνουμε με αυτους ακριβως τους δημοσιογραφους που τοσο ωραια περιγραφεις.Προσωπικα,δεν υπηρξα ποτε οπαδος-χειροκροτητης,οταν η ομαδα ειναι χαλι αποδοκιμαζω και ψαχνω για αιτιες.Φαντασου στο ποδοσφαιρο του γαυρου.Μετα απο 13 χρονια πρωταθλημα,στην πρωτη γκελα με Καβαλα το γηπεδο εξεραγη...ειδες κανενα αρνητικο αποτελεσμα απο αυτη την αυθορμητη εκρηξη του κοσμου?Αλλαξαν τον Γεωργιανο,η ομαδα εκανε τις νικες που χρειαζοταν και επηλθε ηρεμια.Φανταζεσαι να ειχαν ακομα Κετσπαγια τι θα γινοταν?Απλα,δεν δεχομαι μοιρολατρικα καποια πραγματα,ακριβως επειδη εχω απαιτησεις απο αυτη την ομαδα που την εχουν κανει μετα απο γαυρο και βαζελο να εχει αποσταση και απο το (σχεδον διαλυμενο το καλοκαιρι)Μαρουσακι...

Συμφωνω..... και λεω... Ειναι ακομα αρχη..... προλαβαινουν να ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ καποια πραγματα.....το ΡΟΣΤΕΡ δεν ειναι απαραιτητα κακο.... ο νοων νοειτω!! ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εσεις λυσαξατε να τον φερετε τον ιταλο πισω :headbang: :headbang: εγω τον ξερω απο τη θητεια του σε εμας και ποσο μαλακας ηταν!!!
κανενας δεν λυσαξε
αλλα απο κεινο το καρτουν
το εγκεφαλικα αναπηρο
που λεγεται γκορντον χερμπερτ
εκεινο τον σουπερ γκουφι
ηταν καλυτερος

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ειδαμε χερμπερτ :headbang: :headbang: μην το ξεχνας!!! Γι αυτο λυσσαξαμε με τον αντρικο.... ειναι καλος ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.... αλλα ποτε δεν ειναι αργα, πιστευω να το καταλαβαινουν εκει στην 3ης Σεπτεμβριου-Κ.Καραμανλη γωνια!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Θα περασεις σημερα απο τη θρακη να παμε ταμειο?? :grin: :grin:

Καλως εχοντων των πραγματων..... μαλλον θα σε στειλουμε ταμειο.... ο Ιομαρ φαινεται να εχει διαθεση να παιξει οπως στο ΟΑΚΑ και ο ανθραξ δεν ειναι ο ...... φετινος -οπως θελουν να μας πιπιλιζουν τα αυτια - πρωταθλητης..... δεν ξερω αν θα εχει αντιστοιχο κορακι εκει πανω στη θρακη....

Επισκέπτης
Ειδαμε χερμπερτ :headbang: :headbang: μην το ξεχνας!!! Γι αυτο λυσσαξαμε με τον αντρικο.... ειναι καλος ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.... αλλα ποτε δεν ειναι αργα, πιστευω να το καταλαβαινουν εκει στην 3ης Σεπτεμβριου-Κ.Καραμανλη γωνια!!!!
καλα αυτο και αν ηταν ανεκδοτο!!! και τον κρατησατε μεχρι τελους!!! :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι θα σε πάει κόντρα η διαιτησία με τον άνθρακα??? :think:

Ρε θα πέσει φωτιά να μας κάψει :s&m_1:
Εχει δικιο,το παραχεσαμε κι εμεις...ας κοιταξουν να παιξουν τη μπαλα που ξερουν και το διπλο θα ρθει οπως και να'χει.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Ακομα δεν πηρε δρομο ο μυρωδιας???

Βεβαια με αυτη την διοικηση που εχουμε δεν θα ειναι εκπληξη κ μια ανανεωση του συμβολαιου του Ιταλου..Πλεον ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι εκτος του Τζεβε(που πριν αναλαβει τον Αρη δεν ηξερε καν αν η μπαλα του μπασκετ ειναι διαφορετικη απο αυτη του ποδοσφαιρου)κ ο Δαμιαν δεν εχει σχεση με το αθλημα..Δεν βρισκω αλλη εξηγηση για τον διαγωνισμο μαλακιας που κανουμε τα τελευταια χρονια..

υ.γ.Κατσικαρης κ γρηγορα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom