Παιδιά,παρακολουθω πολυ προσεκτικα αυτα που λετε.Δικαιολογημενα εκνευρισμενοι.Φετος πηρα και διαρκειας που να μην επαιρνα...
Αλλα:
Εχω παιξει μπασκετ και ξερω πολυ καλά πως είναι όταν δεν σου παει ΤΙΠΟΤΑ και οι άλλοι ΞΕΚΟΛΩΝΟΝΤΑΙ και τους πανε τα παντα.
Μπασκετικα,ήταν πολύ ασχημη μερα και δεν κατηγορω την ομαδα για αυτο.Αυτο όμως που με ανησυχει πολύ είναι τα εξής:
1.Πολύ ,μα πολύ αργη ομαδα εχουμε φετος.Κίνηση δεν υπαρχει στην επιθεση,στο 5 εναντιον 5 κινουμαστε πολυ αργα.
2.Οι ξένοι (πλην Κλαρκ-Μπετς) είναι ...Χ Α Λ Ι Α ...
3. Απο τους έλληνες: Χατζηβρέττας και Μπαρλος πολύ φιλότιμοι αλλά δεν αρκούν.
Κακιούζης: Θέλει αλλά δεν μπορεί(φανηκε πολύ στην Εθνική λόγω στυλ παιχνιδιου και κυριως λόγω Παπαλουκά και Διαμαντιδη που επαιζα εξαιρετικά το split-out)
Nτικούδης: Από τους μεγαλύτερους τεμπέληδες του ελληνικού μπασκετ(γι αυτο και η φθινουσα πορεια του)
Καταληκτικα:
Η ομάδα θέλει παικτες νεους,αθλητικούς,θέλει ταχυτητα.Αυτά που γραφω δεν ειναι προϊόν ελλιπούς προετοιμασίας ή κακης χημειας.Ειναι στοιχεια που δεν θ αλλαξουν.Καλες οι προθεσεις μου,θα υποστηριξω την ομαδα διοτι επαιξα 17 χρονια και ξερω πως ειναι μια κακη βραδυα.Ομως δεν ειμαι αισιοδοξος.
Και κατι τελευταιο για να κοιταχτουμε ολοι στον καθρεπτη:
Υπαρχει φιλαθλος ή οπαδος του ΑΡΗ που θα ανεχοτανε ομαδα με 2-3 πιτσιρικια και θέση 6η - 7η? Αληθεια πειτε.Εγω προσωπικα όχι. Οποτε,τη στιγμη που ειμαστε τοσο απαιτητικοι(και καλα κανουμε ως ενα σημειο) ας κρινουμε τη διοικηση και τον προπονητη για τις επιλογες της (ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ) και όχι για το αν δεν βαζει μικρους.
Αυτα και όταν καταλαγιασει ο εκνευρισμός,ας σταθουμε λιγο στην ομαδα διπλα.Και ας κρινουμε όταν πρεπει.Διοτι και περυσι γεμιζαμε το Παλαι για να κερδιζουμε ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε ντερμπυ κορυφης,και περυσι καμαρωναμε την 3η θεση και λέγαμε τί καλή ομάδα έχουμε αλλα στα τελευταια 4 λεπτα του 5ου ματς,όλοι βγηκανε αχρηστοι.Και προπερσυ καμαρωναμε για euroleague και πορεια στους 16,αλλα το μπασκετάκι το σνομπαραμε.....
Ο καθενας ας κανει αυτοκριτικη και ας κρινει και αυτους που πρεπει στο χρονο που πρεπει....και χαμηλα το κεφαλι....