Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οσοι εχουν διαρκειας στην ομαδα των Τζεβελεκη-Δαμιανιδη να τα επιστρεψουν αμεσως,διαφορετικα γινονται συνενοχοι στην συνεχιση αυτης της καταστασης,Δαμιανιδη αντε και γαμησου για να μην πω τιποτα χειροτερο...θα ξανακουσουμε αραγε ποσο πολυ θελει η Ευρωλιγκα τον Αρη και ολες αυτες τις παπαριες που μας πεταν στα μουτρα οι κομπιναδοροι και οι τυχαρπαστοι?

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Ματσον αντε πεθανε!!!
Δαμιανιδη το μπουλο!!
Τζεβελεκη πουλα κ Χρυσικο γιατι δεν εχεις να φας ξεφτιλα!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ματσον αντε πεθανε!!!
Δαμιανιδη το μπουλο!!
Τζεβελεκη πουλα κ Χρυσικο γιατι δεν εχεις να φας ξεφτιλα!!
Ποιον,Χρυσικοπουλο,εδω πουλησαν το μεγαλυτερο ταλεντο πριν καλα καλα παιξει στην ομαδα οι εγκληματιες

Επισκέπτης
Ποιον,Χρυσικοπουλο,εδω πουλησαν το μεγαλυτερο ταλεντο πριν καλα καλα παιξει στην ομαδα οι εγκληματιες
ηρεμα ρε..
τι να κανουμε???
ετσι ειναι η ζωη..
οπως & να εχει..
ευχαριστουμε που μας πουλησατε τον αβρααμ..
για τον πιτσιρικα θα δουμε..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ηρεμα ρε..
τι να κανουμε???
ετσι ειναι η ζωη..
οπως & να εχει..
ευχαριστουμε που μας πουλησατε τον αβρααμ..
για τον πιτσιρικα θα δουμε..
Ο Αβρααμ τουλαχιστον επαιξε,αυτοι εδω πουλαν τα ταλεντα πριν καλα καλα προσφερουν στην ομαδα με ανταλλαγμα τα ΚΑΠΗ,εφεραν και 2 μαυρους απο το Μοναστηρακι και τα αποτελεσματα τα ειδαμε(και)σημερα...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Και τωρα που ηρεμησα καπως απο αυτα που ειδα στο Οακα θα γραψω το εξης...

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΡΗ ΑΡΟΥΛΗ...ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕ ΜΠΙΝΕΔΕΣ!!!

Επισκέπτης
σορυ ρε μαγκες,αλλα δεν εχω παρει χαμπαρι επειδη πλακωνομαι με τα φασιστοπουστρακια..
αποκλειστηκατε τελικα???
Υ.Γ δεν κανω πλακιτσα..

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
σορυ ρε μαγκες,αλλα δεν εχω παρει χαμπαρι επειδη πλακωνομαι με τα φασιστοπουστρακια..
αποκλειστηκατε τελικα???
Υ.Γ δεν κανω πλακιτσα..
Μας πηδηξε κ απεκλεισε το Μαρουσι 2 φορες μεσα σε 3 μηνες..
Χασαμε 29 ποντους σημερα στο Οακα εχοντας μαλιστα περισσοτερο κοσμο στο γηπεδο απο τους γηπεδουχους..

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλοι οι αφορισμοι αλλα μου τη σπαει που ασχολειστε μονο οταν χανουμε ή γινεται καμια στραβη. κατα τα αλλα ολο το thread μιλαει για τον ζμπαουγκ και το ποδοσφαιρο . χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν τωρα ειδα το ματς και θα γραψω καποια πραγματα στο θρεντ της ευρωλιγκας(ειρωνεια ε?). εδω δυστυχως οτι και να γραψω σε 1-2 ωρες θα μιλαμε για το πανθραξ -αρης ή το ζμπαουγκ -γρια.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλοι οι αφορισμοι αλλα μου τη σπαει που ασχολειστε μονο οταν χανουμε ή γινεται καμια στραβη. κατα τα αλλα ολο το thread μιλαει για τον ζμπαουγκ και το ποδοσφαιρο . χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν τωρα ειδα το ματς και θα γραψω καποια πραγματα στο θρεντ της ευρωλιγκας(ειρωνεια ε?). εδω δυστυχως οτι και να γραψω σε 1-2 ωρες θα μιλαμε για το πανθραξ -αρης ή το ζμπαουγκ -γρια.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Εγω φιλε μιλησα απο το πρωτο ματς που ειδα,αλλα και απο την περσινη σεζον,εσυ δηλαδη εισαι χαρουμενος με το μπασκετ που παιζει η ομαδα τα τελευταια χρονια?Η μηπως,πρεπει να ειμαστε μονιμοι χειροκροτητες κι ας παει ο Αρης κατα διαολου?Δεν τα ειδες τα χαλια τους?Τι να πουμε δηλαδη?Ειναι νωρις ακομα και τις γνωστες μαλακιες των δημοσιογραφων?(που σημειωτεον δεν υποστηριζουν καν τον Αρη)

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

ποστ #716 , # 734. φυσικα και δε μου αρεσε η ομαδα αλλα αυτα τα "αμα δεν ειχαμε πουλησει τον παπ θα τους γαμουσαμε" , "δαμιανιδη τον πουλο" κλπ ειναι αντιδρασεις που μου θυμιζουν ζμπαουγκ γιαυτο εγραψα τα παραπανω.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

ποστ #716 , # 734. φυσικα και δε μου αρεσε η ομαδα αλλα αυτα τα "αμα δεν ειχαμε πουλησει τον παπ θα τους γαμουσαμε" , "δαμιανιδη τον πουλο" κλπ ειναι αντιδρασεις που μου θυμιζουν ζμπαουγκ γιαυτο εγραψα τα παραπανω.
Κι εσυ ποιος λες να ευθυνεται για τις(ουκ ολιγες)λανθασμενες επιλογες των τελευταιων ετων σε παιχτες και προπονητη?Και ποιος παραμυθιαζει ολον αυτον τον καιρο τον κοσμο με τις ηλιθιες δηλωσεις περι Ευρωλιγκας,και τιμη της Ευρωλιγκας να εχει τον Αρη και κατι τετοιες αηδιες?Ποιος διωχνει παιχτες ελαφρα την καρδια και μια ομαδα που χτυπουσε τελικο play off πριν λιγα χρονια την εχει διαλυσει?Σιγουρα,οχι ο κοσμος...Αν δεν μπορουν αλλο,να παρουν πουλο,η ομαδα δεν χανεται...

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
Παιδιά,παρακολουθω πολυ προσεκτικα αυτα που λετε.Δικαιολογημενα εκνευρισμενοι.Φετος πηρα και διαρκειας που να μην επαιρνα...
Αλλα:
Εχω παιξει μπασκετ και ξερω πολυ καλά πως είναι όταν δεν σου παει ΤΙΠΟΤΑ και οι άλλοι ΞΕΚΟΛΩΝΟΝΤΑΙ και τους πανε τα παντα.
Μπασκετικα,ήταν πολύ ασχημη μερα και δεν κατηγορω την ομαδα για αυτο.Αυτο όμως που με ανησυχει πολύ είναι τα εξής:
1.Πολύ ,μα πολύ αργη ομαδα εχουμε φετος.Κίνηση δεν υπαρχει στην επιθεση,στο 5 εναντιον 5 κινουμαστε πολυ αργα.
2.Οι ξένοι (πλην Κλαρκ-Μπετς) είναι ...Χ Α Λ Ι Α ...
3. Απο τους έλληνες: Χατζηβρέττας και Μπαρλος πολύ φιλότιμοι αλλά δεν αρκούν.
                    Κακιούζης: Θέλει αλλά δεν μπορεί(φανηκε πολύ στην Εθνική λόγω στυλ παιχνιδιου και κυριως λόγω  Παπαλουκά και Διαμαντιδη που επαιζα εξαιρετικά το split-out)
                    Nτικούδης: Από τους μεγαλύτερους τεμπέληδες του ελληνικού μπασκετ(γι αυτο και η φθινουσα πορεια του)
Καταληκτικα:
Η ομάδα θέλει παικτες νεους,αθλητικούς,θέλει ταχυτητα.Αυτά που γραφω δεν ειναι προϊόν ελλιπούς προετοιμασίας ή κακης χημειας.Ειναι στοιχεια που δεν θ αλλαξουν.Καλες οι προθεσεις μου,θα υποστηριξω την ομαδα διοτι επαιξα 17 χρονια και ξερω πως ειναι μια κακη βραδυα.Ομως δεν ειμαι αισιοδοξος.
Και κατι τελευταιο για να κοιταχτουμε ολοι στον καθρεπτη:
Υπαρχει φιλαθλος ή οπαδος του ΑΡΗ που θα ανεχοτανε ομαδα με 2-3 πιτσιρικια και θέση 6η - 7η? Αληθεια πειτε.Εγω προσωπικα όχι. Οποτε,τη στιγμη που ειμαστε τοσο απαιτητικοι(και καλα κανουμε ως ενα σημειο) ας κρινουμε τη διοικηση και τον προπονητη για τις επιλογες της (ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ) και όχι για το αν δεν βαζει μικρους.
Αυτα και όταν καταλαγιασει ο εκνευρισμός,ας σταθουμε λιγο στην ομαδα διπλα.Και ας κρινουμε όταν πρεπει.Διοτι και περυσι γεμιζαμε το Παλαι για να κερδιζουμε ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε ντερμπυ κορυφης,και περυσι καμαρωναμε την 3η θεση και  λέγαμε τί καλή ομάδα έχουμε αλλα στα τελευταια 4 λεπτα του 5ου ματς,όλοι βγηκανε αχρηστοι.Και προπερσυ καμαρωναμε για euroleague και πορεια στους 16,αλλα το μπασκετάκι το σνομπαραμε.....
Ο καθενας ας κανει αυτοκριτικη και ας κρινει και αυτους που πρεπει στο χρονο που πρεπει....και χαμηλα το κεφαλι....

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡ ΚΑΙΣΑΡ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ, ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ FOR EVER, ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΑΠΟ-ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ......ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.......ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΑΣ, ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παιξε πιο εκει ρε...μου μου βαζεις και κεφαλαια

Επισκέπτης
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡ ΚΑΙΣΑΡ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ, ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ FOR EVER, ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΑΠΟ-ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ......ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.......ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΑΣ, ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ.
καλως το πουστρακι..
ζμπαουγκ..
νδ..
τραβελοκυνηγος..
36 χρονων..
ποσο τελειωμενος εισαι βρε κακομοιρε???

Επισκέπτης
γαιμακανε τη εγινε ο αυτοκρατορας τον ξεκωλιασανε :zfuck: :zfuck:!!!!!! τη πουτσα ηταν αυτη τη ξεφτιλα για τον αυτοκρατορα :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παιδιά,παρακολουθω πολυ προσεκτικα αυτα που λετε.Δικαιολογημενα εκνευρισμενοι.Φετος πηρα και διαρκειας που να μην επαιρνα...
Αλλα:
Εχω παιξει μπασκετ και ξερω πολυ καλά πως είναι όταν δεν σου παει ΤΙΠΟΤΑ και οι άλλοι ΞΕΚΟΛΩΝΟΝΤΑΙ και τους πανε τα παντα.
Μπασκετικα,ήταν πολύ ασχημη μερα και δεν κατηγορω την ομαδα για αυτο.Αυτο όμως που με ανησυχει πολύ είναι τα εξής:
1.Πολύ ,μα πολύ αργη ομαδα εχουμε φετος.Κίνηση δεν υπαρχει στην επιθεση,στο 5 εναντιον 5 κινουμαστε πολυ αργα.
                     Κακιούζης: Θέλει αλλά δεν μπορεί(φανηκε πολύ στην Εθνική λόγω στυλ παιχνιδιου και κυριως λόγω   Παπαλουκά και Διαμαντιδη που επαιζα εξαιρετικά το split-out)
                     Nτικούδης: Από τους μεγαλύτερους τεμπέληδες του ελληνικού μπασκετ(γι αυτο και η φθινουσα πορεια του)
Καταληκτικα:
Η ομάδα θέλει παικτες νεους,αθλητικούς,θέλει ταχυτητα.Αυτά που γραφω δεν ειναι προϊόν ελλιπούς προετοιμασίας ή κακης χημειας.Ειναι στοιχεια που δεν θ αλλαξουν.Καλες οι προθεσεις μου,θα υποστηριξω την ομαδα διοτι επαιξα 17 χρονια και ξερω πως ειναι μια κακη βραδυα.Ομως δεν ειμαι αισιοδοξος.
Υπαρχει φιλαθλος ή οπαδος του ΑΡΗ που θα ανεχοτανε ομαδα με 2-3 πιτσιρικια και θέση 6η - 7η? Αληθεια πειτε.Εγω προσωπικα όχι. Οποτε,τη στιγμη που ειμαστε τοσο απαιτητικοι(και καλα κανουμε ως ενα σημειο) ας κρινουμε τη διοικηση και τον προπονητη για τις επιλογες της (ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ) και όχι για το αν δεν βαζει μικρους.
Αυτα και όταν καταλαγιασει ο εκνευρισμός,ας σταθουμε λιγο στην ομαδα διπλα.Και ας κρινουμε όταν πρεπει.Διοτι και περυσι γεμιζαμε το Παλαι για να κερδιζουμε ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε ντερμπυ κορυφης,και περυσι καμαρωναμε την 3η θεση και  λέγαμε τί καλή ομάδα έχουμε αλλα στα τελευταια 4 λεπτα του 5ου ματς,όλοι βγηκανε αχρηστοι.Και προπερσυ καμαρωναμε για euroleague και πορεια στους 16,αλλα το μπασκετάκι το σνομπαραμε.....
Ο καθενας ας κανει αυτοκριτικη και ας κρινει και αυτους που πρεπει στο χρονο που πρεπει....και χαμηλα το κεφαλι....

Δεν εχω να συμπληρωσω τιποτα, τα ειπες ολα!!! +100000

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αλλα:
                     Κακιούζης: Θέλει αλλά δεν μπορεί(φανηκε πολύ στην Εθνική λόγω στυλ παιχνιδιου και κυριως λόγω   Παπαλουκά και Διαμαντιδη που επαιζα εξαιρετικά το split-out)
Καταληκτικα:

Δειχνεις να το κατεχεις το αθλημα,πες μου λοιπον φιλαρακι αν τα τρια τελευταια χρονια εχεις απολαυσει μπασκετ απο την ομαδα,το χθεσινο ειναι απλα η κορυφη του παγοβουνου.Αν δεν εχουν λεφτα οι τυποι,ας το ξεκαθαρισουν μαζι με τους στοχους της ομαδας,ας μη ζαλιζουν τα μυαλα μας με Ευρωλιγκες,και τι θα κανει η Ευρωλιγκα χωρις τον Αρη και αυτες τις ηλιθιοτητες που μας εχουν ταισει.Και ας φυγουν στο κατω κατω,μπας κι ερθουν καποιοι καλυτεροι.Οι επιλογες των ξενων μετα την εποχη Στακ-Ουιλκινσον ειναι οικτρες για ομαδα με υψηλους(υποτιθεται)στοχους,με μονη εξαιρεση τον Μασει.Τα ταλεντα μας,ειδαμε φετος πως τα διαχειριζονται.Απο εποχης Ρωμανιδη ειχαμε να βγαλουμε παιχτη και πριν καλα καλα τον δουμε να παιζει,αυτοι τρεχουν να προλαβουν να τον μοσχοπουλησουν και σε αντισταθμισμα φεραν τα ΚΑΠΗ,διαφημιζοντας τους ως τον κορμο της Εθνικης ομαδας(καποτε...)μαζι με καποιους δημοσιογραφους και καλα ειδικους στο αθλημα που παντως δεν υποστηριζουν τον Αρη.Προσωπικα,ο,τι αλλαγες και να κανουν,δεν περιμενω κατι να αλλαξει με αυτους τους τυπους στη διοικηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom